Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Fifa Street 2
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
mlokon
Właśnie dostałem Fife Street 2 w swoje łapska.. Odpalam, podnieta na maxa... Włączam szybciutko Friendly żeby obadać co i jak i...... KICHA, nie wiem jak wy sądzicie. Te ludki jakieś takie plastikow, zero dynamiki.. tak mi sie przynajmniej wydaje.. Wg mnie jedyneczka o wiele lepsza. Musze jeszcze dłużej pograć by dokładiej stwierdzić.. Ale jak na pierwsze wrażenie to ku.pa... confused.gif
Jakim
Ja juz trochę pograłem i... spodziewałem się czegoś gorszego.
Dla jednego gracza gra jest dośc trudna ale ciekawa... zadania sa różnorodne, pełno ciuszków itp triki po kilku godzinkach wykonuje si,e intuicyjnie.. dla jednego to gra tak na 7+ , 8. W jedynkę nie grałem.

Ale kiedy do gry dołączył mój bracik i szpilaliśmy jeden na jednego... poprostu masakra!! Pot, przekleństwa wydzieranie się na cały pokój. Do tego takie akcje czasami wychodziły że nie mam słów!!
W multi to gra przynajmniej o 1 oczko w górę wędruje;]
mlokon
Dla mnie jedynka miażdży... muszę przyciąć w street'a dwójkę troche dłużej by móc bardziej obiektywnie ocenić tą gierke...
Linek
Hmm... czyli jak mówicie, dla kogoś, kto nie lubi Fify, uwielbia PESa, ale za to chętnie by sobie pograł we właśnie piłkę uliczną byłaby dobra? Bo słyszałem o niej dobre rzeczy, ale nie wiem, czy mi przypasuje.
Pavlis
Ja powiem tak ta fifa jest wręcz idealna do oderwania sie od PESa.
Mnie sie bardzo podoba w single daje 8- , ale w multi to jak dlamnie 9-, co sie dzieje ja gram z kumplami to masakra wink.gif Przekleństwa ,wyzwiska no i piekne akcje piłeczka bradzo fajna tongue.gif
beks
Ta gierka to dla mnie 7 i tylko tyle. Grafika średnia, animka przycina zawsze kiedy jest ku temu okazja biggrin.gif . Jedynie muza mi sie spodobala. W gierke mozna popykac, jednak do pilki Konami sie nie umywa... Troche to sztuczne. Mozna sobie stwozyc team, postac, boisko - bardzo latwo i przyjemnie. Tyle moge powiedziec o tej gierce.
neon
masakrycznie sie przycinala animacja ale zmienilem na ntsc i jest duzo lepiej smile.gif
mlokon
Nie moge się przekonać... Jedynka lepsza wg mnie... Jeśli macie możliwość zagrajcie najpierw w jedynkę, a później w dwójkę. Dwójka mi się wydaje mniej dynamiczna niż jedynka.. confused.gif O_o ... Dzisiaj troche pograłem i daje 6+
Rafael
Gra jest bardzo irytujaca. Kiedy przeciwnik zacznie juz taniec z pilka w ogole nie idzie mu jej odebrac. Z jednej strony fajnie, ze nie ma faulow, ale jednak wowczas gdy jestesmy przy pilce i ktos nas sfaluje to mimo wszystko brakuje tej opcji.

Rule The Street czyli opcja przechodzenia gry szybko staje sie monotona i ciagle te same zadania staje sie nudne. Duzym plusem tej gry jest soundtrack, jeden z lepszych z gier na PS2.
FIFA Street 2 to gra na jeden dzien lub kilka gierek z komputerem dla odprazenia, bo na dlusza mete gra jest za bardzo irytujaca.
mlokon
U mnie gra leży... wogóle mnie nie ciągnie. Z jedynką odziwo było inaczej.. Odpaliłem, pograłem, wyłączyłem. Coprawda też wdzierała sie monotonia samej rozgrywki, ale zawsze przychodził czas ze miało się zasiąść i przypyknąć pare meczyków. A dwójka wogóle mnie nie ciągnie. Co do soundtracku to rzeczywiście jest naprawde dobry - ma sie kase to ma sie licencje, tylko nie wiem czemu czasem mając się kase coś się kaszani.
Lasiu
ja nie lubie wogole socker'ów ale akurat ta fifa przypadla mi do gustu, gra wymiata na multiplayer, zwlaszcza jak sie gra po kilku browaraach.
zaniedługo u kumpla w cafe montujemy turniej w ulicznej fifce tongue.gif bedzie jazda
ChrissMarks
witam, wczoraj nabyłem taką gre jak Fifa Street 2 i mam mały problem, do konsoli [PStwo] mam 2 pady, jeden orginalny a drugi od Pleja1, gdy chce zagrać z kimś w multiplayer to niemoge nic ustawić padem od Pleja1, natomiast gdy załączam tekkena to pad chodzi bez problemu, może ktoś miał cos podobnego i udało mu sie uruchomić tryb multi w FS2 ?
Figaro
Miałem kiedyś Fifke Street 2 i po godzinie grania i robienia turniejów z bratem było bardzo, bardzo fajnie.
Kolejnego dnia, zupełnie nie chciało mi się w to grać. Gra fajna na jeden dzień, później nuda.
Paweł_PS
Ja mam FS2 i uważam, że gra się w nią na multiplayerze dużo lepiej niż na singlu:) Na 1 gracza gra szybra staje się monottonna:) I TAK PES LEPSZY
wiki1993
Zgadzam się z większością - tak jak FS jest genialna, tak FS2 to tragedia confused.gif
mlokon
CYTAT(wiki1993 @ 23 08 2007, 20:37) *
Zgadzam się z większością - tak jak FS jest genialna, tak FS2 to tragedia confused.gif

raczej ze mną nie z większościu, wiktorio xD
wiki1993
CYTAT(mlokon @ 23 08 2007, 23:36) *
CYTAT(wiki1993 @ 23 08 2007, 20:37) *

raczej ze mną nie z większościu, wiktorio xD

No dobra, to zgadzam się z Tobą, mlokosie tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.