Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: O Grafice Słów Kilka
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox
slonik
Sprawa jest prosta , co zrobiło na was największe wrażenie .

Osobiście jestem pod ogromnym wrażeniem wykonania Rally Sport Chellange 2 - Eh cóż za piękna gra

Z góry sorki jeśli takowy temat jusz istnieje.
TomisH
Far Cry Instincts, a ze starusieńkich nadal Panzer Dragoon Orta jest mega-czarujące.
il capitano
Zachwycam się wciąż Splinterem 3 Ninja Gaiden oraz Forzą smile.gif mają te pozycje taki magnes, że zawsze jestem w stanie do nich wrócić. happy.gif
TomisH
No Gaiden to oczywiście pozycja obowiązkowa, tak samo jak i DOAsy.
BiSoN
W h-l2 byla niezla grafa, ale takze forza, far cr, doom3, splinter 3, Ghost Recon2, Chronicles of Riddick wiekszosc gier na x;a ma ekstra grafe biggrin.gif
airfx
Chronicles of Riddick może dlatego że to jedna z pierwszych gier na ixa w jakie gralem ale po przesiadce z PS2 bylem w szoku te cienie, postacie porostu debeściak.
2razyjot
Riddick jak najbardziej, Conker to najpiekniejsza platformowka a kita rudzielca zapada w pamiec na dluzej niz warkocz Lary Croft, Far Cry na pierwszy rzut oka pozniej smierdzi sterylnoscia PCtowa, BLACK, wszystkie Burnouty (widac postepujace zmiany w grafice) no i oczywiscie Ninja Gaiden ...
mobie
chyba na pierwszym miejscu Ninia Gaiden, moim zdaniem najładniejsza gra na wszystkie old geny.
bardzo dobrą grafike też ma Odword Stranger wrath
slonik
Ja też pamiętam swoją przesiadke z ps2 - pierwsza gra w którą zagrałem była Ninia Gaiden , eh długo musiałem szukać swojej szczęki smile.gif

I jeszcze jedno , moim zdaniem DOA 3 robi większe wrażenie nisz DOA ULTIMATE , przynajmniej na mnie
Flik
z tego co gralem to chyba tylko Ninja Gaiden i DOA. osobiscie grafa nie robi na mnie juz wrazenia, bardziej patrze na gameplay. do tych dwoch jeszcze dorzuce GTA:San Andreas. sam nie gralem ale ogromne tereny robia wrazenie.
canabis
największe wrażenie na mnie zrobiły Kroniki Riddicka i Forza, no i może Doom3
REZA
FORZA - wg. mnie wyglada najlepiej jezeli chodzi o "samochodówki"
Burnout 3 i Revenge - po przejeciu projektu przez EA, Criterion pokazało co naprawde potrafi
BLACK - tutaj chyba nie trzeba nic mowic - criterion dalej pokazuje ze z currentgenow mozna wyciagnac bardzo duzo... to chyba najlepiej wygladajaca teraz gra!
Splinter Cell Chaos Theory - tez pokazuje developer jak swietnie mozna sie bawic swiatlem na current genach
Ninja Gaiden choc sam nie gralem twierdze ze niezly majstersztyk smile.gif podobnie z Panzer Dragon Orta - gra rodznik 2003 bodajze a wyglada lepiej niz wiele dzisiejszych gier!
slonik
Obecnie jestem pod OGROMNYM wrażeniem grafy z Wrakless 2 ( coś pięknego ) -
Masa efektów , iskry , rozbłyski , wybuchy , i to wszystko pięknie odbija sie w lśniących karoseriach świetnie wykonanych pojazdów , zachód słońca po prostu miażdży , ech...
Ale największe wrażenie robią repleye , to po prostu trzeba zobaczyć smile.gif masa filtrów i świetne ujęcia , najlepsze repleye na tej generacji konsol , bezdyskusyjnie
il capitano
Etam fajne replaye to są w Forza gdzie "przepięknie" widać każdy detal. Płonące tarcze rolleyes.gif
m1sza
Oczywiscie Halo tuz po launchu (ach ta fizyka), Riddick, Forza, Chaos Theory, Fable
estel
Wszystkie gry 3d ktore wykonal Team Ninja IMO sa na maxa wypieszczone.
Krasus
Conker; Live & Reloaded - Tak gorące barwy, piękne efekty i szczegółowe postacie (szczególnie wiewiór) można ujżeć chyba tylko tu.
Następnie Far Cry który jednak jest trochę sztuczny marnie im wyszły postacie (zwłaszcza ich cieniowanie).
No a dalej to standard Burnout Revange, Halo2, Kroniki Riddicka, Ninja Gaiden i tak dalej...
kevin
mysle za fajna grafe ma halflife2 puzniej doom3,far cry
Pabelek
SC chaos theory ma świetną oprawę, conker też tylko taką cukierkową, half life2 równiż dobra oprawa.
rula
Rallisport Challegne 2 ]
Chronicles of Riddick - EFBB \
Ninja Gaiden / good.gif
SC - Chaos Theory ]
Krasus
Po screenach które ujżałem na TeamXbox.com mogę spokojnie stwierdzić iż WarPath da jeszcze czadu jeśli chodzi o graficzkę.

http://screenshots.teamxbox.com/screen/47998/WarPath/
Liquid Snake
Ninja Gaiden Black to dla mnie nextgen na curencie ;D jakim cudem zrobili coś tak pięknego na takiej konsoli...
.Liquid(c).
Forza smile.gif przepięknie wyglądająca gra.Do tego Far Cry też niczego nie brakuje.Oddworld ! Conker ... mógłbym tak wymieniać i wymieniać smile.gif
Shimizu
Nie wiem co w far cry-u ;p takiego pieknego xf ? BLACK to jest to i FORZA tez bardzo ladnie wyglada... echhh (lezka)
jonasz81
Forza,
Ninja Gaiden,
Black,
Bournouty,
Conker,
Splinter Cell Chaos Theory,
Dead Or Alive Ultimate,
Stranger's Wrath,
Ghost Recon 2
... w to co grałem i zapadło w pamięć smile.gif).
Adas
Sądzę że najlepiej wyglądającą grą na X-Box jest Forza. Piękne tekstury, animacja i te tory. Ach!
lordpix
Stranger's Wrath (dodatkowo design robi swoje), Black
xdeadly
Ninja Gaiden
HALO 2
Conker
FarCry
Forza

piter_1111
Tylko Ninja Gaiden
Tomaszek88
Ninja Gaiden, Forza, Doom 3, Far Cry, Black, Halo 2, Splinter Cell Chaos Theory, Ghost Recon 2, Rallisport Challegne 2, Chronicles of Riddick.

kozackie gry smile.gif
fabryc
Zdecydowanie Ninja Gaiden oraz SC:Chaos Theory.
Dabman
Conker
DoA Ultimate2
SC3
Riddick

co do NG to wyglada nie zle... a mega to wyglada w aquaduct, ale czy najpiekniejsza to nie wiem:)
Krasus
CYTAT(Dabman @ 21 04 2007, 11:48) *
ale czy najpiekniejsza to nie wiem:)

Na pewno posiada najlepszą animację postaci jaką można zobaczyć na klocku - a to już spora zaleta. wink.gif
C1REX
Dla mnie najładniejsze jest zdecydowanie Ralli Sport Challange2.

Ninja Gaiden też niczego sobie, ale tylko w ruchu.
don LOV
Zdecydowanie Conker i Riddick. Potem FarCry (mierzi brak dziur po kulach i ta krew...), Forza... i Splinterek Chaos Theory
Dud.ek
Jak dla mnie to najładniejszy jest 3 Splinter!! Forza , Ninja Gaiden itp. też prezencje mają niezła.
kraju
Ninja Gaiden ma códowną oprawe,ale animacaja powla płynnością i dynamiką,przy takiej zadymie jaka tam występuje.Potem Chronicles of riddick,doom3 no i splinter cell 3 jest pod tym kątem świetny
ChOomik
Splinter Cell DA, Doom 3 no i jeszcze jade empire ;]
Psyko
NG Black
DoA Ultimate
Halo 2
RSC 2
PGR 2
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.