Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ripper 3 V2 A Divx I Wsparcie Plików *.dol
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Kantor
Witam wszystkich posiadaczy gacków smile.gif Wiecie może czy na na chipie wymienionym w temacie da rade odpalić DivX i pliki *dol ??jeśli tak to prosze o to by ktoś napisał jak to i z czym to sie je smile.gif z góry dziękuje
wymiot
ok zakladam ze dostales to w spadku po kims i z dobrego wychowania nie mozesz tego sprzedac i chcesz to jakkos uzywac...
nie da sie i tyle ninja.gif
a jak kupiles to hahaha.gif
n-name
nie każdy kupuje konsole do oglądania filmów, to chyba normalne że mógł kupić sobie do grania, a tak przy okazji spytał się co i jak
Kantor
QUOTE(wymiot @ 11 03 2006, 19:15) *

ok zakladam ze dostales to w spadku po kims i z dobrego wychowania nie mozesz tego sprzedac i chcesz to jakkos uzywac...
nie da sie i tyle ninja.gif
a jak kupiles to hahaha.gif

Słuchaj nie kupiłem tego w spadku tylko zamówiłem i dałem do przerobienia nie wiem co cie tak śmieszy i o co ci chodzi chciałem sie tylko dowiedzieć tych dwóch żeczy ale widze że sarkazm i słoma z butów ci wystaje icon_evil.gif troche kultury prosze ja nie przyszedłem sie tu kłócić smile.gif btw dzięź za odpowiedź. Uważam temat za zamknięty smile.gif
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Niech będzie pochwalona cnotliwa Maryja i mocherowe berety laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif icon_twisted.gif
wymiot
no spoko wink.gif
ja nim kupilem caly taki fajny temat tu przeczytalem i kilka innych for wink.gif i wiedzialem co chcialem i jak to osiagnac smile.gif
ja mialem rippera w playu i sie zawiesil na amen, wiec kazdy ripper jest u mnie z gory spalony tongue.gif
a sloma mi nie wystaje z butow tylko na niej spie smile.gif

btw rzecz wink.gif
Kantor
W sumie to też bym sie zdenerwował jak by mi sie coś stało przez rippera ale jak narazie nie narzekam bo jest super wszystkie gry śmigają aż miło ten mit o grach 2 płytowych to bajka bo śmigają wszystkie mgs:tts przechodze drugi raz residenty też śmigają, a pliki *dol i DivX jakoś przełkne w końcy mam PC na którym odpale emulatory snesa i DivX heh smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.