Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: God Of War 2
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
ShtaS
a raczej to playtest dema smile.gif krok po kroku, swietna sprawa

fajnie gdyby ktoś wpuscil DEMO do sieci ^^
Mikes
Na tą chwile znamy już 2 bossów. To grube coś z końca levelu w demku i tego króla barbarzyńców. Jakby się uprzeć to ten akmienny potwór z dema to też jako taki boss tongue.gif
Mam nadzieje że będzie cih wiecej niz w jedynce
Wiśnia San
jakoś marnie wyglądają te screeny blink.gif
Mikes
wypłynęło do sieci demo? z checią bym wypróbował ale coś ni ma ;/
YETI
trzy nowe screeny
http://www.playsyde.com/news_3277_en.html
Zwyrodnialec
Zaje*isty design wrogów , aczkolwiek grafa nie jest lepsza , niż w jedynce. smile.gif Już się nie mogę doczekać , kiedy to wyjdzie biggrin.gif
h1m3r4
Powiem jedno GOD OF WAR RULEZ!
Grafa wybija mnie w kosmos, wszystko jest tak dopracowane, ze chyba do niczego nie da sie przyczepic... Do tego niezly scenariusz, moje ulubione mitologiczne klimaty, oryginalnosc. Nie da sie nudzic- 2 razy przechodzilam.
Z odblokowanych bonusow dowiedziec sie mozna, ze glowny bohater mial wygladac bardziej bogato (tzn. wiecej szczegolow) ale to musialo poczekac na next-gena, bo niby zle to wygladalo, za duzo szczegolow.
Juz za God Of War byl plan na latanie, ale tez w koncu zrezygnowali z tego. Nareszcie zobaczymy wszystko w 2.
Juz sie nie moge doczekac!!
Sialala
Te screeny to troche za bardzo polukrowane jak na moj gust - rozdzialka za wysoka, do tego antyaliasing - gra raczej na plejaku nie bedzie tak wygladac na pewno :|
Tekstury tez sa troche za dobre jak na moj gust i mozliwosci grajstacji... Pamietam jak do jakiegos magazynu ukazujacego sie na Wyspach dodano kiedys zwiastun z GOW1 - szczeka mi opadla, jakosc, rozdzielczosc, ilosc wrogow - masakra. Potem ukazala sie gra i okazalo sie, ze nie jest juz AZ TAK kolorowo - mniej wrogow, rozdzialka zwyczajna, wrogow tez jakby mniej na raz. Ja tam spokojnie czekam na demko/pelna wersje. Screeny juz mnie nie podniecaja wink.gif
White
Z odblokowanych bonusow dowiedziec sie mozna, ze glowny bohater mial wygladac bardziej bogato (tzn. wiecej szczegolow) ale to musialo poczekac na next-gena, bo niby zle to wygladalo, za duzo szczegolow.

Nie nie nie- posłuchaj lepiej. Graficy mieli za zadanie stworzyć postać jak najbardziej brutalną. Najpierw ubrali Kratosa w zbroję, ale nie wyglądał wystarczająco "dziko". No więc zaczęli go rozbierać- a efekt widzimy na ekranach. Golas wydał im się bardziej "zawiadacki" i brutalny- coś w tym jest.

Oby poziom trudności w GoW 2 był tak samo dobrze wyważony jak w jedynce. Przechodzę jedynkę na God Mode, jestem przy końcu- i jest ciężko, ale nie do przesady. Wystarczy wyuczyć się pewnych taktyk i schematów i każdy leży- a sastysfakcja olbrzymia. Nie to co w DMC na DMD, który jest tak cholernie denerwujący, że przechodzi ochota na granie (zasługa braku checkpointów).
h1m3r4
wyglada na to, ze jeszcze raz musze obejrzec filmiki...smile.gif tongue.gif
wlasnie sciagnelam zapowiedz drugiej czesci no i kurcze... ta grafa mnie rozwala [382]bow.gif slinotok.gif
White
To może być lepiej niż w jedynce z grafiką? smile.gif

Cofam to co powiedziałem o wyważonym poziomie trudności w GoW. Po pokonaniu Aresa w normalnej walce, miałem nadzieję że dalej pójdzie mi gładko. Od kilku godzin jestem w drugiej fazie walki (Kratos tulący się do rodziny), poziom God- aż dziw że do tej pory nie dostałem wścieklizny połączonej z niekontrolowanym wydalaniem moczu. To jest chore! Już na normalu miałem trudności, ale tu jest koniec świata.
Tylko mi nie podpowiadać! Może sam znajdę jakiś dobry sposób smile.gif

Jeśli w dwójce będzie coś podobnego, ja nie gram wink.gif
h1m3r4
White to umowmy sie tak, ze kupisz, zobaczysz, ze nie jest "wywazona" i nie bedziesz gral (jak sie zadeklarowales:) no a po co Ci gra w ktora nie bedziesz gral, nie? Wiec mozesz mi ja przyslac i juz - po klopocie! piwo.gif zgadzasz sie? biggrin.gif

grafa moze nie lepsza, ale wiesz ta perspektywa kurcze np. jak Kratos sie wspinal do Pandory (nie pamietam dokladnie bo dawno nie gralam) jak ten Tytan byl (po pustyni - a swoja droga to czajenie tych meduz na glos tez wypas pomysl jak dla mnie) z lancuchami, takie brazowe otoczenie ( jesli teraz grales to bedziesz wiedzial). no i ta perspektywa mnie poraza. jak chodzi po mostach i sa widoki, tak fajnie sie to wszystko przesuwa i wlasnie w tej zapowiedzi tez byl taki moment, wiec w grze na pewno ich nie zabraknie!! jupi:)

P.S. ja tam god mode nie smialam nawet probowac. ten blad musze naprawic biggrin.gif
White
White to umowmy sie tak, ze kupisz, zobaczysz, ze nie jest "wywazona" i nie bedziesz gral (jak sie zadeklarowales:) no a po co Ci gra w ktora nie bedziesz gral, nie? Wiec mozesz mi ja przyslac i juz - po klopocie! zgadzasz sie?

smile.gif
Jasne, dorzucę jeszcze głowę meduzy w prezencie.

ta perspektywa kurcze np. jak Kratos sie wspinal do Pandory (nie pamietam dokladnie bo dawno nie gralam) jak ten Tytan byl (po pustyni - a swoja droga to czajenie tych meduz na glos tez wypas pomysl jak dla mnie) z lancuchami, takie brazowe otoczenie ( jesli teraz grales to bedziesz wiedzial). no i ta perspektywa mnie poraza. jak chodzi po mostach i sa widoki, tak fajnie sie to wszystko przesuwa i wlasnie w tej zapowiedzi tez byl taki moment, wiec w grze na pewno ich nie zabraknie!! jupi:)

Racja, niektóre momenty rozwalały Np. wspomniana przez Ciebie pandora- wbiegam na most, kamera oddala się pomniejszając Kratosa do rozmiarów mrówki, ukazując budowlę w całej okazałości- czad! Albo widok na pole bitwy- miasto, tysiące latających strzał i siejący pożogę Ares (chociaż jego design nie przypadł mi do gustu- ot, zwykły kolos z brodą. Z początku myślałem że to jakiś tytan, na którego będę musiał się wspiąć- w stylu SotC smile.gif ). Jedyną lokacją która mi się nie podobała była arena walki z Aresem. Nie widać było ich wzrostu, jakby walczyli w kałuży, sic!
A co do wabiących głosem Syren- całkiem fajny pomysł (fajny design miały te syreny), ale pustynia mnie denerwowała (musiałem przeczesywać tą niemałą lokację wzdłuż i wszerz oraz wytężać wzrok w poszukiwaniu tych cholernych skrzynek).

P.S. ja tam god mode nie smialam nawet probowac. ten blad musze naprawic

Heh, powodzenia. Warto, chociażby dla bonusów (no i własnej satysfakcji). Jeśli dałeś radę jakiemuś DMC na DMD, tu też powinieneś (chociaż momentami jest harkorowo- dwa, trzy ciosy i po Tobie. Grr, te meduzy).
Jeśli przejdziesz 2. fazę ostatniego pojedynku, możesz nazwać się prawdziwym bogiem wojny smile.gif (wciąż próbuję, jak na razie najlepszą taktyką wydaje się "kwadrat, kwadrat, kwadrat (hold)", w trudnych momentach Army of Hades, raz Rage of the Gods. Niestety, najdalej doszedłem do momentu pojawienia się Kratosów z mieczami- wtedy przegrywam. Ale dam radę- DMD w DMC3 padł, to też padnie. Chociażbym miał to przepłacić amputacją kciuka smile.gif ).
h1m3r4
heh ja tam jednak wolalabym sie nazywac boginia wojny:) i nikt by mi juz nie podskoczyl:)

aha - jak mozesz to zapakuj te glowe meduzy w folie z bombelkami to powiesze ja sobie nad tronem tak jak kratos mial swoje zdobycze powieszone:)

Co do ubioru Aresa i walki w kaluzy to sie zgadzam... Tam tej perspektywy wielkosci nie bylo widac, a przeciez w ciagu gry tworcy poszaleli z nia, wiec w sumie dlaczego to tak dziwnie wyszlo w finalnej walce? Nie wiem tego...
White
Huh, dziewczyna o_O. Za szybko czytałem posty i nie zauważyłem końcówki -a, poza tym avatar i nick są mylące smile.gif.
BTW, myślałem że płci żeńskiej nie podobają się takie brutalne gry happy.gif

Co do ubioru Aresa i walki w kaluzy to sie zgadzam... Tam tej perspektywy wielkosci nie bylo widac, a przeciez w ciagu gry tworcy poszaleli z nia, wiec w sumie dlaczego to tak dziwnie wyszlo w finalnej walce? Nie wiem tego...

Myślę że gdyby dać inną perspektywę (bardziej oddalona kamera), dołożyć efekty typu trzęsąca się ziemia pod nogami walczących, no i popracować nad scenerią (miażdżone zabudowania, biegający pod nogami ludzie smile.gif itp)- byłoby picuś- glancuś.

Ciekaw jestem fabuły GoW2. Skoro Kratos jest bogiem, to kto może mu podskoczyć? Pewnie rozwiną wątek złego brata, o czym było w bonusach. Oby wyglądał lepiej niż Ares, heh.

Czy ta folia musi mieć bąbelki? smile.gif
wozek
white, fabula bedzie mniej wiecej ( z tego co pamietam) taka, ze Kratos po pokonaniu Aresa rusza w poszukiwaniu Sióstr (nie pmietam dokladnie nazwy/imion), ktore przewyzszaja potega bogow razem wzietych smile.gif. O poziom trudnosci wiec nie ma co sie martwic. Zapomnialem tylko w jakim celu udaje sie na ta wycieczke... oraz innych wazniejszych aspektow fabularnych.
h1m3r4
Zapomnialam, ze glowa meduzy po odcieciu zamienia sie w kamien!!
Mam w zwiazku z tym dla Ciebie dwie wiadomosci. Zeby bylo oryginalnie - dobra i zla- tongue.gif
1. Zla wiadomosc - niestety do przeslania kamiennej glowy folia z babelkami jest niezbedna, bo sam rozumiesz - po transporcie zostaloby z niej moze jedno oko i strzepy wezyka i to jednego (reszta w proszku) albo mozesz zapakowac ja w karton z papierkami (zamiast papierkow mozesz uzyc np. jelit cyklopa - jak juz glowe przytargasz to i jelita gdzies zmiescisz:). Aha, tylko gre zapakuj osobno zeby kamien nie porysowal pudelka:)
2. Dobra wiadomosc - kamienna glowa nie smierdzi:) a nie wiem czy wiesz co mogloby sie z nami stac po wwachnieciu tego ... zapachu zgon.gif

Mam pytanie. Mialam szanse grac w dwie "wersje" GoW. Jedno wydanie bylo ze Szwecji, a drugie chyba amerykanskie (nie wiem dokladnie, bo to nie moje)
Wszystko bylo tak samo do momentu, kiedy Kratos mial zlozyc ofiare, by dalej przesc (to chyba bylo w Hadesie...) i teraz - w jednej wersji w klatce byl czlowiek (krzyczal i blagal, zeby go oszczedzic) , a w drugiej wersji w klatce byl potwor (ktory syczal i chcial sie wyrywac).
A Wy jakie mieliscie wersje? A moze jeszcze jakies inne byly?
desden
QUOTE(White @ 24 08 2006, 14:48) *

Ciekaw jestem fabuły GoW2. Skoro Kratos jest bogiem, to kto może mu podskoczyć? Pewnie rozwiną wątek złego brata, o czym było w bonusach. Oby wyglądał lepiej niż Ares, heh.

Czy ta folia musi mieć bąbelki? smile.gif

Juz to pisano o tym,trzeba bylo poczytac oficjalne forum playstationa tam sie dowiesz jakie ludzie maja pomysly na temat gry. Ja tylko zdradze ze rozwazano równierz ze tym razem jak byles w swiatyni pandory zobaczyles taki obrazek przy wejsciu po ta skrzynke, i jak sadzisz komu miałby skopac 4 litery kratos, jak nie w GOW2 to w GOW3! happy.gif
Sialala
QUOTE(h1m3r4 @ 24 08 2006, 14:50) *

w jednej wersji w klatce byl czlowiek (krzyczal i blagal, zeby go oszczedzic) , a w drugiej wersji w klatce byl potwor (ktory syczal i chcial sie wyrywac).

Mam wersje PAL - jest potwor w klatce. Czlowiek bylby bardziej klimatyczny wink.gif
banny
Wiadomo coś mozę o nowych move'sach, lub o nowej broni?biggrin.gif
Było by fajnie ajkby 2reczny topór dali, bo rozrywanie na pół potworków w jedynce było (pipi)biggrin.gif
Mam andzieje, że drugi Gow będzie dłuzszy...choćby miał być na 2 płytach:D
pozdro
ogqozo
Ja widziałem u gościa... ha, widocznie wersję NTSC, bo był człowiek i cóż... ten motyw z klatką jest tak szalenie nieludzko brutalny i sugestywny... no to jest po prostu chyba najbardziej robiący wrażenie moment w całym GoW. Naprawdę, jeśli jakoś możecie, to załatwcie sobie wersję z człowiekiem, bez cenzury - dopiero wtedy zobaczycie jak niemiłym człowiekiem (a raczej bestią) jest Kratos. A nawet nie tyle niemiłym, co po prostu pozbawionym jakichkolwiek uczuć i humanitarnych odruchów.

Co do topora, to na demie z ostatniego E3 widać takie śmieszne potworki które mają toporek, potem Kratos im odcina nóżki i daje toporkiem w czachęsmile.gif (chyba tak, nie pamiętam dokładnie). Mam nadzieję, że tego w europejskim GoW2 nie wytną.
banny
Hm, w sumie na miejscu Kratosa też bym tak zrobił-przecież musiał poświecić "coś" by przedostać się dalej.No a sam nie wejdzie, no nie? smile.gif

Głupie tłumaczenie, ale innego nei widze biggrin.gif
Kratos porpostu musiał taki być.
Pozdro
Solidny (pan)
QUOTE(Sialala @ 24 08 2006, 16:18) *

QUOTE(h1m3r4 @ 24 08 2006, 14:50) *

w jednej wersji w klatce byl czlowiek (krzyczal i blagal, zeby go oszczedzic) , a w drugiej wersji w klatce byl potwor (ktory syczal i chcial sie wyrywac).

Mam wersje PAL - jest potwor w klatce. Czlowiek bylby bardziej klimatyczny wink.gif

Człowiek trochę nielogiczny, bo jak miałby przeżyć tyle lat zamknięty w klatce rolleyes.gif? Jak dobrze pamiętam, Kronos chodził z tą świątynią 1000 lat.
banny
Mam nadzieje, że w 2jce uświadczymy więcej takich "smaczków" biggrin.gif
h1m3r4
z tego co widzialam w trailerze, to bedzie mozna strzelac z luku:)
golab
QUOTE(Solidny (pan) @ 24 08 2006, 16:48) *

Człowiek trochę nielogiczny, bo jak miałby przeżyć tyle lat zamknięty w klatce rolleyes.gif? Jak dobrze pamiętam, Kronos chodził z tą świątynią 1000 lat.

No wiesz, mógł to być jeden z żołnierzy, którzy akurat wybrali się do świątyni. W końcu, gdy idzie się po jedną z dwóch tarcz toczy się walka żołnierzy z potępionymi.

Szkoda, że nie ma tego motywu w PALu.
Mikes
Robi wam różnice kogo prypieczecie w klatce?

grywalności to chyba nie zminiło co wink.gif
White
Zapomnialam, ze glowa meduzy po odcieciu zamienia sie w kamien!!
Mam w zwiazku z tym dla Ciebie dwie wiadomosci. Zeby bylo oryginalnie - dobra i zla-
1. Zla wiadomosc - niestety do przeslania kamiennej glowy folia z babelkami jest niezbedna, bo sam rozumiesz - po transporcie zostaloby z niej moze jedno oko i strzepy wezyka i to jednego (reszta w proszku) albo mozesz zapakowac ja w karton z papierkami (zamiast papierkow mozesz uzyc np. jelit cyklopa - jak juz glowe przytargasz to i jelita gdzies zmiescisz:). Aha, tylko gre zapakuj osobno zeby kamien nie porysowal pudelka:)
2. Dobra wiadomosc - kamienna glowa nie smierdzi:) a nie wiem czy wiesz co mogloby sie z nami stac po wwachnieciu tego ... zapachu

Huh, dostałem taką instrukcję obsługi, że nie mam z czym polemizować smile.gif. Jelit cyklopa mówisz? To muszę się przejść po osiedlu.
"Cho no tu, ty..."
Chociaż jak sobie pomyślę, jakie ta głowa ma możliwości, np. w szkole, na egzaminach itp., to chyba jednak ją sobie zostawię. Upoluj sobie własną, wystarczy pokręcić trochę gałką smile.gif

white, fabula bedzie mniej wiecej ( z tego co pamietam) taka, ze Kratos po pokonaniu Aresa rusza w poszukiwaniu Sióstr (nie pmietam dokladnie nazwy/imion), ktore przewyzszaja potega bogow razem wzietych

Aaa, racja, coś mi się obiło o uszy. Chodzi pewnie o te siostry, co to przędą nitki losu ludzi, a potem je przecinają- i game over. Ha, jednak coś pamiętam z "Mitologii" Parandowskiego smile.gif

Co do człowieka w klatce- wiadomo, każdy by wolał- to tak jak w Carmageddonie (wolisz rozjeżdżać ludzi czy bezmyślne zombie? smile.gif ). Taka natura gracza, hehe. Pamiętam, jak oglądałem przed zakupem GoW'a gameplay video na gamespocie- i tam był w klatce człowieczek (musieli testować wersję NTSC). Jakież było moje zdziwienie, kiedy doszedłem do tego momentu w wersji PAL. WTF?

Aha, wie ktoś co konkretnie dają dodatkowe stroje Kratosa (poza tym że głupio wyglądają- Kratos jako krowa/ kucharz z patelniami zamiast ostrzy. Uh)? Mają jakieś enchantments podobno, ale ja różnicy nie zauważyłem.
golab
QUOTE(Mikes @ 25 08 2006, 10:37) *

Robi wam różnice kogo prypieczecie w klatce?

grywalności to chyba nie zminiło co wink.gif

Mnie robi, klimat i natura Kratosa byłyby lepiej podkreślone, wystarczy cenzura podczas zabawy na łajbie;p
White
Dla tych którzy nie widzieli, jak wygląda człowieczek w klatce (wersja NTSC), można to zobaczyć na tym filmiku, w okolicy 4. minuty.
http://www.youtube.com/watch?v=hYogKhQ3g98

Całe video jest zupełnie niewarte oglądania (autor kompletnie nie umie grać), ale warto zobaczyć tą scenkę.
h1m3r4
Rzeczywiscie jakis cyrk, a nie gra:)

Ale co tam... Niewazne.

Wracajac do spalania czlowieczka...
Celem Kratosa jest zabicie Aresa, by uwolnic sie od koszmarow. Jest bezwzgledny i sieka wszystko, co staje mu na drodze. Poswieca czlowieka, ale... robi to, by zgladzic boga wojny, a zabijajac go ratuje tez ludzi.
Inna sprawa, ze potem sam staje sie bogiem wojny:)

Ale to tylko taka dygresja...

Fajne jest to, ze wiele rzeczy w dwojce bedzie tak jak w jedynce, np. to, ze walczac z wiekszym przeciwnikiem (powiedzmy z hydra na poczatku) musimy w nia jakis czas nawalac, a potem pojawiaja sie przyciski, np. circle.gif i musimy je w odpowiednim czasie nacisnac albo "tapowac", zeby za chwile pojawil sie np. triangle.gif i wykanczamy bestie. To mi sie podobalo, bo bylo bardzo efektowne:) Kratos zabija potwora 10 razy od siebie wiekszego.

W trailerze jest tez moment koncowy z tymi "ptakami", ze Kratos przeskakuje ze swojego na drugiego i zabija lecacego na nim gostka, a potem odcina mu skrzydlo i skacze... WOW... Ciekawe jak to bedzie wkombinowane w fabule...

Po kazdym obejrzeniu tej zapowiedzi JUZ CHCE ta gre!! slinotok.gif A widac, ze tak latwo nie bedzie. Mamy tam przedstawionych pare fajnych lokacji. A te ciosy...
Przy tej grze nie patrze na cene:)
Zwyrodnialec
QUOTE(h1m3r4 @ 26 08 2006, 19:20) *

Rzeczywiscie jakis cyrk, a nie gra:)

Ale co tam... Niewazne.

Wracajac do spalania czlowieczka...
Celem Kratosa jest zabicie Aresa, by uwolnic sie od koszmarow. Jest bezwzgledny i sieka wszystko, co staje mu na drodze. Poswieca czlowieka, ale... robi to, by zgladzic boga wojny, a zabijajac go ratuje tez ludzi.
Inna sprawa, ze potem sam staje sie bogiem wojny:)

Ale to tylko taka dygresja...

Fajne jest to, ze wiele rzeczy w dwojce bedzie tak jak w jedynce, np. to, ze walczac z wiekszym przeciwnikiem (powiedzmy z hydra na poczatku) musimy w nia jakis czas nawalac, a potem pojawiaja sie przyciski, np. circle.gif i musimy je w odpowiednim czasie nacisnac albo "tapowac", zeby za chwile pojawil sie np. triangle.gif i wykanczamy bestie. To mi sie podobalo, bo bylo bardzo efektowne:) Kratos zabija potwora 10 razy od siebie wiekszego.

W trailerze jest tez moment koncowy z tymi "ptakami", ze Kratos przeskakuje ze swojego na drugiego i zabija lecacego na nim gostka, a potem odcina mu skrzydlo i skacze... WOW... Ciekawe jak to bedzie wkombinowane w fabule...

Po kazdym obejrzeniu tej zapowiedzi JUZ CHCE ta gre!! slinotok.gif A widac, ze tak latwo nie bedzie. Mamy tam przedstawionych pare fajnych lokacji. A te ciosy...
Przy tej grze nie patrze na cene:)

Mogę Ci tą grę sprzedać za 1000 zeta wink.gif.
h1m3r4
Jak juz teraz masz ja to dajesz:)
Bo ja o dwojce mowilam tongue.gif biggrin.gif
White
Huh, okazja smile.gif
h1m3r4
QUOTE(White @ 27 08 2006, 20:03) *

Huh, okazja smile.gif

A miales kiedys lepsza okazje kupic gre od Zwyrola? laugh.gif

Hehe z calym szacunkiem Zwyrodnialec to nic personalniego, po prostu ksywa morowa biggrin.gif tongue.gif
Pan S.
QUOTE(YETI @ 17 09 2006, 14:35) *

to chyba nie ta bajka...
h1m3r4
Ciekawe jak w starozytnej Grecji znalezli sie zolnierze? laugh.gif To maja byc ci "new enemies"? wink.gif

Pewnie czytaliscie, ze mozliwa jest trylogia GoW? Trojka zapewne zawita na ps3. Az sie boje co to bedzie! tongue.gif Ale jeszcze dlugo do GoW2, chyba sie nie doczekam...sad.gif
Zwyrodnialec
Oby rozbudowali system walki , bo w porównaniu z DMC 3 to bida jest. blink.gif
h1m3r4
Poczekamy zobaczymy. Mam nadzieje, ze bedzie wypas pod kazdym wzgledem;) Let's trust them biggrin.gif
White
Nie chcę systemu walki skomplikowanego tak jak w DMC- to zabiłoby przyjemność zabawy (mashowanie, idealny timing- te elementy wkurzały mnie w DMC)
Stachu
dmc ma skomplikowany system? huh.gif

ja bym chciał zeby w gow2 troszke to rozbudowali bo napieprzanie w 2 guziczki na przemian mnie nie bawi:]
estel
Ja to bym chcial jakas nowa bron. Kij or sth.

BTW: Wiadomo cos o skrzydlach icarusa? Tzn. bedzie latanie czy nie? ;]
h1m3r4
Cos o skrzydlach i nie tylko:

"Przeznaczona na konsolę PS 2 gra God of War 2 zadebiutować ma w lutym 2007 roku. Prawodopodobnie również posiadacze innych urządzeń firmy Sony będą mogli cieszyć sią tą grą. Chodzą również słuchy o przygotowaniu wersji na telefony komórkowe. Takie rewelacjie umieśił na swoich stronach serwis Eurogamer, który jednak nie podaje źródeł informacji.

God of War 2 ma być kontynuacją wydanej w zeszłym roku gry, która okazała się wielkim sukcesem (ponad milion sprzedanych egzemplarzy , kilka nagród). Wcielamy się tutaj w ponownie w Kratosa, który pała chęcia zemsty na bogach Olimpu. W nowej części zmodyfikowane zostaną pewne rozwiązania, które pozwola np wykorzystać podczas walki ściany i sufity, bohaterowie zostaną wyposażeni w zdolności magiczne, które ułatwią walkę z antycznymi postaciami. Ciekawym wątkiem jest walka Kratosa z Ikarem, po której (o ile oczywiście zwycięży) Kratos zdobywa skrzydło pozwalające mu szybowaćw przestworzach, będzie również mogł cieszyć się przejażdżką na grzbiecie Pegaza, w grze pojawi się sporo mitycznych magicznych przedmiotów i broni.

Ponieważ jednak informacje opublikowane przez Eurogamer były informacjami nieoficjalnymi, amerykański oddział Sony Computer Entertainment doprowadził do usunięcia tych informacji ze stron serwisu. Jednak redaktorzy osiągnęli to co chcieli, bowiem jak widzicie świat dowiedział się o pewnych faktach z gry."

notka z lutego 2006

http://www.gry.gildia.pl/news/2006/02/god_...nione_tajemnice
h1m3r4
Bardzo duzo ciekawych informacji na trzech stronach goraca polecam - info odnosnie combosow, broni, magii i super ciekawostek, wiec zapraszam;)

http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=3412&STR=1

http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=3412&STR=2

http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=3412&STR=3

Warto zalookac. Milego czytania.
blink.gif
Aem
Kończe własnie "jedynke" a już mam cholernego smaka na dwójkę smile.gif

Bedzie sie działo !
Zwyrodnialec
Ta akcja z podbiciem ostrzami , a potem nawalaniem z łuku , to zrzyna z DMC - żadna tam nowość tongue.gif
estel
Jak juz czerpac to od najlepszych :>
h1m3r4
Wiecie, ja mysle, ze jesli beda rozne nowe fajne bronie i combosy, to walka nie bedzie polegala glownie na wciskaniu square.gif i triangle.gif tak jak to bywalo w "jedynce". Zreszta jak ja gralam, to uzywalam wiele magii i to tez urozmaicalo. Dla mnie pare nowych broni wystarczy.
Nie wiem czy czytaliscie moje podeslane linki, ale jest tam info, ze niektorych przeciwnikow bedzie trzeba zabic konkretnym sposobem, wiec skonczy sie "bezmyslna nawalanka". Yes yes yes. Ja sie chyba nie doczekam... crazy.gif crazy.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.