Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: God Of War 2
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
golab
CYTAT(Yap @ 26 08 2007, 00:52) *
KOLO ROZWALIł KLONY Z JEDYNKI BEZ UPGRADE'óW. Nie mam pytań...

daj linka, chcę to zobaczyć
Grigori
CYTAT(golab @ 26 08 2007, 00:54) *
KOLO ROZWALIł KLONY Z JEDYNKI BEZ UPGRADE'óW. Nie mam pytań...

daj linka, chcę to zobaczyć

http://www.youtube.com/watch?v=XsjZ2Dh4CTU

Ta gra niestety jest prosta wink.gif
golab
no, tylko szkoda, że nie ma całej walki tylko końcówka
Zwyrodnialec
Dwójkę sobie podaruj. Zbyt industrialny miejscami klimat i nawet na DMD wszystko mija pod znakiem "łatwo i przyjemnie".

Oglądam na YouTube'ie NoUpgradeRun Shinobier'a. Kolo na poziomie Titan robi takie myki, że głowa mała. Preferowana broń - Barbarian Hammer!! To trzeba zobaczyć. Radzi sobie nawet w takich cholendarnie trudnych momentach jak endurance run, obrona tłumacza czy respawn'ujące się cerberusy. Została mu już tylko walka z Zeusem. Za każdym razem pokazuje, że wszystko ma na pierwszym levelu. I najlepsze...KOLO ROZWALIł KLONY Z JEDYNKI BEZ UPGRADE'óW. Nie mam pytań...

Dobry myk zrobił podczas obrony tłumacza chowając się z powrotem za tą bramą i stamtąd ich tłukąc. Sam z tego patentu skorzystałem grając na Titanie. happy.gif
Yap
Właśnie dziś Shinobier skończył swojego NURa. Zeusa rozpłatał bez żadnego problemu. Polecam obczaić jak nim rzucał po arenie, jak bezbłędnie kontruje wszystkie prodżektajle. Wszystko jest na YouTube'ie.
Zwyrodnialec
Akurat co do Zeusa, to pisałem, że to najłatwiejszy boss. Unikając jego ataków i odbijając pioruny da się przejść bez utraty energii, tylko TROCHĘ to trwa. biggrin.gif Potem jak musimy walczyć Blade Of Athena, to wystarczy trzymać się na dystans i uderzać pojedyńczo []. Na kolejną rundę z ostrzem olimpu proponuję korzystac z magii zbliżając się na minimalną odleglość do Zeusa i walić z Atlasa na 3 poziomie. biggrin.gif Walka może i będzie trwała z 30 minut, ale Zeus nawet nas nie dotknie. hyh.gif
komar737
WG mnie, najtrudniejszy jest Barbarian King, gdyby nie ten bug (patrz:filmik shinobiera) to bym go chyba nigdy nie przeszedl.
Thessus tez jest trudny, tzn nie jest ale jest biggrin.gif. O ile sama walka z nim to blachostka, to motywy z minotaurami potrafia niezle wpienic, jesli cos zrobisz zle i zginiesz pod koniec...

Chodzi o tajtyn ofkoz.
Zwyrodnialec
Dla mnie z kolei najtrudniejszy był cerber! Męczyłem się z nim najdłużej. hyh.gif
komar737
Cerber jest banalny nawet na titanie. Pierwsza faza walki (zanim polknie reke): jest na tyle powolny ze mozemy go "szturchac" i odskakiwac. Po jakiejs minucie zacznie sie druga faza. Wtedy RotT, mlotek, podbijamy do niego i L1 + kwadrat. Doslownie kilka sekund i gosci spi.

Co do shinobiera: gosc jest inhuman. Specjalnie wymysla sobie utrudniacze, bo kazda gra z reguly jest dla niego banalna (?). Widzialem filmik jak na MN rozpiepszyl Alme bez drasniecia.
Yap
Ja natomiast widziałem NoHurt Run imć pana Ninja Of Sorrow, który przeszedł całe MN bez draśnięcia. Oczywiście musiał save'ować i wgrywać stan gry bardzo często, ale tak czy owak jest to udokumentowane.
Shinobier faktycznie może bardzo wiele, wpieniają mnie malkontenci, którzy w swoich komentach zapodają uwagi, że w danym miejscu oni zrobiliby to lepiej bo coś tam. Shi staje wtedy na rzęsach pokazując im jak można przejść coś co nawet mając zupgradowane bronie i magię nie daje się pchnąć tak łatwo. Raz się poważnie zirytował kiedy jeden z kolesi wytknął mu kapuchę i wtórność.
SCOOP
Ja mialem nieco ulatwione zadanie grajac na titanie bo mialem prawie wszystko zupgrejdowane na maxa jeszcze przed zdobyciem tej magii co strzela się z łuku (nie pamietam nazwy). Jest tam w poblizu ciekawy spot do punktowania przy zamrozonych skrzynkach. Wrzucasz szkielety do ognia az zostana tylko 2. One oczywiscie respawnuja sie bez konca. Trzeba wpasc w dobry rytm i robic tego combosa co kratos lapie i szlachtuje tak by trupy wyskakiwaly na przemian w odstepie czasu. Co jakis czas warto wrocic do savepointu i nie tracic energii bo o nia bardzo ciezko. Przy 100 combo warto przerwac bo sie nie oplaca dalej. I znow do stu. Zajmuje to duzo godzin czasu ale naprawde warto. A za najtrudniejszy motyw z gry uwazam "korytarz smierci" przed przedostatnim bossem.
Yap
Masz na myśli nawijkę kółkiem? Będę musiał wypróbować (akurat mam save'a po zdobyciu łuku) bo walka z Tezeuszem dobija mnie randomowością wyskakiwania tych mini gór lodowych. Być może trzepiąc go z zupgradowanego na maxa łuku będzie szybciej. Dzięki za cynk wink.gif ,
SCOOP
Musialbys miec raczej save'a sprzed zdobycia luku bo tam sie chyba ziemia zapada i nie da sie wrocic. Lepiej juz chyba zaczac od poczatku . I tak ten czas ci sie zwroci bo te upgrade'y naprawde robia roznice. Do tego myku trzeba cierpliwosci. Ja to punktowanie rozbilem na 3 sesje po okolo 3h bo nudno.
Do jedynki gow odkrylem lepszy spot. W atenach w miejscu gdzie jest krata i trzeba minotaura ukamienowac na guziku na ziemi by ta krata sie podniosla. Jest tam skrzynka z magią ktora sie cały czas odnawia. Warto tam zamieniac minotaura w kamien i rozbijac go. Dostaje sie bonus + 15 crushed za kazdego. Oczywiscie minotaurow jest nieskonczonosc. W tym miejscu jako pierwsze upgrejdujemy zamiane w kamien do lv2 by caly proces szedl gladko i bezpiecznie. Jak sie straci energie to zabija sie wroga normalnie przez fatality i wylatuje z niego zielone. Jedyny bol to to ze nie ma tam save'u i wszystko trzeba zrobic w jednej sesji. Punktowanie w tym miejscu idzie naprawde szybko. Co pare sekund 15 exp. Moze komus sie to przyda.
Yap
Bez bólu, można wrócić tak tą samą drogą, którą się wraca wink.gif . Posiedzę, poćwiczę, obczaję. Należy uważać, żeby tego drugiego nie zabić za wcześnie bo się nie będą respawnować, ale troszkę ćwiczeń i będzie szyk.
raczet
CYTAT(SCOOP @ 2 09 2007, 21:05) *
Do jedynki gow odkrylem lepszy spot. W atenach w miejscu gdzie jest krata i trzeba minotaura ukamienowac na guziku na ziemi by ta krata sie podniosla. Jest tam skrzynka z magią ktora sie cały czas odnawia. Warto tam zamieniac minotaura w kamien i rozbijac go. Dostaje sie bonus + 15 crushed za kazdego. Oczywiscie minotaurow jest nieskonczonosc. W tym miejscu jako pierwsze upgrejdujemy zamiane w kamien do lv2 by caly proces szedl gladko i bezpiecznie. Jak sie straci energie to zabija sie wroga normalnie przez fatality i wylatuje z niego zielone. Jedyny bol to to ze nie ma tam save'u i wszystko trzeba zrobic w jednej sesji. Punktowanie w tym miejscu idzie naprawde szybko. Co pare sekund 15 exp. Moze komus sie to przyda.

w jedynce najlepszy jest stary, oklepany numer z minotaurami, kiedy to dostajemy moc zmiany wroga w kamień biggrin.gif najlepiej od poczatku gry ładować posejdona(szybciej będzie) i starać się robić dobre combo biggrin.gif(mój record 926) nie radze jednak przesadzać i nie robic więcej niż posejdona i ostrza na 3 lvl, bo gra wypasioną postacią od początku troche mija się z celem nie?
Yap
SCOOP - powiedz czy wrzucając kolesi do ognia doprowadzasz do stopnienia lodu na skrzyniach? Siakoś mi się kolesie nie chcą później respawnować. Giną i koniec pieśni.
Kame
Mam problem kiedy muszę przeciągnąć wajche i najprawdopodobniej wlecieć nad podnoszącą się bramą, nigdy nie mogą nadążyć, może jakoś inaczej można to przejść? Wszystko się dzieje w pobliżu dwóch posągów, pomiędzy nimi znajduje się inna wajha, która otwiera źródło powietrza, które podnosi kratosa ze skrzydłami. Kiedy staniemy pomiędzy tymi posągami widzimy najprawdopodobniej olimp (choć nie jestem pewien).
Grabol
Nie da się tego przejść w inny sposób. Przestawiasz dźwignię, szybko w stronę wentylatora i zaczynasz się wznosić na skrzydłach ikara. Czasu faktycznie jest niewiele, trochę mnie ten moment zirytował. Jedyne co mogę doradzić to żebyś nie biegł w kierunku wentylatora, a wykonał kilka fikołków, druga sprawa to nie czekaj aż ciepłe powietrze wyniesie Cie pod sam sufit ale jak tylko zaczniesz się wznościć leć w kierunku kraty i tak osiągniesz odpowiednią wysokość. No i próbuj do skutku!
SCOOP
CYTAT(Yap @ 3 09 2007, 21:50) *
SCOOP - powiedz czy wrzucając kolesi do ognia doprowadzasz do stopnienia lodu na skrzyniach? Siakoś mi się kolesie nie chcą później respawnować. Giną i koniec pieśni.

Kurde . Dawno w to nie grałem bede musial sprawdzic. Mysle ze musisz uwazac zeby nie przesadzic tzn wrzucic do ognia tylko kilku ale nie wiem ilu. Jak punktowalem na poczatku to z wieksza iloscia wrogow i wtedy pomylilem guziki i niechcacy wrzucilem ilus tam do ognia i wyszlo mi to na dobre bo zostalo tylko 2 i bylo w sam raz. Sprawdze to

Dzieki raczet, rzeczywiscie to brzmi ciekawie
Zwyrodnialec
Jak tą grę odpalić w wyższej rozdziałce? Podobno jest jakić trick. Działa to w PAL'u? Bo w opcjach tylko wiedscreen jest. ohmy.gif
Dante
W palowej wersji nie ma takiej opcji z tego co wiem. A jak chce się to odpalić to trzeba wklepać kombinacje przy odpalaniu gry (chyba jak logo playstation się pojawia).
Ficuś
Posiadam palowego GoW2 i z wyższymi rozdziałkami jest tak....

NIE MA PROGRESIVE SCAN i NIE MA ukrytego trybu HD(podczas pojawiania się loga playstation trzeba było przycisnąć kombinacje klawiszy w wersji NTSC).

Jednym slowem żeby odpalić GoW2 w wyższej rodziałce niż podstawowa potrzebujesz PS3 sad.gif

Swoją drogą PS wypada z prawie każdej gry Pal na ps2-z znanych mi gier PS w Palu ma tylko Jak2,3 i Resident Evil 4
,a odpadł min. z GoW 1,2,Burnouta Revenge czy chociażby GT4

Klik pelna lista gier z progressive scan w PAL i NTSC (burnout revenge wg tej listy powinien chodzić)
Danilo1972
GoW 2 faktycznie nie ma PS, a szkoda bo wyglądałby jeszcze bardziej niesamowicie.
Z posiadanych przeze mnie gier PS ma Black, Driver PL i Primal oraz Tomb Raider Anniversary.
Ficuś
PRzechodze sobie własnie GOW2 na Titanie i mam jedno pytanko odnośnie skrzynek.Wydaje mi się ,że odkryłem już chyba wszystkie skrzynki z orbami itp poukrywane po etapach(łącznie z tymi specjalnymi z maną,energią i orbami) ale przechodząc grę teraz po raz kolejny nie potrafię dostać się do skrzynki w śnieżnej lokacji z Tyfonem.Jest ona w jaskini za kratami,chwile przed starciem z meduzami i momentem z chuchającym tytanem.

PS.Swoją drogą grałem w demko HS i powiem szczerze ,że jakoś bardziej wrażenie na mnie zrobił swojego czasu GOW2 niż HS(poprostu patrząc na GOW2 nie umiałem wyjść z zachwytu nad rozmachem,efektywnością i oprawą jaką oferuje gra na 7 letnią konsole,a grając w demo HS na zwykłym TV jakoś zamiast podniecać się rzeczywiście swietną oprawą i grą nonstop po głowie chodziło mi to ,że można byłoby to na next genie zrobić jeszcze lepiej).

Wiem ,że niektórzy mogą mnie nie zrozumieć,zdziwić się wypowiedzią,powiedzieć że to jedna z pierwszych wielkiech gier na ps3 ale wg mnie patrząc pod względem wykorzystania możliwości sprzętu,dodatków,długości(czytając posty)i ogólnego zaangażowania twórców w wydanie tytułu kompletnego taki HS jest lata świetlne za GOW2 czy chociażby NG z xboxa.
Zwyrodnialec
Musisz w tej jaskini zjechać po tej linie i jak Kratos będzie spadał to szybko wciskasz R1 żeby zaczepił się o to "coś" wystające, wtedy krata się otworzy. Z tego co pamiętam jest tam pióro Feniksa. wink.gif
Tiglatpilesar
Z tego co ja pamiętam wystarczy zjechać liną, potem nacisnąć R1 przy klifie, Kratos się czegoś złapie, poszybuje na drugą stronę i zanim zamknie się krata trzeba wbiec i otworzyć skrzynkę.
Ficuś
hehe banał jak to napisaliście ,ale jak to zazwyczaj bywa własnie takie problemy sprawiają największe kłopoty.

W każdym razie dzięki dla Was obu
komar737
Odkrylem dzisiaj nowy zajefajny bug/trick podczas ochrony tlumacza na Titanie. Kiedy gosc podejdzie do ksiegi i bedzie nad nia kleczal, podejdz do niego, odworc sie plecami i stoj. Co w tym takiego? A no to, ze nikt wtedy nie zrani tlumacza, a ty, posiadajac odpowiedni timing, bedziesz odbijal wszystkie ataki wrogow.
Normalnie beka biggrin.gif, cos co bylo najtrudniejsze, teraz stalo sie przecietne conajwyzej.
Yap
blink.gif kuźwa idę sprawdzić right away. Dzięx Komar.
Jak na razie największe problemy miałem z Tezeuszem. Znaczy się sam kolo był prosty, jedynie randomowość wyskakiwania tych zakichanych kolców mnie dobijała.
komar737
Ostrzegam jednak: mimo ze taka taktyka jest w miare bezpieczna (przy odpwiednim timingu), to sama walka jest mozolna i drugawa.
Pamietajcie, zeby stac cholernie blisko tlumacza (prawie stac "w nim"), wtedy potworki beda sie skupialy na atakowaniu was, a nie tlumacza (coz, tak sa zaprogramowani biggrin.gif). No ale jesli juz jakis nakierowalby sie mieczem na tlumacza, to stojac blisko niego, tak jak mowilem - i tak odbijemy ten cios zadany przez wroga. Problem natomiast moga sprawic te male pieski: polecam graba i rzut (z odpowiednim wymierzeniem, bo trafiajac w tlumacza, zabijasz go na miejscu/zadajesz massive dmg) Uwazajcie, zeby czasem podczas "oddania" uderzenia (po odbiciu), przypadkiem sie nie obrocic i nie trafic w tlumacza. Z tego co wiem, moze go to powaznie uszkodzic.
No i trudnosci tez moga sprawdzic ci kaplani, ktorzy "strzelaja" do ciebie czasem. Trudno to wyczuc.

Co do Thesussa, zgadza sie. O tyle wpieniajace byly kolce, co jeszcze ilosc "sesji" walk z minotaurami. Masz ostatnia "ture", a tu cos pojdzie nie tak i wszystko na marne.

Wg. mnie najtrudniejsza rzecza ewidentnie bylo tzn "endurance run". Normalnie szok. Nie mialem jednak okazji sie tam powkurzac, robiac swojego NURa na TITANIE, bowiem doszedlem tylko do momentu, gdzie w "owalnym" pomieszczeniu wyskakuja do ciebie Juggernauty i Cerbery (miedzy pierwszym, a drugim tlumaczem). Normalnie az sejwa usunalem, zeby mnie nie kusilo pozniej na kolejne proby i tym samym kolejne nerwice. smile.gif

EDIT: Mozecie tez sprobowac innych atakow, nie tylko odbijajac. No ale wlasnie odbijanie jest na tyle dobre, ze podczas jego wykonywania, Kratos stoi w miejscu i nie oddala sie od tlumacza. Kolejnym pozytywnym czynnikiem jest to, ze uderzenie z odbicia, odrzuca/oglusza wszystkich wrogow w poblizu.
Grabol
Moment jest frustrujący dopiero na poziomie titan, na niższym jakoś obyło się bez problemów. Mi podczas ochrony tłumacza największe problemy sprawili wysocy kapłani. Próbowałem stać w miejscu odbijając ciosy tak jak sugerujesz komar jednak ich atak skutecznie mnie odwiódł od tego pomysłu, jakoś nie mogłem go odbić. Moja taktyka to jak najszybciej wyeliminować kapłanów. Aby ochronić tłumacza odpalałem w jego okolicy Cronos' rage i zajmowałem się w tym czasie kapłanami, posiłkując się Atlasem. Oczywiście podrasowany ekwipunek(ostrza chaosu) i magia(atlas i kronos) max jak się w tym momencie da. Wnerwia, że chłopaki umiejętnie unikają bezpośredniej konfrontacji i najczęściej rzucają swoje czary mary gdzieś spoza ekranu tak, że dokładnie nie widać w którym kierunku uderzać.

Rzut psiakiem jest o tyle niebezpieczny, że gdy przez przypadek trafisz nim w swojego podopiecznego to kolo ginie na miejscu i zabawę zaczynamy od początku. Poza tym to wyśmienity atak. Nie ma sensu wchodzić w przepychanki kółkiem ze strażnikami albo kapłanami, trwa to zbyt długo, a w tym czasie reszta ekipy skutecznie zaciuka tłumacza.

No i magia, bez pełnego paska chyba nie ma co ostatniej fazy walki zaczynać.

Raczej nie przeszedłbym tego momentu na titanie gdybym na youtubie nie obczaił jak to robi shinobier. I tak zajęło mi to sporo czasu.

Mimo wszystko i tak się zatrzymałem na endurance run. Na razie nie mam siły próbować. Walka wymaga max skupienia. Grunt to odbicie i unik oraz pełny niebieski pasek.
Yap
Na poprzednich poziomach trudności zaniedbałem troszkę Hammer'a. A jest to naprawdę zajefajna broń. 2xtrójkąt czyni cuda. I właśnie w Endurance Run proponuję używać młot. Zazwyczaj uciekałem tak by odgradzała mnie od przeciwników "ściana" i spamowałem 2xskok + O/R1. Kratos uderza tą falą i jakiś damage zadaje. Później Rage of the Titans + 2xtrójkąt młotem i pozamiatane. Tam gdzie można łapać należy to wykorzystywać nagminnie. Bardzo ułatwia sprawę. Szczególnie przy Endurance Run. Na meduzy najlepsze jest odbijanie ich ataków i rozwalanie skamielin. Ostatnia faza z cyklopami jest moim zdaniem najtrudniejsza, ale znów trik ze "ścianą" się przydaje. RotT + 2xtrójkąt młotem daje radę. Później wyjmujesz tylko kolesi pojedynczo.
komar737
Trudno dokladnie wzorowac sie na filmikach shinobiera - przedstawiaja one bowiem niejako ogolny poglad, jaka powinno sie mniej wiecej obrac taktyke - proba "nauczenia" sie na pamiec ruchow na filmiku jest niemozliwa zwyczajnie tongue.gif. Oczywiscie duzo zalezy od randomowosci i sczescia w danej sytuacji.

Czaicie moze motyw przed Ikarem? W tych jaskiniach, gdzie odbywal sie swoisty mini-endurance run. Tez bylo ciezko, szczeglnie na NUR.

Yap wspominal o mlotku - ja zaraz po wyjsciu gry karcilem ludzi, ktorzy smiali sie z tutaj tej broni wink.gif. Nie znali poprostu jej mocy, w poloczeniuz RotT i wykonaniu opdowiedniego kombósa. Normalnie nie moglem uwierzyc wrecz, kiedy przy uzyciu wlasnie tej kombinacji rozwalilem cerbera-bossa (druga faza walki) w przeciagu paru sekund. Nie mowiac juz o sytuacjach, kiedy mlotek bylby dopakowany na maxa - pogrom, najwieksi kozacy wysiadaja po paru strzalach.
Zwyrodnialec
Wiedział ktoś o tym sekrecie? ohmy.gif Trzeba na tych białych punktach nacisnąć R1.

http://youtube.com/watch?v=XPPikQMej9w
Urzyk
Jak widać na filmiku, ktoś wiedział happy.gif
XM16E1
W czeluściach internetu można znaleść wiele ciekawych rzeczy jak to
http://pl.youtube.com/watch?v=joUn0py7weE
LOST LEVELS!!!
Yap
Dlaczego w takim razie nie wydać gry na dwóch płytach skoro tyle świetnego materiału zostało usunięte? Eh, kasa kasa i jeszcze raz kasa.
golab
albo terminy
icaros7
CYTAT(XM16E1 @ 1 10 2007, 08:07) *
W czeluściach internetu można znaleść wiele ciekawych rzeczy jak to
http://pl.youtube.com/watch?v=joUn0py7weE
LOST LEVELS!!!

Nie jest to niewiadomo jakie znalezisko. Ten filmik jest na drugim dysku se.

CYTAT(Yap @ 1 10 2007, 12:19) *
Dlaczego w takim razie nie wydać gry na dwóch płytach skoro tyle świetnego materiału zostało usunięte? Eh, kasa kasa i jeszcze raz kasa.

golab ma racje - raczej terminy. zaloze sie, ze jakby bylo wiecej leveli, ktore np. nie byly do konca dopracowane, to wszyscy by narzekali. narzekania rowniez nie mialyby konca, gdyby premiera byla ciagle przesuwana.
Tiglatpilesar
icaros7

Bardzo ciężko znaleźć materiały z bonusowego dysku. Dla mnie jest to znalezisko (swego czasu przeszukałem youtube i google w poszukiwaniu tych filmików, znalazłem tylko głosy podkładane przez aktorów).

Powtórzę się, ale może ktoś ma tę płytę i byłby tak miły umieszczając gdzieś te filmiki.
Zwyrodnialec
Jak odblokować ten najlepszy kostium General Kratos? Trzeba w grze zdobyć rangę God? Jeśli tak, to co nalezy wykonać, by taką rangę uzyskać? Można to zrobić grając w Bonus Play?

PS. Chodzi mi o zbroję, w której rozpoczyna się grę. wink.gif
ghost.
Chyba dostaje sie jako jeden z bonusów za Challenge of the Titans
malin1976
Czy wie ktoś kiedy gierka wyjdzie w platynie ???
Ficuś
Słyszałem ,że może już na gwiazdkę,ale radze to traktować jako plotkę.Choć z drugiej strony....FFXII miało premierę nie wiele wcześniej niż GoW2 i już od tygodnia jest dostępny w platynie.
kotlet_schabowy
Według moich informacji gra "wchodzi" do platyny, jeżeli sprzeda się conajmniej 500 000 jej egzemplarzy i od jej premiery minie conajmniej 9 miesięcy. Dlatego God Of War 2 powinien spaść cenowo akurat na grudzień smile.gif. Najdziwniejsze jest jednak to, że gierka cały czas od premiery trzyma poziom cenowy 180-220 złotych, nie licząc jakichś wyjątków.
Zwyrodnialec
Mnie to nie dziwi, to ostatni najwiekszy tytuł na PS2. Więc Sony jakoś nie spieszy się z obniżką.
Memory
God Of War™ II zdobywa kolejne nagrody!
http://www.playstation.pl/ps2/news/god-of-...ne-nagrody.html
Wojtq
Miło, ale przydałoby się nareszcie wydanie platynowe pinch.gif .
Zwyrodnialec
Wie ktoś może jaki jest najszybszy czas w speedruna? Ja przeszedłem w troche ponad 3h. Oczywiście na BP z dopakowanym Kratosem na maxa i najlepszą zbroją.
XM16E1
Jeszcze nikt nie wpisał się na tzw. Listę "speed run". Najwidoczniej ktoś ciągle myśli żem oże lepiej i lepiej więc masteruję GOWa aż mu coś tam wyjdzie.Zapewne wziął się już za to gościu który najszybciej przeszedł pierwszą cześć przygód Kratosa czyli Philip 'ballofsnow' Cornel.
Strona ze wszystkimi speed run'ami : http://speeddemosarchive.com/gamelist/FullList.html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.