Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: God Of War 2
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Yap
CYTAT(adamst85 @ 18 07 2008, 11:33) *
Muszę Cie rozczarować, ale cyferka w nicku to nie rok urodzenia. Zresztą mówiłem o avatarze a nie o nicku. Ja też przy GoWach bawiłem się jak dziecko więc mamy coś wspólnego hehehe. Pozdrawiam. AHa - jakie dwa lata? Przecież wyszło na początku 2007 - czyżbym przepił pół roku?? :-)
No...prawie dwa. Zaokrąglam bo już stary jestem biggrin.gif .

CYTAT(MYSZa7 @ 24 07 2008, 13:38) *
Mam jedno pytanie odnośnie God Of War 2.
Czy oryginalna gra w wersji PAL pójdzie mi na starszej większej PS2?
Kupiłem silver slim'a bo niestety moja starsza czarna nie przyjmowała jedynki. Ale jeśli chodzi o starsze modele to konsola konsoli nierówna. Jedna ciągnie wszystko, inna się spierniczy dość szybko.
segal258
CYTAT(Figaro @ 25 07 2008, 15:57) *
Ale miałeś pewnie tragiczne filmiki (jakość). Chyba. Bo zwykły pirat ciął się na połowie.

Mi wszystko szło idealnie ( dobry pirat tongue.gif )
montana
Łee jak tam można było postąpić ?! To zakończenie mnie dobiło , nie czytać jak nie chcecie wiedzieć jakie . Gra reklamowana hasłem "The end begins " a co się okazuje ?! Że ten początek końca jest porusozny tylko w ostatnim filmiku i to jako przedsmak tego , co będzie nas czekało w GoW3 . Tzn. nas , czyli tych , których stać na PS3 i full-duper extra mega HD plazmę 42 cale Sony Bravia milion pieńcetstodziewięćset kolorów. Wkurzyli mnie , co nie zmienia faktu ,że gra 11/10 , najlepsza jaka kiedykolwiek wyszła na PS2 biggrin.gif
bor
Mam pytanie, po zabiciu kogos zbiera sie czerwony pylek, ktory znaczy doswiadczenie. W opcjach zauwazylem
ze za niego mozna ulepszyc umiejetnosci. I teraz niewiem czy go zbierac i Kretos automatycznie po zebraniu
odpowiedniej ilosci tego zmetaformuje na nastepny poziom, czy musze sam udoskonalac wartosci ?
Figaro
sam, w Pauzie.
dawdi17
Mam problem w tej lodowej komnacie w Graden of the Gods. Wysyłam snop światła przy użyciu lustra na cały księżyc ale orzeł się nie roztapia. Help! sad.gif

EDIT: Nieważne już, smile.gif
wielkus
Mam problem ma kopię zapasową God of War 2 po od kolegi jego oryginał wygląda jak by ktoś testował swój nowy pilnik więc przegrałem pograłem chwile i zobaczyłem Save Point więc próbuje zasejwować i pisze że nie mam karty pamięci a ona była włożona więc nie wiem dlaczego mi pisze tak w innych oryginalnych grach mi tak nie pisze a tym bardziej w kopiach zapasowych tylko tak samo mam w Black w GTA vice city stories nie mam tak np. może ktoś pomóc??
andertejker
jest rozwiązanie, kup oryginał God Of War 2.
wielkus
CYTAT(andertejker @ 10 11 2008, 10:26) *
jest rozwiązanie, kup oryginał God Of War 2.

a to znaczy że przez tą kopię nie da się zapisać?? jeżeli tak to trzeba jeszcze raz kupić oryginał i walnąć z bara koledze za nieszanowanie płyt hehe twisted.gif
el-shabazz
[quote name='kotlet_schabowy' date='12 07 2008, 23:09' post='1566909']
Dziś nareszcie skończyłem God of War 2 na poziomie Titan. Czas gry na liczniku to około 25 godzin, ale dodałbym do tego "na oko" jeszcze jakieś 3 godziny, które nie zapisały się, bo z braku sił wyłączałem konsolę.
Ogólnie : niektóre momenty to była prawdziwa męka, czuję satysfakcję, że mi się udało wykonać to "zadanie", ale nie wiem, czy grając kiedyś w GoW3 będę próbował najwyższego poziomu trudności. Za słabe mam nerwy (choć nic nie rozyebałem w czasie przeprawy).

W sumie jestem gotów stwierdzić, że GoW2 na Titanie to cięższa przeprawa niż "jedynka" na God. Wtedy zdarzyło mi się tylko raz zatrzymać na dłużej (walka z Aresem 3 dni, ale to dlatego, że za pierwszym wygranym razem konsola mi się zacięła), natomiast tutaj takich momentów jest więcej. Największy hardcore :
- ochrona tłumacza (jednak po "odkryciu" przydatności Atlas Quake jest już w miarę ok)
- korytarz przed Clotho (Endurance Run), masakra, szczególnie pierwszy etap.
Oprócz tego kilka, kilkanaście innych akcji powodowało u mnie skoki ciśnienia (Zeus, Lahksesis), ale udawało mi się bez wyłączania PS2.

Siema,
Odnośnie rad - od 3 dni mecze endurance run. Mam full hp i mp, blades na maxie atlasa na maxie, zamrazanie na maxie i pioruny nie pamietam nazwy) na maxie, młotek niestety na 2 poziomie, reszta lvl 1. O ile pierwsza "komnate" przechodze bez uszczerubku lub z niewielkieim, druga podobnie to z medusami jest juz roznie, uzywam na nich magi i jade z blades - trojkat, trojkat trojkat. Po tej komnacie laduje z ponad polowa hp (zadko wiecej) i prawie cala mana, pozniej sa guardians of fate - zaden problem, i no wlasnie, najbardziej chyba wkurzajaca komnata - satyry i swiniaki - klepie je atlasem i blades ale zanim ich pokonam zdarza mi ladnie zjechac hp i mane, na ostatnia komnate zwykle zostaje mi mniej niz polowa hp i max polowa many, i za nic nie wiem jak mam ich rozpykac - staram sie zamrazac ale daje to marne efekty, zwykle zrespiony olbrzym machnie mnie raz i po sprawie....

Nie robie sie pro czy cos - ale translator jest prosty, przechodze to niemal z marszu - max 3 proby, i zostaje mi polowa+ hp, w ostatniej komnacie klepie te blyskawice, L1+trojkat na ostatnim upie blades, a na tych kolesiach w niebieskich kubraczkach stukasz O po chwycie wyskakujesz w powietrze i dajesz L1+O kilka razy - 2-3, koles upada, i lapiesz go kolejny raz, w przerwach miedzy lapaniem zapodajesz blyskawice co by pozostali nie atakowali translatora i po sprawie.

Nieakutalne;) Po wielu probach, a raczej kilku dniach udało mi sie przejsc ten motyw, pzdr dla wszystkich ktorzy tez dali rade;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.