QUOTE(S_600 @ 31 01 2007, 13:13)

mniejsza o grafike bo wiadomo że będzie b. dobra. Denerwuje mnie tylko to że jak sie złapie jakiegoś gościa to przeciwnicy dalej patrzą się i nic nie robią dopóki się nie wykończy delikwenta. (tak samo było w jedynce). Gra by była przez to o wiele trudniejsza. (nie ma co liczyć że to poprawią)
w prawie kazdej grze tak ejst, przykladowo rozne skradanki typu tenchu, chodzone bijatyki jak sie wykonuje rzut itp itp
jednak cieko by bylo jak postac robi rzut a tam ktos ją kopie w plecy:p
co do filmikow to zapowiada sie niezle rzeczywiscie, chociaz troszke sie boje ze bedzie to zbyt podobe do jedynki, tylko troszke zmienione nereny, 3 nowe ruchy i nowy wyglad przeciwnikow (tzn odpowiedniki szkieletow, grubasow, miniotaurow tylko z nowym wyglądem) itp
chociaz i tak pewnie bedzie (pipi) ale mama ndzieje ze sa jeszcze jakeis nieujawnione smaczki ktore wprowadzą wiecej zmian niz tylko kosmetyka i kilka ciosow:P wiem ze to brzmi jak nazekanie na sile , ale tak nie jest:D gierka bedzie (pipi)ista napewno
w sumie jedyne co mnie wlasnie wkurza to mieczyki na łańcuchach, wiadomo ze system walki nimi jest spoko i dynamiczny itp, ale jednak chcial bym jakiej odmiany, zeby byly ze 3 pełnoprawne bronie i 3 style gry, dziki temu mozna przechodizc kilka razy itp, a jesli znowu 90% gry bedzie sie kosilo tymi mieczykami to mimo ze one są fajne to jednak troszk emoze byc monotonne

co do mocy ps2 to tez sie dziwie jak oni to robią

w jedynce grafa wydawala sie abrdzo fajna , loadingow bylo malo (szczegolnie w porowaniu z niktorymi grami) ciekawe czemu wszystkie gry nie moga tak wygladac