screeny screenami, ale w ruchu to swietnie wyglada.

!
2 płyta to bonusy, było mówione
QUOTE(Mikes @ 8 02 2007, 23:02)

2 płyta to bonusy, było mówione
Wiem o tym Mikes.
Bardziej chodzi mi o to:
Ludzie już to mają ---> tydzień lub dwa ----> torrent
Ludzie już to mają ---> tydzień lub dwa ----> torrent
ahaa xDD
No to czekamy :>
A co do tych filmików z Pegazem, popatrzcie na chmury O_O ja myślałem ze to będą brzydkie bitmapy, a to wygląda po prostu fenomenalnie
Tiglatpilesar
9 02 2007, 15:24
Na wcześniejszych trailerach było widać, jak Kratos leciał w dzień, na najnowszym leci w nocy. Mam nadzieję, że po prostu zaczyna się lecieć w nocy, a potem jest się świadkiem wspaniałego świtu

Ciekawią mnie bardzo levele leśne, moment, w którym Król barbarzyńców ciągnie Kratosa po ziemi za koniem.
Pegaz wygląda świetnie, spodziewałem się tradycyjnego, białego konia, a tu taka miła niespodzianka:)
Oby tylko premiera w Polsce zbiegła się z Europejską...
QUOTE(Tiglatpilesar @ 9 02 2007, 17:24)

No ja mam nadzieje, ze i u nas premiera bedzie 13 marca...
QUOTE(h1m3r4 @ 9 02 2007, 16:00)

QUOTE(Tiglatpilesar @ 9 02 2007, 17:24)

No ja mam nadzieje, ze i u nas premiera bedzie 13 marca...
13 marca to premiera amerykańska. Europa dostanie GoWII 30 marca.
Czyli zapewne na torrentach będzie już na przelomie lutego/marca hulac

Swoją drogą ciekawe jak to będzie z działaniem płyty (już jedynka obciążała laser ostro - zwiechy przy loadingach u wielu osob), ja sam zakupilem oryginalnego GoW'a coby ukończyć grę.
Tiglatpilesar
10 02 2007, 17:51
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2567preview

nie pokazali zbyt wielu nowych rzeczy ale i tak jest dobrze
AbraHAM
12 02 2007, 10:31
McDriv3r
12 02 2007, 10:33
Wow 9.7.Widac ze gra zmiazdzy jedynke pod wieloma wzgledami
QUOTE(Am @ 9 02 2007, 23:47)

ja sam zakupilem oryginalnego GoW'a coby ukończyć grę.
a ja musiałem zrzucic gre na hdd
noty niemal maksymalne, czy ktoś jeszcze może mieć jakieś wątpliwości?
Tiglatpilesar
12 02 2007, 11:05
Można odetchnąć z ulgą, bałem się, że z dwójką może stać się to samo co z DMC 2:)
QUOTE(Yano @ 12 02 2007, 09:35)

http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2567preview

nie pokazali zbyt wielu nowych rzeczy ale i tak jest dobrze

Jest
bardzo dobrze

Jedyneczka powoduje już opad szczeny, a co dopiero to? Ciężko będzie podnieść i wstawić ją spowrotem

Zapowiada się bosko
"Lasting Appeal
A dozen or so hours on your first time through is reasonable, but going back at the higher levels and finding all the extra goodies will take you a long, long time. Tons of bonus modes too." << to mnie najbardziej interesuje, a oznacza to że gra będzie jakby nie patrzec dwa razy dłuża !!!, nie mówiąc już o wyższych poziomach trudności.
komar737
12 02 2007, 13:08
Ze sie tak zapytam: jesli GoW2 jest pod kazdym wzgledem lepszy od jedynki, to dlaczego uzyskal nizsza note? <lol>
woocash198
12 02 2007, 13:25
QUOTE(komar737 @ 12 02 2007, 13:08)

Ze sie tak zapytam: jesli GoW2 jest pod kazdym wzgledem lepszy od jedynki, to dlaczego uzyskal nizsza note? <lol>
Pewnie dlatego że 1 część była czymś nowym wnoszącym dużo do gatunku a 2 jest "tylko" świetną kontynuacją.
Deadeye
12 02 2007, 14:18
Widać przez moment jak Kratos gdzieś skoczył - i zaczęła się "mini gierka" czyli naciskanie przycisk w odpowiednim momencie - wyglądało to fachowo. Tylko ten jego strój mi się nie podoba x/
konrado0905
12 02 2007, 16:54
QUOTE(DJ1988 @ 8 02 2007, 23:48)

!
cos mi nie pasuje na tym zdieciu. gdzie jeszcze sprzedaja DVD-R z predkoscia 4x?? chyba ze to plyty dwuwarstwowe, ale nie widze tu zadnego oznaczenia.
takie plytki da rade jeszcze dostac [owszem jest ciezko ale sie da]... co do zdjecia to to zapewne fake... ktos chcial sie wylansowac i druknol takie cos na etykiete:)
QUOTE(Deadeye @ 12 02 2007, 16:18)

Jest bardzo dobrze, kolejna bardzo wysoka ocena, jak tak dalej pojdzie to GOW2 bedzie jedna z lepiej ocenianych gier w historii PS2
I cos dla przyszłych posiadaczy PS3
The last two things that we want to talk about unfortunately can't be tested yet as we won't have the boxed copy of the game for a few weeks (though what we've reviewed is the final code), though neither would alter the score in any fashion anyway and we want to point them out.
The first is that God of War II will not only be playable on the PlayStation 3, of course, but that it will run at a true HD resolution of 720p. We're unsure as of yet whether or not we'll see additional texture detail because of this, but we'll update this section of the review when we can test it.
http://ps2.ign.com/articles/763/763624p1.html
BTW: recka z IGN to istna fuszera. Nie dosc, ze napisana bez polotu, to w dodatku nie przedstawia nic nowego o tej grze. W ogole nie czuje sie, zeby autor pogral dluzej w ten tytul - IMO zbytnio sie z tym pospieszyli.
Tiglatpilesar
12 02 2007, 21:19
Na Gametrailers są nowe gameplaye, wydają się ciekawe (nie oglądałem i nie mam zamiaru).
A kiedy bedzie jakas zapowiedz czy cos o gow2 w psx'ie?
dzisiaj rano z Kalim rozmawiałem i mówił że konczy własnie playtesta pisac

btw, jezeli uważacie że kolos z tych pierwszych trailerów jest duzy to obejrzyjcie ten z tytanem o_O
Sadze ze w najnowszym numerze mozemy spodziewac sie jakies relacji z tej najnowszej prasowki.
QUOTE(YETI @ 13 02 2007, 00:46)

Sadze ze w najnowszym numerze mozemy spodziewac sie jakies relacji z tej najnowszej prasowki.
No to super, wszystko bedziemy mieli podsumowane, fajnie skomentowane i bardzo milo

Heh, a jak juz łaskawie wyjdzie GoW2 to moze nawet pojawi sie na okladce ktoregos numeru...
Samuel666
12 02 2007, 23:57
QUOTE(h1m3r4)
No to super, wszystko bedziemy mieli podsumowane, fajnie skomentowane i bardzo milo biggrin.gif
Heh, a jak juz łaskawie wyjdzie GoW2 to moze nawet pojawi sie na okladce ktoregos numeru... tongue.gif
Na przykład taka -->
klik
QUOTE(Samuel666 @ 12 02 2007, 23:57)

Na przykład taka -->
klik 
Chcialbys ?

BTW: shout, gniazdo plotek
Samuel666
13 02 2007, 01:00
QUOTE(Kali @ 13 02 2007, 02:31)

QUOTE(Samuel666 @ 12 02 2007, 23:57)

Na przykład taka -->
klik 
Chcialbys ?

BTW: shout, gniazdo plotek

No jacha, okładeczka jest nieźle wypasiona
IGN fails at journalismGoWII nie obsługuje 720p tylko 480p.
Aha i jeszcze to... Zapytałem Cory'ego o wersje PAL GoWII. Oto jego odpowiedź.
Let's see...it is going good. There are a few mebers of the team in working on it now. If I have my way there will be no censored scenes in the PAL version...that is just silly stuff. As for 480p support...of course.
Two disc will also be available, though the european marketing dept. is seperate from the US one so I am not sure how they are handling that.
Cory
Zapomniałem zapytać o przełącznik 50/60 Hz
oby nie było cenzury jak z jedynką
Mam orginał jedynki, nie sądzę żeby coś było ocenzurowane.
a moze taka okładeczka?

sam zrobilem przed chwila wiec jakosc srednia ;p
średnia, bez urazy

Samuel666 a ta okładka to co "to to" jest? Okładka która NAPEWNO będzie okładką GOW 2? Widziałem parę ściem...
EDIT - Aaa sorry. Już wiem o co biega. Pomyliłem się.
robilem na szybko;p ale mam jakies takie przeczucier ze jesli walna gowa na okładke to wlasnie ten obrazek

ale to tylko przeczucie

na gametrailers sa nowe filmiki, niektore fajne

ogolnie juz sporo ich jest i czlowiek bedzie mial malo niespodzienak jak juz sam zagra
a mi sie to podoba:
"God of War II may in fact be
the best action game ever made. It outdoes the original God of War in every way, even if only by a tiny bit as the first was so good to begin with. It's an evolutionary step rather than a revolutionary leap, but it has basically perfected the formula that the original set up. If you own a PlayStation 2 (or PS3) and don't mind excessive amounts of blood, you absolutely must play this game. If you don't own a PS2, find someone who does and sit yourself down in front of their TV for 12 or so hours as you'll otherwise be missing out on one of gaming's most intense and engaging experiences available."

udalo im sie! myslalem ze zrobia God of War 1,5 ale na szczescie sie mylilem, nie ogladam zadnych filmikow zeby mi szczena opadla jak przy jedynce...
AbraHAM
13 02 2007, 11:59
gwarantuje ze stracilbys jeszcze zeby

osobiscie sprzedalem PS2 i zaluje tego niezmiernie

, nic moze u kumpla sie przejdzie
na dzien dzisiejszy to jedyne czego mi brakuje w GOW2 to inny wygląd postaci, chcial bym zeby dali mu inne ubranie ;p
wiem ze to maly detal ale jednak lubie takei detale, i nie lubie monotonii, gra w ktorej postac zmienia ubrania zawsze jest dla mnie fajniesza:D
moze jednak cos w tej sprawie zrobią, chociaz na prawie wszystkich filmikach widac standardową szmate na du.pie

zaczynam sie napalac ;D musze rpzejsc szybko jedynke bi sie zatrzymalem chwile przed koncem i zaczalem grac w co innego i leży od pol orku ;p
Zwyrodnialec
13 02 2007, 12:04
QUOTE(golab @ 13 02 2007, 01:34)

Jakiej cenzury?

Mam nadzieję, że chodzi Ci tylko o motyw z klatką.
Motyw z klatką był niesamowity i również mam nadzieję, że w dwójce nie pozbawi się graczy czegoś tak dobrego.
A co do ubrań - no nie wiem. Trochę by to było japońsko głupawe, jakby w przerwie między szaleńczo brutalnym mordowaniem wszystkiego co się rusza Kratos zmieniał ciuszki. Kratos nigdy nie wyglądał zbyt wyjściowo.
nie chodzmi mi o jakies simsy ;D
tylko o nowy projekt postaci (troche zmienony), zeby bylo widac ze sie gra w nowa gre.
chociazby ta zbroja z poczatkowego filmiku
QUOTE(Zwyrodnialec @ 13 02 2007, 12:04)

QUOTE(golab @ 13 02 2007, 01:34)

Jakiej cenzury?

Mam nadzieję, że chodzi Ci tylko o motyw z klatką.

wlaśnie o to, poza tym motyw z nałożnicami też xDDD
golab jak szukasz takich momentow to sa takie filmy z naklejka 18+ tam znajdziesz takie momenty. IMO GoW jedynka z co pikantniejszymi momentami rozprawil sie dobrze - dosadnie ale tak zeby nie urazic kogosc badz narazic maloletnich na niepotrzebne stresy

Marzec to bedzie wielki miesiac dla Sony i graczy - premiera GoW2 i PS3 u nas ... super!
QUOTE(the_m @ 13 02 2007, 13:51)

golab jak szukasz takich momentow to sa takie filmy z naklejka 18+ tam znajdziesz takie momenty. IMO GoW jedynka z co pikantniejszymi momentami rozprawil sie dobrze - dosadnie ale tak zeby nie urazic kogosc badz narazic
maloletnich na niepotrzebne stresy

gra ma znaczek 18+
jak już developer się decyduje implementować różne elementy do gry, to niech nie robi tego na pół gwizdka
a ironiczne dygresje możesz sobie darować;p
gra ma znaczek 18+
jak już developer się decyduje implementować różne elementy do gry, to niech nie robi tego na pół gwizdka
a ironiczne dygresje możesz sobie darować;p
Widze ze jestes idealista

hehe
A pamietasz Hot Coffee i GTA

Pewnie dlatego nie doczekasz/amy sie scen sexu przedstawionych doslownie, tak samo ja nie bedzie zjadania ludzi, doslownych scen gwaltu itd. Z reszta na choler to komu? Jak ktos lubi takie (nie mowie o sexie) rzeczy ogladac to moze powinien sie nad soba zastanowic

ale dosc umoralniania.
Ja tez licze na wiecej pikantniejszych scen... z afrodyta i innymi boginkamia czy kaplankami hjehjehje

I czemu mam sobie ironie darowac ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.