Litwin25
22 02 2007, 18:09
Aż się wierzyć nie chce że to na PS2,teraz powinno się złapać za "kochones"firmy wydające gry żeby dorosły do poziomu tej gry i jeszcze przez 2 lata uraczały nas super grami(marzyciel)
_Milan_
22 02 2007, 18:27
smiem twierdzic ze god of war 2 pokazuje ze z ps2 mozna wycisnac grafe na miare ninja gaiden z xboxa.
Ta konsola zachowuje sie jak rocky jesli chodzi o poziom wykonania gier, dostaje ,czasami pokazuje sie ze wpsanialej strony,pod koniec becki, by na koncu mimo wielu ciosow po ktorych nie powinna wstac, podnosi sie i nokaut.
cos niesamowitego, a jeszcze w ruchu to bedzie jeszcze lepsze zapewne.
gow3 na ps3 to bedzie dzielo sztuki.
a te fotki to czasem nie podrasowane jakieś? Chcem sie mylić ;]
ej a jak sie ma save'y z jedynki na memorce to sa jakies bonusy [w gow2 oczywiscie] czy moge spokojne wywalic savea??
QUOTE(Coati @ 22 02 2007, 23:03)

ej a jak sie ma save'y z jedynki na memorce to sa jakies bonusy [w gow2 oczywiscie] czy moge spokojne wywalic savea??
A skąd my to mamy niby wiedzieć?
Wy moze nie ale zgredy moze tak:)
Obsolete
23 02 2007, 01:10
QUOTE(S_600 @ 22 02 2007, 22:09)

a te fotki to czasem nie podrasowane jakieś? Chcem sie mylić ;]
Oczywiscie, ze sa i kazdy kto ma oryginal GOW 1 to wie. Wystarczy, ze obroci pudelko i zobaczy opis gry wraz z kilkoma screenami podretuszowanymi w ten sam sposob, co wyzej (co nie zmienia faktu, ze grafa bedzie swietna, ale na ten poziom ostrosci, w szczegolnosci wypucowania do granic mozliwosci modeli postaci to sie nie nastawiajcie;]). Oczywiscie mowie o ps2, bo jak to na ps3 bedzie wygladalo to poki co nie wiadomo;]
vercetti
23 02 2007, 12:28
jedynka jakoś nie wbiła mnie w glebe i moim skromnym zdaniem daleko jej było do takiego dmc3, owszem
była piękna i grało sie bardzo miło, ale ani system walki ani replayability ani fabuła (tu już można sie kłócić)
nie dosięgają do pięt dantemu. I nie sądze aby cz.2 coś tu zmieniła.
QUOTE(vercetti @ 23 02 2007, 12:28)

jedynka jakoś nie wbiła mnie w glebe i moim skromnym zdaniem daleko jej było do takiego dmc3, owszem
była piękna i grało sie bardzo miło, ale ani system walki ani replayability ani fabuła (tu już można sie kłócić)
nie dosięgają do pięt dantemu. I nie sądze aby cz.2 coś tu zmieniła.
Pod względem combat systemu to GoWII na pewno nie dorośnie do poziomu DMC3. Ale za to plansze są piękne

i w sumie to mi wystarczy by czekać na tą grę.
combo system bedzie lepszy w gow 3....napewno
Ale GoW to nie DMC - i ja sie w sumie z tego ciesze. W DMC cala sila w cholernie szybkiej akcji, wymagajacej ogromnej zrecznosci. GoW stawia na wrazenie potegi. Potegi tego, co Kratos wyprawia ze swoimi Blade of Chaos, potegi tego, z kim walczy, potegi tego, jak to jest ukazane... Ja bym w ogole te trzy gry: God of War, Devil May Cry i Ninja Gaiden, choc z zalozen wygladaja bardzo podobnie, to nie wrzucalbym do jednego wora. Kazda jest klasa sama w sobie, gra niezwykle odmienna od dwoch pozostalych
zajebisty
24 02 2007, 09:34
Przyznam ze nie gralem w jedynke i nie znam wogle tej gry i jak czytam o tej grze to sie napalilem jak ja(pipi)e......
elexion
24 02 2007, 21:33
Pojawily sie linki do dema na internecie. Jezeli ktos nie moze wytrzymac wystarczy poszukac;] Demo zajmuje ok 1,7 GB. Linki widzialem na rapidshare...pozdrawiam fanow;))
niezły masz zapłon : D to demo jest dostępne od 2 tygodni xD
od 2 tygodni na UseNext, a od tygodnia na torrentach i rapidzie:)
co za bezczel....
To sie nazywa art 0_o
konrado0905
26 02 2007, 21:17
to jest chyba ATLAS
Ciekawe czy taka akcja będzie w grze o_O
konrado0905
27 02 2007, 14:18
bedzie. widzialem na jedny z trailerow
mamy "post" więc wstrzymajcie się od spoilerów ;/
mamy post więc wstrzymaj się od czytania forum.
btw. co ma wspólnego post ze spoilerami? o O
nie rozumiesz, nie komentuj... proste
Sony Computer Entertainment oficjalnie podało, że liczba detalicznych zamówień na grę God of War II przekroczyła w USA już 1 milion.
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=31806
na gametrailers jest preview!!!

super:D
Review tez
QUOTE(Coati @ 2 03 2007, 14:34)

Review tez

Dostal oceny 9.5
no tak, po(pipi)alo mi sie;p
tak czy siak juz si enie moge doczekac:p mimo ze nie bylem jakims wielkim fanem jedynki ale podobala mi sie bardzo, czuje ze jesli chodzi o 2 to bede wielkim fanem:D
komar737
3 03 2007, 12:49
Ciekawe, kiedy GameSpot wpadnie na pomysl, zeby tak z łaski swojej zrobic recke GoWa2 ...
vercetti
3 03 2007, 19:37
QUOTE(Kali @ 23 02 2007, 23:48)

Ale GoW to nie DMC - i ja sie w sumie z tego ciesze. W DMC cala sila w cholernie szybkiej akcji, wymagajacej ogromnej zrecznosci. GoW stawia na wrazenie potegi. Potegi tego, co Kratos wyprawia ze swoimi Blade of Chaos, potegi tego, z kim walczy, potegi tego, jak to jest ukazane... Ja bym w ogole te trzy gry: God of War, Devil May Cry i Ninja Gaiden, choc z zalozen wygladaja bardzo podobnie, to nie wrzucalbym do jednego wora. Kazda jest klasa sama w sobie, gra niezwykle odmienna od dwoch pozostalych
nie zgadzam sie, gry są gatunkowo takie same i to jest wystarczjący powód żeby można było je porównywać
Przeciez nikt ci tego nie zabrania. Inna sprawa, ze takie porownywanie nie ma sensu, bo jak Kali napisal - kazda gra jest klasa sama w sobie.
dr_hakenbusz
7 03 2007, 00:19
Aaaaaaaaaaaa:D No comments:)
Wlasnie dostalem God of War II PAL review version...

Dwuplytowa - Layer 1 i 2

Nie ma mnie przez tydzien
PS Trzcina: za torrenty zabije, ale jakbys nie mogl wytrzymac, to zapraszam na chate:D
EDIT: ups, cos mi Kaczka zalogowany zostal - to pisal Kali, nie Kaczka:)
Dziwne, ale demko nie przyciagnelo mnie na dluzej. Tak, czuc moc Kratosa, ale jednak liczylem na cos, co mnie polknie, przezuje i wypluje, a ja oblepiony kleista mazia bede chcial jeszcze. Niestety, zaliczylem raz i tyle... Brak wiekszych emocji.
raven_raven
7 03 2007, 10:11
Tak to już jest z demami. Ja grając w demo MGS3 też nie czuję tej gry, nic. Żadnej wspaniałości. Pewnie dopiero jak dorwę pełną wersję to poczuję tą gre.
no wlasnie ciezko przechodzic 10 razy cwierc lvla i polowe walki z bossem ;p
ta gra wciaga jak czlowiek wie ze zaraz moze spotkac cos za(pipi)istego, a jak wie ze i tak bedzie musial grac w ten sam lvl i nic go zaraz nie zaskoczy to nie ma takiej frajdy ;p poczekaj na full ;p
CYTAT(raven_raven @ 7 03 2007, 10:11)

Tak to już jest z demami. Ja grając w demo MGS3 też nie czuję tej gry, nic. Żadnej wspaniałości. Pewnie dopiero jak dorwę pełną wersję to poczuję tą gre.
Akurat to jest slaby przyklad bo MGS3 w ogole mnie nie wciagnal. Ogolnie nie lubie MGSow ;]
Litwin25
8 03 2007, 09:07
Marzec widze że należy do Spartan,najpierw "300" potem GOD
Solidny (pan)
8 03 2007, 16:20
CYTAT(estel @ 7 03 2007, 14:12)

Akurat to jest slaby przyklad bo MGS3 w ogole mnie nie wciagnal. Ogolnie nie lubie MGSow ;]
Dobry przykład, bo raven_raven lubi MGS3, a demo mu nie przypasiło. Taki jest Twój problem, prawda? Czyli dobry przykład.
CYTAT(Solidny (pan) @ 8 03 2007, 16:20)

CYTAT(estel @ 7 03 2007, 14:12)

Dobry przykład, bo raven_raven lubi MGS3, a demo mu nie przypasiło. Taki jest Twój problem, prawda? Czyli dobry przykład.
Oczywiscie, ze to jest dobry przyklad dla niego. Dla mnie nie za bardzo. Akurat to ze MGS3 mi nie pasuje, nie uwazam za problem ;]
EOT
kto tworzy muzyke do gow2?
Tak w ogole to premiera już powinna być w okolicach obecnych, hm ?
Sorry, ale nieco wypadlem z obiegu ostatnio
Taaa premiera 13-tego.
Choć niektórzy zdążyli już ukończyć GoWII.
Mastah27
13 03 2007, 10:23
spodziewałem się oceny takiej samej jak przy pierwszej odsłonie albo chociaż o jedno oczko wyższą...
Tiglatpilesar
13 03 2007, 13:05
Wysoka ocena, jak na Gamespot. IMO Gamespot jest bardzo stronniczy, wyższe oceny dostają gry z X360. Poza tym, ja nie przejmuję się już ich ocenami po recenzjach MGS3 i Colossusa, obie gry dostały tam 8,7. Recenzja GoWa 2 też nie jest najwyższych lotów...
CYTAT(DJ1988 @ 12 03 2007, 23:41)

Taaa premiera 13-tego.
W USA. Europa ma opoznienie, ale za to mam dobra wiadomosc: przesuneli premiere o dwa tygodnie, z 27.04 na 13.04 - czyli rowno miesieczny lag w stosunku do premiery w USA, nie jest zle.
CYTAT
Choć niektórzy zdążyli już ukończyć GoWII.
Malo powiedziane

. Niektorzy zdazyli juz ukonczyc GoW II w wersji PAL
Trzcina
13 03 2007, 16:03
Kali jak nie chcesz zostac masowo mordowany w battle to prosze cie... ZAMILKNIJ JUZ! ;P
Nie wytrzymam... normalnie nie wytrzymam ;/ Dzisiaj znow zmeczylem demko tej gry, jest po prostu cudowne... Ide sobie stad.
CYTAT(golab @ 20 02 2007, 22:48)

miło byłoby, gdyby ktoś zagrał i w amerykańca i europejczyka, żeby wyłapać jakiekolwiek ślady cenzury (ktoś z redakcji?)
CYTAT(Kali @ 21 02 2007, 00:09)

Jezeli prasowka full version wyjdzie z odpowiednio duzym wyprzedzeniem, a nie pod koniec kwietnia (co jest prawdopodobne), to jak najbardziej.
CYTAT(Kali @ 13 03 2007, 15:59)

Niektorzy zdazyli juz ukonczyc GoW II w wersji PAL

czekam;]
He he he

Nice:) Pod wlos? Bohatera, pod wlos?

A tak na powaznie: nie spodziewalem sie, ze wersje PAL otrzymamy z takim wyprzedzeniem - nie moge zagwarantowac, czy bede mial mozliwosc przetestowania wersji USA, a wrecz jest to watpliwa sprawa. Niemniej jednak w PALowej wersji nie udalo mi sie zauwazyc jakichkolwiek objawow cenzury - gra jest 3x brutalniejsza, niz pierwszy GoW, nawet golizny jest nieco wiecej.
A mógl bys powiedziec ile trzeba minimalnie na przejscie gry i ilu jest bossów?I jeszcze 1 pytanie:gdzie mozna zdoby demo,czy jest w jakiejs gazetce?Z góry thx
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.