OMFG! Pokasowalem ten smietnik i rozdalem warny... jak takie cos sie jeszcze raz zdazy... to na plasterki.
Krotkie info bo nie mam za duzo czasu teraz, moze wieczorem bedzie wiecej.
Gra jest wydana na dwoch plytach DVD jedna z dodatkami a druga z gra wlasciwa. Gra wlasciwa jest na DVD9 i KAZDA KONSOLA BEZ PROBLEMU CZYTA ORYGINALNE PLYTY DVD9. I to by bylo na TYLE, JEZELI CHODZI O PYTANIA O PLYTY.
Sama gra zas... jest nieprawdopodobna. Myslalem ze Kali przesadza swoj opis w Rankingu Gier na PS2. Ale nie przesadzil ani na jote. Gra jest DUZO lepsza od jedynki, MA nieprawdopodbny poczatek, zarowno fabularny jak i 'gameplay'owy', grafika jest jeszcze lepsza niz w GoW1 (na moim LCD w progressive wyglada mocno lepiej niz GoW1), muzyka jest dalej cudowna, a Kratos... No kratos moze odstawiac takie akcje ze mozg staje. Mysleliscie ze robil widowiskowe akcje w pierwszej czesci? Poczekajcie az obadacie pierwsze trzy walki z boosem... W tej grze wszystko jest lepsze niz w GoW1. I wszystkiego jest duzo wiecej. Pamietacie wspinanie sie po skalach? Czego brakowalo? Mozliwosci skoku w dol? No to teraz jej nie brakuje. Dodatkowo mozna sie takze uczepic sufitu... Zmienili mnostwo rzeczy... mnostwo dodali, troche odjeli (np barek ;/ przez co nie mozna robic combo barek, roll i poruszac sie 2x szybciej) ale juz np rage of the gos jest duzo lepiej rozwiazane tutaj... W ogole, co ja bede pisal. Nie ma lepszej gry na PS2, wiem pomimo tego ze jej nie skonczylem, sam poczatek wystarczy aby to dostrzec. Ja zostalem znowu zaczarowany, zreszta moja ranga chyvba to pokazuje

Ok, ciezko mi powiedziec cos wiecej nie zdradzajac nic z fabuly... Ale dla kolesia ktory chcial wypisac wszystkich bossow i bronie. Jezeli to zrobisz... to cie zatluke, wlasnorecznie.
Poki co znikam, jak przyjdzie mi do glowy cos co nie popsuje wam zabawy a bedzie warte napisania to na pewno to zrobie.