Jak ta gra wygląda, cos pieknego (mimo ze jakos słaba)
A najlepsza jest prezentacja publicznosc

hehehehe
Jeeezuu jakim cudem plej 2 moze cos takiego wyciagnąć????
dlamnie to wyglada za dobrze niz na currentgeny ale gorzej niz next geny (choć niektóre gry na xboxa 360 nieczym nie ustępują)
Wiśnia San
23 03 2006, 09:01
o ty wżyciu wyrywanie oka, odcinanie skrzydeł i patroszenie miodzio ale jakoś to wszystko Kratosowi przychodzi strasznie łatwo.
kiedy bedzie premiera drugiej czesci?
gdzieś w 2007... taki miły gest ze strony SONY na pożegnanie Playstation 2
Nie no nie zartuj,nie wytrzymam tak dlugo.Mysle,ze w wakacje powinna wyjsc.Juz teraz jestem pewien,ze bedzie to gra roku,tak jak pierwsza czesc.Przygoda zycia.
konrado0905
23 03 2006, 15:56
QUOTE(Szakal @ 23 03 2006, 15:47)

Nie no nie zartuj,nie wytrzymam tak dlugo.Mysle,ze w wakacje powinna wyjsc.Juz teraz jestem pewien,ze bedzie to gra roku,tak jak pierwsza czesc.Przygoda zycia.

na E3 ma sie pojawic grywalna wersja tej gry ktora otrzyma 40/40 w Famitsu
Czy wie ktos moze jak pierwsza czesc przygod Kratosa zostala odebrana u naszych skosnookich konsolowych braci,w jakiej ilosci egzemplarzy sprzedala sie w Japonii ??
omg, gdzies po sieci krąży filmik z prezentacji.. maskaryczna gierka
OsciBosci
23 03 2006, 18:32
QUOTE(Szakal @ 23 03 2006, 16:27)

Czy wie ktos moze jak pierwsza czesc przygod Kratosa zostala odebrana u naszych skosnookich konsolowych braci,w jakiej ilosci egzemplarzy sprzedala sie w Japonii ??
Famitsu Weekly 9/9/9/8 = 35/40
nie wiem czy ktos podawal ten filmik :
http://www.playsyde.com/leech_2339_en.htmlkrotka prezentacja

WSPANIALE

To gra kopie dupe
juz sie doczekac nie moge
jak ten link juz byl to sory
Bartezoo
23 03 2006, 19:39
QUOTE(golab @ 15 03 2006, 21:23)

QUOTE(Bartezoo @ 15 03 2006, 17:15)

Mam jedno pytanie dlaczego twierdzisz że ci co kupili pirata i ją przeszli to nie znają zakończenia,po którym od razu było widzać ze powstanie sequel.
A widziałeś bonusowy filmik, dostępny po ukończeniu harda, opowiadający o sekrecie rodziny Kratosa?
Ten materiał rzuca "nieco" światła, o co może chodzić w sequelu. Podobno piraty były pozbawione bonusów, więc...
Sam fakt powstania kontynuacji był wiadomy - "Kratos will return" jest dość wymowne.
Nie wiedziałem bo giere rozwaliłem tylko na normalu dlatego nie zczaiłem ale miałem orginała .
Ja wlasnie zapodalem filmik sobie - masakra
ten screen jest mocny!
Ciekawym co bedzie podstawowa bronia Kratosa w 2czesci i czy beda jakies mini gierki ?!
1 część przeszedłem i była mocna jak "Baz Super Brew" (Dla niekumatych jest to najmocniejsze Piwo na Świecie

) Widze że 2 część zapowiada się równie pięknie co poprzednik!!,oglądnołem Trailer i ... mniam,a te screeny to juz wogole widać że to już szczyt możliwośći naszej kochanej czarnulki!!
Agent_Man
2 04 2006, 12:33
QUOTE(Szakal @ 2 04 2006, 00:18)

Ciekawym co bedzie podstawowa bronia Kratosa w 2czesci i czy beda jakies mini gierki ?!
Mini gierki pewnie będą ,np. ta z uprawą ogrodu wspomniana gdzieś tam wcześniej (choć brzmi to raczej jak aprilisowy rzart;p).
A jeśli idzie o podstawową broń, to pewnie będą to
» Click to show Spoiler - click again to hide... «
miecze "Atena blades" ,które w GOW dostajemy tuż przed zostaniem nowym bogiem wojny.
Chyba, że nas czymś developerzy zaskoczą;]
zamiast gadac wystarczy spojrzeć na skrin. mamy tą samą broń co w jedynce(Blades of Chaos)
Chyba najładniejsza gra na PS2 (zaraz obok FFXII i MGS3)
A pierwszy screeny rzeczywiscie daje rade
Wiśnia San
11 04 2006, 19:47
Drewienka wesoło trzaskają w kominku, para bucha z kotłów, wszędzie słychać rytmiczne uderzenia dziesiątków młotów kowalskich - prace nad God of War 2 trwają w najlepsze. Kontynuacja jednej z najsympatyczniejszych gier rzeźniczych znanych posiadaczom PlayStation 2, pojawi się na początku roku 2007. Do tego czasu zasypani zostaniemy tonami różnego rodzaju materiałów promocyjnych, z których to dzisiaj pojawiły się nowe kadry. Zapraszam do galerii.
nowe kadry
Jezu juz dostaje slinotoku na sam widok tytulu GoW2. W jedynce sie zakochalem, uwielbiam takie klimaty, jak 2 bedzie choc troszke lepsza to i tak ja wpier ddole na dzien dobry. To grzech miec ps2 i nie pograc w takie arcydzielo
Wiśnia San
11 04 2006, 23:11
więc jestem grzesznikiem

ale zapewne kiedys sie nawróce khe khe
konstant
24 04 2006, 14:48
Hm poza lukiem wiekszych zmian nie widac, mam nadzieje ze bedzie wiecej bossow (wg mnie najwiekszy minus peirwszej czesci)
Filmik - David Jaffe Interview
gametrailers.com
McDriv3r
27 04 2006, 06:46
Gierka MIAZDZY !!! Jesli bedzie ciut lepsze od jedynki to rzucam szkole dla tej gry
Wiśnia San
4 05 2006, 07:17
deathlef
8 05 2006, 18:23
QUOTE(Wiśnia San @ 4 05 2006, 08:17)

zapowiada się bardziej niż ciekawie...!
polecam gameplaye z GT. jezuu, latanie tym czymś ze złotymi skrzydłami skakaniu z ponad 20 metrów z nego an gryfy, jezuu Oo' i ta woda.. jak to wygląda O_O
konrado0905
13 05 2006, 13:17
te zlote skrzydla to skrzydla Ikara
ale to był jakiś zwierz chyba
GOW2 zapowiada się świetnie, trailery z gry narobiły mi smaka, zwłaszcza parę pojedyńczych scen/lokacji
walki na tych latających zwierzach, albo fragment na jakiś mostach, zawieszonych w powietrzu, a pod nami maaaasa rzeczy, ruchomych elementów, jak takich oczo(pipi)nych momentów w grze właściwej bedzie więcej, to wysiadam; a jeszcze dopakowany na maksa system ciosów!
walki na tych latających zwierzach, albo fragment na jakiś mostach, zawieszonych w powietrzu, a pod nami maaaasa rzeczy, ruchomych elementów, jak takich oczo(pipi)nych momentów w grze właściwej bedzie więcej, to wysiadam; a jeszcze dopakowany na maksa system ciosów!
który to filmik z tymi mostami?
ten sam

było takie jedno krótkie ujęcie - jedna scena
Don_Pedro
24 06 2006, 19:55
Ja licze że w nowej części Krotos będzie jeszcze brutalniejszy w swoich poczynaniach
pamietacie ten footage z gry, pokazywany na E3? Na gametrailers.com pojawiło się 6 filmów, pokazujących ten pierwszy etap, tyle że pokazują dużo dłuzszy fragment tego pierwszego poziomu (to co było pokazane na e3 to w sumie tylko 2 z tych 6 które sie pojawiły) no i do tego w dobrej jakości - polecam obczaić! Zrobie wszystko żeby miec ten szpil !!!!111
Ta gra obok FFXII to ostatnie wielkie tytuły na pleja.
Bosche jak ja chce w to juz zagrac ,więcej brutalności to jest to
Czekam
Er_WolvEr
26 06 2006, 14:38
No co Ci, jeszcze Guitar HEro 2

. Zresztą pesymizujesz, jeszcze kilka znanych i lubianych wyjdzie. Jestem optymistą licze na jeszcze z 50- 70 zajezacnych gier

Wiem wiem to nie optymizm to fanatyzm
Odszczepieńcy! Nie pomijajcie Okami!
Bo Okami rozsadzi wam czaszki!
Er_WolvEr
27 06 2006, 15:33
MEa Kulpa, skleroza nie boli gdy w głowie sie pier.. miesza.
To nie był spam - chciałbym pwoedziećiż GOW zapowiada sie zajezacnie, żeby tylko nowatorstwa co do krwawej żeźni nie zabrakło.
W najnowszym N+ znajdziecie obszerna zapowiedz GoW2.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.