Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: God Of War 2
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
CELL7777
mam grę od 2 dni i jestem w szoku. grafika zabija , grywalnosc powala wogule najlepszy tytul jaki wyszedł ostatnio biorąc pod uwage nawet next geny !!!
Yano
po co tak gdybac ? ta 10 chyba nikomu krzywdy nie robi tongue.gif w najgorszym wypadku gra powinna dostac 9++++++ ale takei cos by im sie nie zmiscilo to ramki;p
wg mnie nawet jesli 10 to rpzesada to jest to minimalna przesada i nie ma co sie tu rozwodzic biggrin.gif

ja juz si enie moge doczekac, jeszcze dzis na tvnie znowu ogladałem troje i sie jeszcze abrdziej nakrecilem, a za tydzien "300" wiec juz totalna masakra biggrin.gif ale licze ze zagram juz w gow2 przed nastpenym piątkiem chytry_.gif
Aem
CYTAT(Wy(pipi)o @ 17 03 2007, 00:44) *
CYTAT(Am @ 17 03 2007, 00:11) *
Myślisz że to tylko Kali na podstawie wlasnej subiektywnej opinii wydaje werdykt ? Wg mnie taka nota musi być zaakceptowana przez całą Redakcje (bo o ile mnie pamiec nie myli to zawsze tak bylo)

Zaakceptowana przez całą Redakcje...być może, tylko że w takim wypadku większość Redakcji musiałaby w tą gre zagrać, a ja przy recenzji nie widze innych ocen. Spójrz na recenzje San Andreas, tam mamy mnóstwo 3groszówek i czarno na białym wychodzi że tej grze taka ocena sie należała, w GoW 2 jest jedynie ocena Kali'ego (nie licząc pechowej noty Sentiego), można więc sądzić że werdykt został wydany jedynie na podstawie jego opini (co nie znaczy że tak jest).

Masz racje, można tak sądzić, ale nie wydaje mi się żeby tak rzeczywiście było.
Maniaczek
Czy gra posiada opcje wyboru pomiędzy 50Hz/60Hz/Progressive Scan (podobnie jak Tekken 4)?

Pytam z tego względu, że według recenzji w PE wynika, iż po wrzceniu gry do czytnika PS3 gra uruchamia się w 480p co tak naprawdę jest i osiągalne na PS2 po podłączeniu jej kablem typu component (o ile gra posiada funkcję Progressive Scan).

P.S. Nie wiem czemu Kali jarał się tak tym 480p skoro na XBOX'a pierwszego każda gra dawała taką możliwość tongue.gif
komar737
Dajcie juz spokoj Kaliemu i "biednemu" Kratosowi. Jak bedziecie ciorac w ta gre to bedziecie mieli gleboko w powazaniu ten caly werdykt, 3 grosze i takie tam tongue.gif
DJ1988
CYTAT(Maniaczek @ 17 03 2007, 10:38) *
Czy gra posiada opcje wyboru pomiędzy 50Hz/60Hz/Progressive Scan (podobnie jak Tekken 4)?

PAL nie ma przełącznika 50/60 Hz ani PS.
Trzcina
Ale sek w tym ze ta fra zasluguje na 10 smile.gif Zasluguje i basta. Jest SPORO lepsza od jedyki. Sprawnili praktycznie kazdy element gry. Nawet lokacje z GoW nie powinny sie nikomu podobac bardziej niz te z GoW2 (mowie calosciowo, bo niektore na pewno robia wrazenie...).

Nie ma bata na kratosa. Zreszta God of War zostal okrzykniety NAJLEPSZA gra all time na PS2, wg IGN.

http://ps2.ign.com/articles/772/772296p3.html

basbot11
właśnie przetestowałem demo GOW2 i gra naprawde jest bardziej dopasiona graficznie i gameplayowo niż pierwasza częsć, walka z kolosem z rodos jest niezła, ale szkoda ze demo jest takie krótkie.
Mathiu

W wersji NTSC jest w opcjach gry Progressive Scan oraz Wide Screen. Nie ma wyboru czy 50, czy 60 Hz, jako że jest to NTSC, to leci od razu w 60 Hz.
ogqozo
CYTAT
Nie ma bata na kratosa. Zreszta God of War zostal okrzykniety NAJLEPSZA gra all time na PS2, wg IGN.

No i wszelkie wąty stąd się biorą, że pierwszy GoW został w PE przeraźliwie niedoceniony. Gdyby wtedy napisali tak jak wszyscy prawdę, że to jest coś nowego, powalającego mocą i mające masę świeżych, kapitalnych pomysłów, i że to jest "no... 10 albo prawie 10", to ocena GoW2 by chyba nie dziwiła.
Tymczasem GoW dostał 9, a sequel dychę. Zonk.
estel
Nie widze tego zonka. W sequelu jest po prostu wiecej i lepiej, wiec ocena tez jest lepsza. Proste ;]

Edit: @ogqozo
Zreszta idac twoim tokiem rozumowania, to SH4 zasluguje na 6, MGS3 na 7 (albo tez 6), RE4 na? O jejku, juz nie wiem sam, 2? 3? ;]
Yano
CYTAT(ogqozo @ 17 03 2007, 17:44) *
Tymczasem GoW dostał 9, a sequel dychę. Zonk.

tez nie widze zadnego zonka, jasne ze trafia sie sequel -odgrzewany kotlet ale przeciez duzo zequeli polega na dopracowaniu i poprawieniu gry wiec nie dziwota ze lepsza gra ma lepsza ocene tongue.gif
bramowy
Yo!!! God Of War poprostu spełnia oczekiwania. Piękna gra. PS2 wyciśniete do ostatnich soków,a Kratos okrutny jak zawsze!!! Jestem bardzo zadowolony z tej pozycji. KOcham tą grę!!!
Trzcina
Wlasnie skonczylem GoW 2... Nie mam pytan... To byla najpiekniejsza przygoda jaka kiedykolwiek przezylem. Moj brat ktory nie gra w nic oprocz RPG i nienawidzi niczego oprocz RPG, siedzial ze mna przez bite 15 godzin (bo tyle zajelo mi skonczenie GoW2 na poziomie Hard, polecam granie na hard TYLKO I WYLACZNIE NA HARD). Patrzac w ekran i przezywajac to razem ze mna, co wiecej on powiedzial mi 'nie wyobrazam co oni zrobia na PS3, przeciez ta gra nie moze byc lepsza...'

I ja to potwierdzam, po skonczeniu GoW myslalem sobie 'mogli zrobic to troche inaczej, mogli dac wiecej bossow, mogli to, mogli tamto'... Ale tutaj nie widze NIC co moznaby zmienic... nic co moznaby ulepszyc (no moze dodatkowe bronie sa troche za slabo rozwiniete, ale UWIELBIAM Blades of Athena... i gralbym niby nawet jakby byly najslabsze...). No po prostu nie mam pytan...

Dodatkowo koncowka zabija, naprawde zabija... NIGDY NIE NAPALILEM SIE TAK BARDZO NA NASTEPNA CZESC PO SKONCZENIU POPRZEDNIEJ. Shit... fabularnie ta gra moze sie rownac a nawet przebija wiekszosc megarozwinietych RPG O_O...

(pipi) MAC, JAK ONI TO ZROBILI... Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh to jest gra ktorej musze miec oryginal... I jezeli tylko Palowa wersja bedzie miala Progressive scan plus 60 Hz (chociaz wydaje mi sie ze przy progressive scan, nie ma to znaczenia bo i tak obraz leci w ten sposob) to biore to bez pytania...

Nie ma lepszej gry na ps2. Kurde... nie ma lepszej gry na zadna konsole. Takie jest moje zdanie i zmienic je moze tylko i wylacznie GoW 3. Howgh, powiedzialem co chcialem ide grac w GoW jeszcze raz, bo kupa rzeczy do odkrycia przede mna. smile.gif
OsciBosci
Tak sie sklada ze oceny 10 nie wystawia jedna osoba tylko cala redakcja ustala czy gra zasluguje na taka ocene, tak bylo przynajmniej z GTA:SA
Kali
CYTAT(Wy(pipi @ 16 03 2007, 12:31) *
Widze że wszystkim odbiła szajba na punkcie tej gry, pierwsza część nie wgniotła mnie w fotel, więc może GoW2 tego dokona.
Nie grałem jeszcze, ale faktycznie to musi być COŚ skoro w PE giera dostała 10 (a że od Kali'ego to inna sprawa wink.gif )
Nie moge się doczekać aż położe łapy na tym tytule.

A mozesz mi powiedziec, kiedy ostatni raz wystawilem jakiejs grze ocene dziesiec? I podac konkretny przyklad, kiedy to niby bylo? Osobiscie nie przypominam sobie, bym jakiejkolwiek grze - przy systemie ocen aktualnie funkncjonujacym w PE - kiedykolwiek mial zaszczyt przyznac dyszke.

Bo jak lecisz na opinii, ze Kali to ten gosciu, co bijatykom 2D wystawia z miejsca 9+, to jest to chyba juz bardzo nieswieze... Plus za znajomosc historii PE, minus za jechanie po stereotypach nie majacych od dawna odbicia w rzeczywistosci.

Odnosnie oceny: sprawa byla oczywiscie poruszana w gronie redakcyjnym i musialem napisac nieco znacznie wiecej kilobajtow tekstu - niz jest to w recenzji - by reszcie redakcji (oraz przede wszystkim Scierze) uzasadnic taka ocene i rozwiac wszelkie watpliwosci.

Zeby nie bylo, ze to ocena subiektywna... Trzcina, jak tam, masz cos do dodania? wink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

PS Jezeli chodzi o progressive scan w wersji PAL - niestety, nie moge tego stwierdzic po dostarczonej prasowce, ciutke jej brakuje jeszcze do wersji sklepowej (m.in. zwalony system save/load, okazjonalne zwiechy, brak mozliwosci odpalenia na PS3) i w tej kwestii opieralem sie na informacjach podanych przez Sony w press packach dostarczonych do redakcji.
Litwin25
Z jednej strony Kali masz super bo grasz w gry przed premierą,ale z drugiej jestes odarty z niewiedzy przy szpilaniu w maksymalnie wypasionego szpila jakim jest niewątpliwie GOW 2,chodzi o to że na bank bardziej byś odczuł gdyby była to już pełna wersja bez jakichkolwiek niedoróbek.
il capitano
Rzadko to się zdarza ostatnimi czasy ale..

po przeczytaniu, oglądnięciu co nieco jestem srogo zawiedziony faktem, iż moje dwie czarnule swego czasu zdechły i trzeba było znaleźć alternatywę (xbox) choć jej nie żałuję bo spędzam z iXem i spędzałem jedne z najpiękniejszych chwil to mózg czasem lewituje po obejrzeniu GOW2. Tak, jestem napalony jak diabli, mało tego - nawet nie miałem już okazji pograć w GOW 1. Co ciekawe jestem w stanie w tej chwili składać kasę na PS2. Konsola kończy żywot? zdaje się, że nie bo jeszcze tyle mam zaległości na czarnulce.

Być może robię błąd ale ja muszę w to zagrać bo xbox daje mi już tylko możliwość zaliczenia pozycji zaległych zaś PS2 daje możliwość przeżycia God of War 2 a to zasadniczy punkt tego programu.

Finito - jestem usmażony, jak ja już jestem napalony na jakiś tytuł to jest w tej grze to "coś" czego szukam od dłuższego czasu.
Trzcina
Kali, nie za bardzo moge cos dodac bo juz napisalem i tak sporo nt oceny wink.gif Moim zdaniem jest jak najabrdizej uzasadniona. Co wiecej jestem MOCNO zdziwiony ze musiales sie scierac i pisac dodatkowe kilobajty zeby przekonywac innych ludzi o slusznosci takiej oceny, bo ta gra... robi to sama smile.gif Nawet ludzie ktorzy 'nie potrafia/nie lubia/nie cierpia' takich gier w nai graja. W tym momencie moj brat zabiaj mi cyklopy... kiedy ja pisze tego posta...!!! To jest niesamowite smile.gif

Dobra, ide grac dalej, bo ta gra ma POTEZNE replayability, bo jest clear save... i jest masa rzeczy do zdobycia... dodatkowo system gry jest tak skonstruowany ze.... Ehh nic nie pisze ide grac ;P
sentinel
CYTAT(KoBik @ 18 03 2007, 08:26) *
Co ciekawe jestem w stanie w tej chwili składać kasę na PS2.

zdecydowanie warto - nie wiem czy odkładać kasę na, ale z pewnością mieć teraz ps2. żadna konsola nie miała takiej "końcówki" (he, he ;-)) jak czarnula i strasznie rad jestem z faktu, że moja wciąż z podniesioną głową stoi obok 360 i (nieco chyba zawstydzonego) xboksa. może spróbuj od kogoś pożyczyć?
YETI
CYTAT(Memory @ 18 03 2007, 11:33) *

cool.gif kocham tą gre
animacja zupełnie jak z konsol n-g 0_o

PS. Jeszcze cos
http://img241.imageshack.us/img241/5724/gowhq0.gif

Do 13 kwietna pozostało jeszcze troche czasu confused.gif
il capitano
Senti też tak można zrobić, popytam kogo trzeba - btw. Senti gdzie mieszkasz ? wink.gif

Jestem napalony jak na rozłożoną kobietę na łóżku która wije się na wszystkie strony chcąc MOCNEGO miziania or sth.

Ja chcę tą grę - jestem w stanie stwierdzić, że nawet przed premierą Ninja Gaiden nie było takiego podekscytowania.
Wyjebo
CYTAT(Kali @ 18 03 2007, 04:28) *
Bo jak lecisz na opinii, ze Kali to ten gosciu, co bijatykom 2D wystawia z miejsca 9+, to jest to chyba juz bardzo nieswieze... minus za jechanie po stereotypach nie majacych od dawna odbicia w rzeczywistosci.

Nie tylko bijatykom zawyżałeś oceny (przypomnij sobie Tenchu:3), ale masz racje, to było dawno temu i przepraszam za moją krzywdzącą uwage.
Trzcina
Jayyj, mam kolejny dodatkowy stroj dla kratosa ;] Powiem szczerze sa fajne ;D Ide grac dalej ;p
estel
Nie podniecaj sie tak, bo zejdziesz na zawal ;~)

@KoBik
Na NG nie bylo takiego hype'a. Tutaj masz wyrobiona marke, gre mozna by powiedziec ze wszech miar kultowa. Przy NG wiedziales tyle, ze gre robi Team Ninja, czyli ze bedzie to kawalek dopieszczonego szpila. A tak na marginesie, z chodzonych bijatyczek to wybaczcie, ale NG rzuca na ziemie, zabija piesciami i gwalci jeszcze cieple zwloki reszty gier z tego gatunku ;] Oczywiscie jest to kwestia gustu.

@do tych co grali
Jak wyglada zmiana broni w real time?
Trzcina
Chlopcze... bredzisz jak potluczony wink.gif Mowie o porownaniach do NG, oczywisice jak zawsze KWESTIA GUSTU.

ANYWAY, zmiana broni w real time wyglada normalnie... nie mozesz zmienic w polowie ciosu, ale mozesz po ciosie, w polowie combosa, nie jest to jednak zmiana taka jak w DMC. Ogolnie to jak pisalem wczesniej ten element mozna dopracowac lepiej zeby sie dalo trzepac mega combosy, ale tak na dobra sprawe ta gra nie polega na combosach jak w DMC... wiec smile.gif

Btw, jezeli o mnie chodzi to GoW stworzyl swoisty nowy gatunek gier ;] No ale to ja tak sobie uwazam ;p
Kali
CYTAT(Litwin25 @ 18 03 2007, 08:14) *
Z jednej strony Kali masz super bo grasz w gry przed premierą,ale z drugiej jestes odarty z niewiedzy przy szpilaniu w maksymalnie wypasionego szpila jakim jest niewątpliwie GOW 2,chodzi o to że na bank bardziej byś odczuł gdyby była to już pełna wersja bez jakichkolwiek niedoróbek.

Wiesz - masz racje, ale... przy GoW 2 naprawde jakos tak bez wiekszych problemow moglem przymknac oko te niedociagniecia smile.gif . Choc owszem, przy praktycznie kazdej innej grze to po kilku godzinach i entym powtarzaniu pierwszej polowy gry (zwiechy/brak save&load), pewnikiem zglosilbym do redakcji, ze dostarczona wersja nie nadaje sie do zrecenzowania... ale nie przy GoW 2 smile.gif . Jakos przetrawilem w sobie irytujacy brak mozliwosci przerywania ogladanych po raz kolejny wstawek smile.gif

CYTAT(Wy(pipi)o @ 18 03 2007, 11:18) *
Nie tylko bijatykom zawyżałeś oceny (przypomnij sobie Tenchu:3), ale masz racje, to było dawno temu i przepraszam za moją krzywdzącą uwage.

Ocene dla Tenchu 3 do tej pory podtrzymuje, a znam mase osob, ktore ja popieraja (malo tego - znam takich, ktorzy krytykuja ja, ze byla za niska smile.gif ). Jestem zreszta chyba najwiekszym maniakiem tej serii w redakcji, wiec moj punkt widzenia na ten tytul nie powinien chyba zaskakiwac kogokolwiek, kto orientuje sie w niuansach dotyczacych preferencji gatunkowych, ulubionych tematow i serii gier poszczegolnych redaktorow PE.
Wyjebo
CYTAT(Kali @ 18 03 2007, 15:07) *
Ocene dla Tenchu 3 do tej pory podtrzymuje, a znam mase osob, ktore ja popieraja (malo tego - znam takich, ktorzy krytykuja ja, ze byla za niska smile.gif ). Jestem zreszta chyba najwiekszym maniakiem tej serii w redakcji, wiec moj punkt widzenia na ten tytul nie powinien chyba zaskakiwac kogokolwiek, kto orientuje sie w niuansach dotyczacych preferencji gatunkowych, ulubionych tematow i serii gier poszczegolnych redaktorow PE.

No tak, subiektywizm pełną gębą wink.gif . Więc w mojej subiektywnej ocenie pierwszy GoW zasługuje na 8+. Każdy ma swój gust i nie ma się co czepiać.
estel
@Trzcina
No ta, ale musisz wchodzic do menusow czy masz to pod przyciskiem? Jutro jakos dotrze do mnie import NTSC, zdam relacji jak poszlo ^^
Trzcina
No lol... Przeciez mowie ze sa REAL TIME. Wiecjak sa REAL TIME, to sa REAL TIME a nie 'MENU TIME' ;P Naciskasz L2 i zmieniasz miedzy dwoma broniami, pierwsza to Blades of Athena - ZAWSZE, a druga wybierasz sam (tym razem w menu). Gdy wybierzesz, to potem podczas gry naciskasz R2 i przelaczasz sie miedzy Athenami a wybrana bronia. Jak chcesz zmienic wybrana bron na inna to musisz to zrobic w menu ;]

estel
Specjalnie dopytywalem sie, zebys to wylozyl jak "dla debila". Dlaczego? Ostatnio czytalem przy okazji .hacka//G.U. vol1 w recce, ze w grze istnieje real-timowa zmiana broni. Widac dla kazdego realtime to cos innego ;~)

Edit: Oczywiscie, w tej grze bron tez sie zmienia przez menusy. Real-time'owe zmienianie dochodzi w vol2 ;]
Kali
CYTAT(Wy(pipi)o @ 18 03 2007, 15:17) *
No tak, subiektywizm pełną gębą wink.gif . Więc w mojej subiektywnej ocenie pierwszy GoW zasługuje na 8+. Każdy ma swój gust i nie ma się co czepiać.

A co w tym dziwnego? Na obiektywizm mozna sie tylko silic, recenzja gry to punkt widzenia danego czlowieka na konkretny tytul - i tego nie zmienisz. Rozne rzeczy draznia, zachwycaja czy tez trafiaja do gracza (jakim jest recenzent) w rozny sposob. Obiektywnie to mozna powiedziec, ile jest leveli w grze, kto skomponowal soundtrack i z ilu utworow sie sklada, ile rodzajow przeciwnikow mamy w grze, czy postac bohatera potrafi skakac i biegac, czy tez zdolna jest do innych rzeczy.

Ale EOT - koniec z gadaniem o pupie marynie, nie zwiazane z tematem.
Arox
Kolejna "fajna gra z dobrom grafikom"

Oby nie jednostrzałowiec jak jedynka
Trzcina
Well... challenges pekly przed chwila ;] Powiem szczerze ze sa DUZO prostsze niz te w 1 smile.gif

Jeszcze tylko 2 stroje dodatkowe do zdobycia... ktore sa za przejscie gry na najwyzszym poziomie trudnosci i bedzie calosc ;P Jest dobrze ;p
Mathiu
Mam ze 2 godziny na liczniku, ale już mogę zapytać "Jak oni to zrobili?!". Nie będę się rozpisywał, bo najlepiej wszystko ujął Trzcina. Dodam tylko, że dałem mojej kobiecie na chwilę "trochę poskakać" i po godzinie grania musiałem ją odrywać od pada ("Kurde! Teraz mi wyjdzie, teraz mi wyjdzie!", "Nie dam Ci, bo Ty mi to za szybko przejdziesz", "Pożyczysz mi konsolę na parę dni?" itp.).

Co oni zrobią na PS3, to... nie wiem, na prawdę nie wiem...
Pabelek
Tak czytam sobie ten temat i dochodzę do wniosku, że pasowałoby załatwić sobie w PS2. Receznje GOW II są maksymalnie poztywne, podobno gra wręcz zabija grafą (mówię podobno bo nie grałem osobiście). No nic czas składać kasiore.
Yano
CYTAT(Trzcina @ 18 03 2007, 19:00) *
Jeszcze tylko 2 stroje dodatkowe do zdobycia...

a jakie do tej pory zdeobyles? wiem ze ludzie nie lubia spoilerow ale ja lubie i chetnie sie dowiem biggrin.gif czy sa jakeis spore roznce w strojach i czy ukryte wymiatają ? a moze sa fotki gdzie? (jak ktos ma fotki strojow gow1 to tez poprosze:D)
estel
@Yano
Odnosnie fotek z Gow1. Nie chcesz tego widziec. Kratos jako krowa albo kucharz? Nie dziekuje ;] Jezeli bedziesz jednak bardzo nalegac, to moge nawet porobic skriny (aparatem, wiec jakosc cie nie zabije ;] ).

@Trzcina
Jakie sa stroje? W sensie, jak wygladaja ;]
madpet
Gra jest przecudna kopara opada niewiem co napisac pierszy szpil na ps2 pod jakiego jestem poteznym wrazeniem
Trzcina
Dla tych co lubia spoilery wink.gif Info o skinach ktore zdobylem.

W sumie jest 7 strojow do zdobycia. Czesc z nich za przejscie gry na poziomie hard. (3 dokladnie rzecz biorac). Pierwszy to kratos wygladajacy jak ryba... LOL. Drugi to kratos w armorze z łusek meduzy bodajrze (sredni), trzeci... jest swietny, kratos w brazowym kolorze skory z pomalowany nie na czerwono tylko na zolto. Mam jeszcze kratosa - genrala, czyli to co w pierwszej czesci na filmiku wspominkowym gdy wlaczy dla sparty, ciemna karnacja pomalowany na inny kolor niz czerwony. No i na sam koniec najlepszy stroj czyli God Armor. biggrin.gif To jest ten stroj z ktorym sie normalnie zaczyna a potem traci. Najlepszy skin dla kratosa z tych ktore mam smile.gif
DJ1988
Jeszcze jest skin Ateny. Trzcina zmiane strojów widać w cutscenkach?
Mikes
To mi się podoba:
Arena Of The Fates

Receive Titan rank on The Challenge Of The Titans to unlock in the Treasures section.

Kind of a practice mode where you choose the health/magic/abilities/enemies, ect.

Coś w rodzaju skirmisha hehe

Athena Complete the game on Titan mode.
To chyba zbyt łatwe nie bedzie tongue.gif Jak wyglada atena w tej grze? o_O
KheeD
CYTAT(DJ1988 @ 17 03 2007, 13:02) *

PAL nie ma przełącznika 50/60 Hz ani PS.

Na 100% nie ma PS !? w pierwszej części God of War tez nie bylo PS'a w PALowskim wydaniu gry ? omg ;(
Jakim
przeciez Progressive Scan jest.
Trzcina
Palowa edycja GoW1 - JEDEN nie posiadala ani przelacznika 50/60 Hz, ani Progressive Scan... Stad wnioski ze 2 czesc tez nie bedzie miala, ale licze na to ze jednak beda O_O Oby...

Druga sprawa, to po (pipi) dawac spoiler jak zaraz nizej sie napisze co w nim bylo... No bez jaj. Estel tobie skasowalem nawet posta.

Anyway, zmian strojow nie widac podczas cut scenek... sad.gif

Mikes to o czym piszesz... jest fajne, ale zupelnie zbedne, duzo lepiej jest po prostu bawic sie grajac wink.gif Oczywiscie jak ktos chce przetestowac sobie ekwipunek, albo po prostu wyzyc sie to jest jak znalazl ;D Ja bawilem sie tym z pol godziny wczoraj, ale szczerze mowiac bez motywacji fabularnej, lub jakiejs innej (challenge of titans i bonusy za to) nie bardzo mi sie chce to robic wink.gif
wiki1993
Stroje mają jakieś właściwości ?
Trzcina
Nie jestem tego pewien, ale kazdy z nich jest opisany ze jego 'favorite attriute is'... i w zaleznosci od stroju rozne rzeczy, szczerze mowiac to nie bawilem sie nimi na tyle dlugo aby moc to ocenic.
Mikes
Na gamefaqs pisze ze strój za challenge of titans podnosi wszystkie statsy dwukrotnie
estel
@Trzcina
No wlasnie widze, ze skasowales mojego posta. Nie wiem czemu szczerze mowiac, bo spoilerow tam nie uswiadczylem. Anyway...
[Spoiler odnosnie strojow]
* Cod of War: Kratos is dressed up in a blue fish costume. Kratos deals 100% damage to enemies, his armor is set to 100%, he gains 200% health from health orbs, 200% magic from magic orbs, 200% experience from experience orbs, and 200% Titan power from Titan orbs while wearing this armor. To unlock this armor you have to beat the game on any difficulty.

* Hydra Armor: Kratos is dressed up in armor made from Hydra scales. Kratos deals 50% damage to enemies, his armor is set to 200%, he gains 200% health from health orbs, 200% magic from magic orbs, 100% experience from experience orbs, and 200% Titan power from Titan orbs while wearing this armor. To unlock this armor you have to beat the game on any difficulty.

* Black Odyssey: Kratos is dressed in his regular armor but his skin is black and the red tattoos are changed to gold. Kratos deals 200% damage to enemies, his armor is set to 50%, he gains 100% health from health orbs, 100% magic from magic orbs, 500% experience from experience orbs, and 100% Titan power from Titan orbs while wearing this armor. To unlock this armor you have to beat the game on God Mode difficulty.

* Athena: Kratos is replaced by Athena. Athena deals 100% damage to enemies, her armor is set to 66%, she gains 500% health from health orbs, 500% magic from magic orbs, 200% experience from experience orbs, and 100% Titan power from Titan orbs. To unlock Athena you have to beat the game on Titan Mode difficulty.

* Hercules: Kratos is replaced by Hercules. Hercules deals 150% damage to enemies, his armor is set to 50%, he gains 100% health from health orbs, 100% magic from magic orbs, 100% experience from experience orbs, and 100% Titan power from Titan orbs. To unlock Hercules you have to beat the game on Titan Mode difficulty.

* General Kratos: Kratos is undressed in his Spartan General armor from before he sold his soul to Ares. Kratos deals 50% damage to enemies, his armor is set to 50%, he gains 25% health from health orbs, 25% magic from magic orbs, 500% experience from experience orbs, and 25% Titan power from Titan orbs while wearing this armor. To unlock this armor you have to collect 20 Cyclops eyes.

* God Armor: Kratos is dressed up in the God Armor from the beginning of the game. Kratos deals 200% damage to enemies, his armor is set to 200%, he gains 200% health from health orbs, 200% magic from magic orbs, 200% experience from experience orbs, and 200% Titan power from Titan orbs while wearing this armor. To unlock this armor you have to receive God ranking in Challenge Mode.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.