Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: God Of War 2
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Grigori
KUR.WA!! 5 h siedziałem żeby combo 999.999 zrobić i ch.uj - na PALu nie ma Sikret Meserdż! wallbash.gif
Trzcina
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOL

:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Normalnie rozwaliles mnie ;] SZCZERZE wspolczuje, bo jak bawilem sie robieniem 10 000 combo, to mi mi sie w polowie odechcialo... a co dopiero 999 999... Ale w sumie, to ten message nie byl juz 'secret' i wszystko co mialo byc odsloniete, zostalo odsloniete...

Niemniej jednak, gratuluje zaciecia i checi, mi by sie nie chcialo ;p
Grigori
Tja... dzięki. Teraz mam dziwną, idiotyczną satysfakcję ze swojego wyczynu. Stwierdzam że przejście Tytana bez upów jest prostsze. tongue.gif (w każdym razie mniej uciążliwe).

No, i dziś poprawiłem też statsy w challangeach - wywindowałem wszystkie na Tytana i z bonusami. Ale to w sumie nie takie trudne.
komar737
Proponuje motyw z ochranianiem pierwszego tlumacza na Titan bez upg. Po jakims czasie nezbedne Relanium.
Yano
CYTAT(Grigori @ 20 05 2007, 19:39) *
KUR.WA!! 5 h siedziałem żeby combo 999.999 zrobić i ch.uj - na PALu nie ma Sikret Meserdż! wallbash.gif

ej zaspojleruj to bo zepsujesz innym 5 godzin zabawy xDDDDDDDDD
dawdi17
Mam pytanie: God of War 2 wyszedł na płycie Dual Layer. Aju w Hyde Parku napisał, że ok. 15% konsol Playstation 2 nie czyta tych płyt. Po czym rozpoznać konsole która ma takie problem (oczywiście bez załączania gry tongue.gif)? Jestem właśnie przed zakupem konsoli więc pytam na co mam uważać... PS2 Slim czyta te płyty czy też tylko wybrane modele ich? Proszę o pomoc.
samael_
Nie wiem od czego to zależy (może od zużycia lasera?), ale wiem, że mi pewnie nie ruszy, bo GoW 1 za cholerę się nie chce włączyć blink.gif Dobrze, ze chociaż zdążyłem go ukończyć, ale w dwójkę nie pogram aż sobie nie kupie nowej konsoli :| Będę musiał katować demko z N+, albo zaryzykować i kupić grę mimo wszystko ;p

Grigori - ja mam slima i pierwszy GoW pewnego pięknego dnia po prostu przestał sie wczytywać
Grigori
Mogę się mylić ale bardzo stare grube PS2 nie odpalają tych płyt. Slimki na pewno nie mają takiego kłopotu. IMO Aju trochę wyolbrzymił - przecież to nie pierwsza gra na dual-layerze.
Grabol
Macie problemy z laserem to przeszukajcie http://www.psxextreme.info/Pomoc-f19.html, też miałem momenty, że moje PS2 nie chciała czytać DVD DL (Gow, Gt4). Wystarczyło kilka kropel spirytu, wata, patyczek higieniczny i wszystko jest OK. Można też oddać sprzęt do serwisu w celu przeczyszczenia.

Żeby nie było offtopu to macie jakieś rady na załatwienie Lahkesie na poziomie god, nie wiem dlaczego ale jakoś nie mogę się przebić. Do tej pory wszystko szło bez problemów z marszu. Można odbijać jej magiczne ataki? Jakoś mi to nie wychodzi! mad.gif

PS: Bobra dałem radę, można odbijać! Jest prosta nie wiem czemu wcześniej mi nie wychodziło?!?
Berion
CYTAT(Grigori @ 25 05 2007, 12:03) *
Mogę się mylić ale bardzo stare grube PS2 nie odpalają tych płyt. Slimki na pewno nie mają takiego kłopotu. IMO Aju trochę wyolbrzymił - przecież to nie pierwsza gra na dual-layerze.

Zgadza się, mylisz się smile.gif Każda PS2 odczytuje DVD9 - musi! Jeśli nie czyta to ja przeczyść i po sprawie.

PS: Nie chcę wyjść na lamę, ale... nie daje rady na normalu. Czy to ja zmiękłem przez te wszystkie lata czy to moja wersja jest jakaś 'speszyl'... huh.gif
Grigori
Nom, ciekawe skąd te dokładne rachunki Aja ilu "brudasów" konsolowych jest wink.gif

Na prawdę musiałeś zmięknąć... jedynka była nawet trudniejsza na normie (moje subtelne odczucie). Żadna wersja "szpeszyl" nie istnieje. Pograj na Godzie (Tytana mniemam że jeszcze nie masz) dla pewności. tongue.gif
dawdi17
Ok, dzięki za informacje, mogę kupować w ciemno biggrin.gif .
Berion
@Grigori

Normal w jedynce to ja wciągnąłem nosem (problem miałem jedynie z ratowaniem kobiety na końcu o ile pamiętam).

Nie no wiem, to była ironia.

Mieć mam, bo już nie miałem siły w to grać - 'zalamerzyłem' wgrywając save'a z sieci. Niestety jest na cheatach - wszystkie sprzęty mimo iż są na max, wyglądem się nie zmieniły (w każdym razie Blades of Athena się nie zmieniły bo jakoś nie zwróciłem uwagi aby reszta wraz z "dokrwianiem" na kolejne lv, przybierały inny wygląd).

Jak ktoś dysponuje normalnym save'em, czyli takim no cheat i ma wszystko odblokowane to byłbym rad za podesłanie (mogę nawet sie poświecić i zrobić gotowy obraz CDVD z ulelfem laugh.gif ).
Crazy Wolf
Mam malutki praoblem : Chodzi o miejsce w budynku do którego wchodzimy po walce z cerberem i otrzymaniu złotego naramienika. Po wejściu do niego (odbicie promieni z meduzy na drzwaich) i przejściu przez powmieszczenie z przeciwnikami ,włancza sie cut scenka w której jakiś typ kradnie wajche od drógiej windy( pomieszczenie do którego można dostać sie z dwóch stron korzystając z windy). Zjerzdżam na dół rozwalam te ogniste ćmy i nie wiem co mam ze sobą zrobić sad.gif.

Mam GOW II od wczoraj i można tylko piedzieć o tej grze ,że jest za(pipi)ist* biggrin.gif
Mathiu
Podciągasz wajchą paltformę, którą zjechałeś na tyle, żeby został tylko prześwit, żeby się przeturlać z powrotem do tego pomieszczenia na dole. W ten sposób wskakujesz na drugą platformę, która w tym momencie jest już na tyle wysoko, że możesz się powspinać :)
YETI
Dla osob ktore kupiły figurke Kratosa, trafiłem na cos takiego, tylko trzymac sie mocno wink.gif

http://www.thesculptorscorner.com/Newman/newman12.jpg

0______o

JA TO CHCE!
wiiboxstation
zayyyyyyeeeeebiste zawsze marzyłem o figurce Kratosa....no ale takiej 2m ;D
konstant
takie pytanko:
czy enhanced mode jest dostepnym w wersji PAL gry?
Emet
Sprawdzał ktoś High Definition Mode? Nie mam na myśli progresive scan. HD Mode odpala się wciskając (i trzymając) jednocześnie L1+L2+L3+square.gif+circle.gif przed pojawieniem się napisu Sony Computer Entertainment ..., napis zmieni kolor na purpurowy. Ja sprawdzałem ale nie widzę żadnej różnicy, Gra też nie chodzi wolniej co niektórzy sugerowali. O co więc niby chodzi z tym HD mode?
Grabol
Uwaga poniżej jeden wielki SPOILER, kto nie przeszedł, NIE CZYTAĆ!!!

Nadszedł czas na kilka przemyśleń po ochłonięcie z tego całego hypeu jakiemu przed premierą uległem. Nie mogę się oprzeć, żeby nie wytknąć paru mankamentów tej gry. Mimo, że uważam ją za jedną z najlepszych na ps2 i przyznam, że sprawiła mi sporo frajdy.

Przede wszystkim sprawa, która uderzała już w jedynce, a mianowicie absolutnie biedny system walki. Na pozór wszystko jest ok. Ostrza pięknie wirują, z każdym kolejnym lvl są co raz mocniejsze i powiększa się garnitur ciosów. Możemy pobawić się nowymi zabawkami w postaci łuku, młotka i włóczni. Tylko cóż z tego skoro nowe zagrania są zupełnie nieprzydatne. Jedyny słuszny, najskuteczniejszy i najbezpieczniejszy cios to plume of prometheus i na nim w 99% walk wystarczy poprzestać(pozostały 1% to QTE). Dodatkowe bronie poza łukiem nie mają chyba żadnego zastosowania. Dobrze, że są tylko dlaczego jedynie w formie ciekawostki. Magia daje radę. Chociaż zbytniej oryginalności nowym umiejętnościom też zarzucić nie można. No i dlaczego momentami jestem nietykalny, przeciwnicy stoją jak wryci kiedy łapię i dekapituje jednego z nich lub ciskam w któregoś truchłem. Wszystko dokładnie jak w cz. I. W aspekcie samej walki Kratos do pięt nie dorasta Dantemu.

Następna rzecz to niewymagające, nudne puzzle. Większość znalazła się w grze chyba tylko po to, by dać graczowi odrobinę oddechu przed kolejną falą nadciągających przeciwników. Wszelkie akcje z przepychaniem klocka pod balkonik na który nie można wskoczyć, postawieniem czegoś ciężkiego na włączniku, ustawieniem jednej kolumny na drugiej, zablokowaniem windy, rozbiciem migoczącej przeszkody czy rozsiekaniem zawadzającego trupa. Po prostu zabawa dla 5-latka. Na pudełku widniej znak "dozwolone od lat 18" więc szkoda, że zagadki choć w połowie nie dorównują poziomowi brutalności. Jest ich dość sporo i po pewnym czasie zaczęły mnie nudzić i denerwować. Zero intelektualnej satysfakcji.

Nie da się ukryć, że początek gry rozgrzał mnie do czerwoności. Cała sekwencja w Rodos jest niezła. Pojedynek z kolosem bardzo efektowny i emocjonujący. Na konfrontacje z kolejnymi bossami czekałem więc ze zniecierpliwieniem. O ile na początku każdy kolejny jakoś zaspakajał moje oczekiwania to im dalej tym gorzej. Takie kwiatki jak Perseusz, Ikar, Kraken, Clotho czy wg. mnie rozczarowujący pojedynek z Zeusem niestety obniżają poziom i psują satysfakcję płynącą z przechodzenia gry. Podobnie jak w przypadku większości zagadek widać, że twórcom zabrakło trochę weny aby dopracować niektóre pojedynki.

No i na koniec scenariusz! Hmm... Ja to wszystko już widziałem! Gdyby w miejsce Zeusa wstawić Aresa, Gaję podmienić na Atenę, a spartańskiego żołnierza, którego spotykamy tuż przed Krakenem ubrać w babskie ciuszki i wsadzić dziecko pod pachę to...? Po prostu twórcy posiłkują się utartymi w cz. I schematami. Ba, muszę przyznać, że historia z jedynki była ciekawsza, a przede wszystkim bardzie przekonująca. Tam przynajmniej poczynania naszego herosa można było jakoś zrozumieć. Wykorzystany przez Aresa, dręczony koszmarami, pałający chęcią zemsty za utratę rodziny. Jakiś taki bardziej...ludzki?
Natomiast to co wyprawia w drugiej części...? Tu już mamy absolutny odlot. Kratos już nie jest zły, mściwy, wściekły, on jest po prostu chaotyczny! Wielki bóg wojny depcze kolejne ukochane przez pozostałych bogów miasto. Spotyka się z dezaprobatą nawet swojej największej sojuszniczki Ateny. Dotyka go za to kara Zeusa. Wg. mnie słuszna! Mimo wszystko hardy i zarozumiały brnie dalej, rzucając w twarz obelgi największemu z bogów. Zeus się wku.rwia i strąca go do hadesu. Po drodze Kratosa ratują tytani, z którymi się sprzymierza i rozpoczyna jako absolutny gołodu.piec podróż na Olimp aby zburzyć porządek świata. Zabić najpotężniejszego z bogów Olimpu, zniszczyć czuwające nad losami ludzkości przeznaczenie, stać się Panem czasu. Tylko tak na prawdę w imię czego? W imię zemsty? Zemsty za co? Za klapsa którego Zeus słusznie mu zadał jak rozwydrzonemu przedszkolakowi?(Miecz w klatę to może nie do końca jest to samo co klaps.wink.gif) Za zesłanie na pokutę za swoje idiotyczne czyny? Za to że odebrano mu boskie moce, przecież jakiś czas temu był tylko spartańskim generałem? Że niby Gaja go przekonała, że Zeus jest zły bo ukarał swojego ojca Kronosa, który zeżarł prawie wszystkie swoje dzieci? Ja tego nie kupuję, nie rozumiem, to jest dla mnie nie przekonujące po prostu. Nic w dwójce nie tłumaczy zachłanności, pazerności, bezwzględności, woli zniszczenia, w końcu totalnej bezmyślności Kratosa. Aż mi się nie chce myśleć w jaki to sposób będą chcieli wskrzesić jego przygody w części trzeciej?(Pozostaje chyba jedynie prequel jedynki, podobnie jak przy okazji wersji na PSP.) Ale może się czepiam, w końcu to tylko zwyczajny hack 'n slash?

Mimo wszystko bardzo fajnie się tą grą bawiłem! Ograniczyłem się jedynie do rzeczy, które mnie w grze raziły. Na wypisywanie wszystkich pozytywów szkoda czasu, poza tym większość można znaleźć w niemal każdej recenzji. W mojej ocenie, chociaż początkowo byłem w stanie dać jej 10/10, gra zasługuje na max 9 i to tylko za porażającą oprawę AV. Za gameplay, story, raplayability i cały pozostały stuff związany z zabawą mogę dać max 7,5. Główny zarzut, brak świeżości! W wielu miejscach kalka z jedynki! Sporo absurdu!
Tiglatpilesar
SPOILER

Widać, że nie kapujesz. Kratos chciał umrzeć na końcu pierwszej cześci. Bogowie mu na to nie pozwolili, więc Bóg wojny zaczął robić to, do czego został stworzony- podbijać świat przy pomocy armii Spartan (jedyna rzecz, która mu pozostała). W tej grze NIKT nie jest czarno-biały, dobry lub zły więc nie powinno się tego rozpatrywać pod tym względem.
Zeus wkurzony na Kratosa za to co robi, a PRZEDE WSZYSTKIM ogarnięty lękiem związanym z przepowiednią (jeśli można to tak nazwać). Postanawia go zabić, aby ten w przyszłosci nie mógł mu zagrozić ( Kronos zabił Uranosa, Zeus pokonał Kronosa, teraz czas aby jego syn pokonał go- fatum).
Gaja widzi, że Spartanin może jej się przydać, więc go ratuje, Kratos wie, że samemu ciężko będzie pokonać bogów Olimpu sprzymierza się z tytanami.

Powoli wydaje mi się, że Kratos jest manipulowany przez Gaję i nawet nie zdaje sobie z tego sprawy.

Co do bossów. Walkę z Perseuszem wspominam bardzo mile. Rzadko w grach walczy się z niewidzialnym wrogiem.

Wszystkie zawiłości fabularne wyjaśnia outro. Moment w którym Atena rozmawia z Kratosem.
pleju
i bez dyskusji...
Yap
Dopiero dziś dorwałem nowego GoW'a, ale z mety miałem polane. Ta gierka wymiata jak smok. Kratos jest teraz jeszcze bardziej pissed na wszystko i na wszystkich.
Generalnie wszystko mi się podoba...prócz easy Normal Mode whistling.gif .
SniperWolf
To pytane może wydać sie śmieszne, ale jestem naprawde zdesperowany i nie cofne sie nawet przed ośmieszeniem się na publicznym forum tongue.gif Podczas etapu w którym Kratos walczy w przestworzach wspomagany przez Pegaza zdarza się, że po silniejszym ciosie przeciwnika pegaz zaczyna spadać w dół, w lewym dolnym rogu pokazuje sie podpowiedź że należy szybko kręcić pokrentłem (tiggerem - chyba tak to sie nazywa), więc kręce w lewo i w prawo pokrentłem, bez żadnego skutku, puźniej kręce drugim pokrętłem, nadal widze napis Game over, za następnym podejściem przyciskam prawe pokrentło i wywijam nim raz w jedną strone raz w drugą, nadal bez pożądanego skutku itd. Nie moge do tego dojść, może mój pad sie popsuł, ale w takim razie nie mógłbym poruszać się Kratosem, a tak sie nie dzieje. Prosze o rade, wiem że to pytanie może wydawać się strasznie lamerskie, ale naprawdę nie mam już innego wyjścia.
Ficuś
CYTAT(SniperWolf @ 4 06 2007, 23:38) *
To pytane może wydać sie śmieszne, ale jestem naprawde zdesperowany i nie cofne sie nawet przed ośmieszeniem się na publicznym forum tongue.gif Podczas etapu w którym Kratos walczy w przestworzach wspomagany przez Pegaza zdarza się, że po silniejszym ciosie przeciwnika pegaz zaczyna spadać w dół, w lewym dolnym rogu pokazuje sie podpowiedź że należy szybko kręcić pokrentłem (tiggerem - chyba tak to sie nazywa), więc kręce w lewo i w prawo pokrentłem, bez żadnego skutku, puźniej kręce drugim pokrętłem, nadal widze napis Game over, za następnym podejściem przyciskam prawe pokrentło i wywijam nim raz w jedną strone raz w drugą, nadal bez pożądanego skutku itd. Nie moge do tego dojść, może mój pad sie popsuł, ale w takim razie nie mógłbym poruszać się Kratosem, a tak sie nie dzieje. Prosze o rade, wiem że to pytanie może wydawać się strasznie lamerskie, ale naprawdę nie mam już innego wyjścia.

Musisz bardzo szybko ruszac lewą gałką analogową raz w lewo raz w prawo nie sugerując się obrazkiem w rogu(poporstu musisz to rbić jak najszybciej) -bron boshe nie kręc kółek analogiem itp-akurat w tym etapie zabawa analogiem na tym nie polega
ShtaS
Dzisiaj dostałem swój egzemplarz gry. Nawet nie zauważyłem, jak minęły 4 godziny wypełnione miodnym gameplayem. Wcześniej miałem okazję grać na kopii na poziomie normal i muszę przyznać, że dopiero na hardzie gra pokazuje ząbki. O wiele większe wyzwanie i analogicznie znacznie większa satysfakcja po pokonaniu przeciwników (na normal sprawę rozwiązywało mashowanie przycisków, na hard trzeba mieć taktykę).

Druga płyta również ciekawa, sporo materiałów, jednak nie miałem jeszcze okazji przejrzeć wszystkiego dokładnie.
Masorz
gra jest arcyciekawa i to moge wam na koniec napisac...

ale jestem je*anym lamerem bo dopiero na normalu to cos przeszedlem...

shame on me...
Grigori
Mam problem. Po raz wtóry przechodzę grę na Tytanie (New Game jednak) i z niektórych czerwonych skrzynek nie zalicza mi orbów. Albo wcześniej tak nie miałem albo coś się z(pipi)ało confused.gif
Any ideas?

Edit: ech, szajs, doszukałem się odpowiedzi. Tak ma być; ot, Tytanowe utrudnienie confused.gif
ShtaS
nareszcie, po 3 h prób i ciągłych powtórek udało mi się "rozdu.pcyć" Meduze, w sumie nie wydawała się aż taka trudna, jednak trzecia część walki na GOD sprawiła mi sporo problemów.
Kame
Co do postaci meduzy mam problem z dźwiami na których widnieje owa postać, kiedy podchodzę do tych dźwi, zamienia mnie w kamień, wcześniej wciąż kręciłem się w kułko, najpierw zdobyłem jakieś klucze, przeszedłem te "pontony", którymi trzeba było kręcić itp, zawze po tych czynnościach wracam do punktu wyjścia. Dla ułatwienia wszystko dzieje się po pokonaniu tego kolesia z młotem.
Z góry dzięki za pomoc.
ako
Ma ktos jakis przeciek co do platynowej edycji? Bo mnie roz.du.pcy jak nie zagram.
estel
CYTAT(Kame @ 9 06 2007, 16:51) *
Co do postaci meduzy mam problem z dźwiami na których widnieje owa postać, kiedy podchodzę do tych dźwi, zamienia mnie w kamień, wcześniej wciąż kręciłem się w kułko, najpierw zdobyłem jakieś klucze, przeszedłem te "pontony", którymi trzeba było kręcić itp, zawze po tych czynnościach wracam do punktu wyjścia. Dla ułatwienia wszystko dzieje się po pokonaniu tego kolesia z młotem.
Z góry dzięki za pomoc.

Jezeli zdobyles Golden Fleece (zabijajac takiego duzego psa z 3 glowami) to musisz w odpowiednim momencie nacisnac O, zeby odbic promienie.
icaros7
CYTAT(ako @ 9 06 2007, 16:54) *
Ma ktos jakis przeciek co do platynowej edycji? Bo mnie roz.du.pcy jak nie zagram.

gra niedawno miala premiere, a ty juz myslisz o platynie? icon_t_lol.gif
YETI
CYTAT(icaros7 @ 9 06 2007, 18:13) *
CYTAT(ako @ 9 06 2007, 16:54) *

gra niedawno miala premiere, a ty juz myslisz o platynie? icon_t_lol.gif

Lepiej poszukaj na allegro. GoW2 do platyny trafi ale moze za jakis rok.
icaros7
YETI: otoz to icon_wink.gif
alCatraz
Ta gra jest za(pipi)ista, jedna z najlepszych w jakie w ogóle grałem ever.
Grigori
Ej, ziomki, nurtuje mnie jedna kwestia. Jak zabić kogoś żeby dostać killsa z kategorii "Dismember"? "Brutala" i "Shattered" to każdy wie, a tamten? Jak nie wiecie o co mi chodzi to wczytajcie save i zobaczcie statystyki (Start, L1). Ja mam w tej kategorii zero... confused.gif

Edit: Znów sam znalazłem odpowiedź. tongue.gif Dla zainteresowanych: do wykonania tylko z Blade of Olympus, tym atakiem z bloku + triangle.gif

Edit2: @Trzcina: tak czy siak dzięki wink.gif Ale mimo wszystko na 99.9% da się to zrobić tylko BoO
Trzcina
Dismember to chyba bylo rozcinanie... Z tego co wiem to albo Blade of Olympus od czasu do czasu, albo lapiesz O i ktorys z atakow powoduje dismember wink.gif
YETI
Sprawdzcie to
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=72949
smile.gif
Olafelum delfin Um
O kurde,to jakas nowa wersja God of War2 ? wink.gif Fajna,chcialbym w to zagrac !
Yano
to wersja na komórki ;p cos o niej slyszalem juz kiedys.. wygalda nienajgozej ale z drugiej strony nie chcial bym se rozwalic klawiatury w komorce xDD
Olafelum delfin Um
Szkoda,ze nie mozna podlaczyc pada do komorki laugh.gif
[InSaNe]
A ja musze sie pochwalic, bo kupilem Collector's Edition za... 169zl ! biggrin.gif
AngelOfDust
Wow, konkretna ta komórkowa wersja biggrin.gif. Wiadomo może coś więcej na jej temat? Na jakie modele, kiedy itp.? smile.gif
ShtaS
CYTAT([InSaNe] @ 14 06 2007, 15:43) *

A ja musze sie pochwalic, bo kupilem Collector's Edition za... 169zl ! biggrin.gif

ja też na alelgro kupilem wersje skandynawska (dot. pudelka i instrukcji) za 165. Szkoda, ze pudelko tekturowe a nie metalowe wzorem MGS3 limited edition, ale materiał na dodatkowej płtce pierwsza klasa : )
Songoku
a jak pokonać tych dwóch bosów Lahesis i Atropis w tej komnacie z tymi portalami czasowymi question.gif
S_600
trzeba troche pomyśleć to wszystko
Aem
Nie wiem czy mamjakis błąd, czy coś źle zrobilem albo nie zrobilem wczesniej, ale w momencie gdy przechodze mostem i mam spotkać Ikara czy tam Dedala nic nie ma... O_o To mniej więcej moment po skakaniu po walących się słupach. Co trzeba jeszcze zobic ? Bo przechodze tym mostem i przee mną wielka przepaśc i nic się nie dzieje więcej ? confused.gif

Z góry dzięki smile.gif !
alCatraz
Walka z Ikarem to miejsce gdzie ps2 zaczyna czytać drugą warstwę płyty. Sprobuj wyjąć płytę i wsadzić spowrotem, może zaskoczy.
Crazy Wolf
Ja już zkończyłem na bogu i teraz męcze na tytanie. Mam mały zastuj na tym typie z młotem, siedziałem pół dnia i nic. Macie na niego jakąż dobrą strategie ??? rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.