Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Spis Posiadaczy Psp
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
are91
PSP 1004 black
Soft. 3.03
UMD: Killzone, Wipeout
Karta: SanDisk 1 GB

folia Hori, UMD holder od Sony, słuchawki sennheiser mx-50
krupek1
PSP BLACK,SOFT 2.81,BURNOUT LEGENDS , GTA VICE CITY STORIES,MOH HEROES,ETUI 'HAMA' SKÓRZANY -POTEPIAM PIRACTWO!!MS DUO 32 MB
the_m
PSP Black VP
Soft: 3.03
Akcesoria: folia hori, visor, skrpeta, sluchawki sony (nie znam modelu) ale nie te z zestawu, MS Duo 32 Mb x2 ( z czego jedna nie dziala) + szykuje sie na male zakupy wink.gif
Gry: Monster Hunter, GTA:LCS, Burnout Legends, NfS:MW (na sprzedarz), Wipeout:P (na sprzedarz) za niedlugo Killzone i Loco
Filmy: Czlek-pajak 2

PSP jest dzezi wink.gif
kubson
chyba sie nie wpisywalem smile.gif

PSP BLACK

soft : 3.11

akcesoria : logitech visor i sluchawki playgear stealth, karta 256mb sony

gry: gta lcs, gta vcs, ultimate ghost' n goblins, gun showdown ( ale ciagle sie zmienia bo jak koncze to wymieniam. na bank zostawiam gta smile.gif )
Gazer
uuu a ja mam od gwiazdki psp i sie nie wpisałem...ale przypał! no więc tak:
PSP Killzone:Liberation Pack 1004k
soft 3.03 (nie OE biggrin.gif )
karta pamięci MS PRO Duo 1GB
Folia ochronna Hori, etui na UMD, pasek na ręke
Killzone: Liberation, Burnout Dominator, Medievil: Resurrection
Maciomaniak
PSP: ver. 1004 Base Pack BLACK
Soft: 3.10
Flash: Memory Stick Pro Duo 512 MB
Gry: GTA Vice City Stories, Miami Vice: The Game, Medal Of Honor Heroes, NFS Carbon: Own The City
Akcesoria: PlayGear Pocket, Folia ochronna "Hori"

Niedługo dojdzie do tego chyba GTA Liberty City Stories, ale cały czas sie zastanawiam tongue.gif
BartX
PSP ver. 1004 Base Pack Black
Soft 3.11
Flash: Memorka 512mb (w planach 2 gb)
Gry: Everybody's golf. SF Dark Mirror, NFS Carbon: OTC, Burnout Legends, Midway Arcade Treasures: Extended Play, Killzone Liberation, RR2, Mercury, Pursuit Force, MoH Heroes, WipEout Pure, Ape Academy, SSX On Tour, Fired Up, Lemmings, Tekken Dark Ressurection.
Akcesoria: brak:)
metral
PSPver. 1001
Memorka 2 GB
Soft 3.03 OE-C
Gry: Lord of the Rings: Tactics i ... wink.gif
Akcesoria:Folia Hori
Antares
PSP1004

Soft: 3.10 OE-A

MSPD Sony 2GB

Narazie tylko tyle, bo konsolę mam od poniedziałku. Ale niebawem planują playgear street i jakąś grę na UMD wink.gif
djciv
PSP VP 1004k

Soft: 3.10 OE-A'

Gry: GTA VCS, KillZone Liberation, Daxter, i film Spiderman2

Akcesoria: LOGITECH PGP, Słuchawki Sony MDR EX-71, HORI,

Flash: 32MB (4GB w drodze)

EDIT : 4GB juz jest biggrin.gif tongue.gif
Sanryu
Psp VP 1004
Memorka Sandisk 2GB
Soft: 3.10 OE-A
Gry:Wipeout Pure, Loco Roco, GTA:VCS...
Film: Spider-man 2;)
dawid999
nie pojmuje czemu tyle ludzi nie sprawilo sobie softu CF 3.10 OE-A' jak tylko nieliczni zrobili a juz
1,50 to straszny przezytek, CF to polaczenie orginalnego 3.10 z 1.50 odpalasz gry bez zadnych tam dev hook czy fast loader i bez potrzeby umd do tego emulator ps1 i wszystkie uaktualnienia znajdujace sie w orginalnym 3.10,doslownie miodzio
Salwacha
PSP model 1003(kupiony w Irlandi)
Memorki Sony: 4 GB i od paru dni 8 GB
Gry: GTA Liberty City Stories, GTA Vice City Stories, MediEvile Resurection, Loco Roco
Soft: 3.30
Film: Spider Man 2
Gresh
PSP 1004 Pink, Value Pack,
Daxter
Vice City
Burnout Dominator
Loco Roco
4 GB karta Sony od Sony
Zakupione wszystko w Porto w Portugalii za 370 euro
Coati
Konsola:PSP 1001 Black [Base Pack]
FW: 3.40-oe
Gry: Lumines +... smile.gif
MSD: 32Mb, 2Gb
tomsecret1993
PSP fat 3.93
Killzone Liberation
Untold Legends BOTB
Untold Legends TWC
Medievil Resurrection
LocoRoco
Daxter
Tekken DR
GTA VCS
GTA LCS
Virtua Tennis
MHF 1
NBA Street S
World Tour Soccer 2
NFS Carbon OTC
Burnout Legends
Beats
Crash 1
Cash Team Racing
słuchawki Logitech
pudełka na gry
demo disc
Bojan_Zaw
Konsola: PSP-1001 Black
Firmware: 3.40 OE-A
Akcesoria: Słuchaweczki PlayGear Stealth biggrin.gif
Memory Stick: SONY (oryginał smile.gif) 2gb
Gry: Wipeout Pure, Field Commander, Killzone Liberation no i te inne takie tongue.gif
yasiekk
Konsola: PSP-1003 Black
Memory Stick: Sandisk 4GB
Daro^^
Konsola:1004 Giga pack
Firmware:3.03 OE-A
Akcesoria: słuchawki Creative ep-630
Memory stick: 1gb od sony, 4 gb
Gry :Gta VCS
Shen87
Konsola: 1004 white base pack
soft :najnowszy od sony
Akcesoria: datel Wifi MAX
Memory stick: 4gb od sony
Gry : Tekken: DR
BartIrlandia
PSP 1003 Base Pack, 2giga Sony Memory Stick, firmware 2.40

Gry: Tekken Dark Resurection, GTA Vice City Stories, Tomb Rider Legends, Star Wars: Lethal Alliance, Killzone Liberation, Lego Star Wars 2: Oryginal Trylogy, Fifa07, Def Jam: Fight For New York,

Movies: The Longest Yard
Auronius
Zakupiona 15.06.07 w Goerlitz (Niemcy, miejscowość przygraniczna) za 160 Euro w zestawie z GTA VCS

Konsola: PSP 1004 Base Pack
Firmware: v2.82
MemoryStick: Sony 2GB - oryginalny wink.gif
Gry: GTA VCS, Ridge Racer 2
Akcesoria: jakiś pokrowiec Venom, Sennheiser PX100/MX500
Aem
I ja mam nareszcie swoje tongue.gif

PSP 1004 black Base Pack
Memorka: Sony 512 MB
FW: 3.03
Gry: Burnout Legends, Tekken DR

wub.gif
ListuniO
PSP 1000 Jap. Black Value Pack
Memorka. 32 MB , 2 GB
FW.3.40 Oe-a
Gry: NFS Underground , Burnout Dominator
Mikes
Wpis happy.gif

Czym się różnią te modele? Mam 1001 z softem 3.11. Na razie goła(nie mam nawet Memory Sticka xD) ale z rańca jadę do MM na zakupy happy.gif
Dud.ek
PSP soft 3.03 OE-A
Karta 2 Gb i 32 Mb
I jakieś tam jeszcze badziewnia biggrin.gif
kcr
PSP-1004 Black Base Pack
soft 3.40 OE-A
MSD 2gb
Loco Roco + ... smile.gif
pogromcamuch
1004 white base pack
MS Sony 4 GB
Crash Tag Team Racing
Pro Evolution Soccer 6
GTA : LCS i VCS
rodak
Konsola: PSP-1004 Black Base Pack
Firmware: 3.52 M33
Akcesoria: PlayGear Stealth, pokrowiec sztywny, pokrowiec skórzany, pokrowiec na UMD, kabel USB, stacja dokująca, pilot
Memory Stick: SanDisk Game Card (red) 4GB
Gry (iso): Loco Roco, MGS: PO, NFS: Carbon Own The City, GTA: LCS, GTA: VCS, THP8, MX Vs. ATV: Unleashed On The Edge, Virtua Tennis 3, Bomberman, Burnout: Dominator, TD: U, Tekken DR, Driver 76
Flo
Konsola: PSP-1004 Black Giga Pack
Firmware: 3.40 OE-a
Akcesoria: wszystko co było w giga pack'u + pokrowiec na UMD + 4GB karta Sony wink.gif
Obecnie na stanie mam takie gry: WipeOut Pure, Ghost in the Shell: Stand Alone Comlex, Lumines, Dungeon Siege, Grand Theft Auto: Vice City Stories, Killzone: Liberation, Tekken Dark Resurrection, z czego większość przeszedłem i sprzedaje ;]
Lukastec
Firmware: 3.40 OE-a
Memory Stick 4GB (!)
Gry: Tekken Dark, Metal Gear Solid: PO, MGS DGN
marcin_N
Od 2.07.07
PSP ceramic white
Memory Stick Sony 2GB
Gry(.iso): CoD:RtV, Driver 76, Killzone Liberation, GTA:LCS,GTA:VCS, Burnout Dominator, TDU, NfS:Carbon, Midnight Club 3, Tekken DR, Lumines, Wipeout Pure, Brave Story New Traveler
Coati
sry, ze sie wcinam w topic ale po kiego wypisujecie [nie wszyscy oczywiscie] wasze 'kolekcje' piratow?
marcin_N
Skąd wiesz, że to są piraty. Może to kopie zapasowe oryginalnych gier które ja i inni posiadamy...
squalllestat
PSP-1004 CW
Software: 3.50
Memory Stick Sony 4GB
Akcesoria: PlayGear Pocket Logitech+Pokrowiec na 8 UMD+Głośniki Logitech PlayGear Amp
Gry: Final Fantasy 20th Anniversary; Dexter; Dungeon Siege: Throne of Agony; Untold Legends: Brotherhood of the Blade; Medievil: Resurrection;
Loco Roco; Tekken: Dark Resurrection; Monster Hunter: Fredom; Ridge Racer 2; Tales of Eternia; Wipeout: Pure
Te doszły wczoraj- GripShift; Untold Legends: The Warrior's Code; The Lord of the Rings: Tactics biggrin.gif
Gizi
Ludzie a czemu nikt nie poda jakie miasto? Jestem z przysuchy kolo końskich ew. opoczna jak sie nikt nie orientuje i nikogo w okolicy nie moge znalezc z PSP smile.gif Mam Tekkena DR org. Reszta lewe ups... teraz mnie najda pany policjany ;-)
Coati
CYTAT(marcin_N @ 4 08 2007, 10:55) *
Skąd wiesz, że to są piraty. Może to kopie zapasowe oryginalnych gier które ja i inni posiadamy...

bo to chyba normalne ze jesli mialbys oryginaly to bys nawet nie wspomnial o iso... tylko winny sie tlumaczy tongue.gif

EOT
czesio83
psp pink killzone karta 1gb smile.gif

taki oto skromny zestawik posiadam:)
Ghost_LCS
PSP-1004 FW 3.50 (moje ósme PSP)
Gry: Grand Theft Auto: Vice City Stories, Grand Theft Auto:Liberty City Stories, Ridge Racer 1 i 2
Pamięć: Memory stick 1 GB
Akcesoria: PlayGear Street, kabel USB

BYTOM, Śląskie
Ekansik
no mam psp
3.40OE
gry: demo-disc xD
MS 2GB
STIVI
xD mam biggrin.gif

tak o:

Sony PSP 1004
soft: CF 3.52 M33 - 2
Karty: 512mb sandisk i 4gb Sony
Gry: tekken, daxter i GTA: LCS, demo disc, i demo tekkena co je Qoora rozdawał na turnieju ;p
pudełko xD
pokrowiec xD
ładowarka xD
fajna smyczka xD
instrukcja obsługi xD

a jestem z Brzegu tongue.gif woj opolskie tongue.gif chętnie bym zagrał z kimś xD
lukaszt_89
PSP 1004
Ms 32mb
pokrowiec i jakieś dobre słuchawki
Gry: Wipeout Pure i Ridge Racer
LoCKer
PSP 1004 black
FW - 3.52 M33
KARTA 2 gb sandisk
AKTUALNIE - MGS:PO, LocoRoco i Dax
saptis
Konsola: PSP 1000K Black - kupione odrazu po premierze PSP.... Japonskiej premierze. smile.gif
Akcesoria: Sluchawki, pilot, smycz, futeral, Memory Stick: 32MB, 1GB, 4GB
Firmware: CF 3.52 M33-4
Gry: Ridge Racers i inne. smile.gif
xxxplayer
PSP 1004k Soft 3.40 OE (głównie dla emulatorów)
Akcecoria: Słuchawki, pilot, PGP, Karty pamięci: 32MB, 512MB, 1GB
Gry: Killzone Liberation, Nfs Carbon, Medievil Ressurection, Daxter, Bornout Dominator, Tekken: DR oraz Gundam: BT (kumpel przywiózł kiedyś z wycieczki do KKW wersja JAP)
Master53
PSP 1004k Base; Black; FW 3.52 M33-4
Akcecoria: Słuchawki Sennheiser MX-400, Logitech Playgear Collection, SanDisk MSPD Ultra II 2 GB
Gry: Grand Theft Auto: Liberty City Stories, Ridge Racer 2 + kopie zapasowe wink.gif

P.S. Witam forumowiczów PSX-Extreme ! Mam nadzieję, że zagoszczę tu na dłużej smile.gif
Khadgar
PSP 1004 FW 3.11 (można to downgradnąć już?, bo się nie orientuję, a chętnie zainstalowałbym CF)

Akcesoria: Sony Memorka 512 (savy, śmieci z PSP Store i trochę mptrójek) i Sandisk 2 GB Pokrowiec od Logitecha (ten duży z meijscem na 3 UMDki), folia ochronna na ekran i osłonka Logitecha + ściereczka od optyka, kabel USB i pokrowiec na UMDki (ze sznurkiem biggrin.gif ) od Sony (ten co sie dostaje po rejestracji), słuchawki Sennheisera

Gry: GTA LCS i VCS, Killzone Liberation, Burnout Dominator, Tekken DR, MGS: DGN i MGS: PO, LocoRoco, Daxter

Zakupy na przyszłość(z tych co już wyszły): Monster Hunter Freedom, Syphon Filter Dark Mirror, Ratchet & Clank: SM
Dark Serge
I ja sie dopiszę smile.gif

PSP 3.52 M33-4
MS PD SONY 2GB

co tu więcej pisać ? starczy na dziś ^^
Mihau_ALU
biggrin.gif
PSP 2004 Piano Black
4 GB Sonego
3.71 M33
kasper
Mam:)+playgear ,słuchawki ,2GB. I takie tam..........
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.