Kieruje do was bardzo nurtujace mnie pytanie dlaczego?oczywiście pytam te osoby które załużmy mają wszystkie konsole ale to do nintendo maja tylko sentymęt bądź z trzech dostepnych na rynku konsol dlaczego wybrali Gacka ?Ja osobiśćie z trzech powodów:
1.Mała cena a grafa lepsza niż na ps 2
2.Rozbudowanie tytułów Nintendo(Zelda ,Mario)to zarówno wada jak i zaleta bo na życie ma się przez to mało czasu
3.mało Crapów
4.Metroid Prime
5.RE 4
A wy dlaczego?powinno być sentyment
Poza tym wcoorvia mnie monopol sony
bana mu

mam gacka bo plej się znudził .
Nightmare90
14 03 2006, 21:54
Mnie najbardziej ciąglo do zakupu wlasnie tej konsoli,ma ona w sobie cos co przyciaga ludzi do zakupu. Moze EXTRA gry Zelda ,Mario i jak dla mnie najwygodniejszy pad na swiecie:D
GaCka cenie za serie RE.
» Click to show Spoiler - click again to hide... «
NIECH ŻYJE GIMNAZJUUUUUM !!
Wolak10
14 03 2006, 23:18
Ja nie cenię żadnych konsol ,mało mnie obchodzi sprzęt ,a raczej największą uwagę przywiązuję do gier .Metroid prime jest na GaCka ,więc kupuję ten sprzęt ,bo inaczej nie pogram w tą grę .Taki już jestem .Grafika niech będzie jak z NES ,ale ja chcę tylko się dobrze bawić .Fanboye są tylko zazdrosnikami ,mają jedną konsolę i nie mogą pograć w gry na inną platformę i od razu muszą ją wyzywać i się wywyższać z ich sprzętem .
Głównym powodem jest Zelda, Zelda i jeszcze raz Zelda. Kolejne to klimat Nintendo, niska cena i kilka innych miazdzacych gier (poza Zeldą).
Sokolov
18 03 2006, 18:34
A ja byłem sprytny i wybrałem i Sony i Nintendo
Vincent
18 03 2006, 22:18
aha to ja też jestem sprytny hehehe
i ja, wybor xboxa/ps2 i gc to chyba najlepszy zestaw. mozna zagrac w wiekszosc najlepszych exclusivow
spn_sosnowiec
19 03 2006, 00:51
sprtyny lol
po piewsze chodzi o pienidze posiadasz to masz wiecej konsol a nie jestes sprytny : / (takie zycie)
ja mialem wszystkie juz kosole x1,ps2,dc,psx,gc
x wogole mnie niewkrecil ale jedynie co ma dobre to funkcje hhd za to dac moge 10/10
gry malo chitow jezeli chodzi o exclusiwy
ps2 gry ciagniete przez lata (polepszaja grafike niby duzo ale...) (przyklad , gt , tekken i jeszccze mozna wymieniac) te perelki : ]
gc konsola hmm gry mario o_O nie dla mnie residenty rownierz kapa : / ale zelada : d ma cos w sobie (kazdy grac mowi ze gc ma tylko zelde : d , ale sa rowniez konkretne gry tylko szkoda ze nie ma racingow moj ulubiony typ : / )
Witam.A ja mam pytanie co lepiej kupić na chwile bieząca..tanieego używanego gcn,który kosztuje okolo 200zł,albo nowego nds za 450zl??Liczy sie dla mnie pieniądz,ale najwyzje moge dluzej odkładac

prosze wziąc pod uwage fakt,ze poniej moge kpic Revo,ktore bedie kompatybilne wtecz.Pozdrawiam
ja bym ds osobiscie nie kupil : / ja twoim miejscu bym jeszcze pozbieral i kupil psp : ] lub gc
Sokolov
19 03 2006, 14:33
To zależy. Jeśli masz czas na granie w domu to kupuj GCN a będziesz zadowolony. Jeśli jednak nie masz czasu to kup sobie DSa a będziesz mógł pograć w drodze. Na DSe też zoszczędzisz na prądzie, bo jest na baterie.
jak to ma być twoja jedyna konsola to polecam ps2. nie jest duzo drozsze a biblioteka gier jest ogromna.
jesli mialbym wybierac miedzy gc a ds to wzialbym ds. gc juz praktycznie jest martwy a na ds jeszcze dlugo beda wychodzic nowe tytuly
Jeśli miałbym powiedzieć za co kocham Nintendo? To moja odpowiedz brzmiała by pewnie tak "kocham nintendo za sam fakt, żę istnieje i daje nam tyle wspaniałych gierek przy których cudnie się bawie". No to już wiecie czemu nintendo, a nie kto inny
baniol22
9 08 2006, 17:26
Mnie skusiła mała cena i fajne gierki
Hm... dlaczego wybrałem akurat GC. Cóż, GC jest rzadki, więc nie pogram u niego u kumpla - raz. Dwa, że w momencie gdy kupowałem, na GC wychodziło wiele genialnych gierek i nie zapowiadało się, że już rok później zapanuje lekka posucha. Mimo to, przy moich środkach, i tak nie byłoby mnie stać na więcej hitów, więc nie jest to wielka przeszkoda. Ponadto na GC zapowiedziano RE4 i MGS:TT, więc myślałem, że z supportem 3rd-party nie będzie źle. W sumie nie zawiodłem sie.
Trzy to swietny pad, który od razu przypadł mi do gustu. Sterowanie w Metroidzie położyło mnie na łopatki - Retro Studios błysnęło czystym geniuszem, robiąc pierwszą w pełni przyjemną w sterowaniu grę FPP na konsole. Sam Metroid Prime to na pewno powód numer cztery - to niemalże ideał w prawie każdym aspekcie, najlepsza gra na current-genach.
A piąty powód, to że kasa i mała, i nie zmarnuje się - bo GC nie ma zwyczaju psuć się, loadingi są w większości gier przycięte do minimum (to dla mnie ogromny plus), choć graficznie i dźwiękowo jakość jest z reguły minimalnie wyższa niż na PS2.
QUOTE(ogqozo @ 9 08 2006, 21:56)

Trzy to swietny pad, który od razu przypadł mi do gustu. Sterowanie w Metroidzie położyło mnie na łopatki - Retro Studios błysnęło czystym geniuszem, robiąc pierwszą w pełni przyjemną w sterowaniu grę FPP na konsole. Sam Metroid Prime to na pewno powód numer cztery - to niemalże ideał w prawie każdym aspekcie, najlepsza gra na current-genach.
Popieram kolegę. Całe lata grałem w gry fpp na pecetach, a tu taka niespodzianka. Kupiłem gacka dla tej gry z ciekawości, po lekturze paru recenzji w necie i Metroid powalił mnie na kolana. A myślałem że HL2, FarCry, FEAR czy DeusEx to szczyt geniuszu

No i jeszcze: Mariany, wspaniałe gry na wyluzowanie (golf, football, kart, sunshine, party), Resident oczywiście niesamowity, a Soul Calibur 2 rządzi dla mnie absolutnie. Na xboxie przy DOA nudziłem się okrutnie, a tutaj nie chce się od konsoli odchodzić

Zelda to kolejny z chyba 10 innych powodów dla którego mam gacka. Jedyna wada gacka, to o ile się nie mylę brak dobrych ścigałek. Dobre, to dla mnie coś w stylu RallySport Challenge 2 i Forza z xboxa.
chrno-x
12 08 2006, 14:55
Ja to samo co poprzedni dwaj panowie napisali,jednak zaczynam się przeżucać chyba powoli na 360

ale sam już nie wiem
yacolek
24 08 2006, 11:46
Co skusiło ? Magia N, Zeldy, Mariany i inne must-have

Pozatym dobra aukcja na allegro + dobry czip (QooB SX) i wytrymowany laser, więc brać jak dają
Sokolov
25 08 2006, 08:48
Yacolek, jesli masz Zelde: WW to koniecznie musisz sobie załatwić jezszcze Metroid Prime! Gra normalnie wymiata!
yacolek
25 08 2006, 10:48
Wiem wiem, wszystko w swoim czasie, na razie jestem w trakcie "zamówienia" MGS:TS, pozatym mam 2 rezidenty pierwsze, f-zero, SC2 i takie tam

P.S. Zalozyl bys wreszcie gg mlotku
chrno-x
28 08 2006, 09:33
Jak coś mam MP do sprzedania jeżeli będziesz chętny,tanio sprzedam

w Jakim kolorze masz GC?
Sokolov
28 08 2006, 10:15
Chrno-x, on używa gier bardzie takich jak to powiedzieć hmmm... takich tanich co można na targu kupić
chrno-x
28 08 2006, 10:45
Nie owijając w bawełne chodzi ci o piraty

kapuje, popatrz kurde nawet nasz kochany GaCek został zjedzony przez piraty,ehhh co za nędza,przynajmniej 5 lat się trzymał zanim go przerobili
Sokolov
28 08 2006, 14:20
No niestety, ale ja nie jestem taki okrutny i nie przerobiłem GC i nie mam zamiaru przerabiać
yacolek
28 08 2006, 15:10
Hyh, a co złego jest w zamontowaniu QooB'a ? i wspomaganiu producentów płyt marki TDK i Esperanza ?
damianekmic
13 09 2006, 12:46
Od zawsze gram na konsolach Nintendo i raczej nie zanosi się, aby się to zmieniło. Miałem PSOne'a - głównie dla Gran Turismo. Teraz mam ślicznego białego Gacka i bawię się przy nim rewelacyjnie. Tytuły co prawda nowe nie ukazują się już, ale mam jeszcze spore zaległości, więc na rok jest jeszcze w co pograć.
WESKER-DL
1 12 2006, 23:58
Rok 2000 możliwość zakupu i chęć przedewszystkim PS2 ale pojawił się na Horyzoncie Resident Evil Rebirth którego zobaczyłem 2004 roku w Empiku a ze wcześniej seria RE zrobiła ze mnie Fana na PSxie musiałem mieć Kostkę, później dopiero zakupiłem zaległego PS2 a więc GC kupiłem wyłącznie z myślą o RE no ale jak zobaczyłem inne tytuły vide Zelda, Metroid to jeszcze długo oprócz serii RE inwestowałem w tą maszynkę
Moim pierwszym curren-genem było co prawda PlayStation2 ale miałem duży dylemat czy wybrać Pleja czy Gacka, ten drugi korcił mnie głównie Residentami, Zeldą, Metroidem i innymi grami "Only for". Wybrałem Pleja ale w końcu dokupiłem Gacka i nadrabiam zaległości. Nintendo nie goni za Sony i Microsoftem i to bardzo mi się podoba. Dzięki temu możemy mieć X'a lub Pleja do nowości i konsolkę Nintendo do wyczesanych gier z zupełnie innej bajki. Jest wtedy jakaś różnorodność.
john_haze
4 12 2006, 15:02
ja tam kupiłem GaCka, bo.....hmm..nawet nie wiem. Nie posiadam innej konsolki z curent genow, ale także nie posiadam zbyt dużo czasu na granie. Ostatnio udało mi sie pochorować przez ponad tydzień a moja Dziewoja kupiła mi Zelde: WW (wersje z OoT

), ja n aallegro wylicytowałem sobie Tonyego Hawka 4, teraz jeszcze tylko pad od pleja do mnie idzie (przejsciowke posiadam, a w tonyego na gackowym padzie nie ma jak grac niestety....) I jakoś to się kręci

do tej pory przeszedłem Mario: Sunshine ze dwa razy, a moja Dziewczyna katuje Cel Damage. Tak Więc na Gacławie zdecydowanie się nie zawiodłem...a nie grałem jeszcze przecież w Residenty ani w Metroidy, ani w Prince of Persia (co będzie kolejnym tytułem w mojej kolekcji...cała trylogia...). btw. Czarnego PALowego Gacka nie przerobie raczej, ale zastanawiam się nad przerobieniem fioletowego NTSC, wtedy bym miał dwa Gacki, które odpalają gry PALowe i nie musiałbym pożyczać jednego Dziewczynie, tylko miałaby fioletowego do grania

btw. Jakie jeszcze gry polecacie jako must have? oprocz tych przeze mnie wymienionych
WESKER-DL
4 12 2006, 18:47
Polecam jakąś Bijatykę np. wspaniałego Soula 2, na ziomowe wieczory z dziewoja przydałby się Mario Kart DD (w Multi wymiata)
john_haze
8 12 2006, 09:55
w takim razie mario kart wedruje juz na liste zakupow

powiem ,ze sam mialem ochote go kupic
swoja droga klimat nintendo mi chyba najbardziej odpowiada...tak samo na razieplanuje tylko jedna konsole next-gen..i bedzie to wii

potem moze jakims cudem dozbieram na x-a 360, a ps3 pozostaje na razie poza granicami mojego skromnego, studenckiego portfela
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.