Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Magna Catra Tears Of Blood
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
gokas
Grał ktoś może w tego rpg-a, jak uważacie czy ta gra zasługuje na ocene 4?
Naprawde nikt w to nie grał? Może jakieś recenzje z netu?

Dobra sam poszperałem trochę w necie, i po przeczytaniu kilka recenzji postanowiłem nabyć tę grę. Teraz w nią gram i wcale nie żałuję pieniędzy które na nią wydałem. Jeżeli ktokolwiek chciałby się czegoś dowiedzieć na temat tej gry walcie śmiało cool.gif
Dark Squall
Stary ta gra jest bardzo fajna 80godzin bite,dobra fabuła.Wg.mnie zasługuje na minimum7+
crash69
mnie zniechęcił system walki (przynajmniej wydał mi się smętny i nie adekwatny do prezentowanego przez siebie gatunku, może pożniej jest lepiej) przez co przegrałem w niego tylko jakieś 20 min. cool.gif
time knight
Gra jest dobra, ale nie świetna. Zagrać można jeżeli masz dużo kasy, lesz ja zainwestował bym w inny tytuł.
Przeszłem wiele rpg'ów <różne platformy> i ten tytuł umieścił bym, gdzieś w samej końcówce gier, w które można <ale nie trzeba> zagrać
Acz kolwiek, gra ma kulejącą, ale dość dobrą fabułę - a to w rpg jest najważniejsze.
Osobiście polecam Shadow Hearts 1 i 2. - naprawdę świetne gry!
demon
Też uważam że ta gra zasługuje na więcej niż 4! może nawet w granicach 8 albo 8+!!! Fabuła jest przepiękna, postacie to wogóle, bronie czadowe, różne style walki a system walki nie jest taki zły jeśli ktoś ma refleks to mu sie to spodoba smile.gif oczywiście nie obuło sie bez błędów typu jeden walczy a reszta sie przygląda albo rażący ekran przy specjalu air rush calintza ale jest to mocny tytuł w który warto zagrac!! Ja polecam gram już drugi raz 90h!! i jest fajnie zdobywanie wszystkich przedmiotów, maksymalny lewel itp./Pozdro biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.