Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Kocham świat!, Bo Jest Nintendo
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Mantis
Nintendo wprowadzając swoją pierwszą konsole stworzyło nowy rodzaj rozrywki i za to dzięki ci nine!! Gdyby nie ta firma za pewne nie byłbym dzisiaj kosolocę, ba zapewne nie był bym graczem!! Pomyślcie sami! Ale co z tego, że nintendo olewasz, a ich konsole względnie ci wiszą, bo jesteś fanem sony, albo Billa, ale gdyby nie ta firma to byś nie miał z czego cieszyć japy! Bo konsol by nie było. Za pewne moje życie było by całkiem inne, i zapewne wasze też. Możę teraz zamiast grać na swoim ukochanym gacku piłbym piwko pod sklepę?(ech to i tak robie biggrin.gif , ale tylko jak mnie matka wygoni od konsolki) albo co gorsza okradał sklep? Na szczęście tak nie jest smile.gif , ale sami sobie odpowiedzcie na pytanie co zawdzięczacie tej firmie? i co by było gdyby nie istniała
Mantis
Przepraszam za zamieszczenie dwa razy tego samego tematu(wypadek przy pracy) więc jeśli można to prosze o zamknięcie jednego z nich
cezi17
Stary nie wiem czy wiesz ale tak naprawdę pierwszą konsolą na Cartrige było Atari 2600 z lat 80,ale zgadzam się że NES/Pegasus dopiero zrobił furrorę nawet w filmach amerykańskich często mówiło się chodż zagrajmy w Nintendo przykład Rekrut i to oni jednak zrewolucjonizowali rynek konsol i jeżeli Revolution będzie taką rewolucją z takimi grami jak w tamtych czasach Nes to ja w to wejdę

QUOTE(cezi17 @ 24 03 2006, 16:58) *

Stary nie wiem czy wiesz ale tak naprawdę pierwszą konsolą na Cartrige było Atari 2600 z lat 80,ale zgadzam się że NES/Pegasus dopiero zrobił furrorę nawet w filmach amerykańskich często mówiło się chodż zagrajmy w Nintendo przykład Rekrut i to oni jednak zrewolucjonizowali rynek konsol i jeżeli Revolution będzie taką rewolucją z takimi grami jak w tamtych czasach Nes to ja w to wejdę

A co zawdzięczam to że grając w latach 90 na Pegasusie w domciu cioraliśmy całą rodzią w Mario na zmianę że graliśmy w fajne piłkmi a z Gacka to Mario Metroid i Residenty
Dante
Nintendo miało wielki udzaiał w popularyzacji konsol i gier na nie, także ta firma stworzyła wiele kultowych postaci i gier za które jestem im wdzieczny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.