Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytania, Odpowiedzi, Propozycje itp...
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik platformówek
Nitro
Pytania, odpowiedzi, propozycje itp. dotyczące "Kącika..." to tutaj. Smiało!
Di_
Pierwszej odsłony kącika nie widziałem, dopiero drugą. Tak jak piszecie, trwa posucha na dobre platformery. Według mnie dobrym pomysłem byłoby skrótowe odświeżenie najlepszych (najsłynniejszych) serii oldschoolowych platformówek - krótki opis, 1-2 screeny, itd.
_One_
O właśnie Di_ , to jest dobry pomysł wink.gif
Ja bym zaproponował żebyście coś powiedzieli o Mario i Pitfallu, moje 2 ulubione oldschoolowe gry biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
I żebyście powiedzieli jak możecie coś o platwormówkach nadchodzących na PS3 ( ja już coś słyszałem o Ratchetcie i Clanku na PS3 biggrin.gif ), tak krótko i zwięźle wink.gif
Sokolov
Przydała by się też lokalizacja wszystkich buteleczek w Sly 2.
kazio
Kacik Platformówek to dobry pomysł . Prawie każdemu gatunkowi gier jest poswiencony osobny rozdział wiec w koncu ktoś przypomniał sobie o platformówkach ktore nie którym kojarzą sie tylko z czasów wczesnej młodosci a to taki ciekawy temat.

SUPER POMYSŁ!!!!!!
Chicken
Krótkie opisy old-schoolowych gierek - chciałem takie coś dać, ale pewna osoba stwierdziła, żeby takie coś sobie darować. mad.gif mad.gif mad.gif
Di_
QUOTE(Chicken @ 29 03 2006, 15:36) *
Co do krótkich opisów old-schoolowych gierek - chciałem takie coś dać, ale pewna osoba stwierdziła, żeby takie coś sobie darować. mad.gif mad.gif mad.gif

A gdyby na forum co miesiąc przeprowadzać ankietę, żeby forumowicze wybierali, o jakim tytule chcą poczytać? Innym (IMO dobrym) pomysłem jest konkurs na recki starych platformówek - tak, jak było to z bijatykami jakiś czas temu (nie wiem jak jest teraz).
Dasz radę przekonać te osoby co trzeba smile.gif
_One_
QUOTE(Di_ @ 29 03 2006, 16:27) *
Innym (IMO dobrym) pomysłem jest konkurs na recki starych platformówek

Kurde, Di_ skąd ty bierzesz takie pomysły biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
to też jest dobry pomysł żeby czytelnicy przesyłali króciutkie rezenzje Oldschoolowych gier, ale coprawda, najpierw pewna osoba musi się na to zgodzic confused.gif
Ale jak się na to zgodzi, to ty Di_ masz odemnie piwo tongue.gif tongue.gif tongue.gif wink.gif
Di_
QUOTE(one_winged_angel @ 29 03 2006, 16:37) *
Kurde, Di_ skąd ty bierzesz takie pomysły biggrin.gif:D:D

Pomysły jak pomysły. Każdy daje swoje, a nadzorujący pracę ( wink.gif ) wybierają te najlepsze. Problem w tym, że jedna strona to nie tak dużo miejsca, żeby upchać tam wszystko co by się chciało.

QUOTE(one_winged_angel @ 29 03 2006, 16:37) *
Ale jak się na to zgodzi, to ty Di_ masz odemnie piwo tongue.gif:P:P wink.gif

Dzięki, ale nie piję wink.gif Jak możesz, to pisz mój nick bez kreseczki smile.gif
ejcu
one_winged_angel, proszę, jak już prowadzisz to forum, to zapamiętaj, że "platformówka" pisze się przez "f", a nie przez "w". Wkurza mnie jak widzę kilka tematów z tym samym błędem...
BiSoN
Chicken jak chcesz to oczywiscie sluze pomoca, kacik to swietna sprawa, moze bede w nastepnym tongue.gif

Krotkie recenzje straych gierek to swietny pomysl, odswiezy nowym co i jak w tych sprawach tongue.gif
yow
Recenzje Starych gier platformowych to dobra rzecz popieram to. A mam pytanie czy jak już jest kącik platformowy to czy będzie opisywać np. platformówki na psp albo na nds??
BiSoN
Hmmm jest kacik pocket ale to tez dobry pomysl biggrin.gif
Albert Wesker
zwlaszcza ze najlepsze platformowki wychodza ostatnio wlasnie na kieszonki
Rafael
Wypisanie wszystkich części Spyro oraz Crasha, które wyszły na PS 2, oraz mała analiza każdej gry oddzielnie.
Chicken
Zastanawiam się, czy nie zrobic jakiegoś cyklicznego konkursu. Podam przykład:

a) prowadzący kącika platf... ogłasza turniej. Np w grch: Sly, Ratchet i Jak.
b) na każdy miesiąc wykonać nalezałoby jakieś zadanuie (najszybsze ukończenie etapu...)
c) czytelnicy podsyłają swoje wyniki do K... platf.
d) tworzona zostaje tabela (do każdego tytułu inna). Zwycięzca danego miesiąca otrzymuje--8pkt, drugie miejsce--6pkt, trzecie--4pkt i czwarte--2pkt.
e) ten kto pierwszy uzyskałby ( na oko 30 pkt. zostałby głównym zwycięzcą.
f) prowadzący kącik ogłasza inny turniej
_One_
Pomysł jest bardzo dobry i mi się podoba hyh.gif przydałoby się coś takiego w kąciku smile.gif
ciekawe tylko ile osób by w tym wzięło udział...
Chicken
QUOTE(one_winged_angel @ 2 08 2006, 17:12) *

ciekawe tylko ile osób by w tym wzięło udział...

Właśnie zadaję sobie to samo pytani. Dla jednej osoby nawet nie warto się za to zabierać, ale jeżeli więcej ludzi zobowiązałoby się podesłać coś ciekawego to nie widze przeszkód.
Nagrodę sam bym zasponsorował smile.gif
_One_
Łoj coś cicho ostatnio w naszym kąciku wink.gif no cóż, nic na to nie poradzimy że platformówki powoli umierają... ale trzeba się cieszyc tym co jest wink.gif
Ölschmitz
no, troche posucha ostatnio na rynku platformerow, ale nie narzekajmy tylko ciorajmy w gry video
szeni
Pomysł Chickena jest dobry, ale na dłuższą metę nikomu się nie będzie chciało niestety w to bawić. Zamiast tego może jakiś temat z rekordami z minigier? Wyścigi w drugich częściach Jaka i R&C, triki na desce w Jaku 2 i 3 itp, ilość zebranych pierdół itp. Ogólne tabele dla każdej minigry
Figaro
Myślę, ze połowka materiały na wszelakich rekordów, mała ramka ze recenzją starej/kultowej gry, druga ramka - jakiś felietonik, porównanie serii, a ostatnia ramka na newsy wink.gif Napewno dałoby sie jakoś to zmieścić. Chętnie coś bym podsyłał smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.