Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Platformówka, Którą Odkryliście Na Nowo.
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik platformówek
kazio
Jakie są platformówki, które po latach odkryliście na nowo / okazały się bardziej grywalne niz przed laty.
Nitro
ja nie znam i nie doświadczyłem:)
Uzny
Nie tyle co odswiezylem, co zaczalem grac (nie mialem PSXa) - Spyro 3. Skonczylem na 117% smile.gif Dobra szpila.

Po Spyro chcialem sobie po raz n-ty przejsc Raymana 2ke, niestety plyta zacina mi sie na 'ognistym' axelu sad.gif
Di_
Ja jestem w tej chwili raczej nastawiony na nadrabianie zaległości - przede wszystkim wszystkie Megamany z NES-a i Megaman Zero z GBA (fanboy? ^^), jakąś Castlevanię i może pierwszą część Raymana. Wakacje będą fajne smile.gif
il capitano
Zawsze wracam do Jak & Daxter ale pierwsza część, która dla mnie była esencją ulubionej platformówki.
_One_
Ja cały czas gierzę w Ratcheta i Clanka 1 częśc (powoli przymierzam się do 2 części tongue.gif:P:P )
a tak pozatym to ostatnio zacząłem ostro grac w klasyki z psx'a czyli, crash 1, spyro the dragon 1 i 2, rayman 1 i 2 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ejcu
Ponad rok temu odświeżyłem sobie Spyro 2, Raymana 2 i Jak & Daxter. Właściwie to do każdej platformówki wracałem po jakimś czasie... Jak jeszcze miałem konsolę ;/
_One_
Siostra znalazła mojego Tomba 2 na psx'a, więc teraz zaczynam w niego grac biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mówie wam, świetna gra, nic dodac nic ujac, poprostu miodzio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif polecam tą grę
Chicken
Dzisiaj z nudów włączyłem sobie emulator C64. Gdy tylko zobaczyłem, że posiadam roma "The Great Giana Sister" od razu go odpaliłem - i się zaczęło. Przez ponad 3 godziny siedziałem przed PieCem jak jakiś maniak obiecując sobie, że to poraz ostatni. Skończyło się na tym, że obiad musiałem zjeść zimny.
Pamiętam, że grając w tą grę u kumpla jakieś 10 - 12 lat temu dochodziłem góra do 10 levelu, a teraz po tak długim czasie zdechłem dopiero w 17 (za pierwszym razem).
Jutro zamierzam ukończyć całą grę - bez stosowania wałków typu save/load.
desden
czasem Crasch B.(1,2,3) czasem Abe z Oddworlda wraca jak bumerang by w nią zagrać wink.gif
yow
Kiedyś pamiętam jak zagrywałem się w Castelvanie( chyba na Pegazusie lub na Snesie), mimo to gry nigdy nie skończyłem ze względu na zbyt wysoki poziom trudności i problemy z zapisem(uszkodzony cart). Jakieś 2 tygodnie temu pożyczyłem od kolegi Gba z paroma grami, wśród jednej z nich była Castelvania:Circle of Moon no i się zaczeło... Castelvanie na Gba "pokonałem" dosyć szybko. Następnie ściągnęłem pare romów z Castelvanią no i mam zaliczone ponad 6 Castelvani i jeszcze mi mało tongue.gif biggrin.gif smile.gif
Paulek L
Ja na nowo odkryłem Grincha (grał ktoś?). Wszechobecny humor, zagadki logiczne, masa skakania po platformach...Polecam, bo mnie znowu wciągnęła. Pierwszy raz grałem w 2002 roku hyh.gif
canabis
W crasha moge nap.ie.rdalać zawsze. Zawsze mam chętke w to pograć, i nigdy nie mam deża wi smile.gif
Aem
CYTAT(canabis @ 2 08 2007, 17:29) *
W crasha moge nap.ie.rdalać zawsze. Zawsze mam chętke w to pograć, i nigdy nie mam deża wi smile.gif

No fakt, Crash jest i będzie ponadczasowy smile.gif

Ja osobiście nigdy ne pogardze partyjką w Ape Escape -moją ukochaną platformówkę hyh.gif
VHO
Tombi! Wczoraj zabiłem Prawdziwą Złą Świnię. Teraz uzupełniam wszystkie questy^^
Re
a ja wrociłemdo Action Mana na psx'a. taki ubogi mgs, ale za to z sekwencjami pojazdów i możliwością poruszania się po mieście ala gta (sekwencje jeżdone i latane w pełnym 3d, ale z lotu ptaka i lekko ze skosu).
Ale co mnie przykuło to muza. Tak zaj.ebistej muzy symfonicznej w grach dawno nie słyszałem od czasów MGSów aż przekonwertowałem utwory z płyty. Nie wiem co taka muza robi w średniej grze, ale mnie zwaliło:)

No i Spyro 3, grałem do momentu oddania pożynogeo psx'a, mój laser kaput i zamawiam na allegro nowy smile.gif
I ostatnio z braciakiem w Bugs and Taz TImebusters - zaj.ebioza poprostu biggrin.gif
Grabol
Super Ghouls 'n Ghosts. Trochę hardcorowa początkowo ale jak się trochę poduczyć to zabawa daje masę frajdy. Szkoda, że nie mam PSP, wersja Ultimate to musi być WYPAS!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.