Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Sly
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik platformówek
Sokolov
Tutaj możecie pisać wszystko na temat trylogi tej wspaniałej platformówki (chyba jedynej prawdziwej na PS2) która część się wam najbardziej podobała, która misja, które miasto, co wam się nie podobało itd.

Mi osobiście najbardziej się podoba Sly 3 i miasto piratów. Wojna statkami rządzi!
Nitro
Ja niestety nie miałem okazji zagrać w żadna częśc przygód Sly'a czego bardzo załuje:(
_One_
Nom, ja niestety też sad.gif sad.gif sad.gif i także bardzo tego żałuję, ale czekam na jakiegoś użytkownika który podzieli się z nami swoimi doznaniami z tej ( jak to wielu mówi ) wspaniałej gry biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Chicken
QUOTE(one_winged_angel @ 28 03 2006, 21:36) *

Nom, ja niestety też sad.gif sad.gif sad.gif i także bardzo tego żałuję, ale czekam na jakiegoś użytkownika który podzieli się z nami swoimi doznaniami z tej ( jak to wielu mówi ) wspaniałej gry biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

No to może ja smile.gif))))

Jedynka za bardzo nie przypadła mi do gustu. Może tylko dla tego, że grałem w demo.
Dwujka była spox, ale też nie będę się rzeżej wypowiadał. Powód j.w.
Trujak - gra jest fajna (jakieś 7+ / 10). Wnerwia mnie to, ż co chwilke musze grać kim innym. Jak dla mnie mógłby być tylko Sly. Najbardziej do gustu przypadła mi misja ze statkiem (widze, że nie tylko mi). Fajnie, że kolejność misji nie jest narzucona. Więcej pisać mi się nie chce.
_One_
Dzięki Chicken, to mi wystarczy biggrin.gif Jak tylko znajdę którąkolwiek z częsci tej gry, to odrazu w nią zagram hyh.gif smile.gif
Nitro
Miałem kiedyś demo Sly'a i Ratcheta. Postanowiłem kupić ktorąś z tych gier. Wybrałem jednak Ratcheta czego nie żałuje...Miałem sentyment do Instomaniac, nigdy mnie nie zawiedli, podobnie jak Naughty Dog:)
STIVI
DZISIAJ PRZESZEDŁEM SLY 3
i uważam/uwarzam że nie był to stracony czas biggrin.gif
przeszedłem 2 i 3 teraz szukam 1
ta gra żądzi/rządzi jest najlepsza :* szkoda że głos Carmelity zmienili sad.gif ten w 2 jest najlepszy... normalnie po zakończeniu 3 sie popłakałem :*
szeni
Jedynki szukalem przez dluzszy czas. Na allegro jest rzadko, sklepy praktycznie nie mają. Wreszcie dorwałem na allegro za jakies 65 złotych. Nie, nie sprzedam smile.gif
STIVI
ej a jedynka sie nazywa SLY RACOON ?
bo na www.robson.pl
znalazłem confused.gif
Sarge
Mam spore zaległości z tą serią - ukończyłem w całości tylko część pierwszą, "dwójkę" zostawiłem mniej więcej w połowie, toteż za trzecią część nawet się nie zabierałem.

I może Was nieco zdziwię, ale z tego co grałem do tej pory, najbardziej do gustu przypadła mi jedyneczka właśnie. Kolejne części poszły już w stronę większej swobody, otwartej struktury zadań - niby dobrze, ale jakoś zaliczanie kolejnych liniowych leveli w pierwszej części bardziej mi się podobało. Może to dlatego, że godnie zastępowało mi to Crasha, który na tej generacji stracił swój dawny blask? Ciężko powiedzieć, w każdym razie bawiłem się świetnie (szkoda, że tak krótko...) i również polecam.
STIVI
ale czy jedynka sie nazywała
sly racoon....
Sarge
Sly Racoon i Sly Cooper - dwa tytuły zależnie od tego, czy gra ukazała się w Europie (PAL), czy w USA.
STIVI
Sly Racoon i Sly Cooper - dwa tytuły zależnie od tego, czy gra ukazała się w Europie (PAL), czy w USA.

no dzięki,
teraz go znaleźć,
_One_
Ostatnio grałem w Sly 2 i w Sly 3, ale to były DEMA, i musże powiedziec że gra zrobiła na mnie wrażenie biggrin.gif połączenie platformówki ze skradanką wypadło w niej nieźle, podobało mi też się to, że bardzo dużo przedmiotów/elementów otoczenia w tej grze jest zniszczalne biggrin.gif musze sobie kiedyś sprawic którąś częśc tej gry smile.gif
Mikes
Pogrywam w 3 częsc, swietna ale mam nietypowe pytanie. W wenecji, w budnku w którym chronimy bentleya gdy hackuje kompa mozna dostac sie na dach, jest to najwyzszy budynek w miescie fajny widok stamtąd. Pamietam ze tam wchodziłem ale nie moge sobie przypomniec jak o_O wie ktos jak sie tam dostac?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.