Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak, Ratchet, Sly... I Co Dalej ?
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik platformówek
Chicken
Hehehe. No właśnie??

Jeżeli już ktoś obczaił wsdzystkie te tytuły i nie może znaleźć odpowiedniego tytułu to polecam PSYCHONAUTS.
A wy co o tym sądzicie??? Jakie są wasze propozycje???????
_One_
Ja już raz to mówiłem ( co nie chicken ?? tongue.gif ) ale powiem jeszcze raz tongue.gif
Osobiście polecam 2 platformówki, pierwsza to Wishplash (chyba tak to się pisze tongue.gif ) gdzie kierujesz poczynaniami 2 bochaterów, jeden to pies ( na to wygląda) a drugi to królik i obydwoje są ze sobą złączeni łańcuchem, i problem polega na tym żeby wydostac się z labolatorium, na uwagę zasługuje tu to co możemy robic z królikiem (służy nam za broń biggrin.gif )
Druga gra to I-Ninja, grałem w to na kompie, ale ponoc na pleja 2 jest prawie to samo (prawie robi wielką różnice, co nie ?? tongue.gif tongue.gif tongue.gif ) i gra jest w dechę biggrin.gif
Chicken
QUOTE(one_winged_angel @ 28 03 2006, 21:34) *

Ja już raz to mówiłem ( co nie chicken ?? tongue.gif ) ale powiem jeszcze raz tongue.gif

Tak - pamiętam. W tym samym temacie na nieoficjalnym forum kącika.

Oblukam tą 1szą gierke o której wspomniałeś. THX i pozdro.
LegionPolski
a mi sie psychonauts W OGOLE nie spodobalo ;/ kompletnie, nic mnie w niej nie wciagnelo sad.gif fakt, ze doszlem zaledwie do tej duzej kuli co sie tak smigalo po niej... ale kurde, powiedzcie czy dalej gra jest fajniesza, czy ja jestem dziwny?
Nitro
Wishplash miałem kiedyś demko:) w sumie do dziś mam. Gierka moze nie powala jakością ale ma swietne, swoje, nowe patenty! Wkrotce sobie ją załatwie chyba.
Chicken
I co nikt już nie ma pomysłu?? Wywalić ten temat czy co??
MiLa_B3
PSYCHONAUTS, CRASH TWINSANITY.
Arkady
Nie należy zapominać o Sphinx and the Cursed Mummy, świetna gra, dobre zagadki, humor podczas grania mumią. Nie radze sugerować się oceną w PE (7+) tylko spróbować. Na 100%, 20 godzin grania macie zapewnione.
_One_
Ostatnio grałem u kolesia w Pitfall'a na ps2, i musze powiedziec że gra jest dobra smile.gif odnowiona klasyczna platformówka sprzed wielu lat biggrin.gif
Jak, Ratchet, Sly... I Co Dalej ? Nie zapomnieliście chyba o Raymanie, hm? 2 części nigdy nie zapomnę, 3 była za mocna, a ta seria bedzie napewno jeszcze wychodzic, więc jest nadzieja że osiągnie jakiś większy niż dotychczas sukces hyh.gif
jurget
widze, że wszyscy zapomnieli o super platformerze, którym jest Viewtiful Joe.
Polecam każdemu tę grę, ma wszystko co w platformerze być powinno i kilka patentów, których nie ma gdzie indziej. cool.gif

http://video.google.pl/videoplay?docid=-88...q=viewtiful+joe

link do filmiku z gamespota
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.