Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najgorszy Platformer W Historii
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik platformówek
_One_
Jaki Platformer uwarzacie za najgorszy w całej Historii ???
Bo ja chyba w takie nie grałem, wiec mi powiedzcie co o tym sądzicie... wink.gif
Nitro
Myślę że Spyro Enter the Dragonfly na PS2 confused.gif Jednym słowem kapa, skacząca kamera, słabe tekstury, powtarzające się elementy, mało miodu z gry i masa bugów (np. zablokowanie sie przy ścianie itp.) Spyro na PSX były o niebo lepsze...Wiadomo Instomaniac smile.gif
KILL
chyba Bakusiowe przygody dolaczane do serka bakus tongue.gif , mlodszy braciszek wgral to z ciekawosci , jakies 20 sekund puzniej wyladowalo w koszu ( pomijajac 6 minutowy loading , przy planszach wielkoscia rodem z NESa tongue.gif )
Tak to jest jak wgrywa sie darmowe oprogramowanie na kompa biggrin.gif... nie liczac tych 1,2 za serek tongue.gif
Albert Wesker
Rascal na PSXa - sliczna grafa, ZERO grywalnosci
Chicken
QUOTE(Albert Wesker @ 29 03 2006, 09:53) *

Mam takie samo zdanie.

Ta gra to chyba jakiś żart programistów.
Arkady
QUOTE(Chicken @ 29 03 2006, 14:39) *

QUOTE(Albert Wesker @ 29 03 2006, 09:53) *

Mam takie samo zdanie.

Ta gra to chyba jakiś żart programistów.

I ja sie dołącze, lipa aż szkoda więcej pisać tongue.gif
RoL
"A Dog's Tale" zrobione na Yaroze (bylo przy ktoryms PSM) tongue.gif W grze szczegolnie podobalo mi sie wpadanie jajcami na kaktusy (oczywiscie z winy niedopracowanego sterowania). Jesli ktos jest masochista bedzie w siodmym niebie wink.gif
BiSoN
NIe znam najgorszej, jedne byly gorsze inne lepsze ale ogolnie zadna mnie nie odrzucila:P
Dragoov
Jak dla mnie to seria Crasha i Spyro na Ps2. Jsk na swój poziom pwinny być o niebo lepsze confused.gif
STIVI
QUOTE(Wojcieq @ 23 04 2006, 08:35) *

Jak dla mnie to seria Crasha i Spyro na Ps2. Jsk na swój poziom pwinny być o niebo lepsze confused.gif

omg....

dla mnie to Hugo 3 na psx'a ^^
jurget
Gift
neospiderman
W sumie to w takie nie gram bo szkoda czasu. Ale jednak trafiają mi sie wpadki pokroju gry "Futurama". Serial jest zajefajny, wiec sięgnełem po wspomnianą gre. Po mimo najszczerszych chęci przejścia tej gry i sympatii do serialu, już nie mówie o strzaskaniu jej na 100%, nie udało mi się wytrwac do końca. Gra jest tak krapowata że odrzuca już od pierwszych minut gry, dziwne kolory, masakryczna kamera itp.itd.

Osobiście nie polecam
Lupinator
Scaler na PS2 - boże co za kaszan :x
Adamgermany
Scaler na PS2 - boże co za kaszan :x

Dołanczam się do tego
orzel
RASCAL jak w to zaczełem grac to wytrzymałem tylko 5 min i wzieło mnie na wymioty tragedia jakich mało . ,,HIT'' na którego przykładzie powinni pokazywać jak niewolno robić gier.
Olsen
Ed, Edd, Eddy na PS2
Baton
Gift bleeeee mnie się to niepodoba oraz Rayman 2 mnie to do gustu nieprzypadło na PSone wolałem pozostać przy Crashu 3 i CTR no troche do bani był tez Crash Bash ale niebyło aż tak źle był całkiem niezły a w szególności scenki w których się klepało na otwartym polu bierzesz cegłe i w kogoś albo dynamit lub z buta smile.gif
WESKER-DL
Cała seria Harrego, Rosco Mqueen
_One_
Ostatnio obejrzałem prawie wszystkie filmiki Angry Video Game Nerda, gdzie wszystkie recenzowane przez niego stare gry na nes'a to były gó.wna. Włączyłem na Emulatorze pare platformerów które recenzował... i musze przyznac mu rację confused.gif te gry są STRASZNE
Te gry to np. Nightmeare on Elm Street, Teenage Mutant Ninja Turtless, Dr. Jeckyll and Mr. H
Soulduriok
Najgorszymi platformówkami są te z "Hugo" w tytule, zdecydowanie confused.gif
Figaro
Hugo i jego hugorodzina, oraz przyjaciel Hugo - ten ptak a i małpa mnie denerwuje. Na stos!!!
Coati
mnie jakos nie przypadly do gustu 'nowe' platformowki... jestem raczej fanem starszej szkoly w tym temacie smile.gif a raczej wszystkiego co wyszlo do tak okolo 2000roku... wszelkie ratchety i jak'i do mnie nie przemawiaja.

ostatnio na ps2 gram w klonoe2, a na psp w pandemonium z psx'a biggrin.gif

Figaro
Sprzedasz Coat, Klonoe? biggrin.gif
Coati
nie-e... taki unikat? no wiesz? *

*ja niestety naleze do dark side'u graczy i jade na wypalonych Verbatimkach...

N-Stolec
Ohayo!
No według mnie to chyba będzie E.T. na Atari hehe i Jak 3 na Ps2.
Figaro
ROTFL. Jak 3... Chyba w złe gry nie grałeś. Włącz sobie Lilo i Stitch.
N-Stolec
No wiesz mi to akurat Jak 3 wcale się nie podoba.
A w złe gry to jo groł jak Lego Island na Psx`a,wszystkie Huga i długo by tak wmień hohoho
Ölschmitz
nie wiem jaki jest najgorszy bo nei gralem we wszystkie i nie chce rzucac slow na wiatr.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.