Jaki Platformer uwarzacie za najgorszy w całej Historii ???
Bo ja chyba w takie nie grałem, wiec mi powiedzcie co o tym sądzicie...
Myślę że Spyro Enter the Dragonfly na PS2

Jednym słowem kapa, skacząca kamera, słabe tekstury, powtarzające się elementy, mało miodu z gry i masa bugów (np. zablokowanie sie przy ścianie itp.) Spyro na PSX były o niebo lepsze...Wiadomo Instomaniac
chyba Bakusiowe przygody dolaczane do serka bakus

, mlodszy braciszek wgral to z ciekawosci , jakies 20 sekund puzniej wyladowalo w koszu ( pomijajac 6 minutowy loading , przy planszach wielkoscia rodem z NESa

)
Tak to jest jak wgrywa sie darmowe oprogramowanie na kompa

... nie liczac tych 1,2 za serek
Albert Wesker
29 03 2006, 08:53
Rascal na PSXa - sliczna grafa, ZERO grywalnosci
Chicken
29 03 2006, 13:39
QUOTE(Albert Wesker @ 29 03 2006, 09:53)

Mam takie samo zdanie.
Ta gra to chyba jakiś żart programistów.
QUOTE(Chicken @ 29 03 2006, 14:39)

QUOTE(Albert Wesker @ 29 03 2006, 09:53)

Mam takie samo zdanie.
Ta gra to chyba jakiś żart programistów.
I ja sie dołącze, lipa aż szkoda więcej pisać
"A Dog's Tale" zrobione na Yaroze (bylo przy ktoryms PSM)

W grze szczegolnie podobalo mi sie wpadanie jajcami na kaktusy (oczywiscie z winy niedopracowanego sterowania). Jesli ktos jest masochista bedzie w siodmym niebie
NIe znam najgorszej, jedne byly gorsze inne lepsze ale ogolnie zadna mnie nie odrzucila:P
Dragoov
23 04 2006, 07:35
Jak dla mnie to seria Crasha i Spyro na Ps2. Jsk na swój poziom pwinny być o niebo lepsze
QUOTE(Wojcieq @ 23 04 2006, 08:35)

Jak dla mnie to seria Crasha i Spyro na Ps2. Jsk na swój poziom pwinny być o niebo lepsze

omg....
dla mnie to Hugo 3 na psx'a ^^
neospiderman
26 10 2006, 11:32
W sumie to w takie nie gram bo szkoda czasu. Ale jednak trafiają mi sie wpadki pokroju gry "Futurama". Serial jest zajefajny, wiec sięgnełem po wspomnianą gre. Po mimo najszczerszych chęci przejścia tej gry i sympatii do serialu, już nie mówie o strzaskaniu jej na 100%, nie udało mi się wytrwac do końca. Gra jest tak krapowata że odrzuca już od pierwszych minut gry, dziwne kolory, masakryczna kamera itp.itd.
Osobiście nie polecam
Lupinator
1 11 2006, 15:16
Scaler na PS2 - boże co za kaszan :x
Adamgermany
1 11 2006, 15:19
Scaler na PS2 - boże co za kaszan :x
Dołanczam się do tego
RASCAL jak w to zaczełem grac to wytrzymałem tylko 5 min i wzieło mnie na wymioty tragedia jakich mało . ,,HIT'' na którego przykładzie powinni pokazywać jak niewolno robić gier.
Gift bleeeee mnie się to niepodoba oraz Rayman 2 mnie to do gustu nieprzypadło na PSone wolałem pozostać przy Crashu 3 i CTR no troche do bani był tez Crash Bash ale niebyło aż tak źle był całkiem niezły a w szególności scenki w których się klepało na otwartym polu bierzesz cegłe i w kogoś albo dynamit lub z buta
WESKER-DL
8 12 2006, 17:52
Cała seria Harrego, Rosco Mqueen
Ostatnio obejrzałem prawie wszystkie filmiki Angry Video Game Nerda, gdzie wszystkie recenzowane przez niego stare gry na nes'a to były gó.wna. Włączyłem na Emulatorze pare platformerów które recenzował... i musze przyznac mu rację

te gry są STRASZNE
Te gry to np. Nightmeare on Elm Street, Teenage Mutant Ninja Turtless, Dr. Jeckyll and Mr. H
Soulduriok
18 06 2007, 17:21
Najgorszymi platformówkami są te z "Hugo" w tytule, zdecydowanie
Hugo i jego hugorodzina, oraz przyjaciel Hugo - ten ptak a i małpa mnie denerwuje. Na stos!!!
mnie jakos nie przypadly do gustu 'nowe' platformowki... jestem raczej fanem starszej szkoly w tym temacie

a raczej wszystkiego co wyszlo do tak okolo 2000roku... wszelkie ratchety i jak'i do mnie nie przemawiaja.
ostatnio na ps2 gram w klonoe2, a na psp w pandemonium z psx'a
Sprzedasz Coat, Klonoe?
nie-e... taki unikat? no wiesz? *
*ja niestety naleze do dark side'u graczy i jade na wypalonych Verbatimkach...
N-Stolec
19 06 2007, 20:42
Ohayo!
No według mnie to chyba będzie E.T. na Atari hehe i Jak 3 na Ps2.
ROTFL. Jak 3... Chyba w złe gry nie grałeś. Włącz sobie Lilo i Stitch.
N-Stolec
24 06 2007, 21:54
No wiesz mi to akurat Jak 3 wcale się nie podoba.
A w złe gry to jo groł jak Lego Island na Psx`a,wszystkie Huga i długo by tak wmień hohoho
Ölschmitz
25 06 2007, 22:14
nie wiem jaki jest najgorszy bo nei gralem we wszystkie i nie chce rzucac slow na wiatr.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.