Zasady ustalałam z Aramisem i Oenem. Mam nadzieję, że się sprawdzą:
Zasady walk w grupach:
Ring Size: 20 m
Battle Count: 3
Battle Time: 50s
Life Bar: 130%
Ban:
- dodatkowe bronie
- Infinite Voldo (p,p+A+B+G, p,p+A+B+G- było to na The truth about the legend BKT)
- Soul Edge
- 2 dodatkowe stroje Sophiti (gra crushuje)
- Han Myong (jak wyzej)
Resztę się ustali po zakńczeniu zapisów, w zaleznosci od ilosci uczestników
Tak samo jak w przypadku gry Tekken Online. Wszelkie wyłączanie gry, naruszenie zasad (osobny topic) konczy się wykluczeniem zawodnika z turnieju.
Mam nadzieje ze wszystko będzie w porządku.
Zasady walk w grupach:
Ring Size: 20 m
Battle Count: 3
Battle Time: 50s
Life Bar: 130%
Ban:
- dodatkowe bronie
- Infinite Voldo (p,p+A+B+G, p,p+A+B+G- było to na The truth about the legend BKT)
- Soul Edge
- 2 dodatkowe stroje Sophiti (gra crushuje)
- Han Myong (jak wyzej)
Resztę się ustali po zakńczeniu zapisów, w zaleznosci od ilosci uczestników
Tak samo jak w przypadku gry Tekken Online. Wszelkie wyłączanie gry, naruszenie zasad (osobny topic) konczy się wykluczeniem zawodnika z turnieju.
Mam nadzieje ze wszystko będzie w porządku.
I najwazniejsze:
Aby zagrać online w którąś z udostępnionych tutaj bijatyk konieczne jest poprawne skonfigurowanie emulatora ePSXe Wiele osób ma z tym początkowo problemy, dlatego właśnie powstał poradnik krok po kroku z ustawieniami emulatora pod kątem gry sieciowej. Poprawna konfiguracja jest bardzo ważna i konieczna do zachowania synchronizacji podczas gry..
Wersja ePSXe 1.5.2 jest optymalna do gry sieciowej i wyprzedzając wszelkie pytania na ten temat informuję, że nie jest ona kompatybilna z innymi wersjami emulatora (np. 1.6.0).
Osoby będące już jakiś czas na scenie TK3 Online i mające skonfigurowany emulator nie muszą prócz ściągnięcia memorek nic dodatkowo robić. Nowe osoby natomiast powinny zapoznać się z tutorialem do gry sieciwej, znajdującym się w dziale 'Poradnik' na naszej stronie lub jak kto woli w FAQ na forum.
Uwaga!
- Podczas gry w DoA, przy próbie wykonania rzutu pojawia się dziwny bug. Rozwiązanie tego problemu znajduje się tutaj
- W BR2 należy ręcznie załadować stan gry z memorki (Menu gry -> Options -> Memory Card -> Load Memory Card Slot 1
ePSXe 1.5.2:
Link01
Link 02
Link03
Soul Edge:
Link01
Link02
Memory Card
Link01
Wersja ePSXe 1.5.2 jest optymalna do gry sieciowej i wyprzedzając wszelkie pytania na ten temat informuję, że nie jest ona kompatybilna z innymi wersjami emulatora (np. 1.6.0).
Osoby będące już jakiś czas na scenie TK3 Online i mające skonfigurowany emulator nie muszą prócz ściągnięcia memorek nic dodatkowo robić. Nowe osoby natomiast powinny zapoznać się z tutorialem do gry sieciwej, znajdującym się w dziale 'Poradnik' na naszej stronie lub jak kto woli w FAQ na forum.
Uwaga!
- Podczas gry w DoA, przy próbie wykonania rzutu pojawia się dziwny bug. Rozwiązanie tego problemu znajduje się tutaj
- W BR2 należy ręcznie załadować stan gry z memorki (Menu gry -> Options -> Memory Card -> Load Memory Card Slot 1
ePSXe 1.5.2:
Link01
Link 02
Link03
Soul Edge:
Link01
Link02
Memory Card
Link01
Honamru
Konfiguracja emulatora
Link