Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Komiczni Bohaterowie...
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik platformówek
Chicken
Do zalożenia tego tematu natchnęła mnie gra Sly 3. Za każdym razem gdy widze tego żółwia (Bantley) zapierniczającego na wózku inwalidzkim z tym śmiesznym kaskiem na głowie to zwijam się ze śmiechu.

A wy macie kogos takiego??
_One_
Powiem krótko : Captain Quark
Ten gościu jest przyj*bany jak paczka gwoździ tongue.gif
Ogromny mięśniak, z pustą głową, pamiętam jak pod koniec Ratcheta i Clanka 1 zademonstrował jakaś maszynke na sobie (kamera tego nie pokazała )ale Ratchet i Clank krzywili się z obrzydzenia laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ejcu
Daxter, zdecydowanie!
Aem
Komiczny acz jakże poczciwy - CRASH smile.gif
Nitro
Zdecydowanie Daxer - za jego smieszne teksty i głupawy wygląd futrzaka!
STIVI
QUOTE(Chicken @ 30 03 2006, 10:06) *

Do zalożenia tego tematu natchnęła mnie gra Sly 3. Za każdym razem gdy widze tego żółwia (Bantley) zapierniczającego na wózku inwalidzkim z tym śmiesznym kaskiem na głowie to zwijam się ze śmiechu.

z kaleki sie śmiejesz confused.gif
no może racja mój ojciec jak zobaczył Bentleya: "o (pipi) jaka z(pipi)ana gra żółw na wózku inwalidzkim"
ale mnie śmieszy Murray jak mówi o sobie "The Murray" to jest śmieszne tongue.gif
albo jak coś gada Guru w tym jego języku iwszyscy to rozumieją tongue.gif
Chicken
QUOTE(STIVI @ 11 04 2006, 19:05) *

QUOTE(Chicken @ 30 03 2006, 10:06) *

z kaleki sie śmiejesz confused.gif
no może racja mój ojciec jak zobaczył Bentleya: "o (pipi) jaka z(pipi)ana gra żółw na wózku inwalidzkim"
ale mnie śmieszy Murray jak mówi o sobie "The Murray" to jest śmieszne tongue.gif
albo jak coś gada Guru w tym jego języku iwszyscy to rozumieją tongue.gif

Ale miałe -polewkę z tego twojego posta - ja pierdziele.
Co do Guru to muszę przyznać Ci racje, ale jednak bardziej wole Bantley'a.

PS. Ja się nie wyśmiewam z kaleki tzn. z tego, że jeździ (zapier*ala) na wózku tylko ze stylu w jakim on to robi - i jeszcze ten kask.
STIVI
no to taka metafora była tongue.gif
Sokolov
Dla mnie bez wątpienia jest Kapitan Quark. Ten koleś jest naprawde jakiś inny a te jego rysunki w Ratchecie 3 mnie dobiły. biggrin.gif
Yap
Executive Chairman Drek i Daxter laugh.gif . Ten pierwszy za wszystko, ten drugi za ogół biggrin.gif .
RoL
Earthworm Jim. Wlasciwie cala seria przygod dzdzownicy to jaja jak berety. Poza glownym bohaterem rozwalil mnie Psy Crow (czy jakos tak).
Cr3aTiVe
Nie no Daxter i Crash przebijają wszystko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ejcu
Dodałbym jeszcze Conkera.
Sarge
Daxter 'rulezuje' - świetna postać, ot co.
STIVI
nie Murray i Bentley tongue.gif a i jeszcze Guru
Rince
Prócz ww. Daxtera oraz Quarka, zawsze rozwalały mnie Evil Pigs w pierwszym Tombim (w drugiego nie dane mi było zagrac ;( )
Sylvan Wielki
Daxter happy.gif

A Clank jest przeslodki rolleyes.gif
jurget
Boss końcowy z Ratchet&Clank 3 jak się pojawia na samym końcu Ratchet:Gladiator w filmiku cool.gif,
poza tym w samym R&C3 również jest z nim kilka fajnych motywów.
hayami
QUOTE(one_winged_angel @ 30 03 2006, 16:33) *

Powiem krótko : Captain Quark
Ten gościu jest przyj*bany jak paczka gwoździ tongue.gif
Ogromny mięśniak, z pustą głową, pamiętam jak pod koniec Ratcheta i Clanka 1 zademonstrował jakaś maszynke na sobie (kamera tego nie pokazała )ale Ratchet i Clank krzywili się z obrzydzenia laugh.gif laugh.gif laugh.gif

To byla sąda ...analna confused.gif
WESKER-DL
Daxter i Crash
Baton
Samos z drewnem we włosach LOL oraz Cortex z łysionną i czupryną pobokach i chudymi nóżkami tongue.gif oraz jeszcze Kapitam Quark z swoją sonda analną na której ( w 2 się dowiadujemy ) zbił fotunę laugh.gif i Protopet który miał zęby jak brzytwa ale wogóle Ratchet jest zleksza taki naciągany fabułe ma taką sobie osobiście lepiej wszystko spasowane było w JAKU smile.gif
kotlet_schabowy
Captain Qwark : miażdży, szczególnie w pierwszej i trzeciej części, szkoda, że w pierwsze właściwie od samego początku wiedziałem, że
SPOILER

pomaga Drek'owi, co można łatwo wywnioskować z jego cienia na jednym z pierwszych filmików

SPOILER
gdyby okazało się to dopiero wtedy, kiedy Ratchet i Clank się o tym dowiadują, element zaskoczenia byłby mocniejszy. W sumie może za dużo wymagam od platformówki smile.gif. W każdym razie postać śmieszna, ma fajny akcent i teksty, wogóle komiczny i tyle.
Oprócz tego też Crash, choć nie mówił za dużo, ale sporo uśmiechu zapewniły mi animacje jego "śmierci" w Crash Bandicoot 3 : Warped.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.