W jakie czesci mario graliscie, jakie wam sie najlepiej podobaly? Czy wogole graliscie kiedykolwiek w mario (sa tacy ??).
No wlasnie najlepsze jest to ze mario sie nie nudzi , ja gram aktualnie w super mario all stars na emu snesa na psp, wymiata wszystkie czesci mario
Kiedyś miałem takiego kartridża na NESa - 168 in 1 i było tam wiele rodzajów Marianów. Szczególnie jeden przypadł mi do gustu, gdzie biegnąc dość szybko świat zaczyna się zmieniać, i nagle przed tobą może się pojawić rura, czy schody. Ogólnie dobry patent, bo czasem można było dostać się szybciej do kolejnych etapów...
Tez to pamietam

dobre
Albert Wesker
1 04 2006, 18:57
Mario 64 to zdecydowanie najlepsza i najbardziej rewolucyjna gra w historii! w tej grze fantastyczne jest wszystko, nie ma absolutnie slabych punktow
grałem tylko w super mario 64 DS(ukończyłem), paper mario(na emu.

) i super mario 64 ds(ukończyłem). Jedno jest pewne - platformówki z marianem rządzą, jeszcze tylko sunshine musze dorwać.
QUOTE(n-name @ 1 04 2006, 22:06)

grałem tylko w
super mario 64 DS(ukończyłem), paper mario(na emu.

) i
super mario 64 ds(ukończyłem). Jedno jest pewne - platformówki z marianem rządzą, jeszcze tylko sunshine musze dorwać.
Ty, to wyszły 2 rodzaje super mario 64 ds ??? a może to 2 konsole nintendo, jedna DS a druga ds
nie no sorki, nie bede się nabijał, ale masz racje w tym że wszystkie gry z marianem rządzą (i na przyszłosc nie pisz 2 razy tego samego

) pozdro
Albert Wesker
1 04 2006, 22:08
moze ukonczyl wersje amerykanska a potem europejska? albo najpierw mariana na ds, potem paper mario a potem znowu mariana na ds?
Super Mario Sunshine to SYF! na poczatku fajne ale im dalej tym gorzej, 6/10
QUOTE(Albert Wesker @ 1 04 2006, 23:08)

moze ukonczyl wersje amerykanska a potem europejska? albo najpierw mariana na ds, potem paper mario a potem znowu mariana na ds?
Mozliwe... ty n-name, jeśli to prawda, to sorki że się z ciebie nabijałem

Ja ostatnio zacząłem grac w Mario & Luigi : Superstar Saga
Co prawda nie jest to już platwormówka (choc czasami są jakieś tam elementy

) tylko rpg, ale gra się bardzo fajnie , ocena 8+/10
A jakie znacie zhackowane gry z Marianem? Mi najbardziej podobał się hack Jackie Chuna na NES-a w którym to chodziliśmy wąsatym hydraulikiem ubranym na biało. (pipi) mu falowały wąsy podczas chodzenia
Wolę oryginalne Mariany... Niektóre były zjadliwe, np. Mario z kosmicznym wybiciem, ale jak by nie patrzeć to wciąż ta sama gra, jeno nieco podkolorowana...
Dawno temu grałem w Paper Mario - naprawdę niezły rpg....
BTW popatrzcie na to:
http://www.digart.pl/zoom.php?id=295027&dwnl=1
Dobre szkoda ze nie na temat
Mario 3 najlpesza gra wszechczasow !!
Mario64
12 05 2006, 20:41
Super mario world jest (pipi)ista i wg. mnie najlepsza. Lubie też super mario 64, super mario all stars, mario party (najlepsza gra multiplayer z serii mario nie licząc super smash bros).
Najleprzy Mario to super mario sunshine i mario party 5
Mr.Kara
18 07 2006, 16:25
Mi najbardziej podobały się Super Mario World, Mario 64 i Super Mario Bros (pierwsza gra z Mario w jaką grałem)
MaciejPŃ
18 07 2006, 16:52
Super Mario Bros, i wszelakie gry na multi w tytule ze sławnym "mario aka. wąsaty hydraulik"
Sokolov
19 07 2006, 08:58
Według mmnie, najlepszymarian był Super Mario World. Gierce żaden marian nie dorówna. Następnie super mario bros. W super mario sunshine też troche grałem i nie jest takkie złe, ale jakoś mi nie przeypadł do gustu
Definitywnie najlepszą platformówką z Marianem (choć samym Mario się tam nie gra) jest Super Mario World 2: Yoshi's Island. Ten platformer wymiata do dziś...
witam wszystkich forumowiczów , jestem nowy , ostatnio szpilam w super mario sunshine , dla mnie bardzo fajna gra , nie innowacyjna ale ładna , tylko mam problem w tym świecie gdzie jest wesołe miasteczko tam jest taki koleś co bomby wywala nie wiem co zrobić ?? a potem jest jeszcze kłopot w innym świecie a mianowicie są dwie cysterny z napisem Fruit wyskakują z nich owoce i co z nimi zrobić ?? proszę o odpowiedz , albo może znacie jakieś opisy/solucje do tej gry ?? pozdro dla wszystkich
Ps .sorry że tu o tym pisze ale nie wiedziałem gdzie można o to sie pytać .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.