Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mario Czyli Przygody Wasatego Hydraulika I Nie Tylko.
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik platformówek
BiSoN
W jakie czesci mario graliscie, jakie wam sie najlepiej podobaly? Czy wogole graliscie kiedykolwiek w mario (sa tacy ??).
_One_
Oj grałem w bardzo dużo części mario, ale najlepsze to było Mario Party, jak wpadało do mnie 3 kolesi na chate i graliśmy to była masakra że mała bania, nie zapomnę tych czasów biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
a po tym najlepiej mi się podoba Mario vs. Donkey Kong, ta gra poprostu tak wciąga, że nie sposób się oderwac biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
I powiem jeszcze jedno, według mnie, nie ma gry z mario, która jest do kitu, wszystkie są najlepsze ;D
BiSoN
No wlasnie najlepsze jest to ze mario sie nie nudzi , ja gram aktualnie w super mario all stars na emu snesa na psp, wymiata wszystkie czesci mario biggrin.gif
ejcu
Kiedyś miałem takiego kartridża na NESa - 168 in 1 i było tam wiele rodzajów Marianów. Szczególnie jeden przypadł mi do gustu, gdzie biegnąc dość szybko świat zaczyna się zmieniać, i nagle przed tobą może się pojawić rura, czy schody. Ogólnie dobry patent, bo czasem można było dostać się szybciej do kolejnych etapów...
BiSoN
Tez to pamietam tongue.gif dobre
Albert Wesker
Mario 64 to zdecydowanie najlepsza i najbardziej rewolucyjna gra w historii! w tej grze fantastyczne jest wszystko, nie ma absolutnie slabych punktow
n-name
grałem tylko w super mario 64 DS(ukończyłem), paper mario(na emu.confused.gif) i super mario 64 ds(ukończyłem). Jedno jest pewne - platformówki z marianem rządzą, jeszcze tylko sunshine musze dorwać.
_One_
QUOTE(n-name @ 1 04 2006, 22:06) *

grałem tylko w super mario 64 DS(ukończyłem), paper mario(na emu.confused.gif) i super mario 64 ds(ukończyłem). Jedno jest pewne - platformówki z marianem rządzą, jeszcze tylko sunshine musze dorwać.

Ty, to wyszły 2 rodzaje super mario 64 ds ??? a może to 2 konsole nintendo, jedna DS a druga ds tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
nie no sorki, nie bede się nabijał, ale masz racje w tym że wszystkie gry z marianem rządzą (i na przyszłosc nie pisz 2 razy tego samego tongue.gif ) pozdro
Albert Wesker
moze ukonczyl wersje amerykanska a potem europejska? albo najpierw mariana na ds, potem paper mario a potem znowu mariana na ds? icon_twisted.gif

Super Mario Sunshine to SYF! na poczatku fajne ale im dalej tym gorzej, 6/10
_One_
QUOTE(Albert Wesker @ 1 04 2006, 23:08) *

moze ukonczyl wersje amerykanska a potem europejska? albo najpierw mariana na ds, potem paper mario a potem znowu mariana na ds? icon_twisted.gif

Mozliwe... ty n-name, jeśli to prawda, to sorki że się z ciebie nabijałem tongue.gif
Ja ostatnio zacząłem grac w Mario & Luigi : Superstar Saga
Co prawda nie jest to już platwormówka (choc czasami są jakieś tam elementy tongue.gif ) tylko rpg, ale gra się bardzo fajnie , ocena 8+/10
Di_
A jakie znacie zhackowane gry z Marianem? Mi najbardziej podobał się hack Jackie Chuna na NES-a w którym to chodziliśmy wąsatym hydraulikiem ubranym na biało. (pipi) mu falowały wąsy podczas chodzenia biggrin.gif
ejcu
Wolę oryginalne Mariany... Niektóre były zjadliwe, np. Mario z kosmicznym wybiciem, ale jak by nie patrzeć to wciąż ta sama gra, jeno nieco podkolorowana...
Marv
Dawno temu grałem w Paper Mario - naprawdę niezły rpg....
BTW popatrzcie na to: http://www.digart.pl/zoom.php?id=295027&dwnl=1 smile.gif
Adrian

BiSoN
Dobre szkoda ze nie na temat biggrin.gif
*-dka
Mario 3 najlpesza gra wszechczasow !!
Mario64
Super mario world jest (pipi)ista i wg. mnie najlepsza. Lubie też super mario 64, super mario all stars, mario party (najlepsza gra multiplayer z serii mario nie licząc super smash bros).
rygar
Najleprzy Mario to super mario sunshine i mario party 5
Mr.Kara
Mi najbardziej podobały się Super Mario World, Mario 64 i Super Mario Bros (pierwsza gra z Mario w jaką grałem)
MaciejPŃ
Super Mario Bros, i wszelakie gry na multi w tytule ze sławnym "mario aka. wąsaty hydraulik"
Sokolov
Według mmnie, najlepszymarian był Super Mario World. Gierce żaden marian nie dorówna. Następnie super mario bros. W super mario sunshine też troche grałem i nie jest takkie złe, ale jakoś mi nie przeypadł do gustu wink.gif
Marv
Definitywnie najlepszą platformówką z Marianem (choć samym Mario się tam nie gra) jest Super Mario World 2: Yoshi's Island. Ten platformer wymiata do dziś...
dexx
witam wszystkich forumowiczów , jestem nowy , ostatnio szpilam w super mario sunshine , dla mnie bardzo fajna gra , nie innowacyjna ale ładna , tylko mam problem w tym świecie gdzie jest wesołe miasteczko tam jest taki koleś co bomby wywala nie wiem co zrobić ?? a potem jest jeszcze kłopot w innym świecie a mianowicie są dwie cysterny z napisem Fruit wyskakują z nich owoce i co z nimi zrobić ?? proszę o odpowiedz , albo może znacie jakieś opisy/solucje do tej gry ?? pozdro dla wszystkich

Ps .sorry że tu o tym pisze ale nie wiedziałem gdzie można o to sie pytać .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.