Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Powrot Wielkich Nieobecnych.
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik platformówek
BiSoN
Gry ktore wyszly i wam przypadly do gustu nie moga sie doczekac kontynuacji confused.gif macie takie tytuly czy jestescie juz spelnieni ??
Chicken
Gra, której wyszła tylko 1 część i czekam bna sequel to zdecydowanie 40 Wink. Może nie był to jakiś przełomowy tytuł, ale grając w tą gre bawiłam się naprawde dobrze. Czasem tylko kamera wnerwiała, ale ogólnie nie było tak źle. Moja ocena to 8+ /10
Albert Wesker
Nights! zdecydowanie Nights! chociaz od Segi w takiej kondycji sequela nie chce ogladac
Di_
Ode mnie kilka tytułów na NES-a smile.gif

Tiny Toons Adventures - wyszła co prawda część druga, jednak z platformówką miała niewiele wspólnego. W dwójce chyba tylko na ostatnim poziomie i na tym z pociągiem można było sobie normalnie poskakać - poza nimi było jeszcze jeżdżenie w jakichś samochodzikach, kolejka (z Kinią ^^), tor wodny (Sylwuś wink.gif ) i... coś jeszcze?
Felix The Cat - przyjemnie się grało smile.gif
Jackie Chan Action Kung Fu - bardzo fajna chyba, jedna z najlepszych na NES-a.
James Bond Jr - nad wyraz interesująca. Fajne poziomy, elementy logiczne, ograniczenie czasowe. No i przede wszystkim trudna.
Kickmaster - omg... to było coś!
Crossfire - stawiam na równi z Contrą.
Monster In My Pocket - chyba każdy zna podróbkę z Batmanem i Flashem wink.gif
Rollergames - kto nie zna, niech sprawdzi.
Ultimate Stuntman - część złotej piątki, klasyk cool.gif
Zen Intergalactic Ninja - najlepsza na NES-a! biggrin.gif
Chicken
przypomniałem sobie jeszcze o Snakies: rattle & Roll na NESa. Nigdynie zapomne jak poszedłem na rynek do ruskich kupić jakiś tytuł na Pegasusa. Wruciłem właśnie z tą grą. Rozwaliłma mnie jej tematyka. Chodziłes wężem po (3D???) arenie i zjadałeś wylatujące kulki. Jeżeli zjadłes odpowiednią ich ilość wskakiwałeś na wagę. a ta piszcząc otwierała wejści do następnej planszy. zawsze lubiłem przechodzić 9 i 10 rundę ponieważ byłu wykur***cie trudne. Jednak ostatecznego bossa (wielka moga) nigdy nie udało mi się je pokonać. Jeżeli byłby ktoś zainteresowany tym tytułem - od razu informuję. Posiadam emulator do nesa i tą grę.
_One_
Ja bym bardzo chciał żeby na PS2 (albo i nawet 3 ???) Wydano kontynuację gry Tomba 2, bo gra jest... poprostu swietna..... nic dodac, nic ując ;D
Walker
Ano, co do Tomby to zgodzę się. Za każdym razem jak usiądę do tej gry to zabawa jest przednia, męczenie warchlaków jeszcze nigdy nie było tak przyjemne.
Poza Tomba fajnie by było gdyby jakaś dobra zębowa wróżka przybyła i sprawiła, że Naughty Dog wzięłoby się znowu za Crasha... Sorry, ale idea zabawy w Ratchet'cie czy Jacku nie przemawia do mnie, nie lubię strzelanek i gry przechodziłem tylko dla Daxtera czy innych fajnych wstawek. confused.gif
(BTW: Siemasz Ślimak! hyh.gif)

Odpowiedź :
Taaa, siemasz Maras, miło że tu zawitałes, czuj się jak u siebie tongue.gif
STIVI
QUOTE(Albert Wesker @ 30 03 2006, 16:26) *

Nights! zdecydowanie Nights! chociaz od Segi w takiej kondycji sequela nie chce ogladac

właściwie Nights by mógł być... ja bym najbardziej chciał sonica takiego jak na Dreama
Dragoov
Jakieś mądre kontynuacje Crasha i Spyro (Jak za czasów PSX'a)
R&C aby nastąpił powrót platformowego klimatu (jak za czasów "jedynki")
Sokolov
40 winks i Tombi. Przydałby się też jakiś mądry nowy Crash i Spyro (ale to już raczej nie możliwe, bo inny producent i wogule)
Dragoov
QUOTE(Sokolov @ 23 04 2006, 08:47) *

Przydałby się też jakiś mądry nowy Crash i Spyro (ale to już raczej nie możliwe, bo inny producent i wogule)

Nie wiem dlaczego Naughty Dog sprzedało Crasha a Insomniac Spyro. Przecie gry były rewelacyjne a i sprzedaż niczemu sobie. Tak samo stanięsię zresztą z R&C i Jak'iem.
Albert Wesker
niekoniecznie, R&C jest zapowiedziany na PS3, Daxter wyszedl na PSP
Mikes
Jima, Kingsley'a(ten lis, nawet niezła gra to była), Spyro i Crasha które znowu będą łapały same dyszki
szeni
Panowie, ja mam takie pytanie, bo mnie zawsze to nurtowało... Czy Tomba i Tombi to jest ta sama gra? hyh.gif
tk
voodoo vince - z konkretna grafa i takimi samymi pokładami humoru wink.gif
Jarula71
ja poprosze nowe Pandemonium i Lomax in Lemmingland...
o! i może jeszcze bubba'n'stix i ruff'n'tumble z przyjaciółki...
Sokolov
QUOTE(szeni @ 25 04 2006, 22:45) *

Panowie, ja mam takie pytanie, bo mnie zawsze to nurtowało... Czy Tomba i Tombi to jest ta sama gra? hyh.gif

Tak to ta sama gra, tylko w EU nazywała się Tombi a w USA Tomba (albo na odwrut)
szeni
Rozumiem. Dzięki za info. W sumie tak właśnie się domyślałem tongue.gif

Ja bym sobie chętnie zagrał w jakiegoś nowego Gexa... Z bardziej rozwiniętym niż w 'trójce' motywem 'telewizyjnym' - może przewijanie i zwolnienie czasu jak w Blinxie? Najlepiej byłoby, gdyby dodana była obsługa np oryginalnego pilota od X360/PS3 - grasz normalnie na padzie, a gdy coś nie wychodzi, przewijasz używając << na pilocie.
Hubi.
Na current genach chcialbym zobaczyc starego, pozadnego Crasha- czysta platformowke, a nie jakis mix.
rkBrain
Medievil - humor, klimat i głowny bohater. Motyw z odkręcaną głową oraz wciągające zagadki. Ta gra kiedyś rządziła. Wyszła niedawno wersja na PSP, ale 900 zł za handhelda to troche za dużo mellow.gif
Paulek L
Medievil - przygody sir Daniela Fortescue po prostu rządzą good.gif
Tomba - nie ma to jak rzucić świniakiem o ścianę smile.gif
PORZĄDNY Crash i Spyro, bo to, co teraz jest na current-genach, to jest jakaś parodia!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.