Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Blazing Angels: Squadrons Of Wwii
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox
basbot11
nie znalazłem topicu na temat tej gry wiec zakładam, gra traktóje o akcjach lotniczych w trakcie WORLD WAR TWO, jak narazie latałem samolotami brytyjskimi i sił powietrznych usa. misje są dosyć długie , z dużą ilością chekpointów wiec jeżeli rozbijemy sie w srodku misji to nie musimy zaczynać jej od nowa. jestem już po kilku misjach i musze powiedziec że jestem mile zaskoczony tą grą. grafika jest conajmniej na przyzwoitym poziomie, a czasami nawet olsniewa, choś zdarza jej sie chrupnąć gdy na ekranie lata kilkadziesiąt samolotów. sterowanie jest maksymalnie uproszczone, bo lewą gałką skręcamy, wznosimy lub karzemy samolotowi opaść. prawą gałką zwiększamy lub zmniejszamy ciąg i obracamy samolot wokoło własnej osi, a po wciśnięciu tej gałki odpalamy np. bomby, rakiety, lub torpedy. lewym triggerem możemy lokować sie na przeciwnkiach, a prawym strzelamy z działek pokładowych. gra mnie wciągneła na maxa, wedłóg mnie powinna dostać conajmniej +8.
qwertyman
Długie misje? czy ja wiem,na razie jestem w 5 misji a każdą poprzednią przeszedłem w czasie ok 10 minut,a to chyba nie jest za długi czas.Gra jednak jest w porządku, sterowanie dobre i gameplay też wciagający.No i ziemia nie jest "płaska" tylko jest na niej masa obiektów w 3d(ale z tą nie-płaskością to chyba jakiś Mikołaj był pierwszy:P) Ciekawe jak się będzie prezentować na 360...
jaszczoor
sam juz zakładałem taki temat wink.gif

http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=33000
matley
Przyznam, że gra jest całkiem niezła, ale jeśli chodzi o checkpointy, to według mnie mogłoby być ich trochę więcej i limit czasowy mnie dobija, bo nie mogę zrobić totalnej rozwałki, tylko muszę się zmieścić w określonym czasie. Przyznam, że grafika może zachwycić, szczególnie modele samolotów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.