Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Full Auto
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
Diabeu
Kilka osób tu to ma, może jakaś mała ustawka? powsadzamy sobie rakiety w zadki i takie tam:f
el ZAX
mam FA od dwóch dni, mozemy sie zmówic na jakies małe bum bum ;]
Diabeu
dziś kolo 22 jestem chętny
bartiz
Ja też mogę przyjść jeszcze Jaca powinien być.
Diabeu
Hipek wyjechał ale Insiak jeszcze jest

ja pociągnę jako host max 5-6 typa - jak jest więcej to wywala (głównie Insiaka, lol)
el ZAX
22... postaram sie byc ale w razie czego nie czekajcie na mnie wink.gif
Diabeu
powiem tak, jak będzie wieczorem miał chcicę na samochodowe dakka-dakka a ja będę na Live to bez krępacji atakuj - w tą grę to ja zawsze i z chęcią
Ins
QUOTE(_Diabeu_ @ 10 04 2006, 10:02) *

Hipek wyjechał ale Insiak jeszcze jest

ja pociągnę jako host max 5-6 typa - jak jest więcej to wywala (głównie Insiaka, lol)

Daj spokoj, nie rozumiem tego. W kazdej innej grze nie mam takich jazd jak tutaj. Zrobilem formata wiec moze teraz bedzie ok smile.gif
No to kiedy gramy ? smile.gif
Diabeu
Ins, ja to chyba nie mogę hostować bo ciągle lecisz z gry (no w 80% masz eject)
el ZAX
Insiak, pewnie jestes za NATem, a tryb online moze nie jest najlepiej przygotowany do takich łącz... Mnie co prawda tez kiedyś wywaliło (zwiecha gry i reset:/) ale to ze dwa, trzy razy - ogólnie gra się fajnie, lagów nie ma... Tylko lipa, ze po wyścigu rankingowym nie wraca się do lobby.
Ins
Fakt, jestem za NATem ale jezeli jest to rzeczywista przyczyna to Full Auto jest pierwsza gra, ktora dostaje od tego czkawki.
Okazalo sie rowniez ze mam mnostwo zainfekowanych plikow od przywracania systemu (ale watpie ze to ma cos wspolnego z tymi wyj.ebkami z gry).
No nic, poki problem nie zniknie pozbieram achievementsy smile.gif
kaka
czy nikt nie gra w full auto na live? chcialem dzisiaj sobie zagrac a tam nie bylo zadnej gry gdzie moglbym sie podlaczyc
el ZAX
No nieraz jest problem z małą ilością hostów bądź ich zupelnym brakiem, ale wystarczy odśweżyc za kilka minut i cos sie zawsze znajdzie smile.gif
W tą gre pewnie wiekszość grała w lutym/marcu, tuż po premierze.
MaxVarEmreis
QUOTE(kaka @ 16 04 2006, 15:55) *

czy nikt nie gra w full auto na live? chcialem dzisiaj sobie zagrac a tam nie bylo zadnej gry gdzie moglbym sie podlaczyc

Miałem to samo dzis ( o godzinie 13). Żadnego hosta confused.gif. Moze sie jakoś umówimy??
Grałem chwile w gierke, ale rozwałka jest niesamowita smile.gif
Diabeu
o 13 szukałeś hosta? chłopie, uwzględnij różnice czasowe oraz fakt że ludzie pracują/uczą się ip.

ja wczoraj po 20 to bez problemu hosta miałem
MaxVarEmreis
QUOTE(_Diabeu_ @ 18 04 2006, 19:52) *

o 13 szukałeś hosta? chłopie, uwzględnij różnice czasowe oraz fakt że ludzie pracują/uczą się ip.

ja wczoraj po 20 to bez problemu hosta miałem

Nom, pożniej juz było lepiej biggrin.gif. Dostałęm gre i ja poprostu włoczyłem zeby sprawdzic co i jak. Np w PDZ nie miałem takiego problemu nawet o 13 graja. No, ale PDZ bez watpienia mają wieksze ilości ludzi.

MP w tej grze jest strasznie miodny. Naprawde ciekawa pozycja.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.