Jak dowiedzialem sie z innego tematu, cos padlo i sie juz nie podnioslo, a co za tym idzie zniknely moje, i nie tylko moje piatkowe posty napisane we wszystkich tematach. Ogolnie nie mial bym nic do powiedzenia, ale byly to pierwsze posty ktore napisalem po dluzszej nieobecnosci i dzialowi Japonia poswiecilem w nich najwiecej uwagi. Puscilem odpowiedzi w kilku tematach i byly to posty dosc rzeczowe. Napisalem troszke w temacie jezdzenia po Japonii autostopem, podalem najtansze miejsce noclegowe w Tokyo [tansze niz klaustrofobiczne trumny] i kilka innych, przydatnych moim zdaniem informacji. Szkoda by wszystko poszlo do piachu, a pisac po raz drugi wszystkiego mi sie nie chce. Pytanie do osob odpowiednio uprawnionych - da sie to jakos odzyskac, czy zniknelo na zawsze?
QUOTE(Morden @ 10 04 2006, 09:56)

Pytanie do osob odpowiednio uprawnionych - da sie to jakos odzyskac, czy zniknelo na zawsze?
jako osoba odpowiednio uprawniona juz Ci mowilam ze wszystkie posty z piatku poszly sie ******, bo kopia z tego dnia jest bledna i nie nadaje sie do uzycia. bardzo mi przykro, przeczytaj post Fenixa tlumaczacy cala sytuacje.
Jak sie nie da, to sie nie da. Nie musze juz nic wiecej czytac. Szkoda. Przepraszam za powielanie tematu w PM, ale po napisaniu tego topic'u uznalem ze skuteczniejszy moze okazac sie priv, jako ze nie wiem kto i kiedy tutaj zaglada.