Który boss w platformówkach jest według was najłatwiejszy ze wszystkich ???
Dla mnie jest to N. Cortex z Crash Bandicoot 3 : Warped
Mimo ze jest ostatnim bossem, to jest według mnie najłatwiejszy, za pierwszym podejściem zginałem tylko raz i poznałem jego taktykę, więcej razy nie zginąłem
Najłatwiejszy to był boss w Ratchet & Clank 3. Ostatni, dla mnie banalny bo po trzecim podejściu wpadłem na pomysł jak go szybko i skutecznie pokonać
Rajan w Sly 2 - pokonany za drugim razem...tak woogule w Sly 2 są prości bossowie
Czy chodzi o jakiegokolwiek bossa, czy jedynie o ostatecznego bossa w danej platformowce? Jesli to pierwsze, to Papu Papu z Crash Bandicoot (1) zapadl mi w pamieci jako totalny leszczyk (tej walki chyba nie da sie przegrac

). Jesli chodzi o bossow koncowych, to troche rozczarowal mnie ostatni swiniak w grze Tombi (myslalem, ze ta walka bedzie sie znacznie roznic od pozostalych).
O, RoL ma dobry pomysł, podawajcie najłatwiejszego Bossa podczas gry, i najłatwiejszego Bossa końcowego, tak jak to zrobił RoL
To ja powiem jeszcze raz :
Boss - Którakolwiek swinia z gry Tomba 2
Boss końcowy - N.Cortex z crasha 3
Ciężko w ogóle wybierać tego jednego, czy dwóch spośród tylu platformerów ale jako bardzo łatwi do pokonania bossowie zapadli mi w pamięć wszyscy z Croca na PSX'a - od początku do końca czuć, że ta gra jest celowana przede wszystkim do dzieci

.
A boss końcowy? Również było tego sporo, z braku jednego, jedynego faworyta, również postawię na N. Cortexa z Crasha 3.
boss - padna king w sly 3
końcowy - hymmm nie jestem pewien ale ten koleś z crasha mógł by być cortex czy jak mu tam, albo ten z tarzana (psx)
Dragoov
23 04 2006, 07:37
Bagienna Roślinka na początku R&C 2 jest bardzo prosta
HC_Snake
1 05 2006, 14:06
Hmm... najłatwiejszy boss z jakim się spotkałem w platformówkach to pierwszy boss w crocu, ta biegająca "kaczka"
A jeśli chodzi o końcowych bossów to chyba cyber erol w Jak 3 - można było co chwile uzupełniać sobie light eco przez praktycznie nie dało sie zginąć
QUOTE(HC_Snake @ 1 05 2006, 15:06)

Hmm... najłatwiejszy boss z jakim się spotkałem w platformówkach to pierwszy boss w crocu, ta biegająca "kaczka"
Rzeczywiście jeden z łatwiejszych bossów jakiego pamiętam. Ciekawostka: mój kumpel nie umiał go pokonać
Wszyscy bossowie z Crash Bandicoot 3 :Warped byłi banalni zazwyczaj przechodziłem ich za pierwszym razem ,gróa za drugi ,nigdy nie sprawiali większych trudność ,a przyjemność z gry była ogromna.
Drzewko z
Kirby's Dream Land
ostatni z ratcheta 2, w 3 tez byli prosci. no i w gladiatorze tez banal poza acem
chyba 3, czy 2 w kolejnośc w mario 64ds, taki kamień na wieży
Bossowie w całej serii R&C są bardzo łatwi do przejścia. Kłopoty sprawiał mi tylko Drek w jedynce... do czasu, jak uzbierałem na RYNO

. Ale to była moja pierwsza gra na pierwszej konsoli, byłem nieobyty jeszcze w padzie i myślę, że teraz pokonałbym go bez problemu i bez tej broni.
Dla mnie wszystkie Bossy we wszystkich platformówkach były łatwe. Przy żadnym nie miałem problemu.
psmaniak
31 08 2006, 18:37
Ten ostatni w jak and dexter
Zielony glut w Croc'u 2 (jeśli można go było nazwać boss'em) trzeba było przebiec na drugi koniec pokoju rozwalając 2 mniejsze gluty i walnąć w ''spłuczkę''
Bartezoo
2 09 2006, 19:00
Mutated Protopet ten na końcu R&C 2-banał
Paulek L
30 07 2007, 13:20
Pierwszy boss z Spyro2 (Crush). Po prostu banał...
Pierwszy boss w Jak & Daxter(roślinka w czymś w rodzaju elektrowni), banał totalny
Smok w Super Mario Bros w tej wersji na Pegasusa
WTF - ostatni boss w Crash Bandicoot Warped był najłatwiejszy? Ja zginąłem przy nim z 50 razy, ale może dlatego, że miałem wtedy 8 lat

Najłatwiejszy boss podczas gry - Tiny Tiger z Crash Bandicoot Warped
Najłatwiejszy końcowy boss - Spyro 2 - nie pamiętam jak się gostek nazywał, ale był banalnie prosty.
Pierwszy boss z crasha1 - banał
pankracyk
20 08 2008, 22:30
duncanlove
28 09 2008, 22:03
Ostatni boss z Ratcheta 2, miałem RYNOII więc nawet nie zdążyłem zobaczyć jak atakuje.
IMO to taki krokodyl w Crash 3 Warped na PSX co miał Miotacz ognia. Frajer jakich mało
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.