Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Red Steel
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > Wii
RSX
Red Steel, będzie pierwszym szuterem, oraz exlusivem, na Revo!

Został, on stworzony przez Ubików, przy wsparciu Nintendo!

Będzie on w pełni wykorzystywał możliwości konrolera!

Najbardziej ucieszyły mnie te słowa
"We have been working closely with Nintendo to take full advantage of the innovate controller to create a thrilling experience that can only exist on Revolution."

Będzie się działo biggrin.gif
MasterShake
nic tylko na e3 czekać i na jakieś pewniejsze info co do ceny i mocy revo
konstant
Nowe info:
http://www.gameonly.pl/newsy/8748
Hardcore player:)
Red Steel.. ten tytuł może być takim tytułem startowym jakim nie były gry na X360.Niema na razie co oceniać póki nie zobaczymy gry w ruchu.Eh jeszcze miesiąc do E3 wtedy się przekonamy jak prezentują się tytuły startowe na REVO z dziełem Ubisoftu na czele, wykorzystujące świetne możliwości kontrolera.
Kenshin
Można gdzieś w sieci dorwać trailer tego szpila ?? , sprawdzałem w google ale nic ni ma sad.gif
google to jednak boli smile.gif
szczurek
Nie ma jeszcze ani trailerow, ani high-res'owych screenow. Radze czekac do 21 kwietnia, wtedy dowiemy sie pewnie wiecej i to nie tylko o tym tytule a i o wiekszosci od 3rd party. Czekamy panowie!
Jakim
no dziś jest 21 i nic nie ma:/... zresztą co miało się odbyć 21 kwietnia?
szczurek
Dzisiaj wygasa umowa "o milczeniu" dla sporej czesci 3rd party developerow. Choc jak widac, wiekszosc z nich czeka jednak na E3, moze jeszcze sie cos pojawi....
CassSept
No cóż, 20 kwietnia jednak nic się nie wydarzyło.
GameInformer zawiódł, w Unlimited nie ukazało się nic o Red Steel, jedynie pełna wersja wywiadu z Harrisonem. Szkoda.
Mikes
Gra wygląda ślicznie, zobaczymy jak amchanie pilotem podczas trzelanie się sprawdzi

(pod tytuł tematu trzeba zmienić na Wiilucję)
biggrin.gif
Mantis
Ta gierka wymiata!! tylko oblukajcie filmiki z www.ign.com a będziecie tego samego zdania. Wii zapowiada się prawdziwą rewolucją!!
chrno-x
No wszystko ładnie pięknie gdyby jednak otoczenie było lepsze bo jest kiepawe widac wrzucone tekstury co człowieka razi przy next-genie bo wygląd postaci jest świetny,no i mam nadzieje że machanie kataną będzie realistyczne i będzie można swobodnie machać jak na filmikach.
Groobel
QUOTE(chrno-x @ 16 06 2006, 20:13) *

No wszystko ładnie pięknie gdyby jednak otoczenie było lepsze bo jest kiepawe widac wrzucone tekstury co człowieka razi przy next-genie bo wygląd postaci jest świetny,no i mam nadzieje że machanie kataną będzie realistyczne i będzie można swobodnie machać jak na filmikach.

huh.gif
A kto mowil ze Wii to nextgen? Przeciez samo N powiedzialo ze nim niejest.
chrno-x
Wiem że Nintendo nie uznaje swojego produktu za Next-gena ale chodzi mi o to że ATI się wypowiadało na ten temat więc trzymam ich za słowo
Lord Tidek
Ej no czemu w dziale o Wii ostatnoi taka posucha jest ?? trzeba troche to rozruszać happy.gif a zaczniemy tu :
Powie mi ktos czy trzymanie katany przy gardle pokonanego przeciwnika to był tylko skrypt czy cos zrobione dla trailera czy może to będzie jeden z autentycznie dostepnych ruchów ??
chrno-x
Nie sądze aby to był skrypt bo można zauważyć że to jest autentyczny ruch,wiec według mnie dobrze smile.gif tylko nie podoba mi się to narazie że można uderzać pod ośmioma kątami a nie tak jak mówili że można uderzać tak jak się chce,jeżeli tak nie zrobią to się ze złoszcze i napuszcze na niego Henia piłę icon_chainsaw.gif
ogqozo
Pierwsza oficjalna reklama prasowa gry na Wii?

Na "tych ciekawszych" polskich stronach o Wii można przeczytać, że to oficjalna reklama zamieszczona przez Ubisoft - oczywiście jest to wyssane z palca. Ale ładną reklamę zrobił grze jeden z fanów.
Maiden
http://www.valhalla.pl/?m=tekst&id=27

Zapka Red Steel.
chrno-x
NO ciekawa reklama biggrin.gif ale licze żeby cuś na GC pokazali,chociaż już prawie finalnej wersji 5 minutowy Gameplay(marzenia)
Prime Hunter
Dowiedziałem się ciekawej rzeczy...
a minowowicie jakaiś serwis o grach [lub sklep, niestety nie pamiętam nazwy] wysłał maila do Ubi. W odpowiedzi dowidzieli się, że będą dwie opcje sterowania, jedna to zaprogramowane ruchy a druga to całkowita kontrola nad mieczem smile.gif

Oby to nie była pusta plotka wink.gif
konrado0905
http://jeux-france.com/images2_4_17430.html

ciekawy screen. w jednej rece katana, a w drugiej pistolet.
jiloo
wogole fajne screeny biggrin.gif
http://jeux-france.com/news17430_red-steel-a-l-affiche.html
RSX
fakt ładne sąsmile.gif ale mnie najbardziej zastanawia jak COD3 będzię na Wii wyglądał...

ale widać, co znaczy jak programiści się starają... ciekawe w ilu fps-ach śmiga
Mastah27
Wrażenia z gry:

http://www.gamespot.com/wii/action/redstee...p;mode=previews
Prime Hunter
nowy filmik

http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2624
Wii Event Trailer
FlyJ4ck
red steel niewypał ? sad.gif

http://giery.eu/Wii/Newsy/Pierwszy-zawod.html
chrno-x
A dajcie spokój ja nawet nie patrze na Gamespot,zasrańcy dali 8.8 Zeldzie TP na Wii gdzie żaden inny serwis nie dał nawet 8 tylko same 9 po 10,to więc co się dziwicie,Gamespot idzie nie za innowacyjnością tylko za grafą i niczym więcej.Ja mam Gamespot w (pipi)e za przeproszeniem
szczurek
Druga recka na IGN, tym razem 8/10

http://wii.ign.com/articles/747/747541p1.html

Widocznie grę trzeba obadać samemu bo oceny wahają się od 5 do 8+...
chrno-x
Ale i tak Red Steel jest troche za nadto komiksowy confused.gif taki jakiś nijaki moim zdaniem, ale bym musiał go obadać w domowym zaciszu aby się o tym przekonać smile.gif
Orange
myslalem ,ze to bedzie system seller a tu takie marne oceny sad.gif.
pokladalem w tej grze wielkie nadzieje.miejmy nadzieje ,ze jak to mowi stare polskie przyslowie "pierwsze koty za ploty" tongue.gif i nastepny tytul tej firmy na Wii bedzie o niebo lepszy.
chrno-x
Tak mimo że oceny miał średnie to jakoś jest drugą najbardziej kupowaną grą na Wii O.o? czyżby amerykanie dostali lepszą grę?tongue.gif(joke)
szczurek
Tak mimo że oceny miał średnie to jakoś jest drugą najbardziej kupowaną grą na Wii O.o?

Bo po prostu nie ma innych wartych uwagi gier? o_O
chrno-x
Ja się z tym nie zgadzam, takie tytuły jak:
Call of Duty 3
Splinter Cell Double Agent
Trauma Center Second Opinion
Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2
Super Monkey Ball
to sa tytuły również kupowane tylko że w mniejszych ilościach, każdy z tych z tytułów jest spoko biggrin.gif ale to zalezy od gustu tongue.gif
Orange
tylko o Red Steel mowiono najglosniej i pewnie kazdy kto kupowal Wii w dniu premiery w USA wziol go razem z Zelda smile.gif.
Yano
QUOTE(chrno-x @ 3 12 2006, 11:25) *

Ja się z tym nie zgadzam, takie tytuły jak:
Call of Duty 3
Splinter Cell Double Agent
Trauma Center Second Opinion
Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2
Super Monkey Ball
każdy z tych z tytułów jest spoko biggrin.gif

odnosnie DB: ta gra jest mizerna jak na bijatyke, ma kupe postaci i to jej ideyna zaleta.. ale jak na bijatyke to lipa straszna;/ (dla fanow bijatyk , bo pewnie fani db sie cieszą) , sterowanie wii tez pewnei jej nie pomaga bo jednak tego typu gra nie ejst idealną do machania pilotem
wieszkosc tych gier to gry na 6-7/10 a to troche kicha..

odnosnie "spoko" - spoko robie wielka róznice tongue.gif spoko to za malo zeby sprzedac konsole jak dla mnie, nie kupie konsoli zeby pogra w jakas srednia gierke przez 3 dni a potem wsadzic do szafy.. oprocz zeldy wii nie ma nic co by skopało ludziom (pipi) krzyczac "KUP MNIE!!"

i nie mowie tego jako przeciwnik wii, tylko jako ktos kto mial wielka nadzieje ze wii okaze sie fajną konsola z fajnymi grami, a niestety od wielu miseicy z kazdą chwila przekonuje sie ze to bedzie popierdułka z popierdukowatymi grami ;p (+ kilka wyjątkow)

edit: chyba napisalem troche nei na temat tongue.gif
co do redsleela to nie wiem jak jest w koncowej wersji ale jesli nie poprawili sterowania mieczem na 100% odwzorowanie ruchu pilotem to dla mnie kicha tongue.gif
ogqozo
Dobra sprzedaż Red Steel to wyłącznie zasługa hype'u. To zresztą nie pierwszy taki przypadek (pamiętacie taką grę Fable?).
Nawet na liście gier PE był na trzecim miejscu - skoro zgredy nie mają pojęcia o rzeczywistej wartości tytułu, to skąd przeciętny klient ma mieć?
chrno-x
Tu się zgadzam, często było tak że tytuł był strasznie Hype'owany a okazywał się crap'em to ludzie i tak go brali bo widzieli go jak nie na okładce to ogólnie w gazecie(wiele osób nie ma własnego zdania co do swoich ulubionych gier i przeczyta w gazecie że ktoś poleca nawet ten tytuł to od razu go bierze)
Orange
tak prawde mowiac to osoby kierujace sie w wyborze danej gry ,recenzjami umieszczonymi w solidnych gazetach badz tez stronach internetowych zajmujacych sie przemyslem growym to ulamek calej populacji graczy.swiadczom o tym te miliony sprzedanych kopii roznego crapu.wiekszosc ludzi kieruje sie wygladem okladki ,zobaczoną reklamom w TV badz jakims znanym nazwiskiem zawartym w tytule smile.gif.
Albert Wesker
QUOTE(ogqozo @ 4 12 2006, 16:29) *

Dobra sprzedaż Red Steel to wyłącznie zasługa hype'u. To zresztą nie pierwszy taki przypadek (pamiętacie taką grę Fable?).
Nawet na liście gier PE był na trzecim miejscu - skoro zgredy nie mają pojęcia o rzeczywistej wartości tytułu, to skąd przeciętny klient ma mieć?

no z tym ze Fable bylo super, nie na 10 ale na 8+ napewno, a Red Steel to crap sadzac po notach
jiloo
do red steel trzeba podejsc z dystansem.

angole wystawili jej 8/10. zreszta na ign.com tez twierdza, ze gra ogolnie za oprawe zasluguje na wiecej. wiele osob z redakcji narzekalo jednak na sterowanie i dlatego obnizyli ocene. poprostu jesli ktos sie przekona do starowania to bedzie zadowolony - jak nie to porazka.
caly czas sie wacham. strasznie mnie ciagnie do tego tytulu. dlaczego Ubi nie zrobilo zwyklego trybu ala 'mouse look' tylko pokombinowalo z tym sterowaniem? jak bylo widac w nowym Metroidzie zrobili wlasnie 'mouse look' i jest super. jak kupie to zdam relacje, najwyzej bede bluzgac biggrin.gif
zajebisty
Dziwna sprawa z ta gra zeby takie wahania ocen byly pierwszy raz widze???
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.