Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Marc Ecko's getting up
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox
humanno
Podeszedlem do tej gry nie spodziewajec sie czegos specjalnego, po zapoznaniu sie z recenzją wiedzialem ze fajerwerkow nie bedzie. Temat greffitijakos tez mnie specjalnie nie kreci. Ale mile sia zdziwilem, ogolnie fajne giera, i wciaga, juz teraz wiem ze cvhyba dosc szybko ja skoncze. Fajny, wyczowalny klimat, niby przyszlosc, ale nie taka odlegla i mozna spokojnie czuc sie jak w terazniejszoci. Najbardziej ciekawy bylem walki, i powiem, ze The Warriors nadal jest niedoscignionym wzorem, ALE w ME'sGU tez mozna z przyjemnoscia sie poklepac, a walki jest tu tez sporo.
A samo malowanie, moze i jak na gre typowo o tematyce graffiti, jest troche uproszczone, ale dla mnie wystarczy.
Widac ze za gre wzieli sie ludzie z wyobraznią, intro mnie rozwalilo, swietnie zrobione i z mega klimatem, ktory utrzymuje sie w grze. Troche zabrakol "glębi" , tzn. duzo malowanie, troche mniej walki, i tak na okrągło. Nie skonczylem jeszcze gry!! wiec bardzo mozliwe ze cos sie jeszcze rozwinie, to wtedy to odszczekam tongue.gif
Trzeba wspomniec o muzyce, tutaj caly sztab profesjonalistow mowi sam za siebie. polecam wink.gif
Czappi
Nie podoba mi sie ta gra, malowanie denne a gorszego systemu walki już być nie mogło. Można podczas tych "walk" zasnąc.
Dante
Jka dla mnie tytuł jest wart uwagi. Pograłem troche i jest na poziomie. Przydał by się tylko edutor własnych wrzutów no i multi coś więcej niz tylko versus .
humanno
Walki nie sa takie zle, w kazdym razie mogli to bardziej skopac tongue.gif , fakt ze sa troche chaotyczne i zdecydowanie za latwe, ciezko dostac dobry wpie....rdziel happy.gif , no ale to nie bijatyka, ale skoro jest tych walk duzo, a jest ich duzo, to mogli bardziej sie do tego przylozyc. mad.gif

QUOTE(humanno @ 14 04 2006, 10:51) *

Troche zabrakol "glębi" , tzn. duzo malowanie, troche mniej walki, i tak na okrągło. Nie skonczylem jeszcze gry!! wiec bardzo mozliwe ze cos sie jeszcze rozwinie, to wtedy to odszczekam tongue.gif

szczekac nie bede, ale gra sie rozwija, w samą pore skonczylo sie zamazywanie wrzutek innych gagngow i klepanie kolesi i zamalowywanie i klepanie... bo to juz sie robilo nudne, teraz nasze dzialania nabieraja teraz wiekszego wymiaru i jest ciekawiej. Naprawde mile mnie zaskoczyla ta gra, swietny klimat, jak ktos czuje ze moze mu ta gra "podejsc" to polecam.
Haku
Sam wrzucam wiec dla mnie good shit game smile.gif
Pabelek
Ja właśnie zamierzam sobie tą gre niedługo kupić tylko nie wiem czy warto?
Haku
No to juz zalezy od gustu smile.gif
Pabelek
Znaczy tak ztegoc ow eim no to elementy platformowe, skradankowe są bijatyki też, tagging tak samo ja to wszystko lubię a nie mam pewności czy połączenie tak różnych gatunków nie zrobi z gry badziewie, hmm hyba jednak zaryzykuje.
humanno
Pabelek, ja tez sie wahalem, i teraz wiem ze dobrze zrobilem ze zagralem. Z poczatku moze nie zachwycac, ale potem jak najbardziej. KLIMAT, swietny, widac kto sie za to wzial. Ja szczerze polecam! oko przymykam na wpadki, dosc dlugi czas gry, pełna satysfakcja smile.gif

aha, no i te kilka filmikow miedzy misjami. Uuuu....give me more!
Pabelek
Dzięki za opinię. Myśle, że też zagram, zresztą na pewno zagram teraz ma już pewnośćsmile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.