Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Nights!
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik platformówek
Albert Wesker
Zdecydowanie najlepsza gra z Saturna i cudowny platformer, inny niz wszystkie a przez to wyjatkowy, magiczny. Gral ktos?
a teraz najlepsze (za Gameonly)
Jeden z najbardziej nieodżałowanych platformerów z konsoli Sega Saturn - Nights, prawdopodobnie doczeka się kontynuacji na Revolution. Za projektem stać ma Yuji Naka ze studia Sonic TEAM. Niestety są to jedynie plotki z prestiżowego, japońskiego magazynu Famitsu. Pewne jest jednak, że Sega coś szykuje.

Tajemnica wyjaśni się podczas nadchodzących wielkimi krokami, majowych targów E3. My tymczasem możemy snuć jedynie domysły. Famitsu donosi jednak, że główny bohater tej gry akcji będzie poruszał się na skrzydłach, przypominał nieco Pierota, a w fabułę zamieszane będą demoniczne siły. Wygląd bohatera i poruszanie się w powietrzu mogą budzić nadzieje fanów.

tak wiec moze doczekamy sie kontynuacji!!
_One_
Ja grałem w Nights, dawno dawno temu, byłem bardzo mały i niewiele pamietam...
Wujek miał Saturna, i patrze na gry a tu Nights, to see włączyłem, pamietam że chyba wybierało się chłopaka lub dziewczynę, i oni mogli zamieniac się w tą postac (to był Nights?) można było latac, ale ja oczywiście byłem młody i na swój wiek nie umiałem grac na konsoli, w ogóle...
ale skoro wszyscy mówią że gra jest swietna... teraz chętnie bym sobie w nią zagrał biggrin.gif
PS: za mojego młodu, jak wujek miał saturna, to z gier które miał najbardziej mi się podobał panzer dragon 2 wink.gif
jonasz81
Miałem Saturna dawno temu i Virtua Fighter 2, a Nights pożyczałem sobie, bo choć nie za długa gra była to z wielką magią i klimatem. A główna postacią się latało i kamera co i rusz zmieniała położenie (normalnie szok jak na owe czasy, grafika powalała). I chyba była to pierwsza gra generacji konsol 32-bitowych która korzystała z pada analogowego.
A co do Panzer Dragoon Zwei to gra chyba do tej pory nie ma konkurencji w kwesti klimatu i przedstawionego świata i śmiemm twierdzić, że nawet doskonała Orta na Xboxa nie może się z nim mierzyć.
MasterShake
no do nights dodawali analoga, podobnego do pada z dc
wiem że z ngc z gry billy i jakieś jajko szlo ściągnąć jakieś demko tej gry na gba
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.