Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: FSW: ten hammers
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox
humanno
Grrr censored2.gif potrzebuje wsparcia, zaczalem swoja przygode z ten hammers(nie gralem w 1 czesc) i wszystko wypas fajnie jazzy i wogole bardzo mi sie podoba. Tylko.... nie przeszedlem jeszcze 1 misji. Mam pytanie, gram na poziomie authentic, wiem ze savey sie robi tylko w odpowiednich miejscach, ale nie ma takiej opcji w tych miejscach (tj. w tych gdzie mozna uzupelnic amunicje, zostawic rannego) czy na tym poziomie trudności nie mozna saveowac w trakcie misji?? Nie daje rady, gine w miescu gdzie dostaje oddzial (chyba) delta ( hummer) i jak potem mam znowu od samego poczatku tam isc.... wtf.gif
Butcher
Grałem co prawda tylko w oryginał, ale może jest tak samo - save był dostępny po dojściu w określony punkt i wykonaniu zadania (niebieski wskaźnik kierunku). Wtedy pojawiał się SitRep - czyli miejsce svae'a - logo Seals lewituje nad ziemią. Często nie miało to nic wspólnego z punktem medycznym czy naszą bazą - nie zawsze posiłki podążają za nami.
Jeśli nie grałeś w oryginał i wybrałeś Authentic - to powodzenia biggrin.gif
humanno
Po wypelnieniu zadan pojawiala sie takie miejsca, w postaci jasnego okregu na ziemi, ale nic nie lewituje:) i opcji save tez nie zanlazlem(ani raportu, czy w jakiej formie to tam wystepuje). A w tego typu grach tylko taki poziom trudn. ma racje bytu, no chyba ze te save faktycznie nie sa dostepne na authentic to co innego...smile.gif
A poza tym podobno jak sie przejdzie ten hammers na poziomie authentic i pojdzie sie z savem do WKU to od razu dostajesz wysoka emeryturke i uscisk dloni Kaczora biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

A jest ktos to gra w TH na tym poziomie trudnosci i udzieli mi informacji na temat tego saveowania??
over.
humanno
stretcher.gif uff, 1 misja zaliczona (wiem , nie ma sie czym chwalic), wyglada na to, ze na poziomie authentic nie ma saveow w trakcie misji huh.gif , komunikat save(automatyczny) pojawil sie tylko na poczatku 1 misji i... na poczatku misji 2. Probowalem na innych poziomach trudn. i tam co jakis czas byl save(automat. nic nie raportowalem), ale te trojkaciki , strzaleczki, krzyzyki, eee ogolnie ekran zbyt upstrzony tym badziewiem.
Zobacze, nie wiem czy dam rade powtarzac kazda misje tyle razy od nowa:]
humanno
:this profile appears to be damaged and cannot be used." wow, zaje..... dzieki, wypas w ch censored2.gif ....omg.
cos da sie zrobic?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.