Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Rayman Raving Rabbids
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > Wii
Henry
Oto pierwszy screen z Rayman'a na Wii, nie bede go komentowal.....*khem*tokio hotel*khem* :

PS: nie wbijajcie mi ostrzezen za rozmiar obrazka dry.gif
MasterShake
to jest grafa z wii ten króliczek ?:|
Henry
Tak pisza, screen krazy po sieci wiec pomyslalem zeby go tutaj wrzucic.

Grafa troche jak z XBox'a (chociaz chyba nie do konca).
Maiden
Grafa lepsza niż na klocku. Imo nie wyglądo to zle. Stylu odmówić zajączkowi nie można ; )
Henry
Conker: L&R wyglada lepiej tongue.gif .

Ciekawe jest to, jak ten starszy pan w tle patrzy na dzieci, szykuje sie spory material dla "Uwagi" .
Czappi
Wygląda żałośnie, dwie klasy gorzej niż Conker czy inne gry na Xboxa sad.gif
Maiden
Bzdura. Concker owszem wygląda świetnie ( jak na current geny ) ale ten screen ( jak dla mnie prezentuję sie zacniej ).

Ale przecierz wiadomo że moc revo nie bedzie twkic w grafice. Zresztą po dłuszym obcowaniu z 360tką i graniu nań gry na TVkach, Monitorach, Projektorach czy HDTV moge ci powiedziec ze w tej generacji nie bede sie kierował grafika przy kupnie konsol/gier.

Prosty przykład. Kupilem rok temu PSP. Sprzedałem kupiłem DSa. (ktorego nb tez juz nie mam ; P )

DS dał mi dużo więcej zabawy.

Liczyc sie dla mnie beda mozliwosci sieciowe i inowacyjnosc. Naprawde goraco kibicuje Niny i gleboko wierze ze pomysl z Wii wypali.

[ Prosze mi wybaczyc lekka dygresje ; P ]
szczurek
hmm nie wiem o ktory screen Ci chodzi bo go nie widac, ale zapewne chodzi o ten: http://www.consolenetwork.com/public/immag...ngrabbids_1.jpg

Prosiłbym źródło do strony która pisze, że jest do screen z Wii. Bo w końcu gra jest tworzona na: GCN, Xbox, PS2, X360 i PS3 oraz właśnie na Wii. smile.gif

Nigdy fanem Raymana nie byłem, ale miło będzie zobaczyć jakąś platformówkę w "starym stylu", czyli bez dawania bohaterowi spluwy i setek przeciwników....
Henry
http://www.gaming-age.com/news/2006/5/3-17 <--- tutaj
Cybercotlet
Ja bym na grafike nie narzekal ... bo nawet jesli to nie sa fake'i to gra jest pewnie w wczesnym stadium produkcji ... zreszta grafa nie jest miernikiem grywalnosci
Maiden
Tym bardziej w przypadku Wii ; )
Mikes
raczej fake. kompletnie nie-raymanowski styl. (pająki i króliczki, WTF?)
no i grafika gorsza niż w 3, lol
MasterShake
no i nie fake
ale w akcji toto wygląda hmmmm kapitalnie? hyh.gif
chrno-x
Posprawdzałem i na każdej next-genowej konsoli jest taka sam grafa na dzień dzisiejszy króliczki już prezentują się lepiej, no ale Rayman na Wii będzie najbardziej grywalny ze względu na pilota i tłuczenie króliczków to będzie cud miód orzeszki,już się nie moge doczekać klepania i futrzanych tyłków icon_twisted.gif
Mastah27
Zapowiedź:

http://www.gamespot.com/wii/action/rayman4...0&mode=previews

-w grze znajdzie się ponad 70 minigier
jiloo
bylem, widzialem, uwierzylem.
Rayman na Wii bedzie wygladac nieco gorzej niz na next-genach, ale za to nadrobi grywalnoscia dzieki wlasnie Wiilotowi. to ze bedzie wygladac gorzej (co zrozumiale) wcale nie oznacza, ze bedzie brzydki. to co widzialem wygladalo naprawde ladnie. Gra skladac sie ma z 80 (jakos tak slyszalem na pokazie) mini gierek. ale nie beda to minigierki w stylu Wario Ware, ale nieco dluzsze produkcje.
Co widzialem:
- skakanie przez skakanke
- zamykanie drzwi krolikom siedzacym w toitoi'ach
- lanie soku przez szlauf (lewa reka pompuje sok, druga steruje strumieniem)
- FPP w stylu killer7 - poruszamy sie tylko przod i tyl i strzelamy przepychaczkami do zlewow do atakujacych nas zewszad krolikow
- gra rytmiczna w stylu DDR czy Donkey Konga (moze udaloby sie do tego wykorzystac bongosy?)
gra przesycona jest humorem i naprawde mam na nia ochote. jak zobaczylem kroliki w strojach Splinter Cella to zwariowalem biggrin.gif
Maiden
http://www.valhalla.pl/?m=tekst&id=35

PL Zapowiedź
adam-skrzypek
mówiąc szczerze cenię Rayman'a za fabułe i takie tam, a jeśli komuś nie pasuje niech przeczyta artukuł odnośnie Raymana na wii w PSX'ie najnowszym biggrin.gif

odnośnie trailerów tak jak w innych postach juz napisałem www.gametrailers.com i wszystko jasne see ya
mord00k
Moim zdaniem będzie to po prostu taki (bo będzie, co ja gadam) jeden zbiór minigierek służących daniu sobie troszki ( laugh.gif ) luzu.
adam-skrzypek
zgadzam sie z Tobą, bo wsie rayman'y są robione na luzie tongue.gif i niech tak pozostanie
Konar$ky
Witam wszystkich! Jestem Konar$ky, nowy użytkownik!

Wracając do tematu, nowy Rayman z pewnością będzie hitem, Wii zresztą tak samo. Tylko mam pytanie: nie wiecie czy na wszystkie platformy RRR będzie w tej samej formie, czyli mini-gierki?? Jeżeli tak, to nie będzie ona aż tak miodna na innych platformach, a na PC to już będzie totalna porażka (i dobrze im tak tongue.gif ).

kompletnie nie-raymanowski styl. (pająki i króliczki, WTF?)

Jak dla mnie to każda część Raymana miała swój charakterystyczny styl, biorąc pod uwage wrogów. Jedyna co mnie wnerwia to nowe "ciuszki" Raymana. Ale, one pennie będą zmieniane tylko, gdy gracz będzie tego chciał. Z tego co już widziałem, to myśle, że pozostane przy klasycznym wyglądzie.
Figaro
Witaj, generale Konar$ki!

Na reszte platform różnić będzie sie jedno - sterowanie. Zresztą RRR będzie najważniejsze na Wii, ta gra jest przeznaczona na Łii, reszta platform chyba gra wyjdzie pozniej. Ahh przypomnialo mi sie, to przecież ja, Figaro, więc sie pewnie myle, bo ja to ja.
mord00k
Właśnie, Figaro ma absolutną rację. Ta gra jak dla mnie to liczy się tylko na Wii - ze względu na sterowanie a na resztę to są inne gry warte uwagi.
kat_robert
.
hacik
QUOTE(kat_robert @ 12 11 2006, 22:01) *

jak dwie osoby mają się zmieścić przed średniej wielkości odbiornikiem tv tak aby wyma(pipi)ąc przeszczepami nie rozwalić lampy czy nie złamać nosa drugiemu graczowi??

Wydaje mi sie, ze japonscy gracze maja jeszcze mniej miejsca w swoich malutkich mieszkankach niz polscy a nie slyszalem, zeby narzekali smile.gif. Ale wiadomo, ze Polak slynie z wiecznego niezadowolenia i pesymizmu. Mozna spokojnie grac ale trzeba uwazac zeby w ferworze zabawy nie przysolic komus wiilotem w twarz biggrin.gif, co jednak daje jeszcze wiekszy ubaw.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.