Na IGNie pojawił sie niezły zwiastun nowego COD 3. Gra wychodzi już jesienią 2006!!! więc prawdopodobne że będzie to tytuł launch'owy. Czy jest jakas poprawa wzgledem Cod2 w takim krótkm czasie?
Otóż jest... i to spora. Polecam oblukać zwiastun, ale radze dorwać go w lepszej jakości niż ten:
http://media.ps3.ign.com/media/801/801848/vids_1.htmlFanów Calla zapraszamy do nowego grupowca na naszym forum:
http://www.psxextreme.info/index.php?showforum=181
Call of Duty 3 nie wyjdzie na PC, tylko i wyłącznie na next-geny.

Hihihihi....
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=64351
Wiśnia San
6 05 2006, 10:43
już widze jak kilka osób z forum cieszy się słysząc o kolejnym szoterze
wygląda naprawdę (pipi), w koncu czuć że jesteśmy naprawdę bezbronni, czekam na więcej
Mysle ze prędzej czy później CoD3 wyjdzie na pc...
może wyjdzie ale będzie czymś w rodzaju CoD na Ps2 w stosunku do Pc.
Litwin25
30 05 2006, 19:49
Ale ten domek pinknie sie rozpada;p,żeby mozna było tak na całej mapie trzodzic;p
to niby prosto z gry ?
0_0
Gra jest zapowiedziana na jesien wiec sądze ze dostaniemy CoD3 w listopadzie razem z PS3.
nowe informacje o CoD3
http://forums.xbox.com/4887196/ShowPost.aspxPlay as Americans, British, Polish Resistance, and the Canadian army (giggles and food should love that).
^^
Master Pain
22 06 2006, 13:19
^__^ system-seller w Polsce? :>
Litwin25
22 06 2006, 14:54
Dla mnie na bank,bo uwielbiam takie klimaty;pObok PES to druga gra dla jakiej warto miec nowa konsole;p.Ale zaciekawiło mnie pare rzeczy.Fajnie że granaty moją zostawiac leje po wybuchu,dobrze że otoczenie i osłony ulegają zniszczeniu,ale juz np.że tylko ponad 24 osoby na raz na ekranie to troche mało:/Wydawało mi się że na konsolach nowej generacji powinniśmy odczuc ten rozmach dzialań wojennych,no chyba że nie dopisali zera?;p.Tak swoją drogą to chyba na PS2 było więcej postaci na ekranie,tu chyba musi byc błąd?Chociaz z drugiej strony ponad to moze byc 200;p,ale jak by tak było to by się tym chwalili na lewo i prawo;p
McDrive
22 06 2006, 15:23
Fajnie że będzie można grać jako jeden z polskiego ruchu oporu, ale powinni walnąć kampanie z początku wojny kiedy to niemcy atakowali nas, a my sie bronili.
Mastah27
22 06 2006, 19:10
A może chodzi o to, że na ekranie cały czas będzie co najmniej 24 postaci? Bo wojna na next-genach z kilkunastoma hirołsami to nie brzmi dobrze

.
QUOTE(McDrive @ 22 06 2006, 16:23)

kiedy to niemcy atakowali nas, a my sie bronili.
To dawne czasy byli.
Litwin25
22 06 2006, 19:50
I właśnie dlatego że dawne czasy,to trza je przypominac;p.A może że minimalna ilosc osób to 24??Albo jak pisałem (pipi)neli się na zero?;p.Powinni zrobic jakąś bitwe kampanii wrzesniowej,mu się nie tylko broniliśmy.Mniejszymi siłami i słabszym uzbrojeniem daliśmy niemcom w dupsko pod Bzurą;p.Albo bitwa o Hel,fajne walki w lasach mogliby na podstawie tego zrobic;p
Mastah27
22 06 2006, 20:23
Ekhm... nie wyłapałeś mojej małej uszczypliwości w stosunku do wypowiedzi McDrive'a (przenalizuj jeszcze raz poprawność językową zdania "a my się bronili").
Żeby nie było całkiem offtopicznie to nie zdzierżę, powtarzam nie zdzierżę, jeśli Polacy będą rozmawiali po angielsku - takie coś u mnie nie przejdzie, jednak jeśli do tego dojdzie to będzie przynajmniej się z czego pośmiać

.
Litwin25
22 06 2006, 22:22
Może i nie zrozumiałem a to dlatego że nie mysle dzisiaj za dobrze(oblałem znowu prawko:/)i ludzie,szczególnie w wirtualnym świecie mają w poważaniu Polską historie, ja nie chce prawic o poświęceniach,ale materiał na gry jest dobry;p
Litwin25
29 06 2006, 20:47
Ciężko cokolwiek powiedziec na temat tej gry,szkoda że zdjęcia nie są lepszej jakości.
Żeby nie było całkiem offtopicznie to nie zdzierżę, powtarzam nie zdzierżę, jeśli Polacy będą rozmawiali po angielsku - takie coś u mnie nie przejdzie, jednak jeśli do tego dojdzie to będzie przynajmniej się z czego pośmiać laugh.gif.
hmm.. raczej tak nie bedzie, niemcy zawsze w CoD nawijali po niemiecku więc.. a przynajmnej mam taką nadzieję bo tob y było chore Oo'
Litwin25
30 06 2006, 06:58
Ciekaw jestem jak przedstawia Polskie podziemie,bo jak wiadomo była to największa tego typu armia w Europie(chyba też na świecie).Dobrze by było oglądac jakies zasadzki w lasach na patrole niemieckie,albo wykonywanie wyroków na zdrajcach i wyjątkowo upierdliwych szkopach.No i też mam nadzieje że będzie Polski dubbing.
Mastah27
30 06 2006, 10:16
QUOTE(Mikes @ 29 06 2006, 22:01)

Żeby nie było całkiem offtopicznie to nie zdzierżę, powtarzam nie zdzierżę, jeśli Polacy będą rozmawiali po angielsku - takie coś u mnie nie przejdzie, jednak jeśli do tego dojdzie to będzie przynajmniej się z czego pośmiać laugh.gif.
hmm.. raczej tak nie bedzie, niemcy zawsze w CoD nawijali po niemiecku więc.. a przynajmnej mam taką nadzieję bo tob y było chore Oo'
Tylko zauważ, że w obu częściach CoD (a przynajmniej w tych na PC, bo tylko na tej platformie grałem) Niemiaszki byli naszymi wrogami, to i trza było ich dokładnie odwzorować (bo dziwną rzeczą byłoby, gdyby ludki gadające po angielsku strzelały do szkopów również nawijających w tym samym języku). Z kolei wszyscy Rosjanie, którymi graliśmy, jak widać pilnie uczyli się najpopularniejszego języka na świecie i woleli ten język od swojego ojczystego - co jak co ale "fajer, fajer" albo "troł dis grenejd" rozbawiły mnie nieprzeciętnie

. I dlatego właśnie obawiam się, że Polacy, którymi będziemy sterować, zamiast po naszemu będą gadali po angielsku z akcentem. Jak tak będzie to poleci kilka nieprzyjemnych maili do twórców CoD3, oj poleci

.
Ciekaw jestem jak przedstawia Polskie podziemie,bo jak wiadomo była to największa tego typu armia w Europie(chyba też na świecie).Dobrze by było oglądac jakies zasadzki w lasach na patrole niemieckie,albo wykonywanie wyroków na zdrajcach i wyjątkowo upierdliwych szkopach.
Ta i dodatkowo bedzie mini-gra - symulator polskiej szkoly podziemnej...
Litwin25
30 06 2006, 14:06
No co pomarzyc nie wolno

.A tak swoją drogą to tylko takich akcji nasi sie podejmowali,no chyba że będzie coś z Powstania Warszawskiego.
MaxVarEmreis
30 06 2006, 14:48
QUOTE(Litwin25 @ 30 06 2006, 15:06)

,no chyba że będzie coś z Powstania Warszawskiego.
To wtedy bedziemy miec skradanke a nie strzelanine

.
Litwin25
30 06 2006, 20:42
No co ty piszesz;p.Przez pierwsze 2 tygodnie to szkopy spierdzielały przed nami;p
g_w_b_b_a
1 07 2006, 07:56
skoro spolszcono pare gier na PS3 to moze w koncu cos spolszca na PS3 czy 360 i moze bedzie to COD2

jezeli polacy beda gadac po polsku

...
QUOTE(YETI @ 1 07 2006, 08:42)

Ja tam widziałem raczej takie znaczki jak "X" czy "L1" i "R1"

.
To źle widziałeś
Tam jest LT i RT, X jest ale X jest tez na padzie X360
Nic nie źle widziałem tylko dobrze. Sam zobacz. Na padzie od X'a jest taki "X" -

Chyba, ze na początku jest CoD z PS2. Ale patrząc na wodę to z PS2 nie jest to na pewno.
To na 100% jest X by sony

HMM.. potem ejst scena przpecyhanki, tam jest L1, R1 ale sekunde później jest Y

Może im się HUDy pomieszały?
LOL
Ludzie czy wy macie cos z oczami ?
przeciez widac wyraźnie LT i RT
Na 100% jest to wrsja z X360
Jezeli chodzi o grafike, wyglada to troche lepiej niz CoD2

, widac ze poprawili wode i dym.
Modele żołnierzy takze wygladaja lepiej, ale jakos nie powaliło mnie to.
A nie wpadles na to, ze najpierw moze byc kawalek z wersji PS3, a pozniej XO?
Ale to jest zaprezentowana wersja tylko z X360.
A ten X jest X360 a wy wszyscy sie nie znacie ;P
QUOTE(Emet @ 1 07 2006, 18:35)

LOL. Hela dobrze mówi.
Dokładnowościowo.
A spójrzcie jak w pewnym miejscu jakiś żołnierz biegnie po wodzie: żadnych śladów na H2O i bardzo nienaturalnie(jak na łyżwach). A z tego filmika jeżeli dobrze usłyszałem to można sie dowiedzieć że będziemy grali jako... Polski czołgista.
QUOTE(McDrive @ 1 07 2006, 22:08)

A z tego filmika jeżeli dobrze usłyszałem to można sie dowiedzieć że będziemy grali jako... Polski czołgista.
Dobrze usłyszałes i pewnie ten czołgista bedzie niemową (jak kazdy czołgista w serii CoD)
A z tego filmika jeżeli dobrze usłyszałem to można sie dowiedzieć że będziemy grali jako... Polski czołgista.
Właśnie się zastanawiałem czemu nikt o tym nie pisze. C*ujnia na naxa, misję czołgami to zawsze najwieksze g*wno w CoD

hmm.. ale może będzie tak że ten czołgistajak to ywa w tej serii będzie wczestronnie uzdoliony i będą misję normalne, jakieś sabotaze itepe.
P.S i juz widze tych naszych żołnierzy z własnymi osobowościami(takie coś jest zapowiadane d bodaj pierwszego MoH) w Polsce to będzie Johny Kowalsky z polskim akcentem mówiacyu po angielsku -_-'
Litwin25
2 07 2006, 08:44
Wkurza mnie ich ignorancja w tworzeniu polskich żołnierzy:/
screeny min. z wersji na PS3 i X360.
http://www.playsyde.com/news_3159_en.html"The Xbox 360 and PS3 versions of Call of Duty 3 will look about the same, although the PS3 game will have more light sources and other touches"
EGM
Graficznie...nic specialnego.
Graficznie nowy standard stawia BiA , a ta cześc niewyglada za wiele lepiej od 2-ki.
Wygląda nieznacznie lepiej. Ot taki lifting. Całkeim ciekawa trawka. Na pewno lepsza niż w BiA (tu jest znacznie wiecej pojedyńczych źdźbeł).
Litwin25
11 07 2006, 21:15
Taka grafa mi styka,byleby czuc tą rozpierduche wojenna;p.Dziury po kulach,nieznikające zwłoki i leje po bombach;p
One of the first officially announced PS3 launch titles could turn out to be the most important.
Hot on the heels of this morning's Call of Duty 3 first look, we're pleased to confirm that Call of Duty 3 has now been confirmed as a PS3 launch title, cementing the game's release date for November 17 2006.
Amongst a sea of not so impressive titles already announced for launch or just after by Sony, CoD3 is set to be the deal-breaker for most, with its jaw-dropping visuals and all-conquering immersion. Compare this to some of the more lacklustre attempts, such as Warhawk, F1, and the pretty, but flawed Heavenly Sword and you begin to see just how important this title is for the PlayStation 3.
While it's sure to sell a considerable numbers on launch of the PS3, it's certain to sell more on the Xbox 360 - with an installed base of almost five million approaching fast, leading on this platform is a certainty.
To delight your taste for carnage and all things war, we've gathered our thoughts together for a first look on the Xbox 360 version today, although we're told that there should be nothing between that and the PS3 version in terms of graphics or indeed gameplay.
na gametrailers są nowe filmiki, o ile taka ajzda czołgiem jest średnia(chociaz grafika anwet nawet) to juz siłownaie sie z typem mnie zmiotło. Widać na jego twarzy, złośc, potem brak sił i przerazenie. Wow!
Ryo-San
12 07 2006, 00:39
no i kolejna seria staje w miejscu - kolejny mission pack - no to juz mamy obraz tego jak bedzie wygladala kazda kolejna czesc serii w tej generacji- odpowiedz moze byc krotka - tak samo : o
Litwin25
12 07 2006, 21:04
Większosc pomysłów już wyczerpali,teraz tylko beda sie skupiac na detalach.
Butcher
13 07 2006, 09:01
Ciekawe, że Sony zapewniło sobie launch title z tej samej serii, która sprzedawała na starcie X360...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.