Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: perelki
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
Shadow864
Hello
Sluchajcie , ostatnio naszla mnie wielkia ochota zdobycia starych dobrych RPGow na PSX. Udalo mi sie juz z Grandie smile.gif ale mam pytanie odnosnie dwoch gier: Czy Saga Frontier 2 i Chrono cross zostalo wydane w PAL ? Jesli tak i moze przypadkiem ktos z was je ma i chce sie ich pozbyc? Poszukuje jeszcze Suikoden 1 i Star Ocean Co ciekawe ostatnio widzialem Star ocean pal za 100$ Poprostu szok. Tyle nie zamierzam placic chocby nie wiem jak wspaniala gra to byla smile.gif
Pozdrawiam
Dark Serge
SF II chyba wyszła, a CC nie wyszedł niestety.
Moralio
Podobnie jak FFT jeśli to też Cie interesuje.
Shadow864
Ale mialem ubaw. W piatek zamowilem Suikodena II a w sobote kupuje nowego PSXa i czytam ze tej gry nie da sie dostac a jezeli juz to 200$ na ebayu . Coz ja zplacilem troche miej. Naspteonymrazem Zax jesli cs takiego bedziesz pisal , zaboacz sobie na pchlim targu kto co sprzedaje wink.gif NAdal poszukuje Star OCean 2 i Suikodean 1. Ktos widzial , ktos slyszal ?
_tifa
Ja mam Suikodena 1, ale wstyd się przyznać.. spiracony. Może jednak uratuje mnie od winy to, iż to nie ja dopuściłam się tego haniebnego czynu wink.gif. Oryginał gdzieś był, ale się zmył :|.
Dark Serge
No i ? co z tego ? nie dość, że temat odkopany sprzed ponad roku, to jeszcze odkopany spam-notką...
yaczes
CYTAT(Shadow864 @ 25 05 2006, 13:16) *
Ale mialem ubaw. W piatek zamowilem Suikodena II a w sobote kupuje nowego PSXa i czytam ze tej gry nie da sie dostac a jezeli juz to 200$ na ebayu . Coz ja zplacilem troche miej. Naspteonymrazem Zax jesli cs takiego bedziesz pisal , zaboacz sobie na pchlim targu kto co sprzedaje wink.gif NAdal poszukuje Star OCean 2 i Suikodean 1. Ktos widzial , ktos slyszal ?

200$?:| Zaluje, ze sprzedalem za jedyne 250 zeta w takim razie:(
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.