Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mercenaries 2: World in Flames
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4
YETI
Gra prawdopodobnie ukaze sie tylko na PS3!
http://ps3.ign.com/articles/705/705305p1.html
min. screeny

When asked about what it was like to program the PS3, Brown had praise for the system, saying, "It's awesome. The PS3 is an amazing machine. We have two more hardware revisions, both of which give us significant performance upgrades, so this is not the final graphics hardware by any stretch of the imagination. The hardware is going to get a little more powerful, and we're also really finding ways to tap into the depth of it. It's a pretty inspiring machine. It's hard to work with -- it's a challenging machine to get the power out of, but it's in there, that's for sure."
kermit
Screeny sa jakby z 1 czesci confused.gif Albo to ma tak wygladac :F
YETI
Masz racje screeny nie powalaja, ale przed tytułem jeszcze dłuuuuga droga.
Oby gra tak zarzadziła jak pierwsza czesc (ja chce next-genowy nalot dywanowy ;P)
Dzujo
tutaj praktycznie mamy pewniaka - wystarczy zrobić to samo co na ps2 (tylko z bardziej rozbudowanym scenariuszem) i mamy mistrzostwo oraz graficzny popis słowa "demolka".
Mikes
wygląda jak z PS2.. żeby chociaż gameplay dawał radę..
Wiśnia San
W drugiej części powinni popracować nad sterowaniem pojazdów bo w jedynce było mizerne. No i podstawa tryb na 4P, ewentualnie na 2P w jedynce zabrakło tego a szkoda.
Memory
YETI
Memory fajna żaba smile.gif

http://www.totalvideogames.com/news/Pandem...9948_5349_0.htm
Unveiling Mercenaries 2: World in Flames at E3, Pandemic today confirmed the title as a Playstation3 exclusive, which takes advantage of all what the next-generation hardware has to offer.

trzy nowe screeny
http://show.simpload.com/image.php?sheight...c.jpg&server=s2
Litwin25
Nie przesadzajcie nie jest to graficzny potwór,ale nie wygląda jak na PS2;p
MasterShake
imo wygląda miło fajnie i przyjemnie. Niech tylko utrzymają poziomm gameplayu z jedynki i będzie świetna gra hyh.gif
YETI
Filmik z gameplayu!
http://mercs2.com/vehicles.php
kliknąc na SEE IT IN ACTION
Hela
Swietnie prezentuje sie destrukcja tych domkow na filmiku z Phoenix'em.
A patrzac na jazde Scorpion'em i Guerilla Jeep'em smiem stwierdzic, ze ruszaja sie fajniej niz autka z motorstorm ;p
Wiśnia San
Nieźle to wyglada, tylko zastanawia mnie jak będą prezentować się zniszczenia samochodów ? Phoenix podczas przedzierania się przez domki oberwał kilka razy blachą po grzbiecie i nie doznał najmniejszego uszkodzenia. Nawet tylna szyba nie pękła gdy kawałek blachy utkwił w dachu na chwile, a po tem zniknął dry.gif
Diabeu
QUOTE(YETI @ 10 05 2006, 13:11) *

Masz racje screeny nie powalaja, ale przed tytułem jeszcze dłuuuuga droga.
Oby gra tak zarzadziła jak pierwsza czesc (ja chce next-genowy nalot dywanowy ;P)

uh oh Yeti, jakiś ty delikatny

przecież idelanie pasuje tu słowo ŻENADA, lol
YETI
Pierwsze screeny tak, co innego juz te drugie lub filmik z gameplayu.
Diabeu
tyle że nadal poziom next-genowości (lubisz to słowo) wynosi ZERO hyh.gif
YETI
QUOTE(_Diabeu_ @ 30 05 2006, 15:52) *

tyle że nadal poziom next-genowości (lubisz to słowo) wynosi ZERO hyh.gif

Az tak żle nie jest, imo poziom next-genowosci wynosi jakies 35% smile.gif
kermit
Była gdzieś mowa o wersji na 360 LUB o tym że to ma być exclusive na PS3? wink.gif rolleyes.gif
Butcher
Tak, na samym początku wątku.
YETI
QUOTE(kermit @ 31 05 2006, 11:26) *

Była gdzieś mowa o wersji na 360 LUB o tym że to ma być exclusive na PS3? wink.gif rolleyes.gif

Unveiling Mercenaries 2: World in Flames at E3, Pandemic today confirmed the title as a Playstation3 exclusive, which takes advantage of all what the next-generation hardware has to offer.

wystarczy przejrzec temat dry.gif
Wiśnia San
jakoś nie cieszą oka ale za to widać że w M2 bedzie można pływać, w jedynce niestety zabrakło tego.
Diabeu
QUOTE(Butcher @ 31 05 2006, 11:45) *

Tak, na samym początku wątku.

a na koniec informacji prasowej masz "next-gen consoles", do tego sajty ixowe zaczęły publikować skriny itp. - wiedzą coś czego wy nie wiecie?

ja tam nie obrażę się jak na xO też to wyjdzie

jedynka to jedna z najlepszych gier tpp a jakie grałem
YETI
QUOTE(_Diabeu_ @ 5 06 2006, 11:12) *

do tego sajty ixowe zaczęły publikować skriny itp. - wiedzą coś czego wy nie wiecie?

sytuacja jest troche nie jasna, na kilku stronach mozna przeczytac cos takiego...
"but a 360 version seems to be possible too."

z tym ze jakis tydzien temu na necie pojawiła sie taka informacja
http://www.totalvideogames.com/news/Pandem...9948_5349_0.htm
Diabeu
bo jest pisana tylko na ps3, na tą chwilę

wiesz jak to jest, jednego dnia mówią tak a drugiego owak - wątpię by odpuścili sobie taki dopływ gotówki

zrobią czasowy exclusive, tak mi się przynajmniej wydaje ;]
Memory
Questions and Answers
http://www.mercs2.com/forum/showthread.php?t=414

Mercenaries2 uses like 30% of the power of the ps3.
kermit
No to mają twórcy małe ambicje...
Mają do dyspozycji 100% ale żeby się nie wychylać biorą tylko 30%, po co świetne tekstury czy duża ilość poligonów, detali.
Lenistwo czy o co im chodzi?
Wiśnia San
zapewne chodzi o kesz i nie mają jeszcze "opanowej" PS3
Butcher
QUOTE(_Diabeu_ @ 5 06 2006, 11:12) *

ja tam nie obrażę się jak na xO też to wyjdzie

Ja też się nie obrażę, ale aktualny status jest jasny - PS3 exclusive. A co przyniesie przyszłość tego nie wie nawet Pandemic... no, może jedynie Bill Gates wie - kwestia wielkości przelewu tongue.gif
QUOTE(kermit @ 8 06 2006, 12:27) *

No to mają twórcy małe ambicje...
Mają do dyspozycji 100% ale żeby się nie wychylać biorą tylko 30%, po co świetne tekstury czy duża ilość poligonów, detali.
Lenistwo czy o co im chodzi?

A Ty tak na serio? Bo w takim razie to jakiś mega-LOL...
A co to - samochód ? Wsiadasz, przekręcasz kluczyk i walisz ile fabryka dała?
kermit
W sumie racja...
Ale gra mogłaby być ładniejsza, bo to co jest teraz nie odbiega zbytnio od jedynki, może oprócz ładnej fizyki icon_twisted.gif
Wiśnia San
QUOTE(kermit @ 8 06 2006, 13:39) *

.......
A oni się jeszcze chwalą że wykorzystują 30% mocy PS3,
.......

Zapewne teraz wykorzystują te 30% wraz z premierą te % podskoczą o kilkadziesiat oczek. Ja jestem dobrej myśli pierwsza cześć była fajna, może troche nudna przy końcu.

BTW będzie tryb multi
kermit
Pierwsza część też mnie bardzo zaskoczyła (pozytywnie)
Bardzo dobra gra.
Tylko żeby druga część wyszła po jakimś czasie także na 360 wink.gif
YETI
QUOTE(kermit @ 8 06 2006, 13:39) *

W sumie racja...
Ale gra mogłaby być ładniejsza, bo to co jest teraz nie odbiega zbytnio od jedynki, może oprócz ładnej fizyki icon_twisted.gif

Tylko ze ta gra nie ma premiery jutro tylko gdzies w 2007
-_-'
Maiden
YOGI cemu się tak oburzasz? Ja byłem przeświadczony że gra wykorzystuje moc tkwiąca w PS3 smile.gif

WIŚNIA: Musi być hyh.gif
YETI
QUOTE(Maiden @ 11 06 2006, 17:25) *

YOGI cemu się tak oburzasz?

kto tu sie oburza ?
Ja byłem przeświadczony że gra wykorzystuje moc tkwiąca w PS3 smile.gif

to byłeś w błedzie, z reszta nie pierwszy raz

WIŚNIA: Musi być hyh.gif

...i juz

neko.gif
Maiden
kto tu sie oburza ?

Nie ja smile.gif Chyba raczej ty serwując nam coraz to nowsze partie takowych minek "-__-" smile.gif

to byłeś w błedzie, z reszta nie pierwszy raz

Po pierwsze szydziłem. Twoje histeryczne zachowanie, i błyskawiczna odpowiedź świadczą iż IMHO mimo wszystko sie oburzasz.

A że nieraz się myliłem? Przytoczysz przykłady smile.gif? No ale fakt nieraz się myliłem i mylić będe. No ale chyba jak każdy smile.gif Oprócz ciebie smile.gif Ty jesteś przecierz taki obiektywny robaczku ;*

Koniec tego spamu. Jak chcesz dorzucić 3 grosze to poproś Solida byśmy rozpatrzyli twą kandytarure do żółwików lub zapraszam na PW hyh.gif

...i juz neko.gif

Chyba się zgodzisz iż w takiej produkcji multiplayer być musi. Inaczej. Zdajesz sobie sprawe że będzie. W takim typie gier, jeśli tylko Sony chce nawiązać walke z MS w kwesti rozgrywki sieciowej to multiplayer musi się pojawiać. Po prostu musi.
YETI
QUOTE(Maiden @ 11 06 2006, 17:49) *

kto tu sie oburza ?

Nie ja smile.gif Chyba raczej ty serwując nam coraz to nowsze partie takowych minek "-__-" smile.gif

-_-'.....sorry ale moim zdaniem taka minka nie ma nic wspolnego z oburzaniem sie (wow swietna rozmowa, co przedstawa ta minka....lol wink.gif )

Po pierwsze szydziłem. Twoje histeryczne zachowanie, i błyskawiczna odpowiedź świadczą iż IMHO mimo wszystko sie oburzasz.

wiem ze szydziłes, tylko nie wiem czemu w taki sposob reaguje na twoje posty ;P

A że nieraz się myliłem? Przytoczysz przykłady smile.gif? No ale fakt nieraz się myliłem i mylić będe. No ale chyba jak każdy smile.gif Oprócz ciebie smile.gif Ty jesteś przecierz taki obiektywny robaczku ;*

Widzisz Maidenku teraz sie nie pomyliłes
wink.gif

Chyba się zgodzisz iż w takiej produkcji multiplayer być musi. Inaczej. Zdajesz sobie sprawe że będzie. W takim typie gier, jeśli tylko Sony chce nawiązać walke z MS w kwesti rozgrywki sieciowej to multiplayer musi się pojawiać. Po prostu musi.

no jasne ze musi, ja nie widze zadnej przeszkody
Trzcina
Zamiast wchodzic sobie tak gleboko do tylka ze mozecie ciagnac za jezyk wroccie do tematu :>
Henry
Developerzy wyjasnili o co chodzi z tymi 30%.

Chodzi o potencjal, czyli ze moga jeszcze znacznie dopiescic kod gry tak, zeby wycisnal z PS3 znacznie wiecej niz robi to teraz.

Wkoncu to nowy system, wiec nie ma sie czemu dziwic.

Ja mam tylko nadzieje, ze ten gosc nie bedzie jedynym bohaterem gry, bo wyglada oblednie (w negatywnym tego slowa znaczeniu) .
Dante
Ni bohaterów pewnie będzie więcej. Przydałoby się kreowanie własnego bo tego mi troche w 1 brakowało.
Agent_Man
Mogli by też dorzucić możliwość kupowania sobie dodatkowych strojów/odblokowywania nowych broni/jakichś innych pierdół. W "Jedynce" po jakimś czasie nie miałem na co kasy wydawać już... Szkoda,że w realu to mi się jeszcze nie zdarzyło;)
Memory
Cztery trailery - Web Blog:

http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2799
Memory
Interviews Pandemic Studios

http://www.ps3land.com/article-569.php
YETI
Wywiad z twórcami MERCENARIES2
http://ps3.qj.net/QJ-Interview-Mercenaries...pg/49/aid/73531

QJ: Is Mercenaries 2 still a PS3 only title?

Brown: We have announced Mercenaries 2 as a PS3 only title at this time.

Na IGN mozemy wyczytac ze gierka wystartuje w marcu biggrin.gif
McDrive
Jakby to dobrze powiedzieć: "Oni to wiedzą Kocie."
YETI
Nowe screeny
http://www.1up.com/do/media?cId=3150234&mt=0
YETI
nowe swieze screeny
http://www.1up.com/do/media?cId=3150234&sec=IMAGES

PS. Gra prawdopodobnie zostanie takze wydana na X360.
signap
to dobrze ze i na 360 :>

screeny sa troche slabej jakosci confused.gif
Pyton
jesli chodzi o mnie to niemusi na x360 bo zadowole sie wersja na ps3 giera wyglada coraz smakowiciej tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.