QUOTE(Ryo-San @ 2 02 2007, 14:05)

nie pisze tylko jest napisane....
Wybacz ale jestem na studiach technicznych i takie błędy mogą mi sie zdarzyć. W sumie to od tego jesteś Ryo żeby je poporawiać jak coś nie gra. Dzięki wielkie więc za uświadomienie mnie o popełnionym błędzie.
QUOTE(Ryo-San @ 2 02 2007, 14:05)

po drugie ten tytul nie byl multiplatformerem, bo Pandemic od poczatku mowilo ze gra jest pisana na PS3. Jednak nie wykluczali innych wersji. Tak wiec gra od poczatku byla exslusivem. O ile wtedy mozna bylo spekulowac nad innymi wersjami tak po aktualnym wydawcy tej gry mozna byc niemal pewnym konwersji na wszystko co aktualnie sie liczy, a i wersja na PSP tez by mnie zdziwila.
Kazdy wie jaka polityke ma E.A - ta firma nie wydaje wogole exslusivow.
A jakby dalo sie im sypnac hajs za wylacznosc to Burnout, Medal of Honor, Fight Night czy dziesiatki innnych gier z ich stajni bylyby only for.
No na poczatku owszem był zapowiedziany jako exlusive ale potem pojawiło się info o wydaniu Mercenaries na oba next-geny. Być może masz racje z tym EA, jednak mnie nadal dziwi że mimo tak komercyjnego wydawcy ogłoszono ten tytuł exlusiv'em. Faktycznie to się nieco kłóci ze sobą, chociaż z drugiej strony nie przypominam sobie żeby wcześniej jakąś gre wydawaną przez EA ktoś zapowiadał jak exlusiv'e (mam na myśli pełny a nie czasowy).