Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Army of Two
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3
the_m
Nowy... calkiem fajny filmik z gameplay
http://www.gametrailers.com/player/24546.html

Dziwna jest tylko ta transparentnosc bohatera i sama koncowka ze zmartwychwstaniem smile.gif
Poza tym wyglada porzadnie i moze to byc kawalek niezlej gierki smile.gif
saper39
Jak dla mnie świetna pozycja.Od razu widać,że multi wymiecie.Samo cooperativ jest dla mnie także bardzo dobrze wymyślone a grafa na pewno nie zawiedzie.W końcu to EA.
OlooS
mam pytanko czy wiadomo juz cos na temat czy bedzie mozna grac na split-screenie ?? na jednym tv...?
Emiel
Wydaje mi się, że nieporozumieniem byłoby gdyby nie można było tak grać, bo ta gra w sumie wokół tego się kręci smile.gif.
OlooS
no wiesz wszystko moze sie zdazyc....a o wiele fajniej bylo by grac na splicie z kumplem niz jakims anglikiem..no jak dla mnie przynajmniej...po warhawku zostanie mi headset wiec mysle ze bedziemy sie tu umawiac na gry online biggrin.gif w co-pa
atom3k
CYTAT(OlooS @ 6 09 2007, 21:58) *
mam pytanko czy wiadomo juz cos na temat czy bedzie mozna grac na split-screenie ?? na jednym tv...?

nie ma bata, musi tak być
widać po Gears of War i po R:FoE, że taki split screen się bardzo sprawdza w coopie

:]
the_m
Jest "nowy" trailer na GameTrailers
Raczej jest to mix gameplayu z podkladem muzycznym. Wlasciwie nic nowego wink.gif
Mastah27
Screeny:

http://www.gamersyde.com/news_4950_en.html
Yano
http://www.gametrailers.com/player/25044.html

fajny trailer biggrin.gif

chociaz skóra mogła by sie mniej świecic ;p

nie zauwazylem wczesniej takiej roznicy wzrostu i postury na gameplayach ;p moze bedziemy kierowac roznymi gostkami ;p
Sanryu
Widzieliscie roznice cenowa miedzy wersjami X'a i Ps?! Moim zdaniem ostre przegiecie(pewnie EA chce wiecej zarobic dry.gif )
Musiolik
Army of Two delayed
http://n4g.com/News-76562.aspx
YETI
CYTAT(Musiolik @ 22 10 2007, 23:04) *

Początek 2008 a w PSXE juz recenzja.
laugh.gif
the_m
...wiosna bedzie nastepna recka wink.gif jakis problem?tongue.gif
Gra pewnie zyska do tego czasu smile.gif
pack
Army of Two nie tak imponująca

http://gry.onet.pl/1654531,,Army_of_Two_ni...,wiadomosc.html
boski_karol
Kurczaki. Mam nadzieje, że poprawią i gra nie będzie jakąś padaką bo miałem chęć sobie ją sprawić... Nic to. Co będzie to będzie, nie ta to inna wink.gif
elvis004
Nie twierdze, że Army Of Two będzie warte wydania 200-250 PLN ale jak macie zamiar traktować poważnie "profesjonalny" laugh.gif "serwis" laugh.gif gry.onet.pl to "gratuluje" ....
boski_karol
Ja o tym czytałem gdzieś wcześniej już na bardziej 'profesjonalnym' serwisie. Ja też nie twierdzę, że gra będzie warta kupienia zaraz po premierze, co nie zmienia faktu że jest dla mnie interesującą pozycją.
xylaz
Z tego artykułu link wynika że Army of Two zostało poprawione.
Data wydania w USA 4.03, w Europie 7.03, Ocena na IGN 7.9
Neo3016
No i juz za niedlugo gra wychodzi....za dwa dni jak sie nie myle.Podejrzewam ze gra bedzie bardzo ciekawa...tym bardziej ze mozna grac na dwoch co oznacza ze bedzie mozna pograc z qmplem...uwielbiam takie gry na dwoch biggrin.gif
YETI
Jutro premiera
http://www.ps3site.pl/next-genowa-contra

Ale z tego co wiem gre można juz dostać w pewnych sklepach.
Mr. Karma Clown
W Saturnie w Gdańsku już jest (także na X360) wink.gif
Amer
w AoT gram od wczoraj i... nie podoba mi się niestety. Genialny pomysł, kiepska realizacja. Nagrzany byłem na ten tytuł dość mocno (design bohaterów to dla mnie mistrzostwo), ale produkt finalny skutecznie mnie z tego wyleczył.

Zero dynamiki i mocno umowne działania taktyczne (spokojnie da się lecieć przed siebie i likwidować cele "na jana"). Dzięki zabawie w co-opie gra naturalnie zyskuje nieco na wartości, ale nie jest to przecież niczym odkrywczym. Grafika średnia.

da$io
Szkoda ale dzięki temu zaoszczędzę 200zł i być może przeznaczę je na Vikinga, o ile będzie warto happy.gif
Amer
bez przesady - poczytaj info z działu X360. Tam gra raczej się podoba.

Idea jest fantastyczna, naprawdę. Gracz + brat/znajomy/żona/mama/ktokolwiek w zaciętej walce - ramię w ramię. No i ta niszczycielska siła ognia smile.gif

nie wiem - po prostu zawiodłem się na tym tyt. bo oprawa naprawdę nie jest dobra (szczerze), a w dodatku pełno tu wnerwiających uproszczeń i niedoróbek (takze i w sferze sterowania).

Nie oczekiwałem wyłącznie taktyki (vide GRAW), a jedynie bardzo mocno zaakcentowanej konieczności kooperacji z towarzyszem w dobrym wykonaniu (cóż, wizulania nigdy nie były mi obojętne). Co-op wypada zacnie (o czym już wspominałem) ale prawie cała techniczna strona gry zwyczajnie nie jest w stanie mi się podobać.

Sytuacja analogiczna jak z Kane and Lynch czyli wielkie halo o nic i gra na kilka dni.

ale... (tak, istniaje 1 ale) - w chwili obecnej i tak nie do końca warto mnie słuchać: multi nie odpalałem. Dziś siąde na dłużej - i oby się pozmieniało (choć w temacie oprawy to już niemożliwe raczej).
Dr.Czekolada
Hm a więc oznacza to że gra jest z półki ocenowej : 7-8. Obiektywnie patrząc, np na Kane i Lynch-a, ten tytuł też Bóg wie czym jest, ale pełna wersja mimo wszystko naprawdę wciągała, chociażby fabułą. Nie wiem ja chętnie pogram w AOT happy.gif.
Kukles
Co jest w tej grze z online? Z nikim mnie nie chce polaczyc nikt sie nie dolacza do mnie. Nawet znajomi graja bo widze a nie mam ich na friend liscie w grze
Sanryu
Moja kopia dopiero do mnie przyjdzie, ale mam nadzieje, ze gra na dwoch daje kupe zabawy jak np. Gearsy na dwoch happy.gif
Kukles
Narazie to gra na 2 nie dziala i nie tylko mnie.
OlooS
moj egzemplarz juz jedzie mam nadzieje ze rozwiaza problemy bo chce z kumplami online pograc no chyba ze nie wszyscy maja problemy
fredybizkit
http://www.gametrailers.com/player/31547.html
OlooS
jest cos takiego jak dobor/upgrady broni/pancerza przed misjami w singlu,co-pie multi lub ogolnie multi 2v2?
Ural
Jest jak najbardziej. Uzupełniająca recka w nadchodzącym numerze PE.
Sanryu
CYTAT(Ural @ 7 03 2008, 01:33) *
Jest jak najbardziej. Uzupełniająca recka w nadchodzącym numerze PE.

Tak jak napisales juz wczesniej, gra jest pelna uproszczen i ma sie ten "feeling", ze to gra od EA. Duza zaleta i jednoczesnie wada gry jes Aggro (tzw.skupianie na siebie ognia). Smiesznie to wyglada gdy partner jest pod ostrzalem, a ty robisz "koleczko" niespecjalnie przy tym sie kryjac bo po co jezeli oni w tym momencie cie nie widza laugh.gif (nie chca widziec?) Znacznie bardziej podobalo mi sie "chowanie" w UDF i w GoW. Tutaj takies jakies nijakies wink.gif (marnie imitujace). Do plusow napewno moge zaliczyc design bohaterow, a i podoba mi sie humor naszych twardzieli wink.gif
Ogolnie to rad jestem, ze EA zrobili cos "innego" niz fify, nba'je itp.

ps. Mam nadzieje, ze w Dead Space unikna tych uproszczen i nie bedzie to gra "tylko" na 7 bo za taka uwazam AoT.
OlooS
szkoda ze nie da sie grac online LAAAAAAAAGI i ciezkosci z polaczeniem
fredybizkit
no to warto w to inwestowac bo bym z bratem chętnie razem w to popykał??
OlooS
Do singla w co-pie lub samemu TAK dla online NIE..Online jest przekozacki i bardzo mi sie podoba tylko nie moge sie doczekac patcha gdy juz wyjdzie to smialo polecam bo nawet bez patcha sie jakos gra ;p choc wyszukuje gre 30min i w 70% sa lagi jak cholera
Ptasio
gra jest fajna, dzisiaj wieczorem spróbuje się online połączyć może mi się uda
Łebi
O ile pamiętam gra miała wyjść wcześniej ale przełożyli premierę na marzec. Ciekaw jestem co przez ten czas poprawili bo jak już wiemy multi na pewno nie tkneli. Człowiek wydaje ciężko zarobione pieniądze na gre i dostaje produkt niepełnowartościowy !!! Szlag mnie (i nie tylko) trafia jak widze kolejne gry które potrzebują patcha. Nie to, że neguję istnienie patch
y i ten tryb "naprawiania" produkcji (ehh takie czasy) ale kurna mać pecetowcy dostają te patche raz 
dwa, a my musimy czekać niewiadomo ile i nie mamy nawet pewności czy patch pomoż
e czy nie. 
Czekałem na tą grę ale jeszcze poczekam, nie wydam kasy na pól gry (multi w taki
ch pozycjach to lwia część zabawy)
OlooS
ja odkladam army of two na półkę i czekam az wydadza patcha bo mam chec na multi
da$io
Witam Panowie! Przyznam szczerze że gra mi się spodobała ale rozumiem fale krytyki bo mogła rozczarować jak np.: Assassins Creed mnie rozczarował! Partner w singlu do ostatniej misji radzi sobie sam znakomicie, jak będziesz wydawał sensowne rozkazy na pewno się nie zatnie happy.gif Grafika to nie ósmy cud świata ale taki Conflict zjada na śniadanie! Nie no mi sie podoba, polecam sprawdzić!
Online to kaszana niestety! Slow motion i cud jak da rade z kimś połączyć! Ogólnie mocne 8!
Wonskixxl
Mnie gra mocno rozczarowała:
1. Za krótka
2. Za prosta
3. Połączenie online !!!!

Mam pytanko dlaczego jednym (mniejsza część użytkowników) działa tryb VS a innym tak jak mi nie????
Kiedy zaczną wychodzić dopracowane tytuły. Zresztą EA zawsze wypuszczała szajs by po 6m w patchu nr xx naprawić błędy: mówię tu np o PC'towej serii Battlefield od 1942 do 2142 włącznie.
Ptasio
Ja szarpię z braciakiem i sporo frajdy jest jak sie gra razem

Gra powinna był przynajmniej o 2 misje dłuższa sad.gif
theGrimReaper669
ok to ja mam pytanie,wystarcza mi 4g zeby ukonczyc gre z kumplem?
mrynk
Ja tez w koncu dopadlem ta gre i musze stwierdzic ze jestem bardzo pozytywnie zaskoczony.
Rodzaj rozgrywki moze sie podobac lub nie - kwestia gustu.
Ale technicznie bardzo dobrze - spoko tekstury, oswietlenie i przede wszystkim trzyma rowne 30 fps bez dropow.
Spodziewalem sie kaszanki, bo to od EA biggrin.gif
Czyzby swietelko w tunelu, czyli koniec ze spadkami animacji w grach ? Let's hope so......

GRAW2 moze sie schowac ze wstydu ze swoim framerate'em tongue.gif
theGrimReaper669
Juz gram,niedlugo koncze.Zachwycony nie jestem ale gra sie przyjemnie na splicie chair.gif .
Heviro (Fanboy BDG)
Army to naprawdę przyjemna gra w singlu gra się przyjemnie czuć ten power postaci (szczególnie jak podbiegnie się do biednego przeciwnika powalając go z łokcia czy z "dynki") misje rozbudowane chodź później wkrada się schemat typu (przebij się przez gości ->ubij uber gościa ->Ubij bosa ). I w sklepie jest sporo broni do kupienia i osprzętu ale brakuje więcej wersji "odpicowania broni " i głupim patentem jest to żeby kupić najlepszą część trzeba wcześniej wykupić "słabsze" odpowiedniki. Kupowanie armora mija się z celem ponieważ później i tak później dostajemy "mocniejszą" wersje. świetnie jest AI towarzysza które bezbłędnie odnajduje się na polu bitwy oczywiście czasami zdarzy mu się odwalić jakąś głupotę ale współpraca z nim nie nastręcza jakiś większych problemów. Przeciwnicy też nie są idiotami i flankują ,wycofują się a na "profesionalu " potrafią zmusić do przemyślenia strategi . Cieszą takie smaczki jak "szturchańce" jakie możemy sprzedać kumplowi mała rzecz a cieszy .Tak samo zresztą jak wspólne snajpienie czy "Back to Back" naprawdę czuć ten najemniczy feeling . To co Do końca nie za grało to nap ewno grafika taka sterylna i chodź ma swoje momenty np>: "ucieczka z lotniskowca" nie zabija . Brakuje mi też zniszczalności terenu podobnego do Stronghold , wtedy rozgrywka nabrałaby jeszcze więcej rumieńców.Boli też nie dopracowane multi gry są wyszukiwane dość długo a i rozłączenia i lagi są zmorą dość częstą .Co-op przez sieć to śmiech na sali jeżeli nie umówisz się z kumplem na rundkę Co-opa to możesz czekać i rok zanim ktoś dołączy powinnien być tu system ,że gracz może dołączyć w każdej chwili do rozgrywki . Cóż gra świetna w co-opie i niezła w singlu fabuła to porządne kino akcji tylko szkoda że takie krótkie ,
theGrimReaper669
moja ocena to 7,5 ,gdyby nie gra na splicie to byloby 6

plusy:
frajda na 2p,upgradowanie broni
minusy:
liniowosc,krotka..
xenionq
Czym się rożni wersja z Hong Kongu od zwyklej PAL? Są jakieś ograniczenia?
boski_karol
Mam pytanie. Od jakiegoś czasu na x0 jest demko AoT, ktoś coś wie o takowym na PS3? Jest w ogóle planowane?
da$io
Nie jest planowane i raczej nie będzie! Tylko na marketplace! Sorry!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.