Musiolik
18 02 2008, 16:21
CYTAT
"Sorry guys but Haze is NOT Duke Nukem Forever
Normally we have to be a bit careful about what we say on forums in case it incurs the wrath of Neko or Dr. Doak for giving too much info away, but this time I'm very safe in saying that Haze is coming.
While we can't explicitly say what improvements we've made (I'd love to tell you all the cool stuff we've been putting in!...but I also love my job too lol) I can guarantee you that the extra bit of time has made a big difference for the better.
We understand the frustration caused by shifting things around a bit, but we just want to make sure things are right for the people who'll be playing Haze *very* soon
Since we're far more forthcoming with info to our fans here at FRD than other games companies, maybe once Haze is sat toasting away in your PS3's we'll be able to do some post mortem video's/articles for you lot, and explain what's gone in and what improved with the bit of extra time we had
I'll see what I can do...well, unless you're a Promise Hand Rebel, in which case you'll get the business end of an assault rifle from me!"
Also along with this brief update Ubisoft changed the release date from May to March. After hearing this news I'm feeling a little... Haze-y....
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/7...44/m/9341061436http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/7...44/m/1481040926
Kurka, kocham swoj akonsole za to ze moge przy niej siasc i napawac sie np warhawkiem , przechodzic poraz kolejny incharted czy tez meczyc virtua tennis ale zaczyna mnei denerwowac na przykladzie Haz'a te cale przesuwanie... niech ten Haze wkoncu wyjdzie killzone 2 zkreci sie w moim chlebaczku. Naszczescei gta4 wydaje sie byc pewne na kweicien. Ale czy ktos ma jakies nowe info o Haze oprocz tego mydlenia oczu ( informacja wyzej) . czy ktos zna jakas date ktora daje nadzieje na ten tytul.??
Musiolik
26 02 2008, 21:18
Don_Pedro
13 03 2008, 21:08
http://giery.eu/Galeria/catid,281/nowe screeny, niestety marnej jakosci, ale zawsze cos
Ja ciagle licze na ta gre......
Nie moze mnie zawiesc

!
Wszystkie czesci Timesplitters'ow daly mi tyle radochy (ostatnio nawet przelazlem znow Future Perfect - wciaz bawi !)
Musiolik
15 03 2008, 18:01
grzes_l
17 03 2008, 13:29
Co to za nius. Przeciez bylo wiadomo od pierwszego dnia zapowiedzi. Tylko nieliczne pisma i fanboje X0 nie rozumieli jezyka angielskiego.
No jeszcze pamietam ze tutaj ktos "dobrze poinformowany" probowal sie ze mna zalozyc...
grzes_l
19 03 2008, 23:32
No to zobaczymy.
Haze bedzie tylko na PS3. Nie ma developmentu na zadna inna platforme.
no dobra, to widze że teraz ty jesteś "dobrze poinformowany", to jaka jest stawka tego zakładu ?
grzes_l
20 03 2008, 09:30
Najpierw musielibysmy pogadac co byloby rozwiazaniem. Kolejne dementi, czy czekamy 200 lat czy przypadkiem nie powstanie cos co przypomina Haze i jest wyprodukowane przez firmy wyrosle z gruzow Ubisoft?
ałć, zajechało fanbojem
CYTAT
Nie ma developmentu na zadna inna platforme.
Chodzi mi konkretnie o to zdanie. Jesteś pewien że nie ma, a serwisy piszą że jest, ciekawe nie sądzisz ?
Ps: nie jestes może spokrewniony z wróżką Rodinem z 4fun ?
grzes_l
20 03 2008, 14:35
Gdzie serwisy pisza ze jest?
To naprawde ciekawe co piszesz. Bo ja wyczytalem, ze serwisy lapia pojedyncze slowka i probuja wyciagac z nich daleko idace wnioski.
LiSoQuan
20 03 2008, 16:17
Ja tez nie widze aby w Newsie w na Valhalli było napisane ze bedzie na inna plaforme... autor tego tekst oczekuje ze tak bedzie ale sam napisał
"Dziś przedstawiciele francuzkiego wydawcy zdradzili iż gra w chwili obecnej jest tytułem na wyłącznośc Dla PS3"
autor przewiduje przszłosc i twierdzi że " jutro" Ubisoft zmiani zdanie.
W drugim newsie jest podobnie...
Mnie osobiscie wisi czy bedzie na X0 czy nie ale stwierdzam fakty na ta chwile co bedzie "jutro" zobaczymy.
Obaj jestescie pewni swego wiec obaj nie mowicie prawdy

hehe bo nic nie jeste pewne ale blizej prawdy jest Grzes L
ps. Arkej i nie wywołuj kłótni niepotrzebnymi zdaniami ("nie jestes może spokrewniony z wróżką Rodinem z 4fun") bo sam wierzysz przepowiedniom autorów tych niusów
Nowe screeny -
http://www.ps3site.pl/haze-znowu-za-ladnieHaze będzie tytułem na wyłączność dla PS3.
Montinek
2 04 2008, 15:06
Jak tak przeglądam strony internetowe i czytam o tych przesunięciach, "exclusiwności", nie exclusiwności, to dochodzę do wniosku, że ta gra będzie legendą...
...ale z powodu kłopotów przy premierze...
Ja sie boje ze to bedzie taki assasin's creed, graficznie b.ladny, cos nowego ale..... i bedzie to ale ktore spowoduje obnizenie oceny gierki na poziom okolo 6-7. Jakos tak mnie to meczy...No zobaczymy, ale preordera nie robie.. bo to jest kot w worku w przeciwienstwie np do GTAIV
Don_Pedro
3 04 2008, 19:36
Po obejrzeniu nowych filmikow z GameTrailers, ktore pokazuja gameplay stwierdzam, iz Haze to najzwyklejsza w swiecie "Kiła z mogiłą" i nic wiecej. Gra wyglada okropnie, moc broni jest nieodczuwalna a animacje powalania kolejnych przeciwnikow sztywne i nierealistyczne. Myslalem, ze po ogloszeniu przez Ubi opoznienia terminu premiery gry cos jeszcze z niej bedzie. Tymczasem szykuje sie sredniak.
Maximmus
4 04 2008, 10:33
A ja juz dawno zauwazyłem że przesuniecie jakiekolwiek gry o pół roku to za krótki okres aby dokonać zmian w grafice... ulepszaja fremete i ewentualnie oświetlenie - na wiecej nie ma czasu.
O ile gra w 2007 mogła byc średnio-dobra o tyle teraz to jest cienizna aż wstyd. Baaardzo jestem ciekaw czy gra sie sprzeda... jesli tak oznaczać to bedzie że nastał złoty okrs dla poducentów gier
jasiumaster
4 04 2008, 14:06
Poczekajmy aż giera wyjdzie, pierwsi ludzie ją stestują. Mnie jeszcze Free Radical nie zawiódł i myślę ze to crap nie będzie.
Widze za maximus juz gral w ta gre i wie najlpeiej , ale to nie jest wazne. Na sucho mozna stwierdzic ze graficznie nei ma wymiotu i nie ma tez b.dobrze choc dzungla prezentuje sie calkiem calkiem( choc ocenianie grafiki na podstawie krotkich filmikow w nie takiej prawdziwej jakosci jak np 32 calach to zbrodnia). Zobaczymy jak bedzie z gameplayem, mam nadzieje ze ten tryb co-op bedzie na tyle interesujacy bo np w przypadku call of duty 4 porownujac Multi do singla to naprawde w gameplayu jest roznica ( no oczywiscie call 4 wymiata graficznie ale jesli chodzi o ta druga strone). No zobaczymy, moze w PE bedzie cos na tetam gameplayu, a jesli ktos ma problem i nei wie czy kupic w dniu premiery czy poczekac to tez przeciez po to mamy PE
LiSoQuan
4 04 2008, 14:45
Moim zdaniem gra by była dobra gdyby była rok temu.. zbyt długo ją tworzyli, konkurencja ich wyprzedziła a Oni dobrze o tym wiedza i ratuja ta gre jak sie da ale raczej nic z tego nie bedzie...
ShrekuGT
5 04 2008, 18:13
Dobrze mówisz:) oglądnąłem najnowszy trailerek i trzeba przyznać że ta gra nie wygląda zbyt ciekawie.a sama rozgrywka też jakoś zbyt standartowa
http://www.gametrailers.com/player/32587.htmlna jakiegos kilera sie nie zapowiada, poprostu zwykly FPP i tyle z COOPem dla 4 plajerow i to bedzie sila tego tytulu bo jakos ani graficznie nie zachwyca (podobno tytul jest robiony z mysla o ps3 ale jakos tego nie widac) sadze ze szybko go przeportuja na 360
_Blizzard_
6 04 2008, 21:25
wanna $ = konwert na X0, a nawet moze i na PC...
LiSoQuan
7 04 2008, 09:20
Jesli gra bedzie niewypałem to napewno zrobia konwersje... ale cóz mozna sie spodziewac po Ubisfot'cie.. co sie stało z tą firma, wszystko co z nia zwiazane to bardzo nieudane twory...
Roznie to bywa, ale spojrzcie np. na Halo. Czy pierwszy raz widzac screeny, filmiki z Halo ktos by powiedzial: "ta gra bedzie sprzedawac sie w milionach"? I don't think so
QUOTE(Sanryu @ 7 04 2008, 12:02)

Roznie to bywa, ale spojrzcie np. na Halo. Czy pierwszy raz widzac screeny, filmiki z Halo ktos by powiedzial: "ta gra bedzie sprzedawac sie w milionach"? I don't think so

Bledne porownanie.Halo 1 na owe czas kosilo a Halo 3 mialo swietna kampanie reklamową(chcesz byc prawdziwym hamburgerem graj w halo) mimo ze wedlug mnie jest slabiutkie.Haze jak narazie nie ratuje nic bo jest nowym tytulem,a filmiki z gameplayu ukazują widmo tragedii-grafika wlasnie na poziomie wspomnianego Halo ale nawet nie 3 a 2 poprostu koszmar zeby gra na next gena sie tak prezentowala.Gameplay tez wyglada marnie nie mowiac o efektach itd.Przeciwnicy wygladaja jak jakies male kukly i wogóle kiba kiba ale zobaczymy moze filmiki są stare a gra sie okaze za(pipi)ista..oby!!
To kiedy ta premiera w koncu, bo ja juz sie gubie
gdybym mial wybierac gre po tym previewie Haze a Trailerem gameplay z E3
http://www.youtube.com/watch?v=qIs-8shsCDg wybralbym bez watpienia Halo
Haze hmmm.... swietnie zapowiadala sie jakies 1,5 roku temu. Teraz... no comments. Z filmikow wynika iz jedynym plusem tej produkcji bedzie coop i nic wiecej. Graficznie to nie dorasta do piet CoD puste miejscowki, slabe Ai przeciwnikow i strasznie sztuczna rozgrywka

Za takie exclusiwy to ja serdecznie dziekuje. Czekam na Resistance 2 i KZ2
Pozdrawiam wszystkich
waldusthecyc
23 04 2008, 15:09
CYTAT(TomisH @ 23 04 2008, 16:06)

nagle taki skok graficzny? bo to co jest na screenach wygląda całkiem całkiem - jakoś nie wierzę, że to tak w ruchu będzie wyglądać
Pewnie troszke podrasowane

Ja tam nie oczekuje hitu, ale chcialbym by Haze byl dobry w co-opie online jak i offline

I fajnie by bylo gdyby Ubi w koncu czegos nie spartolilo

Ps. Co mi sie podoba to design zolnierzy Mantela
LiSoQuan
24 04 2008, 14:39
Ta gra to tragedia.. niestety... prawdopodobnie ja wydaca bo juz tyle szumu narobili ze musza ale moze za 25zł na psstore
arqueek
24 04 2008, 15:24
Nie wiem co Wam sie nie podoba w tej grze, bo grafa przeswietna (o ile te 15 screenow wyzej to grafika z gry). Ja nie przepadam za strzelankami, jednak z tym tytulem mam bardzo duze nadzieje, byc moze kupie, zeby jakos wytrzymac do premiery Tekkena 6... Podobaja mi sie 2 odmienne rasy (a wlasciwie strony konfliktu), w FPSach to chyba rzadkosc
Maximmus
24 04 2008, 15:51
hahaha... tak straszna odmiennośc... bo zwykle jest wiecej niz dwie
arqueek
24 04 2008, 16:53
CYTAT(Maximmus @ 24 04 2008, 16:51)

hahaha... tak straszna odmiennośc... bo zwykle jest wiecej niz dwie

Tak? No to prosze pokaz mi jakies gierki, w ktorych strony konfliktu sie czyms roznia
LiSoQuan
24 04 2008, 17:50
Arqueek - A widziales gamepley bo chyba nie jak piszesz ze bedzie wygladac jak na screenach

... odrazu widac ze te obrazy to jakies arty są a gra to niestety beznadzieja.. dwie rasy hmmm , Unreal, Reistance, Kilzone, Halo... itd. wszystkie czołowe FPS na kosnole, nie liczac COD chociaz tutaj sa nawet trzy rasy, biali, araby i azjaci (zart) .
update
Tak czytam jeszcze raz Twoja wypowiedz i sie zastanwiam... dwie rasy w Haze ?? Jakie bo tam chyba sa ludzie po obu stronach... konfliktu ... i tu przegiołejś... prawie w kazdej grze sa zawsze dwie strony konfliktu... njie rozumie wogole Twojej wypowiedzi... tym bardziej jesli chodzi o na o FPS... innej mozliwośc to ja nie spotkałem
arqueek
24 04 2008, 20:05
Czytanie ze zrozumieniem sie klania
CYTAT
2 odmienne rasy (a wlasciwie strony konfliktu)
Dosc ciekawie zapowiadaja sie Nectar oraz "skille" (nie jestem pewien czy moge to tak nazwac) rebeliantow. Mowcie co chcecie, ale jak dla mnie gra zapowiada sie ciekawie, jednak z koncowym werdyktem wstrzymam sie do premiery.
EDIT Literowki...
EDIT2 Zapomnialem napisac... ogladalem gameplay, grafika moze nie jest taka jak na screenach, ale przeciez nie jest taka zla... nie wiem o co Wam chodzi.
waldusthecyc
25 04 2008, 16:24
ja rozumiem o co chodzi. Faktycznie wybór strony konfliktu daje zupełnie inne możliwości - zwykle w FPSach tego nie ma (w UT3 i tak zawsze te same bronie itp.). A tutaj ma to duzo większe znaczenie, niż wybór czy snajperka ma mieć kolor czarny czy brązowy...
aczkolwiek gra mnie nie przekonuje. Super byłoby playable demo na PSS...
Snake_Plissken
25 04 2008, 17:37
CYTAT
Super byłoby playable demo na PSS...
Przecież ma być
http://polygamia.pl/demo-haze-w-maju
Nowa strona Haze.
Konkretna robota.
Demo już jest do ściągnięcia z PSS.
wendiego
6 05 2008, 17:54
I waży 1557 MB, czyli mamy rekordzistę

.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.