Nowy FPS od Free Radical...
Screeny i trailer -
http://www.playsyde.com/news_2950_en.html
huh śliczne!!
Akcje w dżungli przywodzą na myśl Crisis. W dodatku mamy tu screeny pochodzące bezpośrednio z gry a nie filmików czy czegos innego. Resistance może sie schowac.
Strasznie marne te screny
bardzo ładnie to wyglada, ale w koncu to gra od UbiSoft
Kurde Ubisoft nieźle się rozszalało w temacie NG.. chyba najbardziej płodna firma na tym e3
Skojarzenia z FarCry na 360 - podobnie to wyglada...
tutaj to już mamy na 1000% rendering.
Generalnie widać jeden motyw przewodni - zwiastuny na konferencjach osiągneły poziom tych z kina.
Jest słodko - można pozazywać znajomym, którzy z grami nie mają nic wspólego.
Don_Pedro
8 05 2007, 17:34
Nie liczyłbym na to. Będzie jak z AC.
Don_Pedro
8 05 2007, 20:36
Nawet jesli tak sie stanie, ze gra bedzie takze na X360 i PC, to przynajmniej wiemy, ze platforma docelowa dla Haze jest PS3. Wszak tylko logo tej konsoli jest na oficjalnej stronie gry. To jak? PS3 trudne w programowaniu, ale jakos Free Radical, Pandemic, Criterion i kilka innych zespołów projektuja przede wszystkim pod architekture konsoli SONY...

- nie wiem czy było, ale wygląda pięknie
Ja tam nic pieknego nie widze, czekam na jakis gameplay, bo gierka zapowiada sie smakowicie
2 nowe screeny.. średnie jak dla mnie

McDrive
13 05 2007, 14:51
Te pierwsze były ładniejsze, ale poczekajmy na jakiś gameplay i inne screeny.
ziemia1
23 05 2007, 07:54
ziemia1
24 05 2007, 07:08
W niedawnym wywiadzie jeden z twórców na pytanie jak pracuje mu sie na PS3 odpowiedział:
“Pracuje sie świetnie. Ps3 pozwala nam stworzyć niezwykle rozległe środowisko gry balansujące na granicy fotorealizmu. Efekty specjalne, High Dynamic Range (HDR) i niesamowicie skomplikowane shadery. To wyzwanie przed jakim jeszcze nie staliśmy ale moc drzemiąca w tej maszynce przewyższa wszystko co do tej pory widziałem.”http://www.ps3site.pl/ps3/pierwsze-fotki-z-haze-t2207.0.htmlObecnie jakos gra mnie w ogole nie "grzeje".
FaRgAtE
24 05 2007, 23:51
ja jestem pozytywnie nastawiony do tego tytułu, czekam z niecierpliwością
ziemia1
25 05 2007, 09:19
Haze w tym roku na PS3 reszta czeka w kolejce
This morning, Ubisoft revealed that the PS3 is now the "lead platform" for Free Radical's forthcoming shooter, Haze.http://www.gamespot.com/news/6171219.html?...e;picks;title;1ciekawa informacja po niezbyt ciepłych słowach ze strony Ubisoftu (ale są tylko wydawcą) na temat sprzedaży PS3
SpideyPL
28 05 2007, 14:26
NIE dla Haze w wersji na X360 !!!
Podpisz petycję, nie dajmy zagrać w Haze tym xboyom ...
http://www.petitiononline.com/Haze4PS3/petition.html
chelcho
28 05 2007, 20:42
CYTAT(SpideyPL @ 28 05 2007, 15:26)

NIE dla Haze w wersji na X360 !!!
Podpisz petycję, nie dajmy zagrać w Haze tym xboyom ...
Racja! Na pal z nimi!
lol
niektorym naprawde bardzo sie nudzi, zenada.
Tak w ogole to wokoł tej gry jest spore zamieszanie a jestem przekonany ze to bedzie tyytuł na 8.
konrado0905
28 05 2007, 22:31
a ja mysle ze to bedzie halokiller
CYTAT(konrado0905 @ 28 05 2007, 23:31)

a ja mysle ze to bedzie halokiller
Pod wzgledem single playera moze, ale pod wzgledem multi, sadze ze nic nie przebije Halo.
konrado0905
29 05 2007, 14:57
ja nie wiem co was kreci w HALO. ani single ani multi mnie do siebie nie przekonal (choc FPS to moj ulubiony gatunek).
McDrive
29 05 2007, 16:04
CYTAT(konrado0905 @ 29 05 2007, 15:57)

ja nie wiem co was kreci w HALO. ani single ani multi mnie do siebie nie przekonal (choc FPS to moj ulubiony gatunek).
Mam to samo co ty. Jak na moje to ta gra mogłaby nie istnieć
Maciomaniak
3 06 2007, 00:17
Dla mnie również. Nie widzę w tej serii nic wspaniałego. Nudzi mnie ona, żadnej fabuły, nic nowatorskiego... Zdecydowanie NIE DLA HALO bym kupił X360... Ale w końcu mam PS3
Dobra wróćcie do tematu. To nie jest wątek o Halo.
A co do tego całego Haze, to mam takie samo zdanie co Yeti - na IGN się pokusili o przyrównanie graficzne Haze i Crysis i nie mam pojęcia po co to w ogóle zrobili, skoro na pierwszy rzut oka było widać, że Crysis prezentuje się 10x lepiej. Mam nadzieję, że ta gierka mile mnie zaskoczy, ale jakoś nie trafia do mnie ten cały hype - jako fan FPP czekam obecnie chyba tylko na K2 i Crysis, a co do Haze - zobaczymy po E3.
News/obrazki Oprocz nowych obrazkow, Haze na chwile stracilo ekluzywnosc i mialo sie pojawic na XO ale jak to bywa wystapil 'ludzki blad' (czyt. pewnie Sony zareagowalo) i juz spowrotem PS3 cieszy sie ekskluzywnym Haze. Ah jak milo
Ale o jakim tytule eksluzywnym mówisz? Przecież to jest tylko czasowy exclusive. Gorzej nawet obstawiam, że Ubisoft nie chciał wydawać Haze po prostu tak szybko na XO bo przecież w tamtym czasie będzie szał zwany Halo 3, więc ludzie nie będą grać w inne gry. Także dajmy sobie spokój z tą udawaną eksluzywnością na PS3. Tak wyszło, a Ubi sprytnie jeszcze chce zgarnąć trochę grosza, poza tym nie wielkiego.
KRATOS_PL
20 06 2007, 19:42
Wiem dlaczego wersja Haze na PC i X-kloca jest opuzniona, bo tworcy teraz mysla jak ja zmiescic na DVD!

LOL
CYTAT(KRATOS_PL @ 20 06 2007, 20:42)

Wiem dlaczego wersja Haze na PC i X-kloca jest opuzniona, bo tworcy teraz mysla jak ja zmiescic na DVD!

LOL
A Gears of War,Saint Row czy Oblivion na ilu płytach był,bo zapomniałem?
On zartował -_-'
Mozecie wrocic do tematu?
chelcho
20 06 2007, 21:06
CYTAT(adi @ 20 06 2007, 21:00)

CYTAT(KRATOS_PL @ 20 06 2007, 20:42)

LOL
A Gears of War,Saint Row czy Oblivion na ilu płytach był,bo zapomniałem?

GeOW został właśnie przycięty ze względu na DVD
UPDATE:
Wersji Haze na ps3 podobno jeszcze nie ma:
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/7...44/m/5271072865
CYTAT
Ale o jakim tytule eksluzywnym mówisz? Przecież to jest tylko czasowy exclusive. Gorzej nawet obstawiam, że Ubisoft nie chciał wydawać Haze po prostu tak szybko na XO bo przecież w tamtym czasie będzie szał zwany Halo 3, więc ludzie nie będą grać w inne gry. Także dajmy sobie spokój z tą udawaną eksluzywnością na PS3. Tak wyszło, a Ubi sprytnie jeszcze chce zgarnąć trochę grosza, poza tym nie wielkiego.
Spokojnie. Nie ekscytuj sie tak. Przeciez wiadomo o jaka ekskluzywnosc chodzi. A news to byla ciekawostka, nie rozumiem tego wzburzenia. Niech Ubi wydaje sobie Haze na co i kiedy chce mi do tego nic. raczej chodzi mi o balagan w Ubi niz jakies wysmiewanie innych konsol

CYTAT
Wiem dlaczego wersja Haze na PC i X-kloca jest opuzniona, bo tworcy teraz mysla jak ja zmiescic na DVD!LOL
Hehe wytykanie XO DVD chyba sie nigdy nie skonczy - no chyba ze MS wpadnie na pomysl wydania premium elite extra z wbudowanym blu rayem

CYTAT
GeOW został właśnie przycięty ze względu na DVD
Przeciez GeoW w ogole jest krotki
koniec OT
CYTAT
O to zdanie ci chodzilo: "Where I am from, a PS3 Haze doesn't even exist."? Jak to Haze nie ma?
CYTAT(chelcho @ 20 06 2007, 22:06)

hehe no niema a na filmikach z gameplaya pojawiaja sie do wcisniecia przyciski z playstation3 no ale napewno to tylko zludzenie i ta wersja nie istnieje only x360 hehe
Oficjalne stanowisko UbiSoft
Na oficjalnym forum Ubisoftu ukazała się następująca wiadomość - Oficjalnie PS3 jest platformą docelową dla Haze, zaś wersje na PC i Xboxa 360 nie są jeszcze na ten czas potwierdzone. W planie wydawniczym był błąd, który powoduje teraz spore zamieszanie. Wersja na PS3 ukaże się tak jak zapowiedziano wczoraj, czyli 23 listopada. Dwie pozostałe mają status TBA (To Be Announced - czeka na zapowiedź).
gameonly
komar737
21 06 2007, 18:20
Co tu sie rozkimiac nad excluzywnoscia tego tytulu. Kazdy wie, ze Ubi to takie "male EA"...
lothronik
21 06 2007, 18:48
przepiękna okładka, choć ostatnio coraz częściej trafiają się własnie takie.
a niech to, zachorowałem na ten tytuł
zajebisty
6 07 2007, 20:30
No ja co wloncze konsole to pierw odpalam trailerek z tej gry.....czuje w kosciach ze bedzie doskonale.
dzieciol4
8 07 2007, 08:52
HAZE wyjdzie na PS3 a po jakims czasie na X360 i PC. To juz jest w 100% pewne.
CYTAT(YETI @ 8 07 2007, 11:49)

Absolutnie to nie jest pewne. Ubisoft nigdzie nie potwierdzil oficjalnie, ze to wyjdzie na jakakolwiek inna konsole.
Co wiecej na oficjalnej stronie Haze sa symbole tylko jednej marki konsoli...
CYTAT(grzes_l @ 8 07 2007, 12:12)

CYTAT(YETI @ 8 07 2007, 11:49)

Absolutnie to nie jest pewne. Ubisoft nigdzie nie potwierdzil oficjalnie, ze to wyjdzie na jakakolwiek inna konsole.
Co wiecej na oficjalnej stronie Haze sa symbole tylko jednej marki konsoli...
Jak by to powiedzie..."mój znajomy" pracuje w FREE REDICAL. Podstawowa wersja jest na maszynke Sony. Wersja na X360 i PC wyjdzie kilka miesiecy po wersji na PS3 (nie wiadomo jaki to bedzie czas, 4 miesiace a moze 8 )
CYTAT(YETI @ 8 07 2007, 12:31)

Jak by to powiedzie..."mój znajomy" pracuje w FREE REDICAL. Podstawowa wersja jest na maszynke Sony. Wersja na X360 i PC wyjdzie kilka miesiecy po wersji na PS3 (nie wiadomo jaki to bedzie czas, 4 miesiace a moze

To co? Jakis zaklad?
Może tylko nie tu .
A tak btw ,to Haze był w montage gier na X360 w tamtym roku na E3.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.