Troszke sie zdenerwowalem

.Czytalem na Gamefaqs posty ludzi ktorzy maja juz Pes'a i to co najbardziej mnie zdenerwowalo(niby taki drobiazg) to to ze nie ma opcji Save replay

I jak teraz pochwalic sie przed kims niezla brama..."strzelilem z przewrotki Rasiakiem

...tak to pokaz

...no nie mam jak musisz mi uwiezyc na slowo

".Kurcze i powiedzcie mi Konami tylko ze to ograniczenia sprzetowe

.Mialo byc tak pieknie...
Shinji-kun
23 10 2006, 11:55
Nie przesadzaj, brak opcji saveowania replayow to jeszcze nie koniec swiata... poczytaj lepiej komentarze na temat gmeplayu i podziel sie nimi. Osobiscie i tak kupie ta gre, jakas pilka online musi byc.
Ogolnie jak to Pes nadal najlepszy

Chociaz brak opcji save'wowania replay'ow, znacznie okrojona opcja edit i slowdowny(wedlug grajacych)tak i w offline jak i online ehh...bola te braki a brak save'a replay'a to swoiste cofniecie sie serii o tyle wazne ze jest ono na konsoli next-gen.Wczesniej odrazu bym ja kupywal w ciemno ale teraz to powaznie sie zastanowie.
QUOTE(*-dka @ 23 10 2006, 14:15)

a skad o tym wiesz :??
Od ludzi ktorzy juz graja w Pes'a?
PES6 na 360-tkę pojawi się w sprzedaży 27 października... jakby co.
a kto gra w Pesa na 360-ce ??
Ludzie ktorym wczesniej udalo sie dostac Pes'a.
no to podaj link ?? skad to wiesz a nei piszesz ze slyszales ze tak jest ;/ a ja slyszalem ze bedzie mona grac Jagiellonia
Bialystok w Pesie 6
Alez prosze cie bardzo sprawdz sobie Gamertaga goscia Buckethead82 i zobacz jakie achievementy ma juz zdobyte

...teraz juz wierzysz??
Z replayami czy bez - pre-order już złożony...
Nie ma na co czekać i tak każdy będzie w to ciorał, wiadomix że przez najbliższy rok lepsza piłka nie wyjdzie.
ps. pierwsza recka i pomimo wielu wyrzeczeń - ocena 9/10
http://www.rewiredmind.com/review/proevolutionsoccer6
Brak opcji save'owania to jedno, ale ograniczenie opcji edycji (mozna tylko edytowac zawodnikow, nie mozna dokonywac transferow) i 8 (osiem, kufa, osiem!) stadionow do wyboru?! Kpina jakas...
Gra już dostępna w sklepie psxextreme. Cena 235 zl z przesylka.
Ja juz zamowilem, juz jutro jest u mnie
tak jak ja

i Kermit
Shinji-kun
24 10 2006, 13:51
QUOTE(koso @ 23 10 2006, 19:31)

Brak opcji save'owania to jedno, ale ograniczenie opcji edycji (mozna tylko edytowac zawodnikow, nie mozna dokonywac transferow) i 8 (osiem, kufa, osiem!) stadionow do wyboru?! Kpina jakas...
What ?! 8 O_o jaja sobie robia ... Z edycja i save'owaniem jakos sie pogodze ale 8 stadionow ?! A zreszta tak jak Kermit wspomnial, w najblizszym czasie nie zanosi sie na dobra pilke na XO ... wiec i tak kupic trza
Goldi69-PL-
24 10 2006, 14:23
no wsumie grajac najwieksza uwage zwracam na stadion (ktory tylko widac na poczatku meczu i czasem przy wybiciu piatki)
ememiks
24 10 2006, 15:01
Zaraz sprawdze to podziele sie malymi wrazeniami z wami ale nie jestem fanem pilki wiec moze byc srogo
no dajesz
ememiks
24 10 2006, 16:30
QUOTE(ememiks @ 24 10 2006, 16:01)

Zaraz sprawdze to podziele sie malymi wrazeniami z wami ale nie jestem fanem pilki wiec moze byc srogo

No czekaj bo mi sie net spier...

ale juz juz
Hmm CDP przesunął premierę w Polsce, ze względu na błędy w tłumaczeniu (gram.pl)
Frank Jaeger
24 10 2006, 17:36
przeciez to nie dotyczy 360tki
ememiks
24 10 2006, 17:54
Ok tak na szybkiego to nie ma co liczyc na grafike w tej czesci gry. Morawa niby jest jakas 3d ale udalo mi sie zobaczyc tylko 1 raz

a tak to lipnie to samo tyczy sie powtorek gdzie obraz wyostrzony jest na zawodnika a tlo z tylu dupnie ukazane i wogule. Modele postaci tez po ciemku mogly by nie jednego wystraszyc. Poprostu xbox1 z podrasowanym niby tego co do animacji wydaje mi sie ze w fifie jest naprawde duzo lepiej wydaje mi sie ze a zarazem powinna byc dobra animacja nog zawodnika a tu jakos wydaje mi sie ze czasami to na ulamek sekundy jakby jezdzil po trawie.
Do samej rozgrywki nie bede sie wypowiadal bo nie jestem z pesem od podstaw i nie wiem jak tam z fizyka itp ale bramkarz wykopywal a ja mu podeszlem pod linie strzalu tuz tuz no i pilka przeleciala przezemnie? moze to tylko blad? ale w przeciagu 30 minut gry?
Stadion tez nie jest zaden super moim zdaniem jest bo jest.
Tak serio to fanom pesa napewno bedzie sie podobac ale laikom typu ja fifa 07 z deka miazdzy pesa 6 oczywiscie wizualnie no i animacja wiadomo ze system gry jest lepszy od wiekow w pes ale ponoc nowa fifa ma byc inna niz kazda fifa:)
Szkoda zawiodlem sie troche moze po paru glebszych zapoznam sie z tym tytulem na spokojnie bo dzis mialem ciezki dzien.
Prosze moja wypowiedz do serca nie brac bo jak mowilem nie przepadam za sportem tym dlatego tylko wypowiedzialem sie wizualnie.
Zgadzam sie ememiks-em, po 3 meczach nie jestem w stanie wypowiedziec sie na temat gameplay'u. Natomiast razi grafika... spokojnie ps2 moglaby wyciagnac taki poziom... ale nie o to w tej grze chodzi. Myślę, że trzeba dać jej szanse... pomimo chrupiącej animacji
Zlozylem zamowienie na Pes'a 6 przed chwila i mam nadzieje ze to nadal bedzie dobra gra(licze na fajna gre przez Live'a), no bo w koncu ryzykuje 238,50zl

Mam nadzieje ze to nie poraz ostatni...Konami.
Master_Lukas
25 10 2006, 11:28
Ja złozylem zamowienie wczoraj w sklepie PSX

Na dniach moge pisac sie na jakies sparingi online
Witam Ja juz mam swojego Pes`a od Aju

wiec jak by ktos był chetny na meczyki online zgłaszac sie do mnie

Gamet Tag: acePL
ZAPRASZAM NA KOMENTARZ
QUOTE(kermit @ 23 10 2006, 17:51)

Z replayami czy bez - pre-order już złożony...
Nie ma na co czekać i tak każdy będzie w to ciorał, wiadomix że przez najbliższy rok lepsza piłka nie wyjdzie.
ps. pierwsza recka i pomimo wielu wyrzeczeń - ocena 9/10
http://www.rewiredmind.com/review/proevolutionsoccer6 
mam ps 2 i xboxa 360,nie wiem jaką wersję kupic,na ps 2 jest polski komentarz,xbox 360 to nowa jakość grafiki,chyba?więc co doradzacie?
QUOTE(cocsik @ 26 10 2006, 21:52)

xbox 360 to nowa jakość grafiki,chyba
dobrze ze napisałes...
chybagraficznie to jest jakis zart ze strony Konami
Jezeli zalezy ci na online to wybor jest oczywisty (chyba ze masz PS2 podpieta pod siec)
QUOTE(YETI @ 26 10 2006, 21:55)

QUOTE(cocsik @ 26 10 2006, 21:52)

xbox 360 to nowa jakość grafiki,chyba
dobrze ze napisałes...
chybagraficznie to jest jakis zart ze strony Konami
Jezeli zalezy ci na online to wybor jest oczywisty (chyba ze masz PS2 podpieta pod siec)
tak,ale kupiłem xboxa 360 ze względu na nową moc!a okazuje sie że pes 6 wygląda jak na ps 2!!
może więc kupić fifę 2007?
RevulsioN
27 10 2006, 07:48
Najlepiej to chyba kupić wersję na PC. Tak, tak, nie żartuję.
- w miare tanio ~125zł
- multiplayer przez net
- polski komentarz
- fanowskie packi
- nie najgorsza grafa
W porównaniu do wersji X360, gdzie gra kosztuje 100 zł drożej, oprawa graficzna nie jest rewolucyjna, brakuje edycji zawodników i składów, nie można nagrywać replayów a za aktualne składy będzie pewnie trzeba płacić, to PC w tym wypadku przoduje.
Zmianowy
27 10 2006, 13:39
Rowniez dostalem dzisiaj Pro Evo moje Game Tag Zmianowy zapraszam na sparingi
W koncu dostalem swoja kopie Pes'a 6-tki :)Co denerwuje to to ze chyba juz z godzine lub dluzej probuje z kims zagrac online a tu co chwila komunikaty "room no longer exist","failed to connect to a opponent" itp. no
normalnie achievement za zagranie online powinien byc wart chyba z 1000 gamerscore

...jest jakis sposob by z kims zagrac :?:czy po prostu probowac i probowac itd. (zeby nie bylo glupich pytan mam internet

)
Zmianowy
27 10 2006, 14:51
Mam to samo
To załóż sam pokój i poczekaj.
ememiks
27 10 2006, 15:12
Dokladnie ciezka sprawa bardzo ciezki i upierdliwy jest ten system gry sieciowej. Przewaznie trzeba sie niezle nameczyc z dobre 20/30 minut zeby znalesc gre a pozniej 20 minut 3 do 0 w dupe i nerwowka przez caly wieczor.
Udalo mi sie juz zagrac trzy mecze(2 przegrane 1 wygrana

) i moge powiedziec jedno...straszne opoznienia na tych 3 zielonych kreskach

W stosunku do nacisniecia buttona i wykonania danej czynnosci jest chyba sekunda opoznienia

Czyli tak w najlepszym wypadku zero lagow ale gra jest daleka od przyjemnej

Konami nie popisala sie online'em.Dla mnie offline 9/10 a online 6/10.
gra powala ;o jest swietna bardzo trudno strzelic gola

na professinoalu ! ale jak juz jest gol to cieszyyy

animacje sa swietne

podania techniczne- bardzo realistyczne gram sobie narazie liga espaniola realem i sa maksymalne emocje! jest narpwde trudno, konsola gra bardzo dobrze"mysli" bramkarze 1 klasa ! co za praday ! nie umiem zabradzo odbierac pilki pressingiem-A ani nie umiem sie kiwac trudno mi kogokolwiek przejsc, a juz nie mowie o 3,4 pilkarzach jak w pes 5 podzro wracam do gry
El Loco Chocko
27 10 2006, 19:05
Hyh dzisiaj szok.Wchodze na liste przyjaciol patrze 28 szt online i tak lookam co porabiaja a tu 18/28 gra w pesa

heh chyba trzeba juz zainwestowac kasiurke.
no ja juz w niedzile cała noc bede Gral
Master_Lukas
27 10 2006, 20:53
Jakby co, to moj GT: Luk4sPL. Jestem caly czas online i probuje sie polaczyc. Mam nadzieje ze cos poprawi sie z tym, zeby latwiej mozna bylo rozegrac meczyk online (dopiero 5 zagralem).
P.S. Mozecie zapraszac do gry, bo ja nie moge?
Zmianowy
27 10 2006, 22:22
Zapraszac niestety nie mozna, wkurzajace jest to ze trzeba kilkanascie minut spedzic na szukaniu osoby z ktora mozna zagrac.
mozna zapraszac do gry ! mnie moj kumpel zaprosil
QUOTE(Zmianowy @ 27 10 2006, 23:22)

Zapraszac niestety nie mozna, wkurzajace jest to ze trzeba kilkanascie minut spedzic na szukaniu osoby z ktora mozna zagrac.
Zahostuj sam mecz i poczekaj chwilke ja tak robię i w 30 sekund mam już przeciwnika.
Eddy xPLx
28 10 2006, 07:58
QUOTE(raulos @ 28 10 2006, 08:24)

mozna zapraszac do gry ! mnie moj kumpel zaprosil
Zaprosił Cię bo ma Cię na liście przyjaciół, a to chyba nie jest aż tak trudne
Ja nie mogłem się połączyć nawet z kumplem wczoraj
Do bani takie coś
Zapraszać można tylko w Player's Match. Nie trzeba mieć kogoś na liście przyjaciół - ludzi z Recent Players też można zapraszać.
Witam gram w pes6 zapraszam wszystkich masterdecha>Z moich opini gra onnline gra sie bardzo fajne praktycznie nie ma opuznież mam neostrade 512.Jedynie co moze denerwować to brazylia sa tak dowaleni ronaldo biegnie przez cale boisko i nik go nie może dogonić a jak kazdy wie ma on zadyszke po 30m nawet jak na ciebie wpanie potrafi cie przewalić
A czy można grać we dwójkę jak sie ma dwa pady?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.