Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pro Evolution Soccer 6
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
easye
Ja na Brazylie zawsze mam swoja Argentyne, a jak widze kolesia, ktory gra 5 mecz Brazylia - to sam ja biore i mu manto spuszczam biggrin.gif Fakt jest jeden - przy odpowiedniej formacji i ustawionych strzalkach Brazylie trudno powstrzymac. Co do Adriano to trzeba go podwajac, mozna probowac ustawic indywidualne krycie, ale ogolnie jest do zatrzymania, zas Inter jest dla mnie najmocniejsza druzyna w grze. Nie dosc ze maja takich napastnikow jak Adriano, Crespo i Ibrahimovic, to jeszcze obrone maja bardzo solidna...

PS. Czy w tej czesci mozna ustawiac taktyke indywidualna dla wybranych zawodnikow. Chodzi mi o to, by napastnicy sami zamieniali sie pozycjami. Pamietam, ze w kiedys mozna bylo tak robic.
Matrox
Takiej kupy (pipi) pod wzgledem enginu jeszcze w zyciu nie widzialem, panowie z KONAMI to chyba pisali PES6 na kolanie w WC. Wlasnie gralem rankingowy mecz, chociaz gralem to moze zaduzo powiedziane, ogladalem pokaz slajdow, gra przez caly czas chodzila w ok. 5 klatkach na sekunde, pomimo tego jakos udalo mi sie strzelic gola i w 79 minucie meczu gra calkowicie odmowila wspolpracy i wygrany mecz zamienil sie w przegrany 0:3.... Od jakiegos czasu widac, ze KONAMI schodzi na psy.
konstant
Ogolnie to moge wszystko przebolec.. Tylko nie te spadki frajmentu..
Naprawde przegiecie, przypominaja mi sie czasy jak gralem na PC..
easye
QUOTE(easye @ 6 01 2007, 19:26) *

Ja na Brazylie zawsze mam swoja Argentyne, a jak widze kolesia, ktory gra 5 mecz Brazylia - to sam ja biore i mu manto spuszczam biggrin.gif Fakt jest jeden - przy odpowiedniej formacji i ustawionych strzalkach Brazylie trudno powstrzymac. Co do Adriano to trzeba go podwajac, mozna probowac ustawic indywidualne krycie, ale ogolnie jest do zatrzymania, zas Inter jest dla mnie najmocniejsza druzyna w grze. Nie dosc ze maja takich napastnikow jak Adriano, Crespo i Ibrahimovic, to jeszcze obrone maja bardzo solidna...

PS. Czy w tej czesci mozna ustawiac taktyke indywidualna dla wybranych zawodnikow. Chodzi mi o to, by napastnicy sami zamieniali sie pozycjami. Pamietam, ze w kiedys mozna bylo tak robic.

Zagrałem prawie 200 meczy i nigdy nie narzekałem na lagi. Moze trafiles na kogos, kto sobie wysylal maila akurat, albo przeskanuj swoj komputer, bo lagi jak sa to do 4 minuty meczu.
JuveFan
na okolice 200 meczy hostowanych przezemnie takich giga-lagulcow mialem moze z 5.
A mam mega kiepskie lacze (nie dosc ze radiowka to jeszcze wcale nie hiper super szybka ... z p2p leci 20 kb... ).
Nie powiem absolutnie zlego slowa pod tym wzgledem na Konami.
kulak4
Zgodnie z zaleceniami moderatora, przenoszę topic tutaj:
Cześc.
Mam spory problem z PES6. Do tej pory NIGDY nie grałem w żadną częśc tej serii - tylko okazyjnie FIFA (bez zbytniej podniety). Teraz jednak, gdy przesiadłem się z PSXa ( ) na XBoxa 360, mam problem z graniem w grę KONAMI. Moje problemy to:
1.Dlaczego zawodnicy przeciwnej drużyny (choby najsłabszej) gdy biegną z piłką są szybsi od mojego obrońcy podczas sprintu (bo biegnie się, trzymając LB, zgadza się?)?
2.Czy nie ma opcji wyłączenia automatycznej zmiany zawodników podczas gry? Często mam taką sytuację, że gdy robię wślizg, to to wykonuje go zmieniony już automatycznie zawodnik...
3.Nie ma opcji włączenia jakiś strzałek or sth? Chodzi mi o to, że gdy chcę podac do przodu podczas biegu, to nie mam czasu lookac na radar i często podaje w próźnię lub na oślep.
4.Jak podczas karnych się rzucic na piłkę (pytam serio)??
5.Czy to tylko mi się wydaje, czy atakujący ma pewien priorytet względem obrony (jak napisano w PE)?
Dodam, że gram na poziomie REGULAR, najczęściej najsilniejszą drużyną (Brazylia, Francja) przeciw najgorszej (jakiś klub B) a i tak ledwo mogę utrzymac remis...Chcę się jakoś polepszyc...Czy możecie podac mi jakieś dobre zagrania, udzielic rad itp.
Z góry dzięki.

EDIT:
No i widzisz Kali, po co zamknąłeś temat? Tutaj i tak nikt nie odpowiada, a nowy post by się bardziej rzucił w oczy... biggrin.gif
stabik
Grajac w demo zauwazylem ze zawodnik z przeciwnej druzyny manchesteru nie pamietam jaki zapierdzielal z pilka szybciej niz zawodnicy barcelony na sprintcie(ta sytuacja sie powtarzala kilka razy); no i biegnie taki palant pod bramke i nic zrobic sie nie da aaaa
decha
[Witam wice mistrza
Matrox
Adriano to musi miec w KONAMI strasznych wielbicieli, nie mam pojecia co im wpadlo do glowy zeby zrobic z niego takiego superbohatera, cala gra INTERU (gra nim na XBL! z 75% ludzi) polega na podaniu do Adriano i nacisnieciu x gdy ma sie bramke w zasiegu wzroku co gwarantuje w ok 80% zdobycie bramki, ten zawodnik to jakis kiepski zart. Mam nadzieje, ze KONAMI wypusci jakiegos patcha ktory go przytemperuje troche...
El Loco Chocko
No jest typ mocno przesadzony a zwlaszcza te strzaly nawet jak jest odwrocony to potrafia bramkarza wepchnac z pilka do siaty.
Pozostaje dobrze go pilnowac i miec duuuuuuuzo szczescia.
raulos
matrox szczera prawda... te rankingowe to kupaaa maxymalna ! i do tego kolesie cheatuja czasami zachowuja sie tak ze az odechciewa sie grac.... ja polecam lige polska na x360 smile.gif super sprawa sezon sie konczy za tydzien tu macie tabele zoabczie jak profesjonalnie zrobione smile.gif normalnie jak by przez UEFE tongue.gif ile opcji itd smile.gif http://ace.risp.pl/pes/liga/x360/index_1_1.html a tutaj forum niedlugo beda zapisy http://www.forum.pes.com.pl/index.php?showforum=203 ZAPRASZAM
kulak4
Może ktoś mógłby odpowiedziec na pytania, które zadałem parę postów wyżej? Byłbym widzęczny...
Matrox
QUOTE(raulos @ 27 01 2007, 13:42) *

matrox szczera prawda... te rankingowe to kupaaa maxymalna ! i do tego kolesie cheatuja czasami zachowuja sie tak ze az odechciewa sie grac.... ja polecam lige polska na x360 smile.gif super sprawa sezon sie konczy za tydzien tu macie tabele zoabczie jak profesjonalnie zrobione smile.gif normalnie jak by przez UEFE tongue.gif ile opcji itd smile.gif http://ace.risp.pl/pes/liga/x360/index_1_1.html a tutaj forum niedlugo beda zapisy http://www.forum.pes.com.pl/index.php?showforum=203 ZAPRASZAM

Ja chyba wbijam w mecze rankingowe, mam juz tego dosc, 80% ludzi gra tym przegietym Interem, a do tego coraz czescie trafiam na cheaterow, normalnie odechciewa sie grac...

Mam nadzieje, ze nowy sezon ligi szybko ruszy, bo chetnie sobie pogram ;]
El Loco Chocko
QUOTE(kulak4 @ 15 01 2007, 05:09) *
Zgodnie z zaleceniami moderatora, przenoszę topic tutaj:
Cześc.
Mam spory problem z PES6. Do tej pory NIGDY nie grałem w żadną częśc tej serii - tylko okazyjnie FIFA (bez zbytniej podniety). Teraz jednak, gdy przesiadłem się z PSXa ( ) na XBoxa 360, mam problem z graniem w grę KONAMI. Moje problemy to:
1.Dlaczego zawodnicy przeciwnej drużyny (choby najsłabszej) gdy biegną z piłką są szybsi od mojego obrońcy podczas sprintu (bo biegnie się, trzymając LB, zgadza się?)?
2.Czy nie ma opcji wyłączenia automatycznej zmiany zawodników podczas gry? Często mam taką sytuację, że gdy robię wślizg, to to wykonuje go zmieniony już automatycznie zawodnik...
3.Nie ma opcji włączenia jakiś strzałek or sth? Chodzi mi o to, że gdy chcę podac do przodu podczas biegu, to nie mam czasu lookac na radar i często podaje w próźnię lub na oślep.
4.Jak podczas karnych się rzucic na piłkę (pytam serio)??
5.Czy to tylko mi się wydaje, czy atakujący ma pewien priorytet względem obrony (jak napisano w PE)?
Dodam, że gram na poziomie REGULAR, najczęściej najsilniejszą drużyną (Brazylia, Francja) przeciw najgorszej (jakiś klub B) a i tak ledwo mogę utrzymac remis...Chcę się jakoś polepszyc...Czy możecie podac mi jakieś dobre zagrania, udzielic rad itp.
Z góry dzięki.

EDIT:
No i widzisz Kali, po co zamknąłeś temat? Tutaj i tak nikt nie odpowiada, a nowy post by się bardziej rzucił w oczy... biggrin.gif

ad1.no nie wiem jak ty biegasz ze masz takie rzeczy.
ad2.jest taka opcja w czasie gry wejdz do menu i zdaje sie w button configuration jest to czego szukasz
ad3.znajdz czas albo zmien widok kamery na wide
ad4.kierunek plus np "b"-kazdy przycisk odpowiada za inny rzut (krotki, niski wysoki itd)
ad5.nie wydaje ci sie.tak jest.musisz lepiej sie ustawiac obroncami i liczyc na lut szczescia.

Rady:nie mam rad wielu oprocz tego bys gral i gral.Wszytsko samo ci przyjdzie.Radze tez skorzystac z pomocy w postaci opisu odpowiednich zagran (w czasie meczu w menu jest opcja).
kulak4
WIELKIE dzięki, stary smile.gif !
Pomimo tych wszystkich "mankamentów", które wymieniłem i tak mam ogromną ochotę grac w PESa 6.
Chociaż według wielu jest to najgorsza częśc serii, to i tak RZĄDZI wink.gif
konstant
Czy mozna w tej "grze" zmienic wyglada zawodnika? (dokladnie chodzi o buty) albo przerzucic go do innej druzyny?
Czy szanowne Konami takze to wycielo?
El Loco Chocko
Wycielo smile.gif
k9
Zauważyłem, że niektórzy w meczach rankingowych specjalnie spowalniają łącze , aby przeciwnicy uciekali z gry!!! podobnie było w top spin 2.
konstant
A trening w, ktorym pokazywane byly wszystkie triki? Itp.
Tez to wycieli?
A rzuty karne bez rozgrywania calego meczu?
Nosz (pipi)ww
LooKaZ
sorry nei chcialem zakladac nowego tematu
Chcialbym sie dowiedziec co to jest ten Winning Eleven Pro Evolution Soccer 2007, ktory jako demo mozna sciagnac z Marketplace? To jakas calkiem nowa gra, czy jakas wersja PES6 na rynek amerykanski , bo nazwa jakas dziwna?
kermit
to samo ale na ameryke
ping
tak samo jak Winning Eleven X na japonię, wszystko to samo, po prostu gra wyszła później i pod zmienionym tytułem wink.gif
LooKaZ
Aha , dzieki , tak myslalem tylko chcialem sie upewnic.
No nic trzeba bedize czekac pewnie do pazdziernika na PES7 bo na PES6 na Xo mi szkoda kasy. A moze jakis WE sie szykuje wczesniej?
izon
A czemu ci zal kasy na PESa 6 na 360??Gorszy jest niz na PS2 i PC??
Sanryu
Szczerze mowiac to tak wink.gif Juz sam brak mozliwosci save'wowania powtorek(jak dla mnie)to duzy cios dry.gif (mimo ze wedlug instrukcji mozna save'owac replay'e tongue.gif )Kupilem, ale dosc szybko sprzedalem i zostalem z wersja na Ps2.
LooKaZ
Nie mowiac juz o biedniuskim EDIT MODE co jak dla mnie jest niedopuszczalne i wogole nie rozumiem jak mozna bylo zamiast udoskonalac ta gre wzgledem wersji na starsza generacje konsol to ja okroic.
Zeby chociaz grafa robila wrazenie ... no ale mysle ze to pewnie przez to ze to byla szybka konwersja na tym samym enginie, mam nadzieje ze nastepna edycja PESA na enignie przygotowywanym specjalnie na nowe konsole pokaze co to znaczy next genowa piłeczka wink.gif
RevulsioN
Jak dla mnie jest to najgorsza część serii. I mówię tu tylko i wyłącznie o PES 6 w wersji na X360, bo na PC jakoś nawet daje radę (nawet z ultra mega świetnym komentarzem Borka).

Po pierwsze - kilka stadionów na krzyż. Wiem, że większość ludzi nie zwraca uwagi na taki detal jak stadion, na którym rozgrywa się mecz, ale mnie osobiście w poprzednich częściach ciekawiło na jakim obiekcie gram, a co za tym idzie - ich różnorodność sprawiała mi nieukrywaną radochę.

Po drugie - wymuszony tryb 16:9. Niestety mam zwykły monitor lcd typu 'kwadrat' i granie z mega wielkimi czarnymi paskami na dole i u góry ekranu do przyjemnych nie należy. Jakoś w wersji na PC nie było problemem wykorzystanie tego trybu. A tu od premiery minęło dość sporo czasu i ani jedna łatka, niwelująca tą przypadłość, na marketplace się nie ukazała.

Po trzecie - brak jakichkolwiek usprawnień, nowych drużyn, aktualizacji składów na XBL. To ma być support?

Po czwarte - gdzie do cholery jest możliwość zapisywania powtórek? O co chodzi z tymi napakowanymi cyborgami z Brazylii (Adriano sux)? Składy wyssane z palca, brak licencjonowanych drużyn - wszystko to śmiechu warte - wychodzi na jaw olewanie klienta przez Konami

Po piąte - tryb online, który niestety jak dla mnie, nie okazał się zbyt interesującym doznaniem, a to ze względu na śmiesznych ludzi na których można natrafić w sieci, uciekających przed końcowym gwizdkiem, przedłużającymi spotkanie jak się tylko da (bylebyśmy to my zrobili disconnecta), nieoczekiwane zwisy gry podczas gry online, no i scheatowane drużyny Brazylii i Interu, którymi gra 95% ludzi.

Na szczęście w PESowym lobby można też znaleźć naprawdę rewelacyjnych gości, dla których PES to nie tylko śmieszne i sztuczne rankingi, ale przede wszystkim dobra zabawa i okazja do rozegrania niesamowitych meczy obfitujących w niesamowite akcje.
Saunter
Dodaj mnie do Friend Listy i zapraszam na granie, bo brak mi Polaków:)
drako
Ja posiadam od wczoraj xboxa 360 i dla mnie pes6 na xpudlo to kolejna czesc pesa(wczesniej gralem na pc i ps2)Gra sie calkowicie inaczej nz na pozostalych platformach.Gra jest plynna i to 16/9 biggrin.gif Online rewelacja .Jak narazie zero lagow.Jeszcze nie jestem zbytnio obeznany bo dopiero kilka spotkan gralem tongue.gif
Czy jest tu cos takiego jak competition ??Czy tylko zwykle mecze rankingowe??
Mati_Siepacz
Według mnie jest jak zwykle super miodna siepa !! To nic że jest tylko 8 stadionów bo każdy z nich wygląda inaczej o różnych porach dniach i w różnych warunkach pogodowych hyh.gif w trybie 16:9 jest według mnie jeszcze lepiej, zwłascza na 32' LCD, więcej widać.. Osobiście uważam że jest to najlepsza część serii. No to tyle
kermit
kur.. normalny mecz rankingowy, koleś wchodzi do menu, czas leci do zera - gra się wiesza O_o i niby co mam podarować wynik 3:0 a gra potraktuje to jak disconnect? ;/ cheaterzy w h.j

aa, czekam sobie troche - kolo do mnie pisze "leave the match - you've lost" a wygrywalem przed zwiechą 3:0 -_-

a to angielski koment do tego zdarzenia które juz jest normą przy grach rankingowych sad.gif

"This is really starting to get on my nerves, everytime im kicking a D1 player, the whistle flashes up like mad, then they force the ball out of play and ta da.... the clock runs out and it freezes, well my xbox is staying on til they quit, i got all the modified cooling system turned on and il wait all night/day/week whatever it takes to get the win i deserve and teach the twats a lesson."

a konami nic z tym sobie nie robi..
RevulsioN
Ogólnie gdybym miał 32' LCD to też na 16:9 bym nie narzekał. Niestety Konami w ramach walki z 'dopieśćmy nasz produkt' zapomniała o takim czymś jak przełącznik na standardowy tryb (jeszcze) jakim jest 4:3.
LooKaZ
Wlasnie tez mialem okazje trafic na cheatera , prowadzilem 1-0 do przerwy a druga polowa juz sie nie wlaczyla , i gosc jeszcze hamsko pisal zebym wyszedl z gry bo gra sie zawiesila (ciekawe ze sama z siebie jak tyle meczy gralem i nic poodbnego sie nie zdazylo ), czekalem ponad godzine ale w koncu sie wnerwilem i wyszedlem , niech ma zwyciestwo ;/ aha jego GT to shallowall
Ogolnie jednak wydaje mi sie ze jednak granie przez XBL ratuje ta gre , bo gra sie zdecydowanie lepiej przez neta jak na PC czy PS2.
Jednak juz odliczam dni do 'siodemki'.
drako
Chyba odliczasz miesiace nie dni wink.gif
easye
Cokolwiek byscie nie napisali o tej grze i tak nie zmieni to faktu, ze mimo wszystko jest to najlepsza i najbardziej miodna pilka nozna na nasze konsole...
maciek88
to jak w końcu jest z tym PESem - gubi klatki czy nie? jak tak to na jaką skale i z jaką częstotliowścią? czy są jakieś aktualizację na XBL (składy, stadiony, łatki itp.)? wystarczająco dużo ludu gra na Live (czy zawsze znajdzie się ktos do zagrania jakiegoś meczu)?

fanem piłki nie jestem, ale przy PES5 na pierwszym X'e bawiłem się wyśmienicie i teraz się zastanawiam czy inwestować. krótko mówiąc - czy szósta część jest w stanie zapewnić mi tyle samo funu, co poprzednia?
Saunter
PES5 dla mnie był lepszą częścią (mam porównanie z wersji PES5 na PS2, PES6 na Ps2 i 360), szóstka zmieniła się sporo, ale dalej miło pograć, więc mogę Ci polecić, tym bardziej, że zabawa na online jest przednia, a chętnych jest zawsze wystarczająco.
RevulsioN
Co do chętnych na Live to w większości przypadków nie czekasz nawet pół minuty, a już się ktoś do Ciebie wbija, kiedy hostujesz grę. Tak więc w tym aspekcie jest spoko, luz i spontan. Gorzej jak natrafisz na cheatera, wtedy się możesz nieźle wkurzyć, jacy to niektórzy potrafią być bezczelni.

Co do aktualizacji na XBL to w tym aspekcie jest największa porażka, dzięki czemu można zauważyć w jaki sposób Konami potraktowała tą konwersję - totalne olewactwo i nabijanie kasy jak najmniejszym kosztem. Czyli - nie ma żadnego contentu, ani stadionów, ani aktualizacji, ani poprawek.

Co do tego czy gubi klatki - przy rzutach wolnych na Live - jak najbardziej. Tak normalnie, to często tego nie uświadczysz.

Ogólnie jak dla mnie PES 6 to najgorsza część serii. Ale to jest tylko moje zdanie. I nie neguje tu tego, że tak czy siak jest najlepszą piłką kopaną, ale widać gołym okiem, że Konami stacza się w dół z tą serią.
Weedu
Tu nie chodzi ze Konami sie stacza ze swoja seria oni po prostu musieli zrobic slabsza 6 po moim zdaniem genialnej 5 zeby bylo co poprawic w 7:) bardzo licze na te czesc serii i dla niej kupuje X360
konstant
CYTAT
Co do tego czy gubi klatki - przy rzutach wolnych na Live - jak najbardziej. Tak normalnie, to często tego nie uświadczysz.

Bzdura.
W singlu gra takze gubi klatki, i to nawet czesto.
Np. gdy bramkarz wybija pilke z "piatki" - ZAWSZE frajment spada huh.gif
Maiden
Jak odepniecie konsolke od netu gra chodzi plynniej.
KheeD
CYTAT(LooKaZ @ 10 04 2007, 12:31) *
Wlasnie tez mialem okazje trafic na cheatera , prowadzilem 1-0 do przerwy a druga polowa juz sie nie wlaczyla , i gosc jeszcze hamsko pisal zebym wyszedl z gry bo gra sie zawiesila (ciekawe ze sama z siebie jak tyle meczy gralem i nic poodbnego sie nie zdazylo ), czekalem ponad godzine ale w koncu sie wnerwilem i wyszedlem , niech ma zwyciestwo ;/ aha jego GT to shallowall
Ogolnie jednak wydaje mi sie ze jednak granie przez XBL ratuje ta gre , bo gra sie zdecydowanie lepiej przez neta jak na PC czy PS2.
Jednak juz odliczam dni do 'siodemki'.

Na serio czekałes 1h ? lol ... powiem tylko impressive :X
drako
Ja mialem przypadek ze wlaczylem mecz (wlasnie zaczelo sie wczytywac)i obraz sie zatrymal.Koles napisal mi bye po 10 minutach a ja zaczekalem jeszcze 5 .Oczywiscie walkower na MOJA NIEKORZYSC huh.gif
LooKaZ
No przeciez nie siedzialem i nie patrzylem w ekran tylko przelaczylem kanal i zaczalem ogladac akurat jakas gale bokserska. Po godzinie jednak mnie nabrala ochota znouw na jakiegos meczyka to zresetowalem konsole. Ale takie hamstwo powinno sie zwalczac wszystkimi sposobami. Konami powinno wypuscic jakiegos patcha, ale oni to maja w ... powazaniu.
yaczes
Ja sie zastanawiam po co robic takie przekrety? Przeciez i tak te netowe rankingi g.o.w.no znacza, nie czaje.
RevulsioN
Bo wiesz... niektórzy lubią być dżezi mega kul... I mieć ładne statystyki w swoim profilu w PES 6, no bo może kiedyś do ich domu zawita Britney Spears, to wtedy szybko ją zaproszą przed ekran, zapodają VIEW PROFILE i pokażą ile to oni mają zwycięztw biggrin.gif

Ja w PES 6 zdobyłem już wszystkie achievementy w trybie single. Pozostaje teraz nabicie meczów w online. W większości przypadków olewam jednak przygodnych graczy, skupiając się na rozgrywce z friendsami.

Poza tym wczoraj jakiś gostek z Adriano w składzie strzelił mi gola w pierwszej połowie dogrywki. Szybka riposta z mojej strony, i na kilkanaście sekund przed końcem meczu zwiecha tongue.gif Ogólnie postanowiłem już nie tracić cennego prądu na debili, tylko od razu się rozłączam.
LooKaZ
Ostatnio byl jakis update , ktos wie co zostalo poprawione? Moze wyeliminowali te cheaty w koncu? Ja teraz nie mam Golda to nie moge sprawdzic ale jestem ciekawy.
raulos
Ja z checia zagram jakis meczyk smile.gif wracajac do cheaterow tez mialem tak z 7 razy niestety ... musialem wyjsc
maciek88
CYTAT(Maiden @ 14 04 2007, 14:43) *
Jak odepniecie konsolke od netu gra chodzi plynniej.

Nie prawda. Grałem sporo zarówno podpięty i odłączony. Tak samo.

Żal i złość jednocześnie ogarnia kiedy animacja łapie tak dotkliwą czkawkę. Chamówa po całości dopuścić taki produkt do sprzedaży. Tym bardziej, że nie chodzi tu przecież o jakiś kosmiczny wysiłek stawiany wnętrznościom białych boxów. Ciule.
Kroolik
Mi animacja rzadko rwie za to wczoraj Ronaldinho przeniknął 6 (!) moich graczy i WSZEDł do bramki...
Nie mam nerwów do tego...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.