Jakoś mi się nie chce uwieżyć w to co się dzieje. Ciężko pomyśleć ze Konami pozwoli na coś takiego. Niewieże dopuki nie zobacze mimo to, że już mniej wiecej widze co się szykuje ...
fragment wywiadu z Sebassem na ign ta gra bedzie cudowna !
Did you start from scratch when development began on PES6?
Seabass: All of the PS2 stadium models simply won't work on a next-gen platform so they have all been created from scratch. As for AI, we've worked hard on it in previous games and it's a very precious asset to us so we didn't want to start from scratch. Instead we've taken the basic AI from previous games and improved it.
There are three main areas of the game that have been improved. We've worked hard on improving formations and tactics, specifically on the way players now overlap and make smarter runs. The goalkeeper has also been reworked so they now position themselves much more intelligently. It will therefore be harder to score from long range because the keeper will play much more like they would in real-life.
The third and most important improvement we've made is to the defender support system. When you're controlling a defender it's important that the CPU players back you up, so we've fine-tuned the AI so they're more reactive. However, this means they'll now move out of position to cover for your player. Also, when you attack you'll really feel the difference between PES5 and PES6. In the last game you could run up the wing, pass it into the middle and score an easy goal. That won't be possible in PES6.
Oby Pes byl w pazdzierniku

juz nie moge sie doczekac

bedzie mozna zrobic polska lige on line

az mi juz slinka cieknie
hmm nie jest to takie trudne

tzn jest to co bylo w Pesie

oprocz tego ze trzeba wygrac mecze on line

i ze trzeba grac online
QUOTE(koso @ 25 08 2006, 17:31)

QUOTE(Ekansik @ 25 08 2006, 16:51)

Oboje zgodnie stwierdzilismy ze wersja na starym silniku graficznym jest lepsza, ze wersja na X360 to nie jest zaden power nawet jesli chodzi o grafe i ze obydwóch nas bolały palce od pad'a x'owego
Nie wiem gdzie Ty tam nowy silnik widziales

Jezeli chodzi o pada, to moze niedlugo znowu przejsciowki wyjda - wiec nie bedzie zadnego problemu. Co do grafiki - zenada - sama gra, jak zwykle bedzie arcymiodna.
jestescie kur..wa smieszni jesli myslicie ze pad od xboxa 360 jest zly do grania w pesa

ja gralem na straym xboxie i wszystko bylo ok
El Loco Chocko
17 09 2006, 21:36
Zgadzam sie.Pad z ixa360 to akurat chyba najlepsze co im wyszlo.No i ma wibracje

.Nie moze sie na tym zle grac.W fife sie dalo to i w pesa tez.
Juz gdzies na jakims forum ktos powiedzial ze grafika nie bedzie stanowila tak duzego bolu ( prawda ze nie jest to szczyt mozliwosci , ale widac konami nie chcialo sie implementowac nowego kodu wylacznie na x'a - czekajac na ps3 i pes'a 7 ), ale kto z Was bedzie gral na kamerze innej niz WIDE????????

.Za duzo placzu o to ze nie widac plomb w zembach.
Ja tam sie akurat cieszcze ze nie bede musial czekac jeszcze ponad rok po to zeby sobie pograc w najleprza pilke pod sloncem
masz troche racji bo lepszy rydz niz nic
a po ogladnieci filmiku nie jestem az tak zalamany

no moglo by byc lepiej ale to dopiero pierwszy pes na nawe kosole
Mastah27
22 09 2006, 22:12
eeeeeejjjjjjjj ! niektorzy juz grali :| ja tez tak chce ! mowie o FULLU !
http://live.xbox.com/en-US/profile/Achieve...3%1f%5d%1fGt%06 Nigma , BLACK CENTURION , Spanjab , Ryu78 , AkitaInu a teraz pytanie how did they do it ?
no wlasnie;/ aaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tez chce

aaa juz wiem jak to zrobili

napewno grali na piratach

bo jak wiadomo piraty sa wczesniej

niz orginaly

parodia ;d
MaxVarEmreis
23 09 2006, 17:23
QUOTE(*-dka @ 23 09 2006, 17:36)

no wlasnie;/ aaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tez chce

aaa juz wiem jak to zrobili

napewno grali na piratach

bo jak wiadomo piraty sa wczesniej

niz orginaly

parodia ;d
wystarczy ze sa jakimis testarami, albo cos w tym guscie.
To nie pierwszy raz, kiedy ktoś gra w gre zanim ta jeszcze wyszła.
Nigma odpisal mi ze pracuje dla Konami

LOL ale mu dobrze
jesli jutro niebedzie dema to ja sie poddaje
eheh boze ja sie zalozylem z dziewczyna ze nie bede gral przez trzy dni tzn do czwartku rano wiec nie spieszy mis ie z demem

a tak serio to juz sie nie moge doczekac
Mastah27
26 09 2006, 21:31
Forebode
27 09 2006, 19:36
Po filmikach i screenach (a w szczegolnosci po tym pierwszym) chyba jednak kupie x360. NAwet nie chodzi o grafike, ale mnie przynajmniej powala ta fizyka, lekkosc i naturalnosc ruchow zawodnikow.
I dobrze zrobisz, ja czekam na demko, a za miesiąc odbieram grę

Pozdro
ja tez max czekam na demo !! musi byc jutro a gre zamowilem w sklepie PE ! go go panowie jak najszybciej dostawac gre i wysylac !
no ja tez czekam na demo i roz(pipi)ia mnie ze go jeszcze nie ma

a w sklepie Psx'a pes za 235 ?? to chyba lekka przesada
dzisaj konami powiedzialo oficjalnie ! 26 pazdziernik dla x360,pc i ps2 a tu filmik z x360 barca vs real czysz nie wyglada wspaniale !

!!!
http://www.youtube.com/watch?v=lOkTL...e=user&search= niemoge sie doczekac
ty Raulos ten wideo plik nie jest dosteny

hehe ale bylem i widzialem inne i nie moge sie juz doczekac
Onikage.
30 09 2006, 14:22
stary nie wiem czym sie tak podniecasz, nie widze tutaj ani rewolucji ani ewolucji jesli chodzi o grafike, koso miał jednak racje:(, no ale poczekajmy z ostateczym werdyktem do premiery gry
Zeratul
30 09 2006, 14:39
hmm... te zagrania do tylu to mi sie z fifa kojarza...
co mi sie podoba ? hmm wszytko !! grafaika jets super jak patrze na pes5 a na pes6 to jest przepasc ! spojrzcie na murawe jest cudowna !! widac ze to jest trawa !! czytalem ze audio jest super ! poczas meczu kibice nagadzaja brawami akcje , jak masz przewage to kibicuja za udany odbior - brawa ! a o gameplay sie nie martwie bedzie super ! w pesa gram do upadlego caly rok ! non stop ! a 6 bedzie wysmienita ! pozdro
Onikage.
30 09 2006, 16:40
co? przepaść w grafice? to chyba jesli chodzi o murawe, też gram w pesa i nie widze żadnych duzych nowości graficznych
QUOTE(raulos @ 30 09 2006, 16:07)

co mi sie podoba ? hmm wszytko !! grafaika jets super jak patrze na pes5 a na pes6 to jest przepasc ! spojrzcie na murawe jest cudowna !! widac ze to jest trawa !! czytalem ze audio jest super ! poczas meczu kibice nagadzaja brawami akcje , jak masz przewage to kibicuja za udany odbior - brawa ! a o gameplay sie nie martwie bedzie super ! w pesa gram do upadlego caly rok ! non stop ! a 6 bedzie wysmienita ! pozdro
ja bym nie pisal ze bedzie wysmienity bo pes 4 i 5 mial byc wysminity a był ... kazdy wie kim był

Poczekamy Zobaczymy
Mastah27
1 10 2006, 17:26
z 240 nowych screenow z 360 ver ogladlaem je ponad godzine

sa wspaniale !
http://www.playscope.com/@@@12979-pr..._soccer_6.html
freak !
Ja lubie pesa i to bardzo ale ty Raulos jestes zboczony

ps. na 6 screenie ludzie na trybunach wyglądają jak za komuny

same szare ubranka

(to znak ze bedzie polska liga ??)
masz racje jestem zboczony

na pkt pesa

gram caly rok non stop po kilka h dziennie

a jak mam nowego pesa to jestem jak nowonarodzony

i gram po 24h

bez przerwy , zauwaz ze kibice na pozniejszym screenie gdzie jest makaay sa juz ubrani jak byc powinni tam wyglada to bardzo fajnie !
Looknalem gameplay na gamevideos i wyglada nawet gorzej niz pes 5 (sztucznie).
Do tego gra na padzie z x0 to dla mnie mordega, przynajmniej dla mnie.
Wiecie kiedy wyjdzie przejsciowka do x0 do podlaczenia DS2 ?
no nie wiem jaka to mordenga ?? no po prostu takich ludzi nie rozumiem ;/ moja dziewczyna ma male raczki i wszystkko jest ok kiedy gra tyko wy zawodowi gracze narzekacie jak .... a o przejsciowce niec nie wiadomo bo niby po co ? ?
QUOTE(*-dka @ 6 10 2006, 08:38)

tyko wy zawodowi gracze narzekacie jak ....
Zawodowi jak (pipi) %-)
Dla mnie ten pad po prostu jest arcyniewygodny (podkreslam dla mnie).
ok na MARKETPLACE jest dostepne Demo fify i zobaczymy jak to wyglada :? a dema Pesa ani widu ani slychu ;/
Psychonaut
6 10 2006, 14:46
QUOTE(blinG @ 6 10 2006, 13:41)

QUOTE(*-dka @ 6 10 2006, 08:38)

tyko wy zawodowi gracze narzekacie jak ....
Zawodowi jak (pipi) %-)
Dla mnie ten pad po prostu jest arcyniewygodny (podkreslam dla mnie).
A masz wogle XO? Dlugo go masz? :> Bo tak sie sklada, ze DS jest skonstruowany na mniejsze dlonie niz pad od XO.
Screeny... no niby ladnie, ale nadal troche sztywno - w PESach zawsze tak bylo

.
QUOTE(Psychonaut @ 6 10 2006, 15:46)

A masz wogle XO? Dlugo go masz? :> Bo tak sie sklada, ze DS jest skonstruowany na mniejsze dlonie niz pad od XO.
Nie, nie mam.
Popatrzylem na foty i stwierdza ze jest BE %-)
Niedlugo, co nie zmienia faktu ze DS jest dla mnie idealem.
Widocznie mam malenkie dlonie...
Psychonaut
6 10 2006, 16:08
Moja odpowiedz... za krotko padziora od XO trzymales. Jak dla mnie perfekcja... Czysta perfekcja i nie powstanie juz wygodniejszy pad w podobnej kategorii

.
Ktos musialby wpasc na cos totalnie nowego w dziedzinie padow, ale na to sie nie zanosi (bo Wiipad do najwygodniejszych w uzyciu kontrolerow chyba nie nalezy

).
QUOTE(Psychonaut @ 6 10 2006, 17:08)

Moja odpowiedz... za krotko padziora od XO trzymales.
Calkiem mozliwe

Ale DS juz po 5 min. byl dla mnie idealny.
Nie, nie mam. Popatrzylem na foty i stwierdza ze jest BE %-)
Przepraszam za OT ale ten post jest wręcz genialny. Czysty rodzyn

"Pad od 360 jest be! Dlaczego? Bo fotki mi się nie podobają

"
Litości
QUOTE(Maiden @ 6 10 2006, 23:37)

Nie, nie mam. Popatrzylem na foty i stwierdza ze jest BE %-)
Przepraszam za OT ale ten post jest wręcz genialny. Czysty rodzyn

"Pad od 360 jest be! Dlaczego? Bo fotki mi się nie podobają

"
Litości

Zart ?
il capitano
7 10 2006, 08:14
QUOTE(blinG @ 6 10 2006, 16:46)

QUOTE(Psychonaut @ 6 10 2006, 15:46)

Nie, nie mam.
Popatrzylem na foty i stwierdza ze jest BE %-)
Niedlugo, co nie zmienia faktu ze DS jest dla mnie idealem.
Widocznie mam malenkie dlonie...
nie mogłem się powstrzymać - narzekać na pada którego widziało się na fotach. Rewelka stary
- ja nie wiem co ma wspólnego temat PES6 z padem do XO no ale... lepiej zastanów się co piszesz - bo takie pierdoły pociskasz, że głowa mała. A kwestia pada - to tylko chwila przyzwyczajenia. Pad od iXa wcale nie jest duży, chyba ci się myli z padem na pierwszego iXa - "balonem", który i owszem był niewygodny ale "S" to już inna bajka.

offtop end.
QUOTE(KoBik @ 7 10 2006, 09:14)

nie mogłem się powstrzymać - narzekać na pada którego widziało się na fotach. Rewelka stary
QUOTE(blinG @ 6 10 2006, 15:00)

Zart ?
Moze narysowac ?
Jak mozna nie zaczaic to nie wiem Oo
Panowie chyba nie załapali tego, że BlinG napisał to ironicznie.
ej koniec tego offtopu bo bede bił

gadamy o pesie

i mam pytanie czy to prawda ze w wersj xboxowej nie bedzie opcji EDIT ??
Mastah27
8 10 2006, 10:42
Wywiad z Seabassem:http://www.xboxyde.com/news_3654_en.html-na razie nie ma szans na pojawienie się trybu 8 na 8 jak i rozegranie całej ligi online
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.