wkleje swojego posta z innego forum , bo nie chc 2 x tego samego pisac : gram sobie w tego unreala i gram i tak sobie mysle,ze w koncu zawsze unreal kojarzyl sie z wlasnie tournamentem , strzelanka z pierwszej osoby. pokazem mocy silnika unreal engie 3 bylo gears of war. chcialbym nadmienic co do grafy. jest ona jak dla mnie niezbyt ladna , w gearsach byla o wiele lepsza ,owszem jest super itp , ale sadze,ze mozna bylo wyciagnac wiecej z tej gry co do samej gierki rozgrywka dosc szybka, nie wiem jak mozna miec w tej grze skilla

jest w niej zbyt duzy chaos ,jednakze gra jest fajna,ale mysle,ze w krotkim czasie moze sie znudzic po prostu oldschool w lepszej oprawie. plansze owszem duze, ale wybuchy pojazdow oraz rozwalanie zwlok zostawia sobie troche do zyczenia, jak dla mnie to nie dorownuje halo 3 ani cod4 lecz jest to dobry tytul na urozmaicenie. ja lagow nie mialem a troche juz poszpilalem po necie, nie wiem po co kampanie zrobili ... hmmm przejde ja ale zbedny patent w tej grze , postacie gorzej wykonane niz w gearsach, lecz tez nie brzydko ogolem fajna strzelanka nic wiecej ponad to.