Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Unreal Tournament 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4
Ryo-San
a UT3 to pierwszy taki przypadek? Call of Duty 3, Madden 07, Tony Hawk 8 - przeciez to te same gry na obie platformy...a online miedzy konsolowy na 100% mozna wykluczyc
Sylvan Wielki
Ciekawe zaiste pytanie. Choc szczerze powatpiewam w trakowa opcjie.
Jeszcze moze byc tak - i to juz nie jest wcale zabawne - iz dana wersja nie bedzie miala w ogole trubu on line . I to juz nawet nie sarkazm z mej strony , skoro jedno z jabardziej wyczekiwanych mordobic nie ma nawet opcji treningu (sic) , to kto wie jak to też z nowym UT bedzie.

Byle bylo by tylko stale 60 fps , jak nie to gra leci na smietnik -_-
Specu
jedyny miedzy-platformowy online ma byc mozliwy dzieki Live! Anywhere. pierwsza gra ktora umozliwi lupanie x360 vs pc ma byc bodajze Shadowrun
Lord Tidek
No dobra, może miedzy konsolami to był zły pomysł, ale między konsolą a kompem ??
Ryo-San
QUOTE(Sylvan Wielki @ 30 01 2007, 12:09) *

Byle bylo by tylko stale 60 fps , jak nie to gra leci na smietnik -_-

czyli rozumiem ze Motostorm, Geras of War i Resistance tez polecialo na smietnik? LOL, jak Ty Sylvan cos czasami napiszesz to juz sam nie wiem, czy smiac sie czy plakac:f

pokaz mi gre na U3E smigajaca w 60fpsach?

QUOTE(Tidusus)
między konsolą a kompem ??

to juz jest mozliwe, ale dopoki konsolowe fps'y nie obslugują klawiatury i myszy, taka gra nie mialaby zadnego sensu.
polaki899
Nie ma co sie kłucić która wersja bedzie najlepsza. To sie okaże w praniu. Ale sadzę że sukces Gears of War wpłynał na decyzje, że taki hit jak UT3 bedzie także na x360. A co do porównywania tytółów to niedługo bedziemy mogli porównywać GRAW2 smile.gif na obie platformy smile.gif. Pamietając jednocześnie ze ps3 jest na rynku 2.5 miecha a 360 jest juz od 14 miesiecy na rynku tongue.gif Wieck która platforme maja lepjej opcykana ?? cool.gif
Amer
QUOTE(Kali @ 26 01 2007, 22:09) *

Zreszta sam efekt szybkiego biegu w GoW IMO dostarcza jednych z najbardziej fantastycznych, silnie udzielajacych sie wrazen w calej historii gier video.

hmm, a juz bałem się że tylko ja tak mam... happy.gif animacja biegu z GOW po prostu mnie uśmierca. Wg mnie nie równa się z nią absolutnie nic, tak więc popieram!

co do UT natomiast - hehe, nie bardzo rozumiem dlaczego posiadacze X360 w ogóle zawracją sobie głowe jakością wersji na konsole Sony (i odwrotnie). Boli Was to? Ładniejsza, brzydsza, płynniejsza... spekulować można tak naprawde długo, tylko w jakim celu. Zapowiada sie naprawdę smakowicie i... póki co tyle - czekam na SOLIDNY avik pokazujący dłuższy gameplay.
Lord Tidek
Nie wiem czy był, ale dam na wszelki wypadek smile.gif http://download2.gamespot.com/sd/r9037wLb8..._mul_012607.mpg
Joocker
Mamy screeny z dema UT 3
http://giery.eu/Pozostale-platformy/Newsy/...-dema-UT-3.html
Zwirz
Co do tematu UT3 na X360 i na PS3. Wydaje mi się, że wersja na Chlebaka będzie lepsiejsza... W końcu Blu-Ray jest w PS3... Może graficznie nie bede się dużo różnić, ale na pewno mapki będą do ściągania na X360 to jest pewne i to na pewno PS3 będziem iał więcej map od razu =] No takie życie

Co do gry online między platformami. Jak wyjdzie w końcu Windows Live! czy Live! for Windows (nie pamiętam jak oni to nazwali już confused.gif) to gracze X360 i PC będą mogli się nawzajem zabijać.

A sam osobiście czekam niecierplwie na UT3. Jestem wielkim fanem serii i na PieCyku dalej szpilam w UT, UT2003 i UT2004 (w to ostatnie przez neta - nick: Tojos, jak ktoś chce pograc). No i UT3 wygląda obłędnie. Gierka jest przepiękna i widać, że Epic na GoW nie skończył twórczości na Unreal Engine 3. Mam nadzieje, że to nie będzie gniot jak UT2003, któy niespcejlanie mi przypadł do gustu.

Specjalnie nie wziełem pod uwage prekursora FPP w 3D czyli Unreal i jego "Kontynuacji" Unreal 2...
B0dz1o
Windows Live! już wyszedł, ale UT3 nie będzie objęte programem Games for Windows, więc gra online między posiadaczami Xboxów 360 a PCtów nie będzie możliwa. Prawdopodobnie będzie tryb cross-platformowy dla PS3 i PC
PePeP
Ja pograłem właśnie w demko na PC i mam 2 spostrzeżenia. Dobre jest takie, że nawet na moim stosunkowo słabym kompie gra chodzi płynnie i wygląda OK, więc na pewno na 360'ce będzie wyglądać super i chodzić płynnie (ponoć na PS3 jest 60 klatek i to samo obstawiam na 360 - w końcu mapy są małe, nie ma aż tak dużo tych rzeczy do przeliczania). Nie sądzę też żeby na 360'ce wyglądało gorzej niż na PS3, nie ma ku temu żadnych powodów. Zła wiadomość jest taka, że gra jest niesamowicie szybka i wymagająca bardzo precyzyjnego celowania. To nie jest typ gry, w której można sobie pomagać celować chodząc na boki. Plansze są bardzo zróżnicowane pod kątem wysokości i praktycznie non stop musimy celować to w górę to w dół itp. Osobiście nie wyobrażam sobie tego na padzie. Co prawda każdy zawodnik będzie miał takie same szanse, ale zastanawia mnie jak bardzo to zmieni odczucia płynące z gry. Przekonamy się po premierze...
DaBig
Uderzające podobieństwo do GoW'a smile.gif Chyba ten sam silnik, wygląd i charakterystyka postaci, nawet podobne z bliznami twarze smile.gif
http://www.gamersyde.com/stream_5155_en.html
Owiec
Chyba ten sam silnik? To ten sam silnik ,nawet to samo studio ta gre robi...

BTW: w 5*s jak ida po moscie to wygladaja idealnie jak Ci z GoWa z boomami, nawet podobny motyw byl z gearsach, troche mnie to szczerze odrzuca, gra wyglada miejscami tak samo confused.gif
Memory
Prace nad Unreal Tournament III na Xboxa 360 przerwane!
http://www.next-gen.com.pl/index.php?optio...iew&id=2397
t3xz
Unreal Tournament III na X360 gotowy w 90%. Premiera w kwietniu 2008!
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23922
Zeratul
wersja na PS3 sprzedala sie biednie, to epic musi sie pospieszyc by podreperowac budzet
Dabman
ehhh ta gra to jedna wielka zenada, jezeli chodzi o konsole, porownujac ut na dc i pc, na pc wiadomo ze sie lepiej gralo, natomiast na dc bylo kilka mapek, ktorych nigdy znalezc nie umialem do wersji pc:( a byly przepiekne, uc na x'a a ut2003, wg. mnie to samo, moze nie jestem specem w temacie tej czesci, natomiast w dzisiejszych czasach porownujac gow x'owego do pc, widzimy ze wersja pc moze nie ma lepszej grafy ( nie zaowazylem ) ale jednak akt 5 bardziej rozwiniety jest. Widzac UT3 wersja PS3 a PC, az chce sie pokluc scyzorykiem EPIC, gra chodzi nie za plynnie, natomiast grafika, no ok, ale za to fizyka jest zalosna, mialem okazje odpalac gre z PC posiadajacym PhysX Ageia, gra wyglada cudnie, zwloki miotajace sie po mapie tez, wersja na PS3 tego nie ma, az sie boje czego miec nie bedzie wersja na X360, nie mowie juz o pojemnosci nosnika, lecz o akceleracji fizyki, oraz plynnosci. To chyba ten czas, gdzie juz na starcie konsole umieraja w grach TPP/FPP.
Afroman
UT3 na PS3 chodzi mega plynnie. Tylko w grze offline z maxymalna ilością botow od czasu do czasu minimalnie framerate spadnie. Campania i online jest idealnie płynna. Fizyka zwłok? Zazwyczaj ciało rozpada sie na cześci lub zmienia sie w szkielet wiec nie ma tam miejsca i przed wszystkim czasu na podziwianie "cudnie miotajacych sie zwłok po mapie". Nie wiem gdzie widziałeś ut3 w akcji na PS3 ale cos mi sie wydaje ze tylko na filmikach, no ale mam to w (pipi)e.

Mam nadzieje ze gra wyjdzie na X0 jak najszybciej. Każdy powinien mieć szanse obczaić tę swietną IMO gre. Mam nadzieje ze kiedyś dojdzie do połączenia serwerów i właściciele obu konsol pograją razem.
YETI
CYTAT(t3xz @ 1 01 2008, 16:17) *
Unreal Tournament III na X360 gotowy w 90%. Premiera w kwietniu 2008!
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23922

No "specific" 360 UT date
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=178341
"We don't have a specific release date yet," the Epic VP told CVG, in response to magazine reports to the contrary. "Right now we're finishing up the European PS3 version."
kulizacja
jEST MOŻE CO-OP PRZEZ NETA LUB NA SPLICIE? JAK TAK TO NA ILE OSÓB?
Owiec
Ku.wa mac gra nie wyszla ,a Ty sie o co-opa pytasz -__-" A jak chodzi o kompa to nie to forum albo chociazby dzial.
kulizacja
chodzi mi owersje na PS3 , jak wyjdzi e na X-a to będzie napewno tak samo?
Radiell
Wpisujesz w google "Split Screen UT3" i co wyskakuje w pierwszych paru wynikach "UT3 = no split screen" a wiec wersja na ps3 nie ma Split screena
yaczes
Wywiad z Markiem Reinem. Podobno zostalo im tylko (a moze raczej az?) dostosowanie gry do Xbox Live.

http://blogs.guardian.co.uk/games/archives..._interview.html
yasiekk
Mam nadzieje, ze bedzie mapa DM-Morpheus i tryb InstaGib.
(Zly)Seba
ile zajmuje oryginalnie ten unreal na blue ray ?
Keymaker
Sorry, ale tymczasowo przestał mi działać blue-ray w X'ie i emulator PS3, więc nie sprawdzę ohmy.gif
(Zly)Seba
myslisz ,ze nigdy nie sprawdzano ile gry zajmuja na blureju ? hehe to masz super wersje xboxa w moim ps3 padlo mi wlasnie hd dvd
yasiekk
A co to za roznica ile zajmuje?
(Zly)Seba
interesuje mnie czy zmienisci sie w takiej formie w jakiej jest na ps3 na x360
Keymaker
Czy Ty naprawdę nie masz się o co martwić ? ;f To już brocha developera, czy mu się uda przekonwertować grę. A tu raczej nie będzie problemów.
Sztajniec
Co jak co, ale dla mnie Unreal Tournament 3 to konkretny must-have hyh.gif Multi wydaje mi się zaje.biste, do tego świetna grafika i coop wub.gif (a tak właściwie, to czy coop na XO jest potwierdzony?). Bo jak tak, to zbieram kasę na premierę, już nie mogę się doczekać ;]
Keymaker
Wszystko będzie takie, jak na PS3. Może poza modami, z którymi jest problem. Microsoft stara się dostarczać dodatki najwyższej jakości, a udostępnianie wszystkich modów może doprowadzić do sytuacji, gdzie po ściągnięciu moda okaże się, że zawiesza on konsolę lub powoduje wiele innych efektów ubocznych.

Ale sama konwersja ukaże się w niezmienionej w stosunku do wersji PS3 postaci. Epic Games to nie leszcze z EA biggrin.gif Znają się na swojej robocie (patrz GoW2 smile.gif )
Sztajniec
W sumie dla mnie brak wielu modów to nawet plus ;] Nie miałbym ochoty ściągać co chwilę masy nowych trybów gry/map i innych tego typu pierdół ;]

Keymaker
Też nie widzę większego sensu... Dla mnie wystarczą podstawowe mapki stworzone przez twórców gry. Tu przynajmniej wiem, że pod względem jakości nie zawiodą. A z tymi modami, to hugo wie. Naprawdę dobrych jest za mało, aby to był jakiś kluczowy ficzer w grze smile.gif
YETI
Ale tłumaczenie laugh.gif Lepiej chyba jak coś jest ZA DARMO niż miałoby tego nie być. No chyba że się mylę laugh.gif
A nowych modów pojawia się sporo, nie wszystkie prezentują dobry poziom, ale z tego co wiem to jest kilka perełek.
Keymaker
YETI, przestań... To nie jest tłumaczenie, tylko moje własne zdanie. I tak mnie to żadnej gry maniakalnie nie ciągnei, a nagrać mogę sięna podstawowych mapach, jak choćby w Halo 3. Nie kupiłem Heroic Pack'a, bo mi on zbędny. Tak samo nie mam zamiaru się bawić w mody. Poza tym, UTIII to naprawdę nic specjalnego. Wolę do multi H3, a do oglądanie UE3 Bioshock i GoW smile.gif Ale cóż, na PS3 nie ma takiego wyboru biggrin.gif <prztyczek w nos>
YETI
CYTAT(Keymaker @ 24 02 2008, 18:08) *
YETI, przestań... To nie jest tłumaczenie, tylko moje własne zdanie.

Zdanie które jest pozbawione logiki.

I tak mnie to żadnej gry maniakalnie nie ciągnei, a nagrać mogę sięna podstawowych mapach, jak choćby w Halo 3. Nie kupiłem Heroic Pack'a, bo mi on zbędny. Tak samo nie mam zamiaru się bawić w mody.

A gdyby Heroic Pack był za darmo, ściągnąłbyś?

Wolę do multi H3, a do oglądanie UE3 Bioshock i GoW smile.gif Ale cóż, na PS3 nie ma takiego wyboru biggrin.gif <prztyczek w nos>

Ja też wole H3 od UT, co nie zmienia faktu, ze najwiecej ludzi gra w CoD4 które jest na X360 jaki PS3 ;P
A co do tych gier do "oglądania", chodzi ci o grafikę? Zapewniam, że pod tym względem PS3 ma tyle samo, albo i więcej do zaoferowania. Wystarczy poczytać np. PSXE smile.gif
Keymaker
Nie, nie dam się "1wszemu fanbojowi forum PE" wciągnąć w wojenkę smile.gif

Ściągnąłbym Heroic Pack, gdyby był za darmo, bo miałbym gwarancję jakości. O fan modach nie można tego powiedzieć confused.gif

UTIII sucks - każdy z w miarę mocnym PieCem to wie. Nie ma sie na co specjalnie nagrzewać -taka smutna prawda confused.gif
yaczes
Nie oszukujmy sie - juz to widze jak wszyscy na PS3 zasysaja te mody. Na pewno na serverliscie same zmodowane mecze wyskakuja :F
YETI
Jeżeli mowa o modach
http://kotaku.com/360050/ps3-unreal-tournament-3-lego-mod
smile.gif
Brolly PL
Jest takze trailer dla x360 ---> http://xboxsite.pl/News/Trailer-Unreal-Tournamen-III.html
Premiera: Lato 2008
Zeratul
smieszna sprawa z tym trailerem... kiedys mowilo sie, ze Gears of War gra od tworcow Unreala... a teraz Unreal gra od tworcow GoW wink.gif
(Zly)Seba
po prostu gearsy przerosly popularnoscia unreala
bialko
Zamawiał ktoś z Ultimy preorder ? bedą mieli grę na 4.07 ?
(Zly)Seba
5 lub 6 bedzie pewnie na allegro juz wink.gif
Pelipe
Ktoś się może orientuje czy gra będzie region free?
Jak tak to spokojnie łykam, no i czekam kto kupi tą grę, to będzie kogo brać do multi chytry_.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.