Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Unreal Tournament 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4
TomisH
http://www.xbox.com/en-US/press/e32006/xbox360titles.htm

Jest na liście z E2006. No to teraz zmiecie Halo 3 w multi, czy nie? ;]
kermit
Mial byc exclusive dla PS3 i PC,
widze ze 360 jednak rzadzi hyh.gif
to po co kupowac ps3? chyba tylko dla Assasins Creed confused.gif

Yes, yes, yes biggrin.gif xD
YETI
QUOTE(TomisH @ 11 05 2006, 10:49) *

No to teraz zmiecie Halo 3 w multi, czy nie? ;]

lol

QUOTE(kermit @ 11 05 2006, 10:56) *

to po co kupowac ps3? chyba tylko dla Assasins Creed confused.gif

10 x lol

i czekam na jakies bardziej wiarygodne źródło (np. IGN)
TomisH
QUOTE(YETI @ 11 05 2006, 10:36) *

i czekam na jakies bardziej wiarygodne źródło (np. IGN)

Bardziej wiarygodne niż oficjalna strona xbox.com? mellow.gif

To jest dopiero "lol".
Hela
Wczoraj ogladalem wywiad na gamespocie w kolesiem tworzacym gre i powiedzial, że:
"NA RAZIE tworza tylko wersje PS3 i PC."
YETI
ale na xbox.com pisze ze tez na X360
;P heheh
wiec Hela nic nie pisz bo ten gosc pewnie sciemniał albo to jakis render był ;P heh

PS. Mozna prosic o linka do tego wywiadu
Maiden
Przyjmując twe założenie kolego wsio co zapowiedziane na PS3 jest przecierz tak pisze "hehe" na ps.com ;Q
TomisH
YETI, zacznę na ciebie normalnie wołać YOGI: "sprytniejszy od przeciętnego misia" ._.

Anyway - temat jest o UT2007 na x360. Tym samym posty prześmiewcze (typu ten YOGIego powyżej) nie mają tutaj racji bytu.
A jak mi zaczniecie robić wojenki *bojuff, to ja wam zacznę robić atak warnami ^^
YETI
QUOTE(Maiden @ 11 05 2006, 23:07) *

Przyjmując twe założenie kolego wsio co zapowiedziane na PS3 jest przecierz tak pisze "hehe" na ps.com ;Q

lekka poprawka midway.com smile.gif

link do wywiadu z ktorego wynika ze gra pisana jest tylko na PS3 i PC
http://www.gamespot.com/pages/video_player...oup=e32006_live

I prosze was nie wmawiajcie mi (i sobie laugh.gif ) ze ta gra wyjdzie na X360, bo to jest smieszne (producenci twierdza ze tylko PC i PS3 ale na xbox.com pisze ze X360 – normalnie rotfl)
BiSoN
Jak nie ta to inna na silniku U3, np jakis championship tongue.gif
MaxVarEmreis
QUOTE(YETI @ 12 05 2006, 00:24) *

QUOTE(Maiden @ 11 05 2006, 23:07) *

lekka poprawka midway.com smile.gif

Na tej stronie nie pisze, że gra wyjdzie na PS3 only. Klik.
Maiden
Platforms: PC, Next Generation Consoles

lekka poprawka midway.com

Poprawisz sie sam czy cie poprawic? wub.gif
kermit
Na oficjalnej stronie Midway - "PC and Next Generation Consoles"
Fakt, exclusive PS3 - lol
TomisH
A skoro już to ustaliliśmy - jak widzicie tą gierę na x360? Biorąc pod uwagę to, co mówił Billu będziemy pewnie mogli grać z PieCowcami ninja.gif
Maiden
Mi sie wydaje ze PCtowcy będą mogli grać z nami jeśli zakupią mega szpanerskie pady od M$ :S

Inaczej tego nie widze =-S
kermit
No właśnie, jak my bedziemy grali na padach do 360 a oni na klawach i myszach, no to troche chyba szans nie mamy :F
Sam pomysł super, ale trzeba będzie wyrównać szanse (takie samo sterowanie smile.gif)
Jak to widze? Bardzo dobrze, bo giera rządzi online -do tego wypas grafa, fizyka no i wielgachne mapy plus pojazdy, czego chcieć więcej od rzeźni multi fpp biggrin.gif ?
MaxVarEmreis
QUOTE(TomisH @ 12 05 2006, 15:13) *

A skoro już to ustaliliśmy - jak widzicie tą gierę na x360? Biorąc pod uwagę to, co mówił Billu będziemy pewnie mogli grać z PieCowcami ninja.gif

Szczerze, to watpie abym ja nabył smile.gif. Zapowiada się tyle świetnych gier, że przyjdzie wybierac pomiędzy tytułami. Żeby zagrac tylko w najlepsze tytuły to i tak trzeba morze kasy. No i jakoś strzelaniny stricte sieciowe nigdy mnie strasznie nie pociagały. Choc może to tylko z braku czasu, żeby siaśc przy nich dłuzej i sie skillowac smile.gif

Co do gry X360 vs PC to Maiden ma chyba racje. Inaczej nas skroją, nawet z martwa myszą biggrin.gif. Chyba, że będa jakies specialne ustawienia dla PC jesli beda chceili pograc przeciwko konsolowemu przeciwnikowi, ale troche to dziwne by było... smile.gif
Obsolete
musza byc wlasnie takie specjalne ustawienia. XBOX360 nie ma zadnego pierwszenstwa, ktoremu ma sie podporzadkowac wersja na pc:]. No, bo jak to sobie wyobrazacie...kolejne UT wychodza na pc, a teraz nagle pctowcy w nowej wersji, zeby sobie W OGOLE pograc (czy to z drugim pctowcem, czy kolesiem co gra nakonsoli) online beda musieli kupic pady?;p To znaczaco obnizy przeciez wyniki sprzedazy, a poza tym jest zbyt niedorzeczne, by tworcy sie na takie cos zdecydowali;p

musi byc albo ograniczenie - grasz z kolesiem na konsoli -grasz na padzie or zero wymogow..a wtedy to bedzie rzez niewiniatek;p
Po prostu pewnie wprowadza zasade, ze mozna bedzie postawic mapke z zastrzezeniami, by wykrywalo, czy gracz dolaczajacy gra z kompa, czy z xboxa. Beda serwery xbox360 only i mieszane (pc only robic nie musza, bo raczej ciezko znalezc tu jakas niesprawiedliwosc, ze wszedl do gry typ grajacy na xboxie i nas zbil na padzie;p). mozliwe, ze to oleja..chcesz sie bawic w UT na necie i nie dostawac w tylek? Kup oficjalna klawerke z rysunkiem z UT2007, ktory robi rowniez gofry itp..Nie? To nie, suffer;p

To tak jakby nowe DoA wychodzilo rowniez na pc. So..sorry batory, pctowcy i konsolowcy moga grac razem online, a wiec zeby bylo po rowno, bedzie mozna grac w DoA 5 tylko na klawiaturze przez net, bo ciskajacy na padzie byliby uprzywilejowani. No troche absurdalne;p
Diabeu
QUOTE(Maiden @ 12 05 2006, 15:19) *

Mi sie wydaje ze PCtowcy będą mogli grać z nami jeśli zakupią mega szpanerskie pady od M$ :S

Inaczej tego nie widze =-S

Windows Vista, po prostu
Matrox
QUOTE(TomisH @ 12 05 2006, 15:13) *

Swietna sprawa, zawsze chcialem robic za worek treningowy ;]
YETI
Ratatatata...

X360 version not planned.

The only "newsworthy" piece was that (despite what might be listed on Xbox.com) there are no plans for a 360 port of UT 2007. I even asked something along the lines of "hey, I read on beyond unreal that there's plans to port Ut2007 to the 360." He was like, huh? Turns out that's not the case.

http://ve3d.ign.com/articles/708/708265p1.html
TomisH
http://previews.teamxbox.com/xbox-360/1399...nament-2007/p1/
We were not supposed to be there, you are not supposed to be reading this here, but we can’t help being in the wrong place at the right time. Why do we keep covering Unreal Tournament 2007, a game that has only been announced for PC and PS3? If we tell you, we’d have to kill you with our own chainsaw—please don’t ask and just trust us. There is a reason why we keep sneaking into every behind-closed-door preview of UT2007, and it’s not just a fanboy dream that the game will come to Xbox 360.

Dobra, wygląda na to, że panowie z teamxbox coś wiedzą. Tak czy siak - temat otwieram, ale zaznaczam od teraz wszelkie posty odnośnie "wyjdzie/nie wyjdze" będą kasowane.
Oczyszczę trochę temat i potem ci, którzy chcą podyskutować o grze - proszę bardzo. O GRZE.

Takie otwieranie-zamykanie juz sie robi nudne, wiec nie molestować mnie PMkami. Chyba, że na stronie Midway wielkimi literami pojawi się "UT not for x360", ewentualnie zmienią to "Next-gen Consoles" na "PS3". ninja.gif
otis
Jednak Unreal Turnament 2007 nie wyjdzie na XBoxa360 ale na szczescie bedzie to Unreal Tournament 3
skaplikowane to smile.gif oto link potwierdzajacy:

http://www.gameonly.pl/newsy/10976?sid=9f7...84a7c65aa08a621

i fota
http://www.gameonly.pl/images.php?s=newsy&...d=10976&f=1
ZiK
No fajnie , bałem się że UT się nie ukaże na X0 a jednak hyh.gif. Lubię i cenie serię UT jak dla mnie będzie to , razem z Halo3 , najlepsza gra FPS tego roku.
yaczes
Dla mnie news roku smile.gif Bedzie sie dzialo hyh.gif
Maiden
Ratatatatata

No i Unreal na 360. Gicio. Będzie w co szarpać na Live.
Blim
Bring IT! icon_twisted.gif Ratatatttataa, Epic Games i Midway nie zawiodło, jak ja bardzo lubię swoją konsolkę, heh smile.gif.
signap
ja to wiedzialem od samego poczatku jak zapowiadali UT, nawet gdy mowili ze bedzie tylko na PS3
teddy
Po sukcesie GoW to było do przewidzenia. Przecież spora część nabywców "girsów" zainwestuje równiez i w to dzieło Epic. Jestem ciekaw czy UT3 będzie w stanie zaskoczyć nas czymś w kwestii grafiki?
lukasik85
QUOTE(teddy @ 26 01 2007, 11:52) *

Jestem ciekaw czy UT3 będzie w stanie zaskoczyć nas czymś w kwestii grafiki?

Patrzac na screna, to wyglada lepiej niz GoW.Wiec mysle ze zaskocza.
Lord Tidek
QUOTE(lukasik85 @ 26 01 2007, 14:01) *

QUOTE(teddy @ 26 01 2007, 11:52) *

Jestem ciekaw czy UT3 będzie w stanie zaskoczyć nas czymś w kwestii grafiki?

Patrzac na screna, to wyglada lepiej niz GoW.Wiec mysle ze zaskocza.

A co w tym screenie jest lepszego ?? Jest poprostu inna kolorystyka(bardziej kolorowo) Screeny to se możesz. Jak dostaniemy jakiś filmik albo gameplay to będzie można porównywac.
lukasik85
Pewnie ze nie ma co porownywac, ale przez wlasnie kolorystyke i design wydaje mi sie ze bedzie wygladalo to fajniej(efektowniej) niz gow.Ale sie zobaczy.
FlyJ4ck
oby oby !!! w gow jest straszna monotonnia wszystko szare lub czerwone tongue.gif

mam nadzieje ze ta gra bedzie kolorowa (ale bez przesady) , klimatyczna i zeby wymiatala swoimi pojazdami ! smile.gif
Kali
QUOTE(lukasik85 @ 26 01 2007, 16:29) *

Pewnie ze nie ma co porownywac, ale przez wlasnie kolorystyke i design wydaje mi sie ze bedzie wygladalo to fajniej(efektowniej) niz gow.Ale sie zobaczy.

Moze i tak byc - tylko taka sprawa: cala potega Gearsow tkwi w widoku TPP (+przelaczanie sie przy celowaniu na widok znad ramienia) i kapitalnej animacji ogladanej postaci. Zreszta sam efekt szybkiego biegu w GoW IMO dostarcza jednych z najbardziej fantastycznych, silnie udzielajacych sie wrazen w calej historii gier video.

Nowy Unreal moze byc lepszy od strony technicznej, ale watpie, czy bedzie rownie spektakularny, co GoW.
Zeratul
na pewno bedzie lepszy pod katem online. Bo jakby nie bylo wersja tournament jest wlasnie pod tym katem szykowana... mam nadzieje, ze ladnie kod sieciowy dopracuja i nawet ludzie ze slabszymi laczami (512) nie beda miec lagow... Nie interesuje mnie specjalnie jak to bedzie wygladac byle rzez byla. Swietnie, ze wychodzi w tym okresie, bedzie mozna porownac do bety Halo3.
Maiden
A co tu porownywac. Dwie zupelnie inne gry. Tak jak porownywanie NFS i Forzy. Bez sensu.
teddy
QUOTE(Kali @ 26 01 2007, 20:09) *

Moze i tak byc - tylko taka sprawa: cala potega Gearsow tkwi w widoku TPP (+przelaczanie sie przy celowaniu na widok znad ramienia) i kapitalnej animacji ogladanej postaci. Zreszta sam efekt szybkiego biegu w GoW IMO dostarcza jednych z najbardziej fantastycznych, silnie udzielajacych sie wrazen w calej historii gier video.

Nowy Unreal moze byc lepszy od strony technicznej, ale watpie, czy bedzie rownie spektakularny, co GoW.

Chyba, że zrobią psikus i umieszczą kamerę TPP, a może zrezygnują z FPP wogóle? Nie.. to było by chyba zbyt radykalne posunięcie.
Blim
Warto porównywać oba tytuły (GoW i UT3) chodź by z uwagi że są tworzone pod ten sam silnik graficzny i przez tego samego developera - Epic. Ja również jestem ciekaw jak to wypadnie wink.gif.
signap
raczej nie na miejscu bo GOW robili juz pare lat a UT z jakis rok temu oglosili czy wiecej i robia pozatym go pozniej wiec cos jeszcze wycisna z silniku
AbraHAM
ciekawe czy UT3 wypadnie na x360 lepiej niz na PS3 ;/
Blim
QUOTE(AbraHAM @ 27 01 2007, 12:53) *

Nie byłoby to dla mnie zaskoczeniem? wink.gif Będzie co porównywać w końcu!
walek
QUOTE(AbraHAM @ 27 01 2007, 14:53) *

No pewnie, ze nie. biggrin.gif
Matriks_1111
Nie ma to jak spierać się na temat czegoś, co jeszcze nie ujrzało światła dziennego wink.gif
puszkin
mysle ze na ps3 bedzie duzo lepsze gdzy ta wersje zapowiadali od dawna a na xa teraz dopiero ,

Chyba, że zrobią psikus i umieszczą kamerę TPP, a może zrezygnują z FPP wogóle? Nie.. to było by chyba zbyt radykalne posunięcie.

na treilerach widac wyraznie ze fpp a tpp podczas kierowania pojazdami (deskorolka rodem z powrotu do przyszłości rula)

ta gra bedzie mocna i zmiecie wszystie hale i inne gowy, czuje to cool.gif
Lord Tidek
Trzeba brać jednak też pod uwage że to druga gra Epic, na silniku UE3, przeznaczona na xboxa 360.
Ryo-San
QUOTE(Blim @ 27 01 2007, 15:05) *

QUOTE(AbraHAM @ 27 01 2007, 12:53) *

Nie byłoby to dla mnie zaskoczeniem? wink.gif Będzie co porównywać w końcu!

takie porownania w sumie nigdy nie będą mialy sensu bo zawsze jakis sprzęt(PS3, 360) dostanie konwersje...no chyba ze tytul bylby pisany rownolegle na oba sprzęty...
widzicie jak na dzien dzisiejszy konczą sie konwersje 360-->PS3 - gorsze tekstury i spadki framerate'u - a to wina tylko i wylacznie konwersji a nie mocy sprzętu....

jak ktos bedzie chcial porownac grafe to za jakies 5-6 lat, zerknie sie na najpiekniejsze tytuly na obie konsolki i wsio...

a co do konwersji PS3--->360 to trzeba poczekac na Burnouta 5, to bedzie pierwsza gra multiplatformowa pisana docelowo na nową czarnule...

QUOTE(xyz)
gdzy ta wersje zapowiadali od dawna a na xa teraz dopiero

no wlasnie i tutaj pojawia sie pytanie - czy wersje na xO robili od dawna a zapowiedzieli ja dopiero kilka dni temu(jak w przypadku chociazby Assasins Creed), czy robią ją od kilku dni?
Sylvan Wielki
To mało ważne. Gra zapowiada sie na produkcję z przesliczna grafika . A gledzenie typu "aaaaa wersja na moja konsole jest lepsza bo w halu jest jedna jażeniówka wiecej" bedzie dobre tylko dla fanboyow.
mam nadzieje iz multi bedzie jaki byc powinien (^^)
Lord Tidek
A mnie zastanawia jedno, skoro ps3 i x360 dostana tasama gre to czy bedzie możliwe grać przez neta między tymi konsolami??
Specu
QUOTE(Tidusus @ 30 01 2007, 11:58) *

A mnie zastanawia jedno, skoro ps3 i x360 dostana tasama gre to czy bedzie możliwe grać przez neta między tymi konsolami??

zdecydowanie nie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.