Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Super Smash Bros. Brawl
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > Wii
Stron: 1, 2
HunterX
Na początek link do trailera:
Wersja normalna (20,7 MB MB)
Wersja HD (60,7 MB)

Nie grałem nigdy w Super Smash Bros, ale wiem, że to mega miodna giera. Totalny chaos, 4 graczy i masa zabawy. Cieszy zatem fakt, że na Wii zmierza kontynuacja. Polecam obejrzeć trailer, który jest niesamowicie śmieszny, ponadto przedstawia nowe postacie, w tym: Wario, Samus bez Suitu oraz... UWAGA, UWAGA!!!... Solid Snejka! biggrin.gif Oj, to będzie jeden z tych tytułów must have, nie ma to tamto. ;]
Mq
Wejscie Snake'a bylo zupelnie absurdalne i rozbrajajace. Szkoda ze nie pokazali jak walczy.
Monter77
Jeden z Must_Havewów obok Zeldy, Red Steel i Super Mario Galaxy.
HunterX
... i Metroida ;].

Jestem ciekaw jak wykorzystają kontroler, bo tu może być mały problem - w końcu to gra z nastawieniem na multi... Koledzy wpadają do Ciebie na partię, a wychodza po kilku godzinach z siniakami, tudzież bez rąk czy głowy laugh.gif bo się ktoś za mocny zamach padem zrobił. xD
Hela
Tam bylo widac psa z Nintendogs...lol
Zadna czesc SSB mnie nie wciagnela, nie podobala mi sie, mysle ze z ta nie bedzie inaczej.
Rozwalil mnie motyw jak bylo pokazane jak sie zmienili bohaterowie graficznie w stosunku do poprzedniej czesci, a Kirby zostal identyczny biggrin.gif
Swoja droga to model Snake'a prezentowal sie calkiem okazale.
Mq
QUOTE(HunterX @ 11 05 2006, 13:16) *

... i Metroida ;].

Jestem ciekaw jak wykorzystają kontroler, bo tu może być mały problem - w końcu to gra z nastawieniem na multi... Koledzy wpadają do Ciebie na partię, a wychodza po kilku godzinach z siniakami, tudzież bez rąk czy głowy laugh.gif bo się ktoś za mocny zamach padem zrobił. xD

Gra wykorzystuje 'normalny' pad.
HunterX
Namieszali trochę z tymi padami i przystawkami doń tongue.gif.
dziki_dziku
Smash Bros. będzie obsługiwać dwa sposoby sterowania, tj. albo grasz za pomocą "gestów", albo tradycyjnie, jak kto woli closedeyes.gif
Faustus
Ja chcę konwersję na Cube'a sad.gif Melee było świetne nawet w single tongue.gif
CassSept
QUOTE(Hela @ 11 05 2006, 13:24) *

Rozwalil mnie motyw jak bylo pokazane jak sie zmienili bohaterowie graficznie w stosunku do poprzedniej czesci, a Kirby zostal identyczny biggrin.gif

Właściwie wiesz, trzeba spojrzeć dokładniej wink.gif Widać że Kirby stał się okrąglejszy.
@Faustus: można grać na kontrolerze z Kjuba jeśli chcesz ;p
I jeszcze, model Mariana z SSBB:

Omg, patrzcie co potrafi słabiutkie Wii wink.gif Całkiem ciekawie to wygląda, zwłaszcza takie szczegóły jak wykonanie spodni czy rękawiczek ;p
szczurek
fanem Smasha nigdy nie byłem, ale to co zobaczyłem naprawde mnie zaciekawiło. Niezła rozpierducha + humor + Wii. Masakra. No i Snake mnie powalił na kolana, it's showtime. Tak jak wspomnial Hela, model Węża był naprawde świetnie zrobiony jak na moje oko. No i widać, że to Snake ze swojego okresu świetności, w dodatku kozacki wygląd. Może być nieźle!
MasterShake
może ten snake zwaistuje jakąś część mgs na wii????hyh.gif
Faustus
QUOTE(CassSept @ 11 05 2006, 17:07) *

QUOTE(Hela @ 11 05 2006, 13:24) *

@Faustus: można grać na kontrolerze z Kjuba jeśli chcesz ;p

Ale ja nie kupuję Wii, ja chcę konwersję na Cube'a tongue.gif
Lord Tidek
Snake jest świetny , połączenie z MGS3 (twarz) i MGS (kostium)
KILL
QUOTE(StasiuZeWsi @ 12 05 2006, 12:52) *

może ten snake zwaistuje jakąś część mgs na wii????hyh.gif

Tak jakbys zgadl , najprawdopodobniej bedzie remake gry METAL GEAR z NESa , ale niestety nintendo ani Konami nie potwierdzilo tej plotki...
Lord Tidek
Ej, Kojima mowił że nie ma zamiaru robić żadnych remaków, podobno MGS:TTS miał byc jedynym remakem na jaki Hidoe pozwolił, ale jeśli to prawda to jestem bardzo szczęśliwy z tego powodu smile.gif
CassSept
Kojima powiedział że Wii jest idealną konsolą dla developerów, oraz że po skończeniu MGS4 zabiera się za projekt na konsolę N. Powiedział też że MGS4 będzie only for PS3, dlatego że MGS (nie MG) narodził się na konsoli Sony, i na niej ma się zakończyć.
Lord Tidek
Może jakby zrobili ten remake MG to by było takie nawiązanie do NES'a , wkońcu pilot od Wii po obróceniu o 90 stopni przypomina właśnie pada od NES'a happy.gif
Yano
moze pliot w mgsie na wii pozwolil by na to o czym sie mowilo od poczatku - bieganie po kokoju, czołganie sie, chowanie za stołem biggrin.gif ale... moze sie okazac ze wersja na wii bedzie tak bardzo okrojona pod wzgledem graficznym w porowaniu z mgs4 ze ludzie beda mieli problem w przerzuceniu sie na cos "gorszego"..

no i oczywiscie musili by dopracowac dokładnosc i mozliwoscie tego pilota
ogqozo
Wersja na Wii nie będzie okrojona, bo w ogóle jej nie będzie. Projekt Kojimy na Wii nie będzie mial nic wspólnego z MGSem. Z tego co wiem to miał coś robić wspólnie z Goichim Sudą (który wymyślił Killer 7).
szczurek
Z cyklu ciekawostki dropsa:

Pamietacie utwor ktory przygrywal w trailerze? Nuta dawala naprawde rade, a to ze wzgledu na to, ze byla komponowana przez... Nobuo Uematsu o_O

http://www.smashbros.com/en/music/index.html

empetrójka:
http://www.smashbros.com/en/music/mp3/main_theme.mp3

tum tum tum
CassSept
Uematsu jest potwierdzony jako producent całego soundtracka do SSBB wink.gif
Hela
Polecam:
http://www.vgcats.com/comics/images/060520.jpg
VGCats jak zwykle swietne.
CassSept
Nie zdziwiłbym się gdyby Raiden się pojawił, chociażby jako drugi strój dla Snake`a :F
Faustus
Nie wydaje mi się, w żadnej grze na konsolę Nintendo go nie było, to tak samo jakby Cloud miał wystąpić w Smashu.
CassSept
Tylko że akurat w tym przypadku to było tak że Kojima prosił aby Snake był jeszcze w SSBM, ale wtedy gra była już w za dalekim stadium produkcji, dlatego Snake jest "dopiero" w SSBB wink.gif
A czy Raiden będzie, no cóż, zobaczymy
Faustus
Ale Snake wystąpił na GC, a Raiden na żadnej konsoli N, więc po co go tam wciskać? Nie sądzę nawet, aby Trophy z nim zrobili.
szczurek
update na oficjalnej stronie + nowy screen ze Snakiem
http://www.smashbros.com/en/characters/chara5/index.html

Lord Tidek
Kurde juz nie moge się doczekac biggrin.gif , Brawl będzie chyba 1 grą(zaraz obok Zeldy) którą kupie na Wii
A co do screena to wygląda na to że Snake w trybie Adventure(czy jak to tam się bedzie nazywac tongue.gif ) będzie miał misje skradankowe !! co mi bardzo pasi happy.gif
Kwas_91
Przy okazji można zobaczyć, jaką graficzkę ma prezentować Wii dry.gif Fajne postacie, ale otoczenie ma okropne teksturki sad.gif Mam nadzieję, że to wczesna wersja albo w praniu nie będzie tego widać.
exewar
Naprawde ciekawie sie gierka zapowiada smile.gif To przez nią mam dylemat miedzy wybraniem Wii a Xbox-em 360. (i oczywisice cena tongue.gif )
Kwas_91
QUOTE(exewar @ 2 06 2006, 20:22) *

Naprawde ciekawie sie gierka zapowiada smile.gif To przez nią mam dylemat miedzy wybraniem Wii a Xbox-em 360. (i oczywisice cena tongue.gif )

Hehe, tak samo jak ja. Mam dość Sony, która podbiera pomysły konkurencji mad.gif
ogqozo
Jest jasne, że kolejna część jednej z najlepszych serii od N musi zarządzić, ale nie spodziewałem się aż tak dużego podniecenia publiki, zwłaszcza Snake'iem. Kojima jak zwykle igra z fanami - MGS4 wyjdzie pewnie za jakieś 2 lata w Europie, a ludzie już się zastanawiają, co też gość skombinuje na Wii. Jak to osiąga Kojima? Jednym zdaniem: "tak, tak, chętnie bym coś zrobił na Wii".
Faustus
Podobno w jakimś portalu internetowym (chyba WiiPlanet) Sakurai powiedział, że w Brawlu pojawi się również Baby Bowser, Ridley z Metroida i Link z Wind Waker'a, natomiast nie pojawią się Mr. Game & Watch, Ice Climbersi i Young Link. W sumie nic dziwnego i tak nikt nimi nie grał.
CassSept
Game & Watchem niektórzy grali...
Ale cóż, okazało się że to fake, twórca plotki przyznał się :F
Paczek
kiedy SSBM ma wyjsc?? kurde juz sie nie moge doczekac smile.gif
ogqozo
Pewnikiem gdzieś za rok.
signap
szkoda ze dali malo "nowych" postaci confused.gif
FeelTheGame
Super Smash Bros z GCN miażdży. To właśnie ta gra skłoniła mnie do zakupu konsoli Nintendo. Tyle godzin spędzonych przy 4 osobowej grze... Po prostu mióóóóód! A wszystko dzięki sąsiadowi z USA smile.gif
Faustus
QUOTE(signap @ 2 12 2006, 17:22) *

szkoda ze dali malo "nowych" postaci confused.gif

Przecież nie pokazali jeszcze wszystkich nowych postaci
signap
na trailerze z E3 chyba pokazali wszystkie chyba ze ja o czyms nie wiem
Figaro
signap no pomyśl trochę. W trailerze nie pokazali wszystkich postaci, bo skąd masz pewność że wszystkie?

signap
to by pisalo and many more tongue.gif, pokazali klasyczne Mario, DK, Samus, Kirby, Zelda a potem Snake, Wario, jaka forma rycer-kirby, jakis aniolek Samus bez stroju ala Metroid:)itd
Faustus
Tylko, że zapowiedzieli więcej nowych postaci
szczurek
ano, przeciez chociazby na ostatnim trailerze doszedl Fox. Na nastepnym E3 pewnie juz zostanie ujawniona znakomita wiekszosc z wszystkich postaci.
Paczek
Czy w tej grze bedzie mozliwosc gry przez neta??
chrno-x
Tego narazie nie potwierdzono ale tytuł na pewno bedzie miał możliwość grania online bo straci na swym uroku przez to jeżeli będzie tylko można grać z kumplami obok.
Kolonet
ja tam przeszedłem całego SSBM,i uważam,że jest świetny,a SSBB będzie jeszcze lepszy,gdybym ja był recenzentem,to bym jej dał 10/10,tysiące super spędzonych godzin z kolegami, nie żałuje, że ją kupiłem(SSBM)
chrno-x
Ja tam bardzo się ucieszyłem jak już w 100% potwierdzili Snake'a i potwierdzili rozgrywke online, która naprawde podniese ocene gry XD, jedynie kolejny minus jest taki że nadal nie będzie w żadnej grze voice chat'a, jednak w SSBB będzie kilka tekstów które pojawią się na ekranie, to naprawde wspomoże sieciową rozgrywke.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.