Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najbardziej żałosna postac w historii Platformówek
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik platformówek
_One_
Taaa, dla mnie tą postacią jest N. Trophy, czyli 3 boss w Crash Bandicoot 3, ziomek ma całkowicie nudny poważny głos, a tak pozatym to żałośnie wygląda (niebieski zegarmistrz z długim kluczem ? litości), dlatego go najbardziej nielubię i zawsze kiedy w grze jest filmik z nim, to zawsze wyłączam go, bo centralnie zasypiam przed ekranem confused.gif confused.gif confused.gif

A wy macie też takie swoje postacie ? jak tak to napiszcie jakie ?
Dante_Devil
Jeśli chodzi o mnie to wydaje mi sie ża taką postacią jest bohater gry Rascal, taki młody szczyl bez wyrazu confused.gif
Aramis
Mario laugh.gif
krln
zdecydowanie Luigi , Marian przynajmniej dominuje ninja.gif
Mario64
QUOTE(Aramis @ 12 05 2006, 16:33) *

Mario laugh.gif

Emm... To miał być jakiś żart jeśli tak to nie śmieszny, dla mnie Mario jest najlepszą platformówką. Ja nie znam takiej postaci która jest nudna, żarciki są glupie i nie śmieszne.
Aem
Stawiam na N. Trance'a z Crasha z GBA...
Nitro
Moim zdaniem Quark z Ratchet and Clank. Koleś przyomina mi super bohatera z badziewnych (niektórych) komiksów.
metalcoola
Mnie wkurza Rayman{sama seria jest dobra.ale niecierpie głównego bohatera}
HC_Snake
Daxter....
A tak mówiąc poważnie tongue.gif to chyba nie mam takiej postaci, chociaż Globox z Raymana działa mi na nerwy smile.gif
lukaszek
hugo i hugolina o_0
Pabelek
Zdecydowanie Hugo, oczwyiście dla 8 latków do jest 'hiroł' ale, że ja już ten wiek dawno przekroczyłem to ma go w censored2.gif
Diabeu
Mario, od ponad 20 lat nie mogę tego frędzla strawić
Dragoov
Hugo, ofkoz dzieci na ten tekst rzuciłyby się na mnie biggrin.gif, troll co ma 600lat? pfff.
desden
boshe jakis banyo kazooi na n64,co jeszcze? hmm vib ribon?-japoncow to wkrecalo mnie nie!
...a z ps2 JAK i ta wiewiura co jest znim,wole ratheta i clanka!
Crash ten na ps2 to jakis padaka nie mowiac o reszcie ziomali z tej serii.
Siara_iwj
...Mario...palant z pierwszym wąsem, który trzyma od okresu dojrzewania...ale mutacji gejuch nie przeszedł tongue.gif
first99
A mnie tam wnerwiał Hunter z serii Spyro
psmaniak
A dla mnie wszsytkie postacie z raymana, Tak jak gra mi sie nawet podoba tak rayman i w szczegolnosci ten niebieski przyglup mi dzialaja na nerwy.
Junkhead
Oczywiście że Rayman, przecież on nawet nie ma rąk ani nóg i innych części też pewnie nie ma.
Ceglash
księżniczka Peach, ktora jest tak slodka, że aż robi mi się niedobrze:/(nie wiem co ten Marian w niej widzi;)
LegionPolski
QUOTE(Wojcieq @ 23 06 2006, 23:00) *

Hugo, ofkoz dzieci na ten tekst rzuciłyby się na mnie biggrin.gif, troll co ma 600lat? pfff.

dokladnie... tym bardziej, ze ten (pipi) hugo to TROLL... a STOP TROLLOM to od czego jest?
dameron
Dla mnie to są siostrzycki Diana. Już ich kuzyni Mario i Luigi mają jakiś wyraz (beztroskie pedałki:). Sory jeśli kogoś obrażę ale też Ryu z Ninja Gaiden (ale tylko z NES'a). Aha! I jeszcze wszystkie klony Rambo, Schwarzenegger'a i James'a Bond'a.
Baton
Hmmmmmm powiem w skrócie wszystkie postacie z CRASH BASH bo CTR Crash 3 może byc ale po tym jak NG oddało gre innym to szkoda gadac smile.gif
jurget
facetka z Oni - a może to dlatego że cała ta gra to Qpa
Mendrek
Sly - nie trawie go, wysiada przy innych.

Kirby - geez, kto moze lubic ta pedalska kulke? ;/

Link z Wind Wakera - gosh, przeciez to to nic tylko lopata przez leb i zakopac zywcem lub trupem ;/ Aha i dac do przeruchania niedzwiedziowi (przed zakopaniem) ;/
Stachu
1.Harry Pitfal;/

2.Mario

3.Rainman, a własciwie to Rayman

4.Hugo

QUOTE(Mendrek @ 18 09 2006, 19:34) *

Sly - nie trawie go, wysiada przy innych.

? dlaczego on? Ty stary chyba tylko w demo grałes
wesola owieczka
A mnie denerwuje Coco, siostra Crasha; ma wyjątkowo głupawy głos, jej wygląd też jest jakiś taki nijaki i bez wyrazu
WESKER-DL
Harry Portier dry.gif
wi3wiorqa
Hugo wacko.gif
Dragoov
Z tego co widze hugo jest najbardziej tępiony smile.gif Durny jest też Qwark nie przemawa do mnie jego humor franc.gif
Figaro
Hugo!!!
Harry Porter, ale nie wiem jakim cudem da się nie lubieć twarzyczki Zeldy albo Sly'a, Mendrek? smile.gif
Coati
a moge gow'a zaliczyc do platformowek?? moze lepiej nie smile.gif

ale z reszty to chyba wlasnie ten hugo, kirby i crash z nowej [jeszcze niewydanej] czesci...
Tiglatpilesar
Qwark miał być kretyński i żałosny... to akurat jest jego zaleta.

A co do tematu to oczywiście Hugo:)
Shadow of Nobody
Rachet - kolo bez wyrazu, no i ten jego wygląd...
Gift - bez komentarza
Tak - banalny i mało śmieszny
Ondu
A pamięta ktoś rascala ze starej platformówki z psx-a. Taki ziomuś bleeeeeeee
Primo
Croc i te całe gobbosy
Kao
Qwark
ta małpa w berecie z donky konga3
soccer kid, wole Zoola wink.gif
Dr.Czekolada
CYTAT
? dlaczego on? Ty stary chyba tylko w demo grałes

A ty lepiej wytłumacz dlaczego nie cierpisz Rejmena tongue.gif, kwestia gustu, fak.
marcin_N
Princess Peach icon_chainsaw.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.